Dodaj do ulubionych

praca w KAMIS

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.03.07, 20:56
czy ktos z Was pracuje w Kamis wlasnie staram sie o prace w tej firmie ale
nie wiem czego moge sie spodziewac po tej firmie, nie chce spasc z deszczu
pod rynne.
Obserwuj wątek
    • kwiecien73 Re: praca w KAMIS 16.03.07, 15:54
      wpisz nazwę firmy w wyszukiwarkę, to sie przekonasz, na 10 opinii
      byłych/obecnych pracowników 10 opinii jest negatywnych ;-)
      ja dostalem od nich propozycje, ale odmówiłem głównie z powodu tych negatywnych
      opinii na forum + dodatkowej od kolegi który tam kilka lat pracował na
      stanowisku kierowniczym, podsumował pracę tam jednym zdaniem: nikt Polaka tak
      nie wykorzysta i nie zgnoi jak drugi Polak (chodzi o polski kapitał/właściciela)
      przy okazji nieprzyjemne odzywki i traktowanie mozna było już wyczuć podczas
      rozmów rekrutacyjnych z przyszłym szefem i paniusią z HRu, więc "ciekawie" się
      zapowiadało ;-)
      • Gość: mala Re: praca w KAMIS IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.03.07, 20:25
        no to mnie zmartwiles, bo troszke sie napalilam na prace w tej firmie, poprosze
        o wiecej szczegolow, bo po wstepnej rozmowie odnioslam wrazenie ze firma jest
        ok, darmowy dojazd w piatek praca do 16, angielski itp, teraz pracuje w duzej
        firmie z branzy FMCG, jest w miare ok ale szukam czego lepszego wiec juz sama
        nie wiem czy warto sie przenoscic, czekam na inne opinie
        • Gość: monika Re: praca w KAMIS IP: *.acn.waw.pl 16.03.07, 21:27
          jest naprawdę mnóstwo opinii, skorzystaj z wyszukiwarki tutaj czyli Praca
          Warszawa i na ogólnym forum Praca; mniej czasu Ci to zajmie niż czekanie na
          kolejne opinie
    • Gość: kuba Re: praca w KAMIS-PILNIE IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.03.07, 19:15
      czy ktos zna ta firme mam podjac decyzje czy tam pracowac i nie wiem czego sie
      spodzeiwac po tej firmie
    • Gość: mala czy ktos cos wie o firmie KAMIS-PILNE IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 21.03.07, 22:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka