Gość: Rafał IP: *.subscribers.sferia.net 23.05.07, 22:43 Czy ktoś pracował w tej restauracji? Jak tam jest jacy ludzie, jacy menagerowie, czy trzeba zdawać kartę? Czy jest ona skomplikowana? Dobrze się zarabia? Wymagają doświadczenia zawodowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: power Re: Restauracja The Mexican IP: *.toya.net.pl 09.06.07, 12:22 Ja pracuje w Mexicanie. Zarabia się nieźle, ale raczej z napiwków. Napiwki to tak naprawde Twoja 2, 3 lub 4 pensja. Pracuje na weekendy i zarabki mam spore. Karte musisz znać, od tego zależy jakość Twojej pracy, więc warto pouczyć się jej. Najlepiej uczyć się przy wydawce i podpytywać starszych kelnerów jakie dania wychodzą. *!!! To jest najlepszy sposób. Zanim zdecydujesz się na prace tam, zastanów się 100 razy. To jest praca dla silnych psychicznie, z zimną krwią. Możesz sobie zepsuć nerwy, tak bardzo, że sobie tego nie wyobrażasz! Często się zdarza, że kelnerzy przynoszą tabletki na uspokojenie *np: ja :) Dodatkowo przygotuj się na wydatki typu Red Bull. To jest rzecz, która ratuje Ci tyłek tzw. ostatnia deska ratunku. Niekiedy w pracy jest naprawde przyjemnie i napiwki spore. Uśmiech i zadowolenie gości potrafi zrekompensować Ci wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Restauracja The Mexican IP: 194.169.127.* 14.06.07, 15:57 Może spróbuj w Dominium-podobno fajna atmosfera a też można zarobić.... Odpowiedz Link Zgłoś