Gość: mala IP: 212.160.235.* 05.06.03, 21:09 Czy ktos z Was zdawal testy do P&G? A i w ogole slyszeliscie cos o nich? Dziekuje za wszelkie info. Mala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DT Re: Procter & Gamble Polska IP: *.visp.energis.pl 05.06.03, 23:53 Nie. Co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Procter & Gamble Polska IP: *.chello.pl 06.06.03, 06:29 Hmmm standardy usa ale raczej już te sensowniejsze. Mam kontakt z ludźmi (na płaszczyżnie zawodowej) i wydają się być baaaardzo zadowoleni z roboty. Bawić się potrafią - na imprezach panny za kołnierz nie wylewają ;-) A firma gigant maksymalny... Naiwiększy reklamodawca 2001 roku a jego wydatki były równe wydatkom 3 następnych firm z listy (!). W 2002 niewiele gorzej... Niedawno kupili Wellę.. To tyle co mogę Ci powiedzieć z własnych obserwacji przy okazji niewielkiej współpracy z nimi. A moja rada... Łap się - nauczysz się standardów pracy na najwyższym poziomie - nawet dla samej wiedzy moim zdaniem warto. Tylko dojazd do biura maksymalnie h pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kjub Re: Procter & Gamble Polska IP: *.dialsprint.net 06.06.03, 07:32 zdawalem test do pg na studiach jest trudny, raczej na kojarzenie niz na myslenie 50 pytan 50 minut, kilka czesci min. rozumienie tekstu, zadanka z pompa ktora napelnia wanne... i inne. mimo ze zdalem i moge aplikowac to nie zrobilem tego - ale jeszcze wszystko przede mna... na razie szlifuje angielski bo chyba rozmowa wstepna jest w calosci po ang aha jesli nie zdasz tego testu to juz nigdy nie mozesz starac sie o prace w tej firemce... pozdr, K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Procter & Gamble Polska IP: *.vwl.uni-mannheim.de 06.06.03, 17:59 tam ponoc lubia ludzi ktorzy pracuja od poniedzialku do niedzieli:) a placa niespecjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon Re: Procter & Gamble Polska IP: *.visp.energis.pl 06.06.03, 19:42 No tak. Słyszałem że przy taśmie produkcyjnej doświadczeni wyciągają po 8 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u4you Re: Procter & Gamble Polska IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.03, 00:01 witam, zdawałem testy pół roku temu do Business Case Study, ale na program praktyk są identyczne; przypominają te, które są zamieszczone jako wzorzec na stronie P&G, z tym, że wypełnia sie je pod znacznie większą presją czasową i pytanek jest około 60 w 4 blokach: analiza wykresów i diagramów, test analityczny z tekstów, zadania matematyczno-logiczne i analiza tabel. Moim zdaniem jeżeli rozwiążesz za pierwszym razem w rozsądnym czasie (tj. ok 50 s na pytanie) zadania przykładowe w 70-80% lub lepiej to masz dużą szansę na ich zaliczenie, w przeciwnym razie nalezy przygotować się na prawdziwą batalię i liczyc na łut szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadius Re: Procter & Gamble Polska IP: 195.117.144.* 30.08.03, 15:55 Balowac rzeczywiscie potrafia ale chyba jeszcze lepiej - pracowac :). Standardy to praca 24 na 24. Ale firemka rzeczywiscie ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś