Dodaj do ulubionych

Procter & Gamble Polska

IP: 212.160.235.* 05.06.03, 21:09
Czy ktos z Was zdawal testy do P&G? A i w ogole slyszeliscie cos o nich?

Dziekuje za wszelkie info.

Mala
Obserwuj wątek
    • Gość: DT Re: Procter & Gamble Polska IP: *.visp.energis.pl 05.06.03, 23:53
      Nie. Co to za firma?
    • Gość: bono Re: Procter & Gamble Polska IP: *.chello.pl 06.06.03, 06:29
      Hmmm standardy usa ale raczej już te sensowniejsze. Mam kontakt z ludźmi (na
      płaszczyżnie zawodowej) i wydają się być baaaardzo zadowoleni z roboty. Bawić
      się potrafią - na imprezach panny za kołnierz nie wylewają ;-)

A firma gigant maksymalny... Naiwiększy reklamodawca 2001 roku a jego wydatki
      były równe wydatkom 3 następnych firm z listy (!). W 2002 niewiele gorzej...
      Niedawno kupili Wellę..

To tyle co mogę Ci powiedzieć z własnych obserwacji przy okazji niewielkiej
      współpracy z nimi.

A moja rada... Łap się - nauczysz się standardów pracy na najwyższym poziomie -
      nawet dla samej wiedzy moim zdaniem warto.

Tylko dojazd do biura maksymalnie h

pozdr
    • Gość: Kjub Re: Procter & Gamble Polska IP: *.dialsprint.net 06.06.03, 07:32
      zdawalem test do pg na studiach
      jest trudny, raczej na kojarzenie niz na myslenie
      50 pytan 50 minut, kilka czesci min. rozumienie tekstu, zadanka z pompa ktora
      napelnia wanne... i inne.
      mimo ze zdalem i moge aplikowac to nie zrobilem tego - ale jeszcze wszystko
      przede mna... na razie szlifuje angielski bo chyba rozmowa wstepna jest w
      calosci po ang
      aha jesli nie zdasz tego testu to juz nigdy nie mozesz starac sie o prace w tej
      firemce...

pozdr,

K
      • Gość: ol4 Re: Procter & Gamble Polska IP: *.vwl.uni-mannheim.de 06.06.03, 17:59
        tam ponoc lubia ludzi ktorzy pracuja od poniedzialku do niedzieli:)
        a placa niespecjalnie
        • Gość: melon Re: Procter & Gamble Polska IP: *.visp.energis.pl 06.06.03, 19:42
          No tak. Słyszałem że przy taśmie produkcyjnej doświadczeni wyciągają po 8
          tysięcy.
    • Gość: u4you Re: Procter & Gamble Polska IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.06.03, 00:01
      witam, zdawałem testy pół roku temu do Business Case Study, ale na program
      praktyk są identyczne; przypominają te, które są zamieszczone jako wzorzec na
      stronie P&G, z tym, że wypełnia sie je pod znacznie większą presją czasową i
      pytanek jest około 60 w 4 blokach: analiza wykresów i diagramów, test
      analityczny z tekstów, zadania matematyczno-logiczne i analiza tabel. Moim
      zdaniem jeżeli rozwiążesz za pierwszym razem w rozsądnym czasie (tj. ok 50 s na
      pytanie) zadania przykładowe w 70-80% lub lepiej to masz dużą szansę na ich
      zaliczenie, w przeciwnym razie nalezy przygotować się na prawdziwą batalię i
      liczyc na łut szczęścia.
      • Gość: Arkadius Re: Procter & Gamble Polska IP: 195.117.144.* 30.08.03, 15:55
        Balowac rzeczywiscie potrafia ale chyba jeszcze lepiej - pracowac :). Standardy
        to praca 24 na 24. Ale firemka rzeczywiscie ciekawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka