Gość: As IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:47 Mam pytanie, czy ktoś z was wie co to za firma w sensie jak się tam pracuje , czy dobrze zarabia, jakie jest szefostwo?, ogólnie czy ktoś coś wie o tej firmie? Bardzo proszę o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiiva Re: Firma Attis development 27.07.07, 09:57 Hej, Czyżbyś zamierzał tam podjąć pracę? Nie wiem jak się tam pracuje ale firmę znam bo zakupiłam w inwestycji tej firmy mieszkanie. Jak Cię coś konkretnego interesuje to pytaj. Co do szefostwa to słyszałam że prezes ( a właściwie po prezesa) jest człowiekiem mocno przewrażliwionym na swoim punkcie. A z takim człowiekiem na pewno się trudno współpracuje bądź u niego pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Firma Attis development IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:58 Cześć ! Tak , chcę tam wysłać swoje cv i zastanawiam się czy to zrobić, dlatego pytam czy ktoś coś wie o tej firmie czy mogłabyś, mogłbyś mi powiedzieć jak ta firma wygląda, jakie odniosłeś/aś wrażenie na temat tej firmy, wszystko co wiesz o firmie począwszy od wyglądu do pracowników itd., bo developer nie jest znany. Dzięki seredeczne Odpowiedz Link Zgłoś