Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 17:01 Czy ktoś wie coś o pracy w Dziale Archiwum w Polkomtelu na Wołoskiej? Na czym polega praca, jaka atmosfera itp. (oferta z Work Temps) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdziwsława Któż to wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 14:37 Parę dni temu odpowiedziałam na ogłoszenie Work Temps. Szukali osoby do archiwum. Mam roczne doświadczenie, więc wysłałam CV. Wczoraj zadzwoniła babka z WT i jak gdyby nigdy nic zaproponowała pracę... konsultanta. Nic nie wspomniała o archiwum. Jak widać, nie dowiemy się, na czym ta praca polega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CiekawskiArchiwist Re: Któż to wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 16:46 Może coś się wyjaśniło w tym temacie? Ogłoszenie wciąż się pojawia-czy tak marnie płacą?? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Któż to wie IP: *.chello.pl 22.09.07, 11:01 ja tam pracowalam w archiwum, mowia ze to praca przy kompie a to nic innego jak przekladanie papierkow przez 8h, atmosfera taka sobie, niby kazdy mily ale strasznie obgaduja..ale zawsze 1200zl sobie zarobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Któż to wie IP: *.chello.pl 22.09.07, 11:03 sorry lekko ponad 1000zl, a gdzie to ogloszenie sie pojawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwsława Lokalizacja ogłoszenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 21:03 Ja widziałam to ogłoszenie na gumtree.pl. Jakoś tak na początku września. Odpowiedz Link Zgłoś