Gość: Mika IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 21:18 był juz złych \, więc może znajdą się tacy, którzy są zadowoleni z firmy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Ranking dobrych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 17.09.07, 21:22 Nie znam, bo jeszcze na takiego nie trafiłam. Też jestem ciekawa czy tacy są... Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: Ranking dobrych pracodawców 18.09.07, 15:30 Pewnie, że są ... Chociażby Procter&Gamble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ranking dobrych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 16:01 P&G???? jakiś czas temu byłam zainteresowana podjęciem pracy u nich, poczytałam trochę forum obecnych pracowników tej firmy (jak ktoś zainteresowany to jest w katalogu prywatnych) i po lekturze mogę powiedzieć, że wszystko można o P&G powiedzieć, ale nie to że jest dobrym pracodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
sheerer Re: Ranking dobrych pracodawców 18.09.07, 22:04 Aha, czyli po lekturze jakichs wypowiedzi na forum doszłaś do takich wniosków? Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ranking dobrych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 22:17 wiesz jak kilkunastu obecnych pracowników niezależnie od siebie pisze że jest beznadziejnie to jakoś się nie palę żeby to sprawdzić na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Ranking dobrych pracodawców IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 22:20 swoją drogą to ty jesteś prawie tak samo wiarygodny jeśli chodzi o pozytywną opinię o P&G jak oni, bo też jesteś anonimowym autorem wypowiedzi na forum ;-) prawie bo jesteś jak na razie odosobniony w swej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 Autoguard.pl 18.09.07, 16:00 Kolega tam pracuje... a ja żałuję, że nie jestem programistą. Może się rozwijać, ma twórczą pracę i nie pracuje w kołchozie typu HP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Autoguard.pl IP: *.chello.pl 18.09.07, 20:46 wszyscy moiu znajomi są zadowoleni z pracy, gdzieby nie pracowali, tylko dlaczego ciągle zmieniają? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 dlaczego zmieniają? 19.09.07, 09:44 Zapytaj ich. Różne są powody... ostatnio zwłaszcza wiara w media... że można pójśc gdzie indziej i dostać 100% więcej pensji. Jak ktoś w innym wątku pisał... okazuje się to nierealne, bo pracodawcy znają realia rynku. Niezadowoleni często też nie zmieniają - bo im się nie chce szukać nowej pracy, bo pensja wynagardza im złośliwego szefa czy częste nadgodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 cd. 19.09.07, 09:45 Często zmieniają pracę ludzie na począteku życia zawodowego, bo szukają "tej właściwej", gdzie się będą spełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaałamana Re: dlaczego zmieniają? IP: *.chello.pl 19.09.07, 10:15 Ja zmmieniam często bo właśnie nie jestem zadowolona. A znajomym się nie chwalę porażkami bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Zdecydowanie NASK IP: *.aster.pl 18.09.07, 21:17 Mila prawiez rodzinna atmosfera (mimo niemal 300 pracownikow). Wymamagaja ale bez zbednego stresu. Do tego niezla kasa i bogaty socjal (m.in.: dofinansowanie do posilkow, pryw. opieka medyczna, dod. ubezpieczenia, fundusz socjalny, baseny, silownie, fitness, siatkowka, kilka razy w roku super wyjazdy "integracyjne"...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Zdecydowanie NASK IP: *.nask.waw.pl 19.09.07, 15:36 Odpowiedź sama się ciśnie na usta:) www.youtube.com/watch?v=pVlMddE8TOc&mode=related&search= pzdr K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooognia Re: Zdecydowanie NASK IP: *.nask.waw.pl 19.09.07, 15:54 KOGO?????? JAKICH JAJ????? Wybacz koleżanko ale zarobki w tej firmie są na bardzo niskim poziomie, co do atmosfery można mieć różne zdanie ale kasa?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Iron Mountain Polska 19.09.07, 15:59 Iron Mountain Polska - zajefajna firma:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Zdecydowanie NASK IP: *.aster.pl 19.09.07, 16:05 I nastepny... Jak Ci w NASK tak zle, to czemu nie znajdziesz czegos lepszego? A moze jestes taki kiepski, ze to co zarabiasz to szczyt Twoich mozliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Zdecydowanie NASK IP: *.aster.pl 19.09.07, 16:02 Jak Ci tam tak bardzo zle, to co jeszcze tam robisz? Chyba, ze tak naprawde na wiecej Cie nie stac :) Eh... Maruderzy znajda sie w kazdym miejscu. Pracowalam wczesniej w kilku miejscach i tak naprawde dopiero w NASK czuje sie naprawde doceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Zdecydowanie NASK 19.09.07, 16:21 Rozumiem, szanuję... I cieszę się, że czujesz się doceniona. Ale zważ, że inni mogą mieć zdanie odmienne od Twojego a generalizowanie, że wszystkim jest tak cudownie jak Tobie też nie jest dobrym objawem. Nieważne - obyśmy zdrowi byli. Ale w sumie to ja mogę się nie znać - w końcu nie jestem elitą intelektualną. pzdr -K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Zdecydowanie NASK IP: *.nask.waw.pl 20.09.07, 09:47 koleżanko, może z pokoju obok, brzydko tak wydawać opinię o kimś iż nie stać kogoś na więcej ... tym bardziej, że nie wiesz kto to ... ... poza tym powiedz na jakim stanowisku pracujesz a powiem Ci czy masz i jakie powody do zadowolenia ... ... z drugiej strony ktoś oceniony może odbić piłeczkę i powiedzieć, że to Ty masz tak niskie ambicje iż tana firma je zaspakaja (a większości nie) ... pzdr hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Zdecydowanie NASK 19.09.07, 15:55 Uwaga!!! Na Wąwozowej wypuszczają do atmosfery gaz rozweselający! Żeby tylko nie przerzucili się na musztardowy... pzdr -K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: Zdecydowanie NASK IP: *.aster.pl 19.09.07, 16:07 kraszan1 napisał: > Na Wąwozowej wypuszczają do atmosfery gaz rozweselający! Tam gdzie Ty pracujesz, z pewnoscia puszczaja gaz oglupiajacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Zdecydowanie NASK 19.09.07, 16:23 Gość portalu: Zadowolona napisał(a): > Tam gdzie Ty pracujesz, z pewnoscia puszczaja gaz oglupiajacy :) Ja to się głupi zrobiłem od tego czytania... pzdr -K Odpowiedz Link Zgłoś