Gość: nika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 09:58 Czy ktoś pracuje w spedycji? Jakie zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oban Re: spedycja 25.07.03, 11:30 Patrz wątek firmy transportowe. Ja nie narzekam. Ale to ciężki kawał chleba. Nerwy nerwy i jeszcze raz nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Re: spedycja 22.08.03, 21:53 A jakie trzeba miec wyksztalcenie zeby starac sie o prace? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: spedycja 18.03.16, 13:28 Znajomy pracuje w firmie transportowej. Jak zarobki? Nie najgorzej, ale często go nie ma w domu. Więc to nie praca dla tych, którzy mają rodzinę, którą trzeba się zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: spedycja 21.03.16, 14:34 W sumie racja - jak się ma rodzinę, to nie jest to łatwe. A ile się zarabia? To zależy. Jak pracujesz u kogoś - wcale nie tak dużo, no i płacą nieregularnie. Zawsze możesz założyć swoją firmę. Tutaj: kedu.pl/firma-spedycyjna-jak-zalozyc-od-czego-zaczac/ znajdziesz kilka informacji na ten temat. Jak poważnie o tym myślisz, to ja bym szła tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: spedycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.16, 18:21 Jeżeli chodzi o dobre polskie spedycje to znam MW Spedition z Poznania, a dokladniej ok 20 km od Poznania, miejscowość Oborniki gdzie mają bazę. Organizują transport głównie na Niemcy, jeżeli Cię to interesuje to szukają do współpracy osoby z jezykiem angielskim i niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: spedycja IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.05.17, 11:53 z Wielkopolski z okolic Poznania warto brać MW Spedition chociaz wydaje mi sie ze w tej branzy lokalizacja tak bardzo nie ma znaczenia bo tiry i tak caly czas sa w ruchu i mozna sobie z godziny na godzine załatwic tira ktora ma pusty przelot na drodze powrotnej Odpowiedz Link Zgłoś