Gość: Bilbo Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: 46.186.24.* 01.08.14, 13:56 Popłakałem się ze śmiechu widząc ten plakacik propagandowy przy recepcji o utraconej premii za którą można by kupić quada... chociaż może to i racja, modelik quada made in China w Tesco kosztuje 20 złotych;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.14, 20:22 mógłby ktoś opisać co dokładnie robi się na "promocji" i ile mniej/więcej tam sie zarabia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truth Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 13:11 Z********* się i g**** się zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Ograniczanie praw pracowniczych 02.08.14, 22:17 No i co gościu z 27.07? Jakoś nikt Cię nie poparł. Mam propozycję. Dostałem około 50 maili od pracowników ADWD. To są listy rozpacz, pisane przez osoby wykończone fizycznie i fizycznie. Widać, że wiele pisanych jest przez łzy. Mam. propozycję.Jestem Ci gotów udostępnić te maile (oczywiście po usunięciu wszystkich informacji wskazujących na konkretną osobę). Ciekawy jestem, co wtedy powiesz! Ludzie się BOJĄ!!! Boją się nawet wypowiadać na forum, bo juz jedna, zbyt mało ostrożna osoba poniosła z tego tytułu konsekwencje. Pytasz mnie, co mnie obchodzi Wasz zakład? Po pierwsze spędziłem tam blisko 6 lat życia i za ostatnie ponad dwa lata mam rachunki do wyrównania z pewną niezbyt szczupłą i niezbyt urodziwą, ale za to bezczelną, zakłamaną (już w tej chwili jestem jej w stanie udowodnią składanie fałszywych zeznań) i o mającą skłonności sadystyczne panią. Po drugie zarówno powody humanitarne jak i prawne nakładają na mnie moralny obowiązek podjęcia konkretnych działań. Dociera to do Ciebie? Wątpię, ale spróbuj moje słowa przeanalizować. To nie jest kwestia tylko tej jednej firmy. Prawa pracownicze są łamane w Polsce powszechnie. Może jak jedna duża korporacja dostanie po czterech literach, to inne pójdą po rozum do głowy. Pamiętasz aferę z Biedronką tej chwili w rankingach jest w gronie najlepszych pracodawców, choć pracownica, która wniosła pozew - przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 15:08 Witaj Andrzej. I jak ci idzie twoja krucjata przeciwko żulom spod Gamy? Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Ograniczanie praw pracowniczych 12.08.14, 11:37 Nigdy nie prowadziłem żadnej krucjaty przeciwko żulom spod gamy, szczerze mówiąc nawet nie wiem, gdzie to dokładnie jest. Pza tym teraz bardzo rzadko bywam w Ciechanowie i prowadzenie jakichś krucjat mnie nie interesuje. Ktoś po prostu przekręcił słowa w moim starym nicku i go zarejestrował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 18:43 Szkoda bo myślałem że ktoś w końcu zorganizuje ludzi i pogonią te dziadostwo z bliźniakiem na czele spod tego sklepu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella189 Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: 80.50.134.* 22.02.15, 23:32 Wygrała.I dostała odszkodowanie.choć to długo trwało...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella 189 Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: 80.50.134.* 22.02.15, 23:28 Na promocji dobrze się zarabiało.KIEDYŚ.Teraz nie wiem.Pracowało się tam na akord i to był jeden z najlepiej zarabiających działów w tym molochu fabrycznym.Teraz jak tam jest?Nie pracuję w fabryce od przeszło 4 lat.I nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Ograniczanie praw pracowniczych 12.08.14, 11:43 Józiu, masz rację. Ludzie powinni nie tylko pisać, ale wręcz krzyczeć. Z tego, co słyszę, w tej firmie łamane są już nie tylko podstawowe prawa pracownicze, ale wręcz prawa konstytucyjne. I to wszystko w demokratycznym kraju, członku UE. Przecież to są kpiny!!! Piszie. Może wreszcie ktoś się zainteresuje sytuacją. tym bardziej, że ten zakład nie jest jakimś niechlubnym wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Ograniczanie praw pracowniczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.14, 23:08 I jak tam Andrzej, wygrałeś sprawę? I jak przygotowania do wyborów samorządowych w Ciechanowie, razem z Januszem będziecie startować? Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 13.11.14, 15:42 Witajcie. Dawno mnie tutaj nie było, a wydaje mi się, że niektórzy oczekują informacji o przebiegu postępowania. Na ostatniej rozprawie zeznawały trzy panie, powołane na świadków przez pozwaną - dwie wagowe i Pani Dyrektor ds pracowniczych. Dwie pierwsze starały mi się zaszkodzić, starając się jednocześnie nie kłamać. Pierwsza z nich zarzuciła mi , że kiedyś nie chciałem nakleić na paletę paszportu (że szkolenia pamiętam, że paszport, jako dokument nie tylko podróżny, ale też jakościowy ma prawo naklejać tylko wagowa i operator linii), druga - że zdarzało mi się pomylić w paletyzacji (czy t takie dziwne przy tym tempie pracy?) i nie zawsze potrafiłem ustawić czy naprawić oklejarkę (czym, jeżeli na stanie nie miałem nawet śrubokręta, a na magazynie stan części do niej równy był 0czyli nul?). Na uwagę zasługują jednak zeznania Pani Dyrektor ds. pracowniczych. Po ogólnym omówieniu przebiegu mojego zatrudnienia zadałem pytanie, kto personalnie decydował o wysokości podwyżki w ramach tzw. widełek określonych dla danego stanowiska i oceny pracownika. Pani dyrektor mocno lawirowała, starając się uchylić od odpowiedzi, jednak "przyciśnięta " przez Sąd stwierdziła, że to Marlena R. Ta natomiast na poprzedniej rozprawie (podobnie jak obaj liderzy) zeznała, że ona nie decyduje o podwyżkach, a decyzje zapadają gdzieś na górze. Moim zdaniem Pani Marlena R złożyła fałszywe zeznania i powinna za to odpowiedzieć (zagrożenie karą pozbawienia wolności do lat 3). Jeżeli Sąd pracy nie wyda w tej sprawie postanowienia, to ja złożę doniesienie do prokuratury. Zeznania Pani Dyrektor były jednak kluczowe dla postępowania i o wyrok jestem raczej spokojny. Pozdrawiam wszystkich uciśnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy nie palący Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.14, 14:51 problem z palaczami w zakładzie stanął w martwym punkcie .Pani dyrektor na spotkaniu powiedziała że można palić tylko na przerwach tj pierwszej 30 minutowej i drugiej 20 minutowej to pytam co robią tam pielgrzymki poza tymi godzinami dlaczego osoby nie palące nie mają dodatkowych przerw np na kawę czy herbatę ,czy ktoś policzył ile godzin w pracy na stanowisku jest palacz .Nie mija godzina pracy a już pierwsze osoby wychodzą na papierosa jedno wyjście to około 20-25 minut a jest ich kilka dziennie .Na zebraniu pan kierownik zm A powiedział że można palić tylko na przerwach i co z tego kto to sprawdził ,kto w ogóle się tym przeją "psy szczekały na całej hali ale karawana szła dalej na palarnię" Nie dobrze bo w ten sposób kierownik nie mówiąc o dyrektorze traci autorytet jeżeli ludzie nie wypełniają jego poleceń [nakazów] Podobno u pani Eli na zmianie " d " kto się zdeklarował że pali nie je śniadania bo jest rzeczą niemożliwą żeby zjeść i jeszcze iść zapalić jest to jakiś sposób żeby przerwa nie trwała 30 a niekiedy 32 minuty zamiast ustawowych 20 .My niepalący czekamy jak idioci przy linii aż się cała załoga zbierze .Lobby palaczy popierane przez związki zawodowe [bo na każdym zebraniu pan przewodniczący mówi tylko do palaczy i o palarni jak to o nią walcz w zarządzie ] jest tak wielkie że nie można z tym nic zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
piaski7 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 22.11.14, 15:17 Zapraszam palacych na wydzial Proszkowni tu sie jara bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truth Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 21:28 Tak w ogóle, to z panią Marleną R i Agnieszką S powinni zrobić porządek na generacji, zmianie D. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 25.11.14, 12:26 Pracuję nad tym, ale Sądy w naszym kraju działają, jak działają. Tempo iście expresowe. Marlena R. kłamała, Agnieszka S dopiero będzie zeznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 01.01.15, 16:41 Agat, nie całkiem zgadzam się z Twoim stwierdzeniem, że kiedyś było inaczej. Może imprezy dla tych "z góry" były organizowane z większą dyskrecją, ale poza tym było tak samo, jak teraz. Kilkudniowe imprezy integracyjne dla uprzywilejowanych i kilkugodzinne z "trzema piwami" dla roboli. Biorąc udział w szkoleniu 45+ zorientowałem się, że wszyscy pracownicy umysłowi mają zapewnioną bezpłatną kawę (dobrej jakości, z ekspresu, nie z automatu), herbatę i ciastka. Pracownicy produkcji? Zero. A jest przecież zapis w kodeksie pracy mówiący o zakazie dyskryminacji ze względu na zajmowane stanowisko... To zresztą nie jedyny przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfonso Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 14:12 Trzeba się było uczyć to byś miał wyższe stanowisko, jak tak tęsknisz za komuną to wyjedź to Korei Północnej dziadu. Zawiść, zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truth Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 22:12 Patrzcie odezwał się mądrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfonso Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 12:45 Na pewno większy mądrala od ciebie. Gdy ja się uczyłem i studiowałem to tacy jak wy woleli pić tanie wina w parkach i teraz narzekacie że jesteście zwykłymi robolami a jeden taki jeszcze ludziom sprawy po sądach zakłada za to że lepiej sobie życie ułożyli i byli bardziej zaradni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truth Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.15, 15:13 Po pierwsze wielki mądralo to ja nie piję, a po drugie to, że się uczyłeś i studiowałeś to nie znaczy, że jesteś jakiś specjalnie mądrzejszy od innych i po trzecie gdyby nie tacy zwykli robole to tacy jak ty by już dawno zginęli. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kraszewski Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 04.01.15, 16:23 Drogi Sfonso. Fajny nick sobie wymyśliłeś.Gdybym nie umiał korzystać ze słownika, to pomyślałbym, że to skrót od alfonsa, a tak już wiem, kim jesteś PODSTAWĄ RB. Nie jesteś zwykłym robolem, bo za dobrze znasz pewne szczegóły pozwu, o których nie pisałem na tym forum. Chciałem ci jednak przypomnieć, że droga sądowa dostępna dla wszystkich na równych prawach to jedna z podstawowych zdobyczy demokracji. Jeżeli ją negujesz, to może to ty powinieneś wyjechać do Korei Północnej? A jeżeli jesteś rzeczywiście tą podstawą czy podłożem RB, to bardzo kiepską opinię wystawiasz firmir, nazywając oponenta dziadem. Jeżeli tak się nastudiowałeś, to chyba znasz erystykę Schopenchauera? Bo używasz jej bardzo chętnie. Ale to świadczy tylko o tym, że brak Ci rzeczowych argumentów. Poza tym strona, która jest przekonana o swojej racji, nie ucieka się do kłamstwa i mataczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.ip-192-99-150.net 09.01.15, 15:11 Ja pracowałam tam trzy miesiące, była to moja pierwsza praca i dobrze jej nie wspominam. Mam nadzieję że A.Kraszewski wygra z nimi ten proces. Pamiętam go jak dojeżdżałam tam też z Ciechanowa i jest to bardzo miły staruszek. Może w końcu ktoś pokarze że widzimisię kierownictwa nie jest najważniejsze i nie mogą kazać robić ludziom tego co im się tylko podoba. W Ciechanowskim Hit Electronics jest jeszcze gorzej i warto by było żeby też ktoś się z nich wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.jmdi.pl 16.01.15, 15:26 Sfonso ty bucu...W twoim przypadku studia nic nie zmieniają.Takich zarozumiałych debili życie nauczy pokory.Byłeś zerem,jesteś zerem i będziesz zerem...tyle że z papierkiem kupionym/opłaconym przez mamusię i tatusia...Po stylu wypowiedzi i sposobie podejścia do ludzi domyślam się kto się pod tym nickiem kryje...Do zobaczenia ludzki śmieciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAT Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.plock.mm.pl 19.01.15, 13:11 Piaski7 - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Pomijając tematy bali, integracji - doskonale rozumiem, że czasem w firmie potrzebne są cięcia, zwolnienia, ale mający trochę cywilnej odwagi przełożony może wprost powiedzieć swojemu podwładnemu że jest zwolniony. Przenoszenie osoby (zwłaszcza starszej i ze sporym stażem w firmie) na stanowisko na którym z góry wiadomo że nie da sobie rady jest PODŁE. Dla wtajemniczonych - MJ już odeszła, a MR pewnie odejdzie lada moment. Sądzę że takie praktyki nie są pomysłem jednej osoby, a w ich wymyślaniu przoduje niejaki Rudolf. A co do podziałów klasowych - w ubiegłym roku miałem przyjemność być na szkoleniu BHP z pracownikami biurowymi. Ubrany byłem normalnie, używam nietaniej wody kolońskiej, miałem (w przeciwieństwie do niektórych) czyste buty i paznokcie, a jeden z uczestników napisał w ankiecie którą wypełnialiśmy po szkoleniu: "co należało by zmienić w szkoleniu?" - "dobór uczestników". Noż kuźwa!!! Ludzie - ukończenie Politechniki Warszawskiej lub Szkoły Głównej Cła i Logistyki nie czyni Was lepszymi. Zazwyczaj o naszej pracy nie macie zielonego pojęcia, chodzicie z nosem zadartym do góry a często Wasze maile mają do ortografii i interpunkcji tyle co ZUS do godnej emerytury. Piaski7 - oglądałem zdjęcia z ostatnie Wigilii - niektórym trzeba wyjaśnić że w dobiorze ubioru ekstrawagancja i bezguście to dwie odrębne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
glodny777 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 27.05.15, 08:38 Doszły mnie słuchy że podobno ktoś zatruł się jedzeniem w Restauracji , czy to prawda ? Wiem że w soboty i niedzielę lepiej tam nie chodzić bo nic nie ma albo z tygodnia odgrzane ale w tygodniu ? Dlaczego ostatnio o godzinie 18.00 nie ma co zjeść ? Kiedyś były zapiekanki , hot dogi a teraz jedna Pani zaoferowana sprzątaniem. Śniadania to lepiej nie pisać , parówki , kiełbaski zimnie jak z lodówki , kanapki drogie . Co sądzicie o tym miejscu . Czy nie zasługujemy na lepsze jedzenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najedzony Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.05.15, 16:05 ja tam nie narzekam zawsze znajde cos dla siebie a co do zatrucia pierwsze slysze chyba by bylo glosno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol121 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.15, 22:05 Zatruł się ktoś z biura ponoć żołądkami ,i jest cała afera,to nie pierwszy raz że karmią starym żarciem moja znajoma tam pracuje i zawsze mi mówi co mogę zjeść.Za taką mał kasę karmią gównem a teraz ta ich kierowniczka zbiera dobre opinnie pisemne wzamian za drobne prezenty ,a złe zapewne wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
rb2015 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 04.01.16, 18:18 nie zatruł sie jedzeniem tylko powietrzem jakie panuje w fabryce i wokolo niej. Podobno na terenie hali produkcyjnej nie ma zapylenia,a raz na jakis czas przyjezdza firma ktora daje kilka czujnikow na teren hali produkcyjnej i pracownicy musza z tym chodzic kilka godzin. Ja bylem świadkiem takiego zdarzenia jak pracownik działu mieszania mial takie urzadzenie i w momencie kiedy odmierzal dodatki do produktu zdjal ten czujnik i umiescik go we wiadrze z pylistym surowcem. Większosc czasu czujnik byl w tym wiadrze i po kiklu dniach jak zapytalismy lidera Daniela Sobierańskiego jak wyszedł test to powiedzial ze w normie takze wyobraźcie sobie co tam się dzieje. Po za tym podam przyklad w hali wszedzie jest zapylenie,ale i po za budynkiem zakładu tez. Jesli chcecie mozecie na wlasne oczy zobaczyć. Jak ze 2 tygodnie nie pada deszcz i pojdziecie pod stolowke zakladowa w pierwszy dzien opadów to z rynny leci piana. Tyle jej jest jak by straz pozarna przyjechala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klon.206 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 07.06.15, 20:44 Witam wszystkich chciałbym coś dodać od siebie jednocześnie zadać pytanie dyrekcji i kierownictwu firmy Reckitt Benckiser... Czemu koneksje rodzinne w Benckiserze dają kierownikom w tej firmie tyle władzy? Panowie kierownicy nie są wcale lepsi od innych pracowników to że mają wyższe stanowiska nie oznacza że mogą robić sobie co im się podoba. Doszło do mnie że jeden z kierowników magazynu ma rodzinne powiązania z dyrektorem logistycznym szanownym panem Pietraczukiem a z innego żródełka dowiedziałem się że już kolejny pan na kierowniczym stanowisku chce sie wżenić w rodzine pana dyrektora... To chyba żalążek rodzinnej kasty która chce rządzić niepodzielnie w fabryce ba nawet rozciągają swoją strefe wpływów na podwykonawców firmy Reckitt Benckiser... doszło nawet do tego że byli pracownicy którzy chcą pracować u podwykonawców otrzymują nie ciekawe opinie- SZANOWNY PANIE JAROSŁAWIE czy panu nie wstyd? Co pańskie sumienie na to? Może pan skomętuje na tym forum to co zostało ujawnione? ODWAŻY SIĘ PAN? Z poważaniem BYŁY PRACOWNIK FIRMY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 176.111.233.* 01.07.15, 14:23 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do PIASKI 7 IP: 176.111.233.* 01.07.15, 14:43 Twoje udzielanie sie na tym forum jest zbedne. Nie trzeba byc Alfą i Omegą zeby stwierdzic ze jestes długoletnim pracownikiem pamietającym czasy Szkota i ze jestes własnie z Proszków. Tymi wpisami kalasz własne gnizdo. Zle- to fora ze dwora a nie do emeryturki chcesz dociągnac! Wez sie do pracy jak wszyscy dookoła to po 12 godzinach nie bedzie ci sie chciało siadac do komputera i wypisywac wierutnych bzdur. Szkoda słow na Takich jak ty. A moze to co tu wypisujesz to powiedz zainteresowanym prosto w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
piaski7 Re: Do PIASKI 7 01.07.15, 21:17 Nie jestem pracownikiem firmy ale pracuje w niej ładnych parę lat i znam problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad2015 Re: Do PIASKI 7 01.07.15, 22:38 Piaski7, popieram to co napisał Gość:AAA. Jak chcesz sr... w swoje gniazdo to nie w tej firmie. Znam akurat wszystkich, których tu obrażasz i myślę, że jak się dowiedzą to będziesz miał ciepło. Wystarczy jedeno zapytanie do admina, żeby Cię zdemaskowali. W przypadku obraźliwych tekstów raczej admin nie odmówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.15, 00:32 Nie dziwia mnie te opinie. Jezdze tam czasem z dostawami. To jedyna firma, gdzie nie lubie jezdzic, bo zawsze mnie cos nieprzyjemnego spotka. Wyjatkowo nieprzyjemne ch...e tam pracuja. Ochrona, wozkowi, magazyn, biuro... Jeden ch.... No ale skoro sa gnojeni, to teraz rozumiem dlaczego tacy sa. Za zadna kase bym tam nie poszedl. Na Szczęście nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7022 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 25.07.15, 22:20 tam zwalniają nawet za wniesienie kubka wody do picia !!! to o czym my tu mówimy. ludzi tam traktują gorzej jak zwierzęta !! bo i zwierzę trzeba dać pić w takie upały . wiem bo pracowałem tam prawie 9 lat !!!! i teraz dziwię się sam sobie jak tam tyle wytrzymałem !!!! ale cieszy mnie teraz to że już nie oglądam tych karierowiczów i bydlaków tym bardziej że sam odszedłem z tej pracy ( szamba ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: 31.179.201.* 05.08.15, 10:12 Do pracowników płynów - roboli :) - czy wiecie że regularnie za dobre wyniki produkcyjne wasz nadzór działu robi sobie schadzki/balety/pijaństwo. - podobno niezłe balety się kręcą... najbliższe maja być podobno w ten weekend, Hehe Wy tyrajcie a oni się pobawią. Cóż jak to mówia: kto ma szkołę (czyt:plecy) ten ma lżej. - może ktoś zda relację na forum jak było na imprezce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Proszki-drugi Oświęcim IP: *.play-internet.pl 05.07.15, 16:14 Co wy pierdo.....cie, na tym wydziale im bardziej jest się pie...ietym tym lepiej dla Ciebie i otoczenia. Kary za bycie niegrzecznym to paleta na oxy (tak tak drodzy kierownicy) i odechciewa się wszystkiego. generalnie syf bród i ubóstwo ale co są układy i układziki. nie masz pleców jesteś nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7022 Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem 25.07.15, 22:12 pracowałem w tej firmie jakieś 9 lat i postanowiłem odejść. lepiej późno niż w ogóle. człowiek w RB znaczy tyle co niewolnik !!! w gorące dni dają wodę do picia bo taki jest wymóg , ale można ją spożyć tylko w wyznaczonych miejscach . na które nie ma szans wyjść poza przerwą , więc człowiek pracuje bez picia gorzej niż zwierzę !!!! jeśli ktoś przemyci kubek wody na halę produkcyjną to zostanie zwolniony z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de rks tm Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.15, 23:47 Dla tej korporacji nie licza sie ludzie,tylko wykresy i liczby,dla nich jestescie korporacyjnymi smieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Reckitt Benckiser-omijac szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.15, 16:35 Płyny zm B ; Odkąd zmienilo się nam kierownictwo idzie wybaczyć się psychicznie. Wiecznie nie zadowolona p J.Cy...... i fałszywy K.... . Kto by pomyślał że będziemy tęsknić za Darkiem Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_7008 Niedożeczne działania na magazynach 25.11.15, 19:59 Cuda w Reckitt Benckiser pracownicy magazynowi trafiają na Promocję gdzie pracują na konfekcji a nie zgodnie z podpisaną umową na magazynie może pan Tadeusz Pietraczuk rozwiąże ten problem bo to jest kpina. Człowiek zatrudniający się do pracy z uprawnieniami na wózki widłowe trafia na linię produkcyjną i układa palety z wyrobem gotowym. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_7008 Re: Niedożeczne działania na magazynach 25.11.15, 19:59 Cuda w Reckitt Benckiser pracownicy magazynowi trafiają na Promocję gdzie pracują na konfekcji a nie zgodnie z podpisaną umową na magazynie może pan Tadeusz Pietraczuk rozwiąże ten problem bo to jest kpina. Człowiek zatrudniający się do pracy z uprawnieniami na wózki widłowe trafia na linię produkcyjną i układa palety z wyrobem gotowym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7022 Re: Niedożeczne działania na magazynach 17.07.16, 12:09 bo z firmy masowo uciekają pracownicy i tonący łapie się brzytwy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7022 najgorszy pracodawca 17.07.16, 12:08 z tej firmy masowo odchodzą pracownicy ! ale niech RB się cieszy z tego że nie trafia do sądu o MOBBING !! bo ja żałuję odchodząc że nie zaskarżyłem tej firmy. RB to najgorszy pracodawca !!! Odpowiedz Link Zgłoś