• Gość: boar87 Re: MarcPol IP: 178.73.49.* 16.04.11, 04:30

niestety wiele trzeba zmienić w tej firmie...rozpoczynając na pracownikach a kończąc na ludziach którzy sprawują piecze na sklepami tzw. kierownicy regionalni...najeżdżacie na swoich kierowników a w 3/4 przypadków to nie jest ich wina, że was tak traktują tylko właśnie kierownik regionalny pan i władca kilku placówek robi z kierownikami co chce!! może wszystko bez żadnych skrupułów a najchętniej by "udupił" każdego kierownika nawet za to że zamówił o kilo mięsa za mało niż komputer pokazał ale co tam 50 % premii w plecy...no tak kierownikowi placówki w plecy ale regionalnemu premia skoczyła w górę bo w końcu gdzieś te pieniądze muszą popłynąć a trzeba ratę za samochód spłacić...praca jako praca sama w sobie nie jest ciężka nikt nie zmusza nikogo do pracy ponad siły...a i na pewno nikt nie zmusza nikogo do pracy ponad siły...także jako pracownik nie wierzę w to, że jedynym waszym przywilejem jest tylko i wyłącznie praca przez 8h bez przerwy...
      • Gość: bibi Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 19.04.11, 11:37
        ani ładu , ani składu.czy jesteś może kierownikiem który był panem i władcą i nagle skrzydełka zostały podcięte?w sumie to takiej organizacji w handlu to nie ma w żadnej innej firmie handlowej.nie wiadomo o co chodzi i kto może odpowiedzieć za to wszystko
    • Gość: SZCZERA PRACOWNICA Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 11:09
      juŻ SIĘ KOŻWA NABYLI_____MARCPOL NA ZWM W WAWIE IDZIE DO LIKWIDACJI JEST TYLKO DO KONCA KWIETNIA I BARDZO DOBRZE<BO WIĘKSZEGO BURDELU NIE WIDZIELISCIE NIGDY
      PODOBNIESZ MASAKRA GRAFIKU NIE MA I WOGOLE_BO RZEKOMO SIĘ NIKOMU NIE CHCE GO ROBIC

MASAKRA.......A JA WLASNIE W PONIEDZIALEK DZWONIE DO INSPEKCJI PRACY
      CO MAM ZAROBIC KIEDY OD FIRMY LISTOWNIE DOSTALAM ROZLICZENIE DO PITU,DOSTALAM OPINIE
      A MOJA KSIAZECZKE SANEPID Z BADANIAMI TRZYMAJA DO DZIS ,GHDZIE NIE PRACUJE JUZ Z 3 MIESIACE
      ___________I MIMO MOICH PODAN I TAK DALEJ ZERO REAKCJI__KONIEC BAWIENIA SIĘ W CIUCIU BABKE

A KIEROWNICZKA NA ZWM NAJPIERW SIĘ NAUCZY ODPOWIEDNIEGO PRAWA I PODEJSCIE DO PRACOWNIKOW A POZNIEJ PODYSKUTUJEMY_BO JAK NARAZIE TO WIEKSZA POMYSLOWOSCIA WYKAZUJA SIE PRACOWNICY I DBANIEM O FIRME JAK ONA SAMA
      BUHAHAHA
      • Gość: cdn Re: MarcPol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:04
        Ludzie jak wy możecie oczekiwać wyzszego wynagrodzenia jesli nadajecie sie tylko do prostych prac fizycznych, ilośc błędów ortograficznych jakie sadzicie w wypowiedziach na forum jest przerażająca. Macie wybór Marcpol albo łopata bo tylko tam znajomość jezyka polskiego nie jest potrzebna.
        • Gość: swiat debili Re: MarcPol IP: *.play-internet.pl 20.04.11, 22:39
          JESTEŚ BARDZIEJ STUKNIĘTY(A) NIŻ USTAWA PRZEWIDUJE
          NIE ZNASZ__NIE OCENIAJ___NARKA:)
          • Gość: Płock cd. IP: 78.154.88.* 29.04.11, 12:56
            Dziś piątek "czarny piątek w Marcpol Płock" ciekawe kto okaże się najsłabszym ogniwem i odpadnie?
            • Gość: markpolowy parobek [...] IP: *.jmdi.pl 01.05.11, 03:43
              Treść postu jest niedostępna.
              • Gość: gość Re: cześć:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 21:55
                Jak popracujesz w tej firmie kilka lat to dopiero zabieraj głos.
              • Gość: klient Re: cześć:) IP: *.play-internet.pl 04.07.12, 12:22
                Człowieku ogarnij się , piszesz bez składu i ładu , a innych krytykujesz .
                To co sobą reprezentujesz, to też na wiele nie możesz liczyć .Śmieszą mnie takie ludki jak Ty,
                za dużo piwa pijesz i Sam nie wiesz czy żyjesz .
    • Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.2.116.25.user.mdi.pl 19.04.11, 11:41
      hehehehehehehehehehehehehehehehe koniec sciemy!!!!!!!!!!
    • Gość: markpolowy parobek Re: MarcPol IP: *.jmdi.pl 01.05.11, 03:57
      Szacun, bardzo madre słowa:) najgorzej jak ktoś urodzi sie w gó...e a marzy o śliwkach!
    • Gość: gość Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 21:50
      W tej firmie nie szanują ludzi. Chcąc się kogoś pozbyć podkładają "świnię" i tym sposobem zwalniają pracowników, którzy są niewygodni.
      • Gość: gość Re: MarcPol IP: *.warszawa.mm.pl 15.06.11, 10:18
        czy ktoś może napisać jakie są warunki pracy na białołęckiej ?
      • Gość: ewa Re: MarcPol grodzisk maz IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.11, 12:12
        Napewno niejest tak jak jest teraz w GRODZISKU MAZ W MARKPOLU KIEROWNICZKA KTÓRA NIĄ ZOSTAŁA WYZYWA SIE NA LUDZIACH WPROWADZA ZAKAZY,ITD. ATMOSFERA CORAZ GORSZA A JEDNA Z KIEROWNICZEK PORAZKA MAŁO CO WIE A UDAJE WIELKĄ ZNAWCZYNIE BARDZO KONFLIKTOWA OSOBA LUDZIE SZUKAJA JUZ PRACY BO MAJA ICH DOSC .
        • Gość: PRACOWNIK GRODZISK Re: MarcPol grodzisk maz IP: *.xdsl.centertel.pl 19.06.11, 12:14
          MA KTOS Z WAS MOZE NUMER DO BIURA ZEBY MOZNA BYŁO POROZMAWIAC Z KIMS NA TEMAT NASZEJ PRACY ???
          • Gość: E Re: MarcPol grodzisk maz IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.13, 15:14
            Z nikim raczej nie porozmawiasz…(z biura).
    • Gość: oracle Re: MarcPol IP: 168.168.33.* 24.06.11, 12:49
      @ mała megi
      A po to, żeby może poinformować kogo trzeba jakie to przekręty odwala Pani Kierownik, która już raz była na dywaniku ale jej sie upiekło, ale może tym razem jak Prezes się dowie ile kasy przez tą Panią traci to może ją wreszcie wyrzuci i naśle prokuratora tak jak to robił w przeszłości. Tak wogóle Pani Kierownik to nawet opaska na źołądek nie pomoże jak będzie tyle się obżerała
      @ PRACOWNIK GRODZISK
      informowanie w centrali kogokolwiek nie ma sensu, uwierz mi, na Twoim miejscu uciekała bym z tej firmy
    • Gość: klient Re: MarcPol IP: *.147.110.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.06.11, 22:15
      UWAGA,UWAGA!!! MARCPOL W PŁOCKU NIE DŁUGO ZAMYKAJA. PEWNIE PREZES JUŻ SIĘ DOWIEDZIAŁ, ŻE KIEROWNICTWO KRADNIE A ZGANIA NA PRSONEL. JEŻDŻE PO MIASTACH I NIERAZ BYWAM W SKLEPACH SIECI MARCPOL I MUSZE POWIEDZIEĆ, ŻE TĄ CAŁĄ SIEĆ POWINNI ZAMKNĄĆ. BO WTYCH SKLEPACH NIC NIEMA ŻADNYCH NOWOŚCI I TO JEST SUPER MARKET OCHYDA.LUDZIE NIE PRACUJCIE TAM BŁAGAM WAS.
    • Gość: ozi Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 16:26
      Czy możecie coś powiedzieć na temat MarcPolu na ul.Żymirskiego 7 ???????????????????/
    • Gość: starovar Re: starovar????? IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 09.08.11, 20:56
      sam sie ogarnij !!!!!!! a szympans to tylko Ty !!!!!!!!!! a na koniec wolisz facetów tak słyszałem . slaby jestes!!!!!!!!!
    • jaro_33 Re: MarcPol 17.08.11, 15:38
      Witam serdecznie szanownych uzytkownikow tego zacnego portalu. Chce wyrazic swoje oburzenie i nie zadowolenie z jakosci sklepu MarcPOL w Gostyninie. Kupilem tam przepiekna Karkowke, i jeszcze piekniejsze Kurcze, po przyjezdzie do domu i rozpakowaniu zakupow co lacznie zajelo ok 40minut od czasu opuszczeniu tego sklepu. Postanowilem przygotowac pyszna kolacje dla swej malzonki z okazji rocznicy slubu, jednakze zniewalajacy zapach zakupionego tam miesa nie pozwolil mi na dokonczenie, ba powiem wiecej odebral mi apetyt na nastepny dzien ktory spedzilem w pomieszczeniu mego mieszkania, ktore oprucz muszli klozetowej innych wygod nie posiada. Po dojsciu do siebie i nie udanej kolacji postanowilem napisac i zaapelowac Matko nie karm swojego dziecka produktami zakupionymi w tamtym sklepie!!! Zyj i daj zyc innym.akowaniu zakupow co lacznie zajelo ok 40minut od czasu opuszczeniu tego sklepu. Postanowilem przygotowac pyszna kolacje dla swej malzonki z okazji rocznicy slubu, jednakze zniewalajacy zapach zakupionego tam miesa nie pozwolil mi na dokonczenie, ba powiem wiecej odebral mi apetyt na nastepny dzien ktory spedzilem w pomieszczeniu mego mieszkania, ktore oprucz muszli klozetowej innych wygod nie posiada. Po dojsciu do siebie i nie udanej kolacji postanowilem napisac i zaapelowac Matko nie karm swojego dziecka produktami zakupionymi w tamtym sklepie!!! Zyj i daj zyc innym.
      • Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 19.08.11, 11:07
        pewnie ominol Cie jakis odcinek Pascala . jak chcesz to moge ci zalatwic wszystkie odcinki. to za rok kolacja sie napewno uda....
        • Gość: *** Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 15:04
          może opuściła gotuj z Nigellą :-)
        • jaro_33 Re: MarcPol 19.08.11, 18:08
          Drogi Panie "Starovar" Nawet Pascal nie zaradzi jak mieso padline przypomina. Ale jesli Pan preferuje taki rodzaj kuchni "pachnacej" podesle porcyjke dla Pana i dziewczyny lub malzonki ewentualnie chlopaka. Gdyz czytajac poprzednie wpisy w panska orientacje watpie. Czas kolacji a wiec smacznego Panie Starovar.
          • Gość: karkóweczka Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:10
            Wez mnie nie obrażaj, ja zawsze jestem świeża pachnąca i na grill też sie nadaje. a jak ty nie umiesz gotowac to już nie jest wina marcpolu.
            • Gość: iwonuska2222 Re: MarcPol IP: *.opera-mini.net 20.08.11, 16:59
              Widze,ze kazdy broni sie jak moze i pewnie nic w tym dziwnego. Ale ja tez kupilam porcje rosolowe w tym sklepie i nawet pies by ich nie zjadl. I bardzo duzo jest takich opini ze sklep ladny ale swiezego tam nic nie kupisz. Szkoda.
              • Gość: klaudia.39klaudia. Re: MarcPol IP: *.opera-mini.net 23.08.11, 12:12
                witam serdecznie chcialam potwierdzic ze faktycznie niektore produkty miensne sa przestarzale i to raczej nie sa wymysly ludzi na tym forum.
                Moze sanepit powinien zbadac ten watek to bendzie naj leprzy dowud.
                • Gość: be Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 14:14

Gość portalu: klaudia.39klaudia. napisał(a):

> witam serdecznie chcialam potwierdzic ze faktycznie niektore produkty miensne s
                  > a przestarzale i to raczej nie sa wymysly ludzi na tym forum.
                  > Moze sanepit powinien zbadac ten watek to bendzie naj leprzy dowud.

Rany boskie!!! Dziewczyno, gdzieś ty szkołę kończyła?! Hmmm... o ile skończyłaś...
        • Gość: @@@@ Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:29
          Witam, odważnych którzy żegnają sie z marcpolem lub próbuja sie pożegnać.... Proponuje więcej kultury osobistej, ogłady i szacunku do ludzi w miejscu pracy. ciesz sie ze tak dlugo z Tobą wytrzymali ja już bym dawno cie zwolniła bo tak sie składa że wiem kim jesteś. Masz bardzo niewyparzoną buzie i nie wiesz jak sie zachować publicznie. Ty nie powinnaś mieć kontaktu z ludzmi. pozdro
          • Gość: Ja Re: MarcPol IP: *.net.pbthawe.eu 26.09.11, 15:08
            Witam. Chcialbym dowiedziec sie jak wyglada praca magazyniera w MarcPolu. Moga byc opinie z tego co widzieliscie, a moze ktos pracowal na tym stanowisku. Z gory dziekuje.
            • 1asiunia80 Re: MarcPol 26.09.11, 23:40
              Co ze Strumykową 6? Ktoś wie ?
        • Gość: bleee Re: MarcPol IP: *.aster.pl 19.10.11, 17:19
          ominol????????????? weź się człowieku nie ośmieszaj, do łopaty lepiej, a nie wychwalasz się, że programy tvn-u oglądasz hehe
    • Gość: liwia Re: MarcPol IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 08.09.11, 22:13
      ja miłam przyjemność pracować w 2005 w łomiankach.Ogólnie kierownictwo ok. Ale nie zapomne sytuacji kiedy jeden z kierowników kazał zapłacić za papierosy bo że komo były braki i oczywiście kasjerki kradną a co sie okazało po jakimś czasie klijentka płaciłam u jeden z koleżanek kartą i zostawiłą ją przy kasie. Koleżanka poszła i oddała ją kierwonikowi a on poszedł za dwa dni z kartą do drugiej koleżanki i zapłacił za papierosy, których brakowało( karta była na podis) nieźle było!!! ochrona wyprowadzał go przez cały sklep przy pracownikach i klijentach.Jak się wydało?? już piszę. Klijenta zaczęła nachodzić koleżankę u której zostawiła kartę a że to bardzo uczciwa babeczka, wię już nie wytrzymała i poszła do P.Beaty i powiedziała wszystko a ten jak się dowiedział ,że wyszło wszystko najaw, chciał podrzucić kartę P.Beacie, ale mu się nie udało
      • Gość: jaaa Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 21.02.12, 14:02
        ja....jak pracowałam w marc-polu na giewoncie też była taka sytuacja...tyle że pani kierownik kazała mi zrobić remament...kiedy ja skończyłam okazało sie brakuje dużej ilości cygar-co mnie zdziwiło kierowniczka odrazu zwróciła na to uwage co cygara były na ostatniej stronie..jak sie za pare dni okazało za te cygara musiała zapłacic kasjerka która stała na kasie monopolowej..to mi dało dużo do myślenia wtedy...i postanowiłam z tamtąd odejść-poniewaz ja pracowałam po 12h co drugi dzień dojeżdzałąm do pracy ponad 100 km i nie stac by mnie było zeby oddac połowe swojej pensji bo kierowniczce sie tak podoba...tamta kasjerka tez sie zwolniła....pozdrawiam załoge z giewontu.
    • Gość: @ Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:54
      "WIELKA PANI KIEROWNIK PO ZAWODÓWCE ( SMIECH NA SALI )"
      Odp.:
      Nie znam, ale nie ważne, że po zawodówce, może nie miała kasy żeby się dalej kształcić.
      Można spotkać osoby po zawodówce bardziej kulturalne i inteligentne
      od niektórych po studiach zaocznych np. Zarządzanie i marketing czy coś w tym sensie.
      • Gość: lodzia Re: MarcPol IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 09.09.11, 17:08
        ASIA wplała wybrać co innego niż naukę,w wieku 17 lat zaszła w ciąze ( TO WOLAŁĄ ) żeby skończyć szkołę średnią nie trzeba mieć pieniędzy tylko troche rozumu i chęci . A zapewnia cię,że kultury osobistej ona nie posiada ,wręcz odwrotnie ( CHAMICA WULGARNA).
        • Gość: kika Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 23.09.11, 12:00
          Ja chcę powiedzieć kilka słów o Marcpolu w Gostyninie, jestem klientką tego sklepu od początku jego otwarcia. Zrobił on na mnie ogromne wrażenie bo był piękny, czysty, zadbany, bardzo miła atmosfera i miła obsługa. aż chciało się tam przychodzić. Niestety od pewnego czasu zrobiło się tam strasznie nieprzyjemnie, brudno na sklepie(poustawiane wszędzie palety jakieś pudła,towar na podłodze), z mięsnego zalatuje niemiły odór, na warzywnym same zwiędłe i zgnite produkty. Bardzo dużo nowych twarzy nie zawsze miłych i uśmiechniętych, często coś odburkują pod nosem. Ale to nie wszystko kupiłam ostatnio piwo z, którego była starta data, spytałam więc sprzedającą kasjerkę dlaczego a ona zaniemówiła spoglądając na to piwo bo ewidentnie był ślad po startej dacie, mało co często zdarza się że ceny są inne na półce a inne przy kasie co osobiście sprawdziłam z paragonem podchodząc do danej półki. Ludzie na Boga co się tam dzieje widzę po parkingu i klientach, że ruch jest tam coraz mniejszy. Szkoda bo ten sklep kiedyś był naprawdę fajny, ale dowiedziałam się od znajomych, że zmienił się tam kierownik czyżby to dlatego? Ale dlaczego nikt tego nie widzi, gdzie jest szefostwo tego sklepu?
          • Gość: xxxxxx Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 24.09.11, 12:26
            kika to mam pytanie dlaczego nikt jeszcze nie byl w sklepie i nie przyniusl takiego miesa ze niby zalatuje. piwo jest wymieniane przez przedstawicieli. wiec przestan pie...c takie glupoty ogarnij sie zlap sie jakiejs roboty a nie sie siedzi w necie dlubie w nosie i wypisuje takie bzdury.
          • Gość: penelopa Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:37
            Droga Pani niezadowolona, zwróć uwagę na stylistyczność swojej wypowiedzi. Panuje demokracja, wolność słowa, z której Pani korzysta i wolność wyboru, którego nie brakuje w prowincjonalnym miasteczku jakim jest Gostynin i nie korzystasz z tego przywileju. Zapraszam do Lidla po paczkowne kurczaki, po 18 - obniżka 30%. Marcpol w przeciwieństwie do swej dyskontowej konkurencji oferuje szeroki i głeboki asortyment produktów z działów świeżych często w atrakcyjnych cenach, na które jest duży popyt.
            Ustosunkowując się do Twojej wypowiedzi ... sporadycznie pracownik Marcpola uśmiecha sie na Twój widok i nie każdy ma ochotę na prowadzenie z Tobą konwersacji.
            • Gość: Kika Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.11, 21:25
              Po to jest to forum, aby wypowiedzieć się na różne tematy,a zdania są różne. Ale z tego co widzę uraziłam czyjąś dumę i podejrzewam, że jest to któraś kierowniczka tego super sklepu. Co do mojej nudy to niezupełnie tak, ponieważ jestem nauczycielką i nie brak mi pracy. Aczkolwiek lubię czasami powiedzieć co myślę.
              • Gość: Golka Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.11, 21:32
                Czytam co piszecie miłe panie i muszę przyznać rację pani Kice, że z tym towarem w Marcpolu jest naprawdę różnie. Ja też miałam niemiły incydent dotyczący towaru z tego sklepu. Mam tylko nadzieję, że faktycznie czytają to kierownicy,i że więcej podobnych sytuacji nie będzie. Czego nam wszystkim szczerze życzę!
              • Gość: MeMyselfAndI Re: MarcPol IP: 168.168.33.* 26.09.11, 12:12
                Podejrzewam, że to nie kerowniczka, ponieważ żadna z nich nie umie tak dobrze dobierać słów - niestety czego oczekiwać po Paniach po zawodówce i bez matury. "Penelopa" to raczej pracownik centrali i zausznik drogiej i umiłowanej Pani "Rudej" Prezes , której także jest daleko do cywilizacyjnego zachowania, no ale cóż jaki pan taki kram.
                Jeśli ktoś chce się dowiedzieć sporo na temat tej firmy to zapraszam do kontaktu - o tej firmie można by książkę napisać - i wiem co mówię bo sama tam pracowałam. A największa tajemnicą tej firmy jest NatPol lub jak kto woli Zakład Produkcyjny - prawda ?? :) Oj na ten temat mogła bym napisać morze słów...
        • Gość: mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 24.09.11, 22:18
          ...tak też się składa,że kiedyś byłem świadkiem awantury klienta, który przyniósł do sklepu śmierdzącą rybę i prosił o zwrot pieniędzy z kierowniczką, która za wszelką cenę starała mu się wepchnąć drugą żekomo świeżą rybę. Więc nie opowiadajcie mi bajek o towarze co dopiero przyszedł...
          • Gość: ZNAJOMA Re: MarcPol IP: 79.162.233.* 25.09.11, 22:26
            Jak już mowa o Gostyninie to pracuje tam moja znajoma i co najlepsze też nie ma dobrego zdania na temat tego sklepu. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że osoby, które kiedyś dostawały nagrody za poprzedniego kierownika za swoją rzetelnie wykonywaną pracę dziś już nie pracują. Dlaczego zapytacie... bo nowej pani kierownik przeszkadzały. Były niewygodne a poza tym trzeba zrobić miejsce dla swoich ludzi jak to ona mówi stworzy sobie taką załogę jaka była w PLUSIE...
            • Gość: xxxx Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 30.09.11, 12:07
              to jest taka prozba do Ciebie powiez swojej znajomej ze jak jej nie pasuje to prosta sprawa niech sie zwolni bo nie pojmuje jak ktos marudzi tam gdzie pracuje ze jest zle. niech sie zwolni i bedzie jej lepiej na duszy. niechce sie czytac takich wypowiezi jak Ty piszesz.....
              • Gość: Mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.11, 11:36
                Starowar każdy wie kim jesteś kierowniczku !!! Dlatego bronisz tego syfu. Powiem ci tylko jedno,pracowałem kilka lat w firmie rybnej HOMAR. Doskonale wiem jak ryba powinna wyglądać i pachnieć na pewno lepiej od ciebie. Jest tylko jedna zasada -każda ryba ma swój termin przydatności- nie należy przebijać dat...
                • Gość: kumpel Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 03.10.11, 21:50
                  a to ten... znam tego gościa myślałem, że jest mądrzejszy sprawiał inne wrażenie
                  • Gość: sonia Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 03.10.11, 21:53
                    Co wyście się tak usrali na ten Gostynin naprawdę tam jest tak strasznie? Ja pracuję w innej sieci zapraszam do nas...ha ha.
          • Gość: starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 30.09.11, 22:32
            ty mikser pało jak chcesz wiedziec kiedy jest dostawa ryb to poprostu zapytaj w kazdym sklepie a napewno Ci powiedza. ale wiedz ze kazda ryba ma swoj zapach 1 taki a 2 taki a dorsz ? no wlasnie jak twoim zdaniem ta rybe czuc.
        • Gość: 17 letnia mama Re: MarcPol IP: *.tktelekom.pl 11.09.12, 10:46
          a to ze miała dziecko mając 17 lat to chyba też nic strasznego ,dziecko żyje nie lezy w beczce ,
    • Gość: Mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 04.10.11, 10:17
      Jesteś cholernie chamski i wulgarny, a co do twojej orientacji seksualnej to po co ci żona jak ty wolisz chłopców. Wiem kim jesteś bo w Gostyninie jest tylko jeden kierownik. Gdzie ty się w ogóle wychowywałeś takie teksty jakbyś przyszedł prosto z ulicy.
      • Gość: Starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 04.10.11, 11:21
        tak naprawde to mnie nie znasz dlaczego odrazu twierdzisz ze ja to kierownik kto mnie zna tak naprawde wie jaki jestem.
        • Gość: * Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 13:36
          zamknąć się geje !!!!!!!!!!!!
          • Gość: Mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 04.10.11, 20:52
            Boisz się,że za dużo o tobie wiem M.K jeszcze jakieś pytania?
            • Gość: Starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 05.10.11, 10:16
              nie boje sie nie mam czego. skoro znasz mnie tak dobrze to sie przedstaw pewnie i ja Ciebie znam.
              • Gość: Mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 05.10.11, 10:51
                Chciałbyś co? Będę przychodził do sklepu i patrzył Ci prosto w oczy szydząc z ciebie, może mnie rozpoznasz. Dzisiaj mi nie wmawiasz,że to nie ty- ciekawe dlaczego?
                • Gość: Starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 06.10.11, 09:08
                  Zapraszam. słabiak jestes. detyktywem nie bedziesz fajnie sie z Ciebie kpilo ale pomyliłes sklepy.
                  • Gość: Mikser Re: MarcPol IP: *.cdma.centertel.pl 06.10.11, 13:08
                    Dalej bawimy się w kotka i myszkę.Szkoda mi na ciebie czasu, a mam jeszcze tyle ciekawych rzeczy w zanadrzu na ciebie. Miałeś się po męsku przyznać kim jesteś gdzie twój obiecany podpis?
                    • Gość: Starovar Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 09.10.11, 21:14
                      zeby sie podpisac to trzeba wiedziec z kim sie rozmawia a jak narazie to jestes dla mnie nikim bo nie wiem z kim mam doczynienia a czy to ja tak jak myslisz to sie nie dowiesz jak sie nie zdradzisz. wiem ze orange to twoja siec.
    • Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:04
      nie rozumiem zachowania zarządu,który jest raptem piętro wyżej,pewnie jeszcze gorsze bagno.to co zobaczyłem i usłyszałem,przypomina mi jakiś horror,a nie miejsce pracy.nikomu nie polecam ani pracy,ani zakupów
    • Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:16
      jak chcesz miec kawałek honoru,to unikaj tego bagna,byłem widziałem jako klient,zero to przy nich wybitna osobowość
      • Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:23
        bardzo chętnie bym pogadał z kims z zarządu,który zatrudnił tego chama jako kierownika,zostawiam swój adres emailowy
        • Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:45
          po przeczytaniu większości wpisów,dochodzę do wniosku że zarządowi owej firmy plucie w twarz sprawia ogromną przyjemność.co zrobić,są ludzie i ludziska.jedyne co polecam,to nie robienie zakupów i śmierć naturalna dla bydła.
    • Gość: keke poczytałem o marcpolu IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:12
      facet wisi leclerkowi ogromne pieniądze,jak nic bedzie sprzedawał ten swój bałagan dlatego jedzie w ludzi jak w psy,nie odpowiada na zapytania.taki nasz polski busines,nie mylić z biznesem
    • Gość: keke Re: MarcPol IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 22:16
      piwo debowe,moje ulubione,wszędzie po niecałe cztery złote,a u Mikuśkiewicza 5,15,w przestrzeni miesiąca jestem w plecy ładnych pare groszy.jestem zły na kierownictwo,bo tak nie moze byc,żeby buce były na kierowniczych stanowiskach,nie jestem w stanie tego odpuścic
      • Gość: debowe Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 18.10.11, 21:22
        kiedy Cie wywalili z roboty ze tak na nich wypisujesz
    • Gość: boar Re: poczytałem o marcpolu IP: 178.73.49.* 23.10.11, 18:18
      Twój mąż albo Cię kręci albo daje się wykorzystywać. Na każdej placówce wszyscy mają tyle dni wolnych ile jest sobót i niedziel...np październik 10 dni wolnych...nie ma znaczenia czy kierownik czy pracownik. A do tego kierownik ma do wypracowania określoną liczbę nadgodzin w miesiącu a zależne to jest od tego czy jest głównym, z-cą, czy też kier. sali....stopniowo to się zmniejsza...a te nadgodziny to zamiast premii kierowniczych które zostały parę lat temu skasowane...a pensja nie wiem czemu zawsze miałem 10 każdego miesiąca!! pasek jest co miesiąc ale główny musi go odebrać w biurze dla całej załogi najlepiej wtedy kiedy jest raz w miesiącu w biurze na zebraniu...a ja nie narzekam na marcpol jako pracownik!!
      • Gość: Dora Re: poczytałem o marcpolu IP: *.cdma.centertel.pl 24.10.11, 13:47
        Gadasz głupoty kierowniczku bo na pracownika to ty zbyt dużo wiesz bronisz swojego tyłka. Ja też pracuję w marcpolu i o druczki trzeba się prosić co miesiąc bo łaskę robią że ci dadzą. Godziny godzinami ale nadgodzin jest dwa razy tyle co w umowie gdzie za połowę nie płacą to jest prawda niby super sklepy ale dziadostwo jak wszędzie. Człowiek tyra i nikt go nie doceni z resztą jak wszędzie, przysłowie mówi ,,wszędzie dodrze gdzie nas nie ma''. Spytaj tych na górze ile godzin pracują i ile zarabiają to się dowiesz gdzie twoje pieniądze. Szkoda gadać pozdrawiam tych wszystkich wytrwałych.
        • Gość: boar Re: poczytałem o marcpolu IP: 178.73.49.* 24.10.11, 21:43
          nie jestem kierowniczkiem...jestem ludzikiem co śmiga po sali sprzedaży w czerwonym mundurku...a dużo wiem bo się interesuje...nadgodziny hmm mi pracownikowi nie płacą za nie a przesiaduje w pracy dziennie od 10 - 12 h i wcale mi to nie przeszkadza, że przyjeżdżam do domu zmęczony czy tam "styrany" tym bardziej jestem w stanie prowadzić normalne czynności w domu po pracy od sprzątania po gotowanie...także nie jest źle...tak jak piszą przynajmniej u mnie...po prostu kierwnicy na jakich trafiacie to jakieś porażki ale z każdym idzie się dogadać...jaki by nie był...a przy tym "w tyłek nie trzeba wchodzić"!!
          • Gość: don fernando Re: poczytałem o marcpolu IP: 168.168.33.* 25.10.11, 09:05
            Przenieś się na Trakt bżeski, jabłonoskiego albo hale Gwardji to zobaczysz jakie tam sa kierowniczki. Mirka, hanka i anka dadzą ci wkość. Nauczysz sie szybko jak sie pracuje po 15 godzin z kópą nadgodzin a i pare razy przykro ci sie zrobi jak w/w kierowniczki cie złajajo jak psa
            • Gość: * Re: poczytałem o marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 09:29
              ... i tu się ktoś pomylił, bo na Jabłonowskiego Kierowniczka jest ok
              chyba nie potrafimy oceniać :-)
              • Gość: don fernando Re: poczytałem o marcpolu IP: 168.168.33.* 25.10.11, 09:49
                HK jest ok? hahaha, śmiech na sali no chyba że włazisz jej tam gdzie słońce nie świeci, zapytaj jej co robi z przeterminowanym towarem
                • Gość: * Re: poczytałem o marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 10:21
                  Nie wiem co tam p. HK robi z przeterminowanym towarem ale wiem, że posiada ważne cechy takie jak np. inteligencja i pracowitość.
                  Poza tym spadam stąd, więcej nie będę tu wchodzić, bo nie mam czasu na głupoty, pzdr :-)
                  • Gość: Dora Re: poczytałem o marcpolu IP: *.cdma.centertel.pl 25.10.11, 10:55
                    I o tym cały czas mowa co to ma znaczyć żeby robić tyle godzin. Każdy normalny człowiek ma dom rodzinę i swoje życie prywatne. Ktoś powinien zareagować na to co piszesz 10, 12 a nawet 15 godzin to niedopuszczalne. Gdzie jest Inspekcja Pracy -zróbcie z tym porządek jak kiedyś z inna siecią (BIEDRONKA) teraz ludzie pracują tam normalnie, a nie jak woły robocze. Ludzie opanujcie się, oni was wykorzystują.
                    • Gość: mister Re: poczytałem o marcpolu IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 15:39
                      a czego oczekujesz? zatrudniają ludzi bez wyższego wykształcenia, każą im podpisać lojalkę, że nie założą i nie wejdą w żadne związki zawodowe (mimo że to nielegalne, ale kto tam o tym wie), dają im do ręki minimalną pensję i odpowiedzialność finansową, kierownicy na sklepach potrącają z pensji kasjerom kasę za to że towar się przeterminował gdy dostawca nie chce go wymienić itd., generalnie mając 1250 brutto dostaniesz niecały tysiąc po potrąceniach, a co do nadgodzin? no cóż 100 płacone na przód za nadgodziny (nie limitowane), ale ciemnota tam ciągnie jak pszczoły do miodu, wszelkie kontrole nie mają sensu bo prezes trzyma wszystko w garści
                      • Gość: Dora Re: poczytałem o marcpolu IP: *.cdma.centertel.pl 26.10.11, 11:13
                        Szkoda gadać miejmy nadzieję, że kiedyś to bagno się skończy.Ten statek zatonie wraz z kapitanem-Prezesem. A ludzie którzy tam pracują zmądrzeją. Tak naprawdę to trzeba by było te wszystkie wypowiedzi wydrukować i wysłać w kilka miejsc może to by coś dało?
                        • Gość: Ania Re: poczytałem o marcpolu IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.11, 21:28
                          AniaMąż ani mnie nie oszukuje ani nic w tym stylu.Ta firma to obóz koncentracyjny, tam ludzi traktuje się jak śmieci, a jak któryś z kierowników lepiej odzywa się do pracowników jest bee i jedzie się na nim jak na psie.Czy normalne jest to że pracuje się od 6 do 22 by następnu dzień mieć wolny? Czy normalne jest to że ludzie nie mają urlopów? Czy normalne jest to , że główny kierownik nie przekazuje zwolnień do biura tylko niszczy i za czas zwolnienia pisze urlop? i tak dalej......Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji to podanie Marcpolu do sądu i takie sprawy jak w Biedronce,może wtedy Pan PREZES zacznie traktować ludzi z szacunkiem a nie wyzyskiwać.
                          • Gość: Dora Re: poczytałem o marcpolu IP: *.cdma.centertel.pl 27.10.11, 23:16
                            Popieram cię w stu procentach ale jednostka nie zdoła sama nic zrobić. Do tego potrzeba grupy i to jak największej.Musi się to wreszcie skończyć, masz jakiś pomysł jak to zrobić?
                            • Gość: ela Re: poczytałem o marcpolu IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 10:21
                              tylko ze tam tak naprawde rzady sprawuje I.Z wraz z G.K
                              i nic z tym nie zrobicie - uwierzcie mi
                              o calej sytuacji musi zaczac mowic tv i gazety a to mozna osiagnac tylko w jeden sposob
                      • Gość: boar Re: poczytałem o marcpolu IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.10.11, 17:13
                        no to generalnie po wszystkich potrąceniach itd itp mam pensje 1500 na rękę w przybliżeniu...i to zawsze na 10 każdego miesiąca...więc dziwią mnie niektóre wypowiedzi na temat pensji...co do ulopów na moijej placówce miał każdy 2 a kto chciał mógł jeszcze iść na 3 ciekawe, że nie ma urlopów...jeśli kierownicy są tacy jak piszecie tzn że są to spady ze sklepu należącego do portugalii lub francji...także to dlatego tak macie...serdecznie współczuje...
                        • Gość: ela Re: poczytałem o marcpolu IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.11, 18:34
                          to moze powiesz na ktorej placowce pracujesz ? mysle ze zarzad chetnie sie przyjrzy tym "nieprawidlowosciom"
                          • Gość: czopek Re: poczytałem o marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 09:23
                            Przeciez zarzad o tym bardzo dobrze wie ;-)
                            • Gość: Dora Re: poczytałem o marcpolu IP: *.cdma.centertel.pl 31.10.11, 23:04
                              Sądzę,że zarząd nie czyta tego forum bo już by zawrzało. Tu nie chodzi o zarząd to musi dotrzeć do instytucji typu Inspekcja Pracy, Sanepid itp. Najlepiej w kilka miejsc jednocześnie,żeby zarząd nie mógł tego zakamuflować.
    • Gość: prawda Re: poczytałem o marcpolu IP: 213.199.253.* 01.11.11, 20:09
      te ,,mądre,, wpisy jak to dobrze w tym obozie pracy pisze ktoś z ,,góry,,
      Jak jest wszyscy wiedzą .Dla nich ludzie się nie liczą .
      Tematów można podjąć wiele ( panie prezesie gdzie jest nasz fundusz socjalny......itp.)
      Szkoda komentować to jest państwo w państwie!!!!
    • Gość: prawda Re: poczytałem o marcpolu IP: 213.199.253.* 04.11.11, 18:39
      W pierwszej kolejności za niezapłacony urlop zgłoś sytuację do pip.,ta wyśle kontrolę pracodawca nie może wstrzymać wynagrodzenia za urlop wypoczynkowy .
      Sprawa trochę potrwa ale jest do wygrania jest wiele czynników które przemawiają na korzyść np.automatyczne zamówienia ....itp. skoro system jest idealny i sam zamawia to niech płacą Ci co to wymyślili grunt to myśleć pozytywnie i się nie poddawać!!! Powodzenia.
      • Gość: nikola Re: poczytałem o marcpolu IP: *.centertel.pl 04.11.11, 18:58
        DZIĘKI ZA WSKZÓWKĘ, O TYM NAWET NIE POMYŚLAŁAM. Z PRZYJEMNOŚCIĄ ZGŁOSZĘ TO PIP-U, W KOŃCU NALEŻY SIĘ TYM HIENOM PORZĄDNA KONTROLA.
        P.S. SPRAWA DOPIERO WE WTREK
        POZDRAWIAM
        • Gość: były pracownik Re: poczytałem o marcpolu IP: *.centertel.pl 05.11.11, 18:08
          Szukam kontaktu z osobami, którym firma MarcPol wytoczyła proces o nie zapłacone manko. Interesuje mnie przede wszystki linia obrony jaką obrali, a jakich argumentów używał adwokat firmy.
          W imieniu wszystkich terroryzowanych i poszkodowanych przacowników chciała bym im dokopać!!!
          • Gość: nowy Re: poczytałem o marcpolu IP: *.home.aster.pl 06.11.11, 22:42
            szukam kontaktu z pracownikami w laskach k/w-wy. Pracowałem tam w lato tego roku.
            POZDRAWIAM

• Gość: maniek Re: poczytałem o marcpolu IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.11, 09:20
            wydaje mnie sie ze oni są nie do ruszenia
          • Gość: AMELA Re: poczytałem o marcpolu IP: *.ksiezyc.pl 06.04.13, 20:49
            WITAM, CHETNIE PODYSKUTUJE O MANKU W MARKPOLU PRYWATNIE.BYŁA PRACOWNICA
          • Gość: gość Re: poczytałem o marcpolu IP: *.internetia.net.pl 01.12.14, 11:23
            witam

Mam sprawę o manko, dziś dostałam pismo z sądu. Proszę o pomoc a szczególnie informacje od osób, które takie sprawy miały i jak się broniły.
            • Gość: zulap. Re: poczytałem o marcpolu IP: *.180.20.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.14, 20:50
              Witam
              Pisz na maila zulapula@interia.pl
            • Gość: aga Re: poczytałem o marcpolu IP: 91.235.204.* 16.12.14, 17:17
              Jestem w tej samej sytuacji
              • Gość: pr.grodzisk maz Re: poczytałem o marcpolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.15, 21:03
                to jest kierowniczka która karze personelowi nieodzywać się do brygadzistki która wróciła po tym jak sie zwolniła ??? buntowała wszystkich pracowników i przy nas wyrzywała się na niej zamiast się cieszyc ze pracownik wrócił mimo ze czasami nas wkurza ale rozumiemy to bo zawsze za wszystko dostaje szczególnie od głownej i karoliny
    • Gość: bbf Re: poczytałem o marcpolu IP: *.radom.vectranet.pl 17.11.11, 18:44
      W Mpolu Radom to dopiuero jest kałkaz. za nocke placa 50 zł. do pracy przychodzi sie wg, grafiku a lista to co innego. z 2 zmiany na 1. zwolnienia na kazdym kroku, nie wiadomo kto wyleci nastepnego dnia. Tez kazdy płaci a uszkodone rzzeczy, stare wedliny i smiedzi wszedzie. jak na 2 miescce wsrod markpoli sa premie 30 zł!!!!!!!! jak sie zasłuży !!!!!! zapiedzielaniem i podpiedzielaniem kolegów. zaswiadczenia o zarobkach przychaodza 1 miesiac a RMUA z łachy drukuja!!!!!! ręce opadaja. na swieta tez na nic pewnie nie dadza pacownikom!!!!! jak dla mnie to zaorac takie miejsca pracy !!!
    • Gość: AAA Re: MarcPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 09:56
      autor jest kolejnym przykładem nie spełnionych ambicji... Pracuje w MarcPolu od kwietnia, obecnie pracuję na 3 placówce i ani razu nie spotkałem się z mobbingiem, zresztą większość ludzi nawet nie zdaje sobie sprawy z znaczenia tego słowa... Syfu nie spotkałem ani razu, kiła to raczej choroba przenoszona drogą płciową a mogiła : te wasze metafory są śmieszne xD
    • Gość: czarna028 Re: poczytałem o marcpolu IP: *.lapy.mm.pl 08.12.11, 23:09
      Witam ja jeszcze pracuje w tej firmie,ale dzieki bogu już się z nią rozstaje
    • eliza787 Re: MarcPol 29.12.11, 12:18
      Przede wszystkim jest to firma kompletnie niepoważna jako pracodawca. Zatrudniają kogoś na umowę próbną, po czym po dwóch tygodniach rozmyślają się i dają wypowiedzenie pod byle pretekstem. Brak szacunku do ludzi totalny i niekompetencja zatrudniających, podejmujących nieprzemyślane decyzje, zawracających tyłek komuś, kto ten czas mógł poświęcić na szukanie pracy w normalnej firmie. Cóż, moje niepochlebne zdanie na temat polskich pracodawców jak widać słuszne było jest i pewnie będzie, ale szkoda, szkoda że biedronka czy tesco lepiej traktują pracowników niż rodzimy marcpol. Zakupy tam odradzam, bo jest strasznie drogo.
    • Gość: rubiś Re: MarcPol IP: *.196.0.22.gost.mdi.pl 07.01.12, 21:19
      ale im pocislas.... hehehehehehe. nie bedziesz kierownikiem a takie plany pewnie byly.... oj jaka szkoda a zapewne taki dobry kierownik z ciebie by byl..... ogarnij sie i nie gadaj takich opowiesci zmyslonych. sklep jest ok. asortyment bardzo szeroki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka