Dodaj do ulubionych

Exatel, GTS Energis - zarobki

IP: *.skorosze.net 18.02.08, 23:02
Jakie są średnie zarobki brutto w tych firmach na kierowniczym
stanowisku (zarządzanie usługami telco - rozwój, marketing, nie
sprzedaż)?
Obserwuj wątek
    • Gość: DragSter Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.08, 21:30
      Obawiam się, że dyrektorstwo tych firm tu nie zagląda.

Przy niższych stanowiskach płacą hmm, rynkowo ... niżej niż komórkowcy, lepiej
      niż telepies
      • Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 21.02.08, 15:11
        Witam

W wakacje dostałem propozycję pracy w EXATELU dodam że nie jako
        handlowiec. I oferta była bardzo atrakcyjna pensja w granicach 9
        tysięcy. Aktualnie pracuję w innej firmie w dziale sprzedaży i
        wyciągam te same pieniądze ale jest możliwość zarobienia dużo
        większych jeśli trafi się jakiś większy projekt.
        Pozdrawiam
        • Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 21.02.08, 15:12
          Podane kwoty to kwoty NETTO czyli na łapkę
          • Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 25.02.08, 13:16
            LOL: a możesz zdradzić chociaż w jakim dziale/na jakim stanowisku?
            Rozumiem, że normalna umowa o pracę, bez żadnego kombinowania? Jaki
            mają okres próbny?
            • Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.skorosze.net 25.02.08, 17:06
              Nie było rozmowy o okresie próbnym. Stanowisko to coś w stylu
              Animatora projektu
              • Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 25.02.08, 17:37
                Animatora? To coś bliżej specjalisty, czy kierownika?
                Mnie interesuje coś na styku produktów i marketingu. Można to pod to
                podciągnąć, czy jest to typowo IT?
                • Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 26.02.08, 13:50
                  Właśnie pod to można to podciągnąć.
                  • Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 26.02.08, 14:21
                    Orientujesz się może, czy mają nadal wolny wakat dot. tego
                    stanowiska, czy kogoś przyjęli?
                    Powiem szczerze, że to ładne zarobki. Aż nie chce mi się wierzyć, że
                    oferują takie stawki. Masz duże doświadczenie? Pracowałeś wcześniej
                    w firmie telco?
                    • Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.skorosze.net 26.02.08, 21:18
                      Nie orientuję się czy mają wolny wakat. Doświadczenie 10 lat w
                      branży IT, Studia politechnika wydział OiZ, własna działaność,
                      języki Angielski średnio na jeża Niemiecki podobnie Ruski jak cie
                      mogę. Nie pracowałem nigdy w firmie telekomunikacyjnej za to miałem
                      epizody w dużych korporacjach IT. Myślę że zainteresowałem ich swoją
                      wiedzą na temat sieci rozwiązań IT w telekomunikacji. Miałem dużo
                      pytań w tym zakresie. Ponadto kwota która ci podałem to była
                      propozycja na rozmowie wstępnej. Na papierku nic nie dostałem. Raz
                      już się oszukałem przyjmując pracę w firmie Action dogadałem się na
                      rozmowie na zupełnie inne pieniądze a zupełnie inne dostałem na
                      umowie. Jednak myśle że EXATEL to poważna firma i poważni ludzie.
                      • Gość: gość Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.gts.pl 27.02.14, 12:08
                        Absolutnie Exatel poważną firmą nie jest a pracownika traktuje się tam jak najwieksze zło.
                        Nie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka