Gość: filcia IP: *.skorosze.net 18.02.08, 23:02 Jakie są średnie zarobki brutto w tych firmach na kierowniczym stanowisku (zarządzanie usługami telco - rozwój, marketing, nie sprzedaż)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DragSter Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.08, 21:30 Obawiam się, że dyrektorstwo tych firm tu nie zagląda. Przy niższych stanowiskach płacą hmm, rynkowo ... niżej niż komórkowcy, lepiej niż telepies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 21.02.08, 15:11 Witam W wakacje dostałem propozycję pracy w EXATELU dodam że nie jako handlowiec. I oferta była bardzo atrakcyjna pensja w granicach 9 tysięcy. Aktualnie pracuję w innej firmie w dziale sprzedaży i wyciągam te same pieniądze ale jest możliwość zarobienia dużo większych jeśli trafi się jakiś większy projekt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 21.02.08, 15:12 Podane kwoty to kwoty NETTO czyli na łapkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 25.02.08, 13:16 LOL: a możesz zdradzić chociaż w jakim dziale/na jakim stanowisku? Rozumiem, że normalna umowa o pracę, bez żadnego kombinowania? Jaki mają okres próbny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.skorosze.net 25.02.08, 17:06 Nie było rozmowy o okresie próbnym. Stanowisko to coś w stylu Animatora projektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 25.02.08, 17:37 Animatora? To coś bliżej specjalisty, czy kierownika? Mnie interesuje coś na styku produktów i marketingu. Można to pod to podciągnąć, czy jest to typowo IT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 91.197.155.* 26.02.08, 13:50 Właśnie pod to można to podciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcia Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: 195.114.160.* 26.02.08, 14:21 Orientujesz się może, czy mają nadal wolny wakat dot. tego stanowiska, czy kogoś przyjęli? Powiem szczerze, że to ładne zarobki. Aż nie chce mi się wierzyć, że oferują takie stawki. Masz duże doświadczenie? Pracowałeś wcześniej w firmie telco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.skorosze.net 26.02.08, 21:18 Nie orientuję się czy mają wolny wakat. Doświadczenie 10 lat w branży IT, Studia politechnika wydział OiZ, własna działaność, języki Angielski średnio na jeża Niemiecki podobnie Ruski jak cie mogę. Nie pracowałem nigdy w firmie telekomunikacyjnej za to miałem epizody w dużych korporacjach IT. Myślę że zainteresowałem ich swoją wiedzą na temat sieci rozwiązań IT w telekomunikacji. Miałem dużo pytań w tym zakresie. Ponadto kwota która ci podałem to była propozycja na rozmowie wstępnej. Na papierku nic nie dostałem. Raz już się oszukałem przyjmując pracę w firmie Action dogadałem się na rozmowie na zupełnie inne pieniądze a zupełnie inne dostałem na umowie. Jednak myśle że EXATEL to poważna firma i poważni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Exatel, GTS Energis - zarobki IP: *.gts.pl 27.02.14, 12:08 Absolutnie Exatel poważną firmą nie jest a pracownika traktuje się tam jak najwieksze zło. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś