Gość: agga IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.08.03, 00:49 czekam na jakies wiesci o powyszym pracodawcy. Obecnie zaczeli rekrutacje na rynku. Prosze o wszelkie wiesci - o dzialalnosci, o parcy, o rekrutacji i co to sa za teksty. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agga Re: OSI Go3.pl IP: 193.0.117.* 28.08.03, 13:59 ciagle czekam na jakies wiesci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: OSI Go3.pl IP: *.net-serwis.pl 29.08.03, 00:11 Gość portalu: agga napisał(a): > czekam na jakies wiesci o powyszym pracodawcy. > Obecnie zaczeli rekrutacje na rynku. Prosze o wszelkie wiesci - o > dzialalnosci, o parcy, o rekrutacji i co to sa za teksty. > Dzieki! oszczedz sobie czasu, to niezli kombinatorzy, studiowalam z nimi, wiec znam ich dosc dobrze Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: OSI Go3.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 17:39 Oj Aga, Aga... a ja zawsze o tobie takie dobre zdanie miałem... a teraz tak się rewanżujesz? Już więcej Ci nie postawię piwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: OSI Go3.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 20:29 Ja ostatnio przechodziłem rekrutację do tej firmy. Chciałbym się czegoś ciekawego dowiedzieć. Jeśli możesz to napisz jakis kontakt, a opowiem Ci co ja wiem. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś