Dodaj do ulubionych

firma Ricco, Otrębusy

• Gość: zelda Re: firma Ricco, Otrębusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 13:10
      Witam
      Ja.jestem po.rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. I powiem tak. Przed rozmowa stwierdzilam,ze poszperam w necie i poszukam informacji o firmie Ricco. Trafilam na to forum zawierajacym duzo negatywnych opinii. To powiem szczerze mnie zaniepokoilo,gdyz pierwszy raz sie z czytalam tak zle wypowiedzi. Jednak na rozmowe postanowilam pojsc,zeby mimo wszystko to zweryfikowac. Po rozmowie odczucia moje sa takie,ze nie chcialabym pracowac w tej firmie bo nie podobala mi sie osoba Pana Prezesa,jego sposob bycia etc. Po prostu inny styl pracy i traktowania ludzi. Ja tego.nie oceniam,moze osoby ktore tam pracuja sa zadowolone. Zreszta ciezko powiedziec cos o drugim czlowieku po jednym spotkaniu. Jednak raczej po zlych opiniach i kiepskim tzw pierwszym wrazeniu pracy bym tam nie podjela. A co do tego czy opinie w necie sa prawdziwe. Czesc na pewno jest przekoloryzowana,ale jakies ziarno prawdy w tym jest. To rowniez troche odstrasza p.t pracownikow.
    • Gość: jrmtwpkm Re: firma Ricco, Otrębusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 01:25
      Reprezentujemy grupe osob, stale zwiazanych bezterminowymi umowami o prace od kilku lub kilkunastu lat. Skoro tu jestesmy, to nie dlatego, ze jak sugeruja co poniektore wspolpracowniczki, ze jestesmy i pracujemy za kare. Jestesmy normalnymi uczciwymi ludzmi, staramy sie sumiennie pracowac jak w swojej firmie, nie korzystamy z lewych zwolnien, urlopow na zadanie co chwila, wyjsc na chwile,itp. - na co zreszta prezes prawie zawsze sie zgadza i nikomu nie robi problemow. Pracujemy tak dlugo, bo mamy w zamian komfort elastycznosci pracy, , otrzymujemy zawsze tyle na ile jestesmy umowieni, wynagrodzenia sa waloryzowane i czesto premiowane - glownie w sprzedazy.. Jesli jestes w porzadku, jak my, dostosowujesz sie
      do ustalanych procedur, i nie chcesz ich celowo omijac lub wypaczac to bedziesz czul sie
      dobrze i komfortowo.
      Szczerze powiedziawszy, to milczymy na tym forum zbyt dlugo, bedac jako stala czesc zalogi firmy, podobnie jak KR, bezpodstawnie obrzucani blotem. Przez kogo?
      W zdecydowanej wiekszosci osoby, ktore faktycznie nie byly zainteresowane normalna praca i
      dobrem firmy, czyli stabilnoscia swojego miejsca pracy. Bo im na tej pracy tak na naprawde nigdy nie zalezalo.Pracowaly na ogol po kilka miesiecy,szybko sie nudzily, czemu dawaly wyraz w ciagu dnia oraz wyraz brakiem zainteresowania, kompetencji, odpowiedzialnosci, i ogolnie swoim szkodliwym dzialaniem . I tylko one , bardziej jako fanki internetu , niz swojego miejsca pracy , wypisuja totalne brednie, klamstwa, pomowienia. .W jakim celu ?, po to zeby nam -wszystkim stalym pracownikom zaszkodzic , poprzez to, ze chca zaszkodzic firmie oraz jej wlascicielom.
      To wyjatkowo paskudne zachowanie bylych kolezanek.
      A dla wszystkich czytajacych opinie mamy rade. Komu wierzyc?
      Nam, ktorzy pracujemy kilkanascie lub kilka lat z checi, a nie z przymuszonej woli, ze stabilnoscia zatrudnienia czy tez wierzyc kilkunastu wpisom z osobna sftustrowanych na ogol skoczkin z kwiatka na kwiatek, z firmy do firmy., zadnych przygod ,rozrywki i towarzystwa, ktorych im najwidoczniej zabraklo w Ricco.
      Jak napisala Bozenka szkoda ze dzieki zaczepieniu sie na pare miesiecy zdobywaja cenne doswiadczenie, bo ich nielojalnosc i dwulicowosc nie jest warta inwestowania w takie
      charakterki.
      • Gość: ja Re: firma Ricco, Otrębusy IP: *.wegrow.domtel.com.pl 10.02.15, 11:14
        Czy ktoś może napisać jak obecnie wygląda sytaucja w Ricco? Jak firma sobie radzi, czy jest dużo pracy?
    • Gość: dawny pracownik Re: firma Ricco, Otrębusy IP: 5.134.65.* 07.06.14, 11:59
      Pracowałam w firmie Ricco ponad 16 miesięcy i nie mam zastrzeżeń do P.Krzysztofa czy kolegów.Jeżeli wykonujesz sumiennie swoje obowiązki to wszystko jest ok.Co do wypłaty z mojej strony to P.Krzysztof był wypłacalny i nigdy nie odczulam z jego strony niechęci czy niezadowolenia wręcz robił wszystko by mnie zatrzymać.Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka