Gość: Zico Agencja Ochrony Vision Group IP: *.181.37.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 11:52 Vision Group z brackiej w Warszawie wprawdzie zatrudnia ale potem nie wyplaca nawet tych smiesznych groszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej W Re: Agencja Ochrony Vision Group IP: *.30.60.200.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.13, 21:15 Vision Group GK ( czy też AK ) to faktycznie sukinsyny i oszuści. Wygrywają przetargi , bo składają najtańsze oferty. Oferty są tanie , ponieważ płacą 3,5 - 4 za godzinę , z czego części nie wypłacają pracownikom....i interes się kręci. Nixus i Inter - Pol to siostrzane spółki , uważajcie na tych skur...... i w żadnym wypadku nie zatrudniajcie się tam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Agencja Ochrony Vision Group IP: *.toya.net.pl 25.01.14, 06:46 W nie wieżcie im w żadne obietnice zatrudniając nas o przejście z innej firmy po wygranym przetargu jako nie pełnosprawni nie otrzymaliśmy żadnej umowy o prace po krótkim okresie wciskają lewą umowę zlecenie oraz małe wynagrodzenie co nigdy nie wyrażlisimy zgody do tego każą nam podpisać umowe o prace z agencją pracy tymczasowej a to się wiąże z wieloma stratami dla osób chorych nie dostaliśmy sortów mundurowych oraz inny rzecze sprawe przekazaliśmy innym organą . Dofinansowania biorą bogacąc się na ludzkim nieszczęściu Inter Pol SZCZECIN Visio group z Łodzi do tego wchodzi work service agencja pracy tymczasowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość co jużma dośĆ Re: Agencja Ochrony Vision Group IP: *.204.131.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.14, 23:04 Zgadza się. To sukinsyny jakich mało !!!!! Unikać jak ognia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okradli już co najmniej kilkadziesiąt osób a współwłaściciel finansuje projekty IPN - u oraz rekonstrukcje historyczne w Szczecinie i woj. Zachodniopomorskim za kradzione pieniądze !!!!!!!!. Wystarczy trochę w internecie poszukać. JAK W TEJ POLSCE MA BYĆ DOBRZE SKORO ZŁODZIEJE OKRADAJĄ PAŃSTWO I SZEREGOWYCH OBYWATELI A RZĄD TWIERDZI , ŻE ŚMIECIÓWKI SĄ DOBRE W WARUNKACH KRYZYSU , BO KAŻDY MOŻE ŁATWO COŚ TYMCZASOWO ZAROBIĆ !!!!! SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Agencja Ochrony Vision Group IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.14, 22:47 tak zgadza sie w Bialej Podl na poczatku roku wygrali przetarg nie oglosili naboru pracownikow w poroumieniu z administratorem budynku starostwa przy ul Brzeskiej 41 administrator ZGL Biala Podl zostawili starych dziadkow chorychi trzeci ma firme ubezp na nocnej zmianie przychodza do niego interesanci i opijaja sprawy ma wynagr 2000zl tadka wolskiego trzymaja chory na serce i leszek dawidziuk na krzyz chory niemoze chodzic paranoja to fikcyjna ochrona chlopaki w nocy smiejo sie dziadek idz spac a romek gajda z łodzi smieje sie ze kase bierze za niepelnosprawnych chodza w swoim ubraniu nieplaca zgl ukryl kto wygral przetarg po przetargu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Bierzemy na tapetę pracodawców , którzy...... IP: *.play-internet.pl 07.12.13, 12:04 Kto z Lubfarmem zaczyna ten marnie skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Bierzemy na tapetę pracodawców , którzy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 18:21 a może sami stwórzcie miejsca pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bierzemy na tapetę pracodawców , którzy...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.14, 18:20 sklep :GROSIK'' BIAŁOBRZEGI to co wyprawia cham i prostak szef przechodzi ludzkie pojęcie wyzwiska,obcinanie pensji,harówa ponad siły zastraszanie i manipulowanie młodymi ludżmi i słownictwo jakiego używa pani kierownik z rodziny zdecydowanie radzę omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Bierzemy na tapetę pracodawców , którzy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.17, 13:19 Współpraca z z Farmacolem to błąd. 20 lat była moją dominującą hurtownią. Nigdy nie zalegałem z płatnościami natomiast u nich występowały ciągłe pomyłki,dostarczany był nie zamówiony towar,opiekun całkowicie nie kompetentny.W 2016r. miałem kilka przeterminowanych f-ur i zaczęły się pisma straszące sądem,blokady,brak rozmów i jakichkolwiek rozwiązań.W efekcie przestałem zamawiać ,spłaciłem wszystkie zobowiązania jak również odsetki karne ,które mi naliczyli.Nie dali mi nawet szansy dalszej z nimi współpracy tylko potraktowali mnie jak oszusta.Po 20 latach współpracy nikt nie zadzwonił do mnie i nie zaproponował nawet gorszych warunków tylko naliczyli odsetki. Przestrzegam przed współpracą z Farmacolem ,hurtownią tylko na papierze Odpowiedz Link Zgłoś