Gość: Malik IP: *.crowley.pl 03.03.03, 16:04 czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia albo znajomych i moglby mi w paru słowach przyblizyc specyfike pracy? Chodzi mi o biuro w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 20:20 Gość portalu: Malik napisał(a): > czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia albo znajomych i moglby mi w paru > słowach przyblizyc specyfike pracy? Chodzi mi o biuro w Warszawie. > Pozdrawiam jesli nalezysz do SLD to prosze bardzo ale pamiętaj, że w zaistniałej sytuacji politycznej w Polsce długo tam miejsca nie zagrzejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: Praca w Orlenie IP: 80.51.21.* 03.03.03, 21:21 A skad te wnioski? Nie mysle o pracy na wysokim stołku a raczej w któryms z Działów i nie wierze ze rekrutacja jest "z klucza" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 03.03.03, 21:45 Gość portalu: Malik napisał(a): > A skad te wnioski? Nie mysle o pracy na wysokim stołku a raczej w któryms z > Działów i nie wierze ze rekrutacja jest "z klucza" :/ z nalizy finansowej, technicznej i obserwacji co politycy potrafią wyprawiać z taką firmą. skoro nie wierzysz to zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: Praca w Orlenie IP: *.stegny.2a.pl 03.03.03, 22:25 Ciekaw jestem jak moze to wynikac z analizy finansowej ale coz..nie mam powodow zeby Ci nie wierzyc. Pisze bo chce poznac opinie ludzi na tym forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:53 Gość portalu: Malik napisał(a): > Ciekaw jestem jak moze to wynikac z analizy finansowej ale coz..nie mam powodow > > zeby Ci nie wierzyc. Pisze bo chce poznac opinie ludzi na tym forum > Pozdrawiam porównaj sobie takie parametry jak zmiany zatrudnienia; zysk na zatrudnionego, dochody przyszłych okresów, stopa zwrotu z kapitału własnego, wskaźniki: rotacji zobowiązań, należności, zapasów; przychody netto ze sprzedaży, zobowiązania; należności i DOCHODY PRZYSZLYCH OKRESÓW w odniesieniu do innych firm z sektora paliwowego w Europie i w USA. Następnie porównaj to do PKN ORLEN (oczywiscie zachowując jako podstawowe kryterium wartość rynkową firmy) wtedy będziesz wiedział jak to się robi. pozdrwiam i zycze milego tracenia czasu jeslic chodzi o PKN Orlen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:40 Miałem przyjemność pracować w biurowcu na Pankiewicza. Bez względu na to co umiesz (dyrektorami byli garbaże i historycy) jeżeli masz wujka księdza, generała albo działacza dobrze obsadzonej partii ( bez różnicy z lewa czy prawa) to będzie Ci w Orlenie dobrze. Aktualnie najlepsze notowania w tej firmie są za "nazwisko" . Szczególnymi względami w aktualnym rozdaniu cieszą się nazwiska typu Gryżewski, Radomski, Milewski czyli zakamuflowane odpowiedniki takich jak Weiss czy Langer. Jeżeli jesteś z tego towarzystwa wyznania handlowego to sukces murowany. Gwarantowane!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 21:54 Gość portalu: gość napisał(a): > Miałem przyjemność pracować w biurowcu na Pankiewicza. Bez względu na to co > umiesz (dyrektorami byli garbaże i historycy) jeżeli masz wujka księdza, > generała albo działacza dobrze obsadzonej partii ( bez różnicy z lewa czy prawa > ) > to będzie Ci w Orlenie dobrze. > > Aktualnie najlepsze notowania w tej firmie są za "nazwisko" . > Szczególnymi względami w aktualnym rozdaniu cieszą się nazwiska typu Gryżewski, > > Radomski, Milewski czyli zakamuflowane odpowiedniki takich jak Weiss czy Langer > . > Jeżeli jesteś z tego towarzystwa wyznania handlowego to sukces murowany. > Gwarantowane!!!!!!!! > Lepper, Mojżesowicz, Filipek te nazwiska też mogą zrobić kariere:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hhihihihi Re: Praca w Orlenie IP: *.orlen.pl 06.03.03, 19:25 Przyłączam sie do powyzszych uwag, dodalbym jeszcze ze pasowaloby miec nazwisko pokrewne do jakiegos ptaka (np. Jaskóła, Wróbel itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: Praca w Orlenie IP: *.crowley.pl 07.03.03, 13:58 jestes z Orlenu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 17:28 Gość portalu: Malik napisał(a): > jestes z Orlenu?:) przepraszam pytasz mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: Praca w Orlenie IP: 80.51.21.* 07.03.03, 22:51 kogos o nicku Hinihihi...lub cos w tym stylu :D ...bo ty jak sadze tam nie pracujesz :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Praca w Orlenie IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 23:05 Gość portalu: Malik napisał(a): > kogos o nicku Hinihihi...lub cos w tym stylu :D ...bo ty jak sadze tam nie > pracujesz :D > pozdrawiam bardzo dobrze sądzisz ale jestem współwłaścicielem:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malik Re: Praca w Orlenie IP: *.stegny.2a.pl 09.03.03, 00:43 Tez mam kilka akcji <lol> :)) Odpowiedz Link Zgłoś