02.10.08, 10:08
Witam,

Interesują mnie zarobki w Paytelu, czy może kroś się w tym orientuje?

Aplikuję na stanowisko administracyjne, ale chciałabym mieć ogólny pogląd na
to ile się tam zarabia...
Obserwuj wątek
    • Gość: L Re: PAYTEL IP: *.pl 18.10.08, 12:05
      Sprecyzuj administracyjne, bo departament jest duży. No i zależnie
      od miasta (WAW/GDY).
    • Gość: niedbalski Re: PAYTEL IP: *.centertel.pl 05.09.09, 19:30
      to mała spółka i dobrze zarabiają wyłącznie dyrektorzy, ktorych jest
      najwięcej (wiadomo grupa tepsy) np jest tam jeden taki dyrektor z
      nadania poprzedniego prezia, który w zasadzie od roku pracy nic nie
      zorbił a mimo to nieźle się trzyma i nie wychodzi z d...y nowego
      prezesa.
      • Gość: Grześ Re: PAYTEL IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.10, 14:13
        prezio 40k dyrektorzy po 15k z tym, ze obecny dyr sprzedazy ma 14k
        bo nie zna nawet podstaw obsługi excela.

Grześ co duzo mówi ale kompletnie bez sensu
        • Gość: gosc Re: PAYTEL IP: 217.153.35.* 15.01.10, 17:04
          a nie dyrektorzy? ile mniej wiecej zarabiaja szeregowi comanto mnie bardziej
          iteresuja zarobki IT
    • haidi_s Re: PAYTEL 17.11.10, 22:37
      Uwaga Płatności tym kanałem nie docierają co skutkuje utratą wiarygodności tak dla sprzedawcy jak i dla konsumenta Brak szybkiej i rzetelnej reakcji na reklamacje tak ze strony PayTel jak i Przelewy24
      • Gość: Pracownicy chamski mirek IP: *.privacyfoundation.de 07.02.11, 18:43
        Mirek dlaczego nie odszedłeś z Grzesiem ?
        • Gość: Gregor z Pleja paytel paytel paytel paytel paytel paytel paytel IP: *.formlessnetworking.net 01.04.11, 00:40
          spółka jest następna w kolejności po emitelu do wypchnięcia za burtę bo łajba coraz szybciej nabiera wody a tu balast dyrektorów niebywały. pytanie tylko kto przygarnie takie jajo co poza gniazdem grupy szybko się popsuć może.
      • Gość: . Re: PAYTEL IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.09.14, 14:39
        Unikać tej "firmy" jak ognia. Kontakt przez infolinię niemożliwy. Przez 20 minut jesteś pierwszy w kolejce. Faktury na dziwne kwoty, bez rozpisania za co i dlaczego. Śmierdzi z daleka.
        • kris.wp Re: PAYTEL 09.12.14, 17:54
          Dokładnie. Ta firma to jeden wielki przekręt. Od czasu gdy rozliczenia przeniesiono do Nowego Sącza faktury zaczęto wysyłać wyłącznie listem zwykłym (wcześniej otrzymywałem w PDF), które przychodziły niejednokrotnie po terminie. Zanim ich "wielki dział księgowości" zaksięgował wpłatę blokowali terminal co skutkowało brakiem możliwości wyrobienia ich absurdalnego LIMITU oraz odchodzenie klientów. Dodatkowo przez okres dwóch lat prowizja za doładowania była sukcesywnie obniżana. W efekcie z 6,5% zostało 4,5% lub mniej, zależnie od sieci. Kwota kary za nie zrealizowanie LIMITU w tym czasie nie została zmieniona. Na początku umowy jej wysokość była ustalona na kwotę prowizji jaką się otrzymywało po zrealizowaniu kwoty LIMITU. W końcu nie wytrzymałe w lutym wysłałem pismo o rozwiązaniu umowy. Terminal był aktywny do ostatniego dnia maja. Na początku czerwca otrzymałem maila z paytel z formularzem do zwrotu terminala. Terminal zapakował i wysłałem, po paru dniach otrzymałem potwierdzenie o jego odbioru przez paytel. Czyli od pierwszego dnia czerwca terminal był nieaktywny z powodu rozwiązania umowy. Niby do tej pory wszystko OK, ale przychodzi lipiec i wraz z nim faktura wystawiona w dniu 11-07-2014 z zapłatą za "niewywiązanie się z umowy". Padłem na pysk. Niby jakiej umowy skoro umowa została rozwiązana z końcem maja 2014, a ostatnia faktura z opłatą za doładowania w maju została opłacona. TO JEST DOWÓD NA TO JAKI MAJĄ SYF. Jak można wystawić fakturę i obciążyć nim inną firmę skoro nie ma podstaw prawnych czyli wiążącej umowy. Na koniec dodam, że do dnia dzisiejszego otrzymuję na maila raporty w zbiorach XLS z raportami sprzedaży. UWAGA !!!! teraz najlepsze. Dzisiaj czyli 09-12-2014 otrzymałem list z KRUKA z wezwaniem do zapłaty tej faktury. Teraz mam pytanie czy tylko ja uważam, że PAYTEL to oszuści, a osoby tam zatrudnione lub pracujące na ich rzecz są totalnie niekompetentni. Moim zdaniem ta faktura z lipca to zwykła próba wyłudzenia możliwa wyłącznie dlatego, że ta firma ma jakiś absurdalny system komputerowy, który pozwala wystawić fakturę na rzeczy lub czynności niemożliwe do zrealizowania. Jedyną osobą, do której nie mam zastrzeżeń to Pani Agnieszka Wo... Specjalista ds. rozliczeń
          Departament Administracji i Finansów w czasach gdy rozliczenia przychodziły z Gdyni. Zresztą ich strona internetowa jest wzorowym przykładem firmy, która tylko zainteresowania jest wyłącznie podpisaniem umowy z kolejnym frajerem. JAK NAJDALEJ OD PAYTEL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka