Gość: ja IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 20:21 Poszukajcie głupiej Drzyzdze z TVN-u innej pracy. Kto płaci tej brzydocie bez mózgu ? WALTER ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bella Re: DRZYZGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 20:51 dlaczego tak brzydko piszesz? skąd wiesz czy ona jest głupia czy nie? moim zdaniem nie jest dlatego pracuje juz tak długo w Tvn. jest konkretną, fajna osobą. twój post swiadczy na jakim ty jestes poziomie inteligencji. a to czy jest brzydka to rzecz gustu. tobie się może nie podobac, a innym tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: DRZYZGA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 08:18 A ja uważam, że jest to jedna z najinteligentniejszych osób w telewizji. ma poczucie humoru, jest całkiem ładna, mówi do rzeczy i robi swietny program. Nie dziwie sie Walterowi. Natomiast idiotą jestes ty. Nie wyszło Ci w tescie na inteligencje? Wyszło Ci, że jestes imbecylem? Chyba tak, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: DRZYZGA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.10.03, 11:52 Akurat brzydka jak pancernik Aurora.Ale z reszta sie zgadzam: swieza, nie wypalona (a od kilku lat pracuje na najwyzszych obrotach) i reprezentuje poziom Himalajow w porownaniu do beznadziejnego i dretwego Miszczaka prowadzacego program CELA z charyzma jesionowej deski i ewidentnym brakiem srodkow antyperspiracyjnych (no,tych od potu,jak to sie nazywa). Od razu pisze,ze nie odpisuje na ewentualne ataki "miszczakowcow'. pozdrawiam forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 21.10.03, 09:04 Uroda nie świadczy o inteligencji, a tak poza tym to Drzyzga ma skończoną Wyższą Szkołę Pedagogiczną. Mimo, iż nie wygląda jak Wojciecjowska to wiele osób twierdzi, że wolałoby być właśnie z Drzyzgą. A to dlatego, że ma w sobie "to coś". Jest miłą i ciepłą kobietą w przeciwieństwie do ckw, który pisze o osobie, a tak naprawdę jej nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: DRZYZGA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.10.03, 11:42 No przeciez ja tez uwazam ja za bardzo inteligentna osobe, bardzo ja lubie. Niewatpliwie ma w sobie cos, przedtem zreszta byla dziennikarka radiowa i dotarla warsztat. Pamietam,nawet kiedys grala sama siebie w jednym beznadziejnym polskim kinie akcji z Linda ("Demony wojny"). Ale urodziwa nie jest. p.s Wojciechowska tez mi sie nie podoba,zeby bylo jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victor Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 23.10.03, 07:50 Nie no bez jaj. Co z tego że skończyła pedagogike? Nie widzę związku. A czy ładna trudno powiedzieć mi na jej widok nic nie twardnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: DRZYZGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:20 słuchaj , szkoła w ogóle nie ma zwiazki z inteligencją. są barany po wyższych studiach i są inteligentni po zawodówkach. sama takich znam. ale tak sie składa że pedagogika bardzo pomaga w kontaktach z ludźmi i jej sie to swietnie udaje. poza ty rzuca celne riposty, potrafi przygadać, to swiadczy o inteligencji. a to że ci nie staje to pomyliłeś chyba 'rozmowy w toku" z "różową landrynką". moim zdaniem jest osoba atrakcyjną, co najwazniejsze naturalną. a nie wychudzoną lafiryndą z tonem makijażu na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kowa.lik Re: DRZYZGA 23.10.03, 14:24 Zgubiłam sie. Twardnieje Ci na widok ładnych, czy inteligentnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikorka Re: DRZYZGA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.03, 09:19 Drzyzga głupia? A co powiesz o Młynarskiej? To dopiero zjawisko! Paskudna, kretynka, upiła sie na antenie> I tej to my wsyscy płacimy, gdyz pracuje w TV publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj rety Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 23.10.03, 07:52 Młynarska jest bezkonkurencyjna w swojej glupocie. Jak by mi dali wybór oglągać Młynarską albosłuchać pierduł Frytki to wolę słuchać pierduł fryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: DRZYZGA IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 25.10.03, 00:47 młynarska ostatnio całkiem nieźle wypada na tle wellman, z którą prowadzi program poranny. tam to dopiero jest burza bezmózgów. Odpowiedz Link Zgłoś