IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 20:21
Poszukajcie głupiej Drzyzdze z TVN-u innej pracy. Kto płaci tej brzydocie bez
mózgu ? WALTER ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bella Re: DRZYZGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 20:51
      dlaczego tak brzydko piszesz? skąd wiesz czy ona jest głupia czy nie? moim
      zdaniem nie jest dlatego pracuje juz tak długo w Tvn. jest konkretną, fajna
      osobą. twój post swiadczy na jakim ty jestes poziomie inteligencji. a to czy
      jest brzydka to rzecz gustu. tobie się może nie podobac, a innym tak.
      • zencol Re: DRZYZGA 19.10.03, 21:35
        Mia bella, bellissima masz absolutną rację.
        • Gość: Majka Re: DRZYZGA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 08:18
          A ja uważam, że jest to jedna z najinteligentniejszych osób w telewizji. ma
          poczucie humoru, jest całkiem ładna, mówi do rzeczy i robi swietny program. Nie
          dziwie sie Walterowi. Natomiast idiotą jestes ty. Nie wyszło Ci w tescie na
          inteligencje? Wyszło Ci, że jestes imbecylem? Chyba tak, jak widac.
          • Gość: ckw Re: DRZYZGA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.10.03, 11:52
            Akurat brzydka jak pancernik Aurora.Ale z reszta sie
            zgadzam: swieza, nie wypalona (a od kilku lat pracuje na
            najwyzszych obrotach) i reprezentuje poziom Himalajow w
            porownaniu do beznadziejnego i dretwego Miszczaka
            prowadzacego program CELA z charyzma jesionowej deski i
            ewidentnym brakiem srodkow antyperspiracyjnych (no,tych
            od potu,jak to sie nazywa).
            Od razu pisze,ze nie odpisuje na ewentualne ataki
            "miszczakowcow'.
            pozdrawiam forumowiczow
            • Gość: werty Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 21.10.03, 09:04
              Uroda nie świadczy o inteligencji, a tak poza tym to Drzyzga ma skończoną
              Wyższą Szkołę Pedagogiczną. Mimo, iż nie wygląda jak Wojciecjowska to wiele
              osób twierdzi, że wolałoby być właśnie z Drzyzgą. A to dlatego, że ma w
              sobie "to coś". Jest miłą i ciepłą kobietą w przeciwieństwie do ckw, który
              pisze o osobie, a tak naprawdę jej nie zna.
              • Gość: ckw Re: DRZYZGA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.10.03, 11:42
                No przeciez ja tez uwazam ja za bardzo inteligentna osobe, bardzo ja lubie. Niewatpliwie ma w sobie
                cos, przedtem zreszta byla dziennikarka radiowa i dotarla warsztat. Pamietam,nawet kiedys grala sama
                siebie w jednym beznadziejnym polskim kinie akcji z Linda ("Demony wojny").
                Ale urodziwa nie jest.
                p.s Wojciechowska tez mi sie nie podoba,zeby bylo jasne.
              • Gość: Victor Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 23.10.03, 07:50
                Nie no bez jaj. Co z tego że skończyła pedagogike? Nie widzę związku. A czy
                ładna trudno powiedzieć mi na jej widok nic nie twardnieje.
                • Gość: bella Re: DRZYZGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:20
                  słuchaj , szkoła w ogóle nie ma zwiazki z inteligencją. są barany po wyższych
                  studiach i są inteligentni po zawodówkach. sama takich znam. ale tak sie składa
                  że pedagogika bardzo pomaga w kontaktach z ludźmi i jej sie to swietnie udaje.
                  poza ty rzuca celne riposty, potrafi przygadać, to swiadczy o inteligencji. a
                  to że ci nie staje to pomyliłeś chyba 'rozmowy w toku" z "różową landrynką".
                  moim zdaniem jest osoba atrakcyjną, co najwazniejsze naturalną. a nie
                  wychudzoną lafiryndą z tonem makijażu na twarzy.
                  • Gość: thx Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 23.10.03, 12:30
                    O mia bella.
                • kowa.lik Re: DRZYZGA 23.10.03, 14:24
                  Zgubiłam sie. Twardnieje Ci na widok ładnych, czy inteligentnych?
    • Gość: Sikorka Re: DRZYZGA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.03, 09:19
      Drzyzga głupia? A co powiesz o Młynarskiej? To dopiero zjawisko! Paskudna,
      kretynka, upiła sie na antenie> I tej to my wsyscy płacimy, gdyz pracuje w TV
      publicznej.
      • Gość: oj rety Re: DRZYZGA IP: 62.233.164.* 23.10.03, 07:52
        Młynarska jest bezkonkurencyjna w swojej glupocie. Jak by mi dali wybór oglągać
        Młynarską albosłuchać pierduł Frytki to wolę słuchać pierduł fryci.
        • Gość: g Re: DRZYZGA IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 25.10.03, 00:47
          młynarska ostatnio całkiem nieźle wypada na tle wellman, z którą prowadzi
          program poranny. tam to dopiero jest burza bezmózgów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka