z.umiarem 15.11.08, 00:26 jak tam jest? podobno nagminne zostawanie po godzinach, wyscig szczurow i slaba atmosfera? ktos cos wie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bemowianka Re: praca w Walter Services Polen IP: *.aster.pl 17.11.08, 19:51 hm...a na jakie stanowisko aplikujesz...?bo racji masz troche... Odpowiedz Link Zgłoś
z.umiarem Re: praca w Walter Services Polen 18.11.08, 11:11 a gdzie tak jest?chce tam po prostu zlozyc aplikacje i zobaczyc czy sie odezwa, ale slyszalam ze troche strach tam pracowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: praca w Walter Services Polen IP: *.aster.pl 18.11.08, 19:36 aplikujesz na konsultanta?czy wyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć portalu Re: praca w Walter Services Polen IP: *.mobile.playmobile.pl 20.11.08, 09:16 nie polecam tej firmy tam jak nie liżesz ..... to nie istniejesz prędzej czy póxniej Cie wykopia po za tym tam kadra myśli tylko o swoim konsultanci to dla nich :ZERO" siła robocza która pracuje aby oni mogli brac swoją kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemowianka Re: praca w Walter Services Polen IP: *.aster.pl 22.11.08, 22:25 dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: praca w Walter Services Polen IP: *.home.aster.pl 28.09.11, 22:23 jest spoko czasem trzeba sie starac ale to normalne wszedzie. ale nie ma tragedi kase wyplacaja terminowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka :) Re: praca w Walter Services Polen IP: *.gprs.plus.pl 25.11.08, 10:09 No cóż.Atmosfera wśród konsultantów jest super,ale gorzej z szefami chociaż z tego co wiem,to jedna pani ktora strasznie sie czepiala konsultantow juz tam nie pracuje.Ale ona miala przerost ambicji i wogole :D Poza tym,jesli ktos lubi prace na "sluchawce" to warto tam isc.Jest tylko problem,bo czesto jest naruszany kodeks pracy. Np. w zwiazku z godzinami pracy.Nikt nie dba o zachowanie doby pracowniczej,trzeba pracowac minimum 3 popoludnia w tygodniu i dwa pelne weekeny w miesiacu.Na outbandzie zmiany sa 9-15 lub 15-21 i nikogo nie obchodzi,ze siedzisz do 21,a nastepnego masz byc na 9.Poza tym oczywiscie dla nich najlepiej jak pracujesz codziennie od 9-21... Natomiast na infolinii o tu juz gozej...Zmiany chyba 7 lub 8-16 a druga 16-23.I sobota i niedziela i święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultant Re: praca w Walter Services Polen IP: *.mobile.playmobile.pl 26.11.08, 17:52 jesli myślę o tej samej pani to sie mylisz konsultanci którzy nie za bardzo chcieli pracowac na nią narzekali ale ja wiem że ona jedna znała odpowiedzi na wszysko i była bardzo pomocna wielu konsultantom potrafiła pomóc dziwne bo czesc na nia narzekalo ale prawie kazdy jak mial problem to tylko do niej sie zwracal o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny Re: praca w Walter Services Polen IP: 89.108.220.* 04.12.08, 08:37 LUDZISKA UCIEKAJCIE Z TEJ FIRMY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka21 Re: praca w Walter Services Polen IP: 83.2.170.* 21.02.09, 16:55 Jest beznadziejnie szkoda marnować czasu w tej firmie tylko wykorzystują ludzi mało tego rządzą tobą liderzy którzy mają po 20 lat i na niczym się nie znają .Nie dajcie się wykorzystywać marne pieniądze.Nie zatrudniajcie się przez agencje PEOPEL SERVICE to złodzieje którzy nie wypłacają twoich zarobionych pieniędzy a kiedy cię tam przyjmują na początku są bardzo mili i mówią że nie okradają ludzi .Nie wierzcie im !!!Radzę wam szukać innej pracy bo tu nie będziecie mile traktowani a do tego pieniądze też nieduże..Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokowirówko_ręki Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 19:12 Nie wiem jak wy ale mi sieoedobało praca nie nalezy do wymazonych ogulnie na słuchawce i jest czasem monotonna lecz często zmieniją sie kampanie i jakoś da sie to przeżyć Jest kolejny przystanek tak jakby nie znam osoby ktoura by chciła procawoać do końca zycia przytelefonie przez 8 czy 12 godzin (przejebane ) Spoko wesoło i dużo śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesliwiec Re: praca w Walter Services Polen IP: 89.108.220.* 04.12.08, 10:46 jedyna Pani która tam nie pracuje to jedyna osoba która naprawde pracowala Goska to osoba, ktora najbardziej sie docenia jak jej nie ma byla surowa ale sprawiedliwa po jej odejsciu firma upada dlatego juz tamn nie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 21:45 ta firma to porażka, ciśnienie na wyniki a płaca jak dla chloporobotnika. żenada. najbardziej meczaca jaką mialem przy czym najsłabiej płatna ;/. pracuje do konca miesiąca tak jak sie zobowiązałem i dowidzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultantka Re: praca w Walter Services Polen IP: *.111.136.154.static.crowley.pl 20.02.09, 15:41 Jeżeli chodzi o atmosferę to zależy na jaką grupę trafisz na szkoleniu, ogólnie konsultanci sa w porządku:)Ja miałam fajną grupę ludzi i tylko to wspominam jako pozytywną stronę tej pracy. Zarobki są marne:( i nieregularne, bo nie zawsze praca będzie i na to się przygotujcie, że zamiast pełnej wypłaty dostanieci połowę. A co do liderów czyli grupy dwudziestolatków zaczynających tam pracę również jako konsultanci to...jak Cię nie trawią to nie będziesz miał dobrych wyników z rozmów, jesteście podsłuchiwani każdego dnia, wtedy nie patrzą na wasze wyniki z rozmów, dyspozycyjność itp, oceniają Was swoją miarą. Sprawdzają Waszą skuteczność, jest to wywieszane na tablicach ogłoszeń ale tak ogólnie to do niczego nie służy i nie jest sprawiedliwe oceniana, czasami za słaba skuteczność wyślą Cię na kilka dni do domu w ramach oszczedności i kary.Trzy miesiące można przetrwać, ale uważajcie jeżeli zatrudniacie się przez agencję zwłaszcza PEOPLE SERVICE, bo jej właściciel pewnie Wam całej kasy nie wypłaci!!!Szukajcie lepszej pracy, nie warto tam tracić czasu, nerwów kosztem siebie, bo po co wmawiać ludziom coś w co sami nie wierzymy...czyli wspaniałe oferty pewnej sieci telefonicznej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 15:47 JEST STRASZNIE! UCIEKAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocny:) Re: praca w Walter Services Polen IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.09, 10:47 PORAŻKA!! jeżeli nie będziesz lizać dupy liderowi ( którzy i tak się do niczego nie nadają) to po tobie..hmm. ja pracowałem i na kampani Out i na dziale infolinii. I wiem. Liż dupę zajdziesz daleko ( w sensie- nie siądziesz na kampanie OUT, będziesz miał lepsze coachingi itd itd), nie liż masz przejebane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w Walter Services Polen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 20:28 wszystko sie zgadza... jeden z liderow przerosniety nietoperz poprostu siedzi na dupie nic nie robi i tylko pluje jak cos Ci tlumaczy a najczesciej wzywa Cie do siebie ze przekroczyles przerwy a po dluzszym czasie czepia sie o wszystko bo Cie nie lubi albo tak jak ja mu pyskujesz i go nie sluchasz... nie wypowiadajmy sie o naszej kochanej "kozielance" ktora jest wredna ma swoj glupi ton i robi Ci pierwszy couching (czy jak to tam sie zwalo) chdz ona twierdzi ze juz mialas ich kilka... chodzi nic nie robi przymila sie do kazdego i wogole nie ma slow zeby ja opisac... jesli chodzi o Miska ja osobiscie nie mam do niego zastrzezen tak jak do Piotrka sa jak najbardziej w porzadku tak jak Gosia... kolejny pan M nie bylo z nim za duzo do czynienia i tyle... w tej pracy jedyne co Cie trzyma przy zyciu to zajebisci ludzie jacy tam pracuja i sie marnuja sa poprostu fantastyczni! placa do dupy umowy wogole niekorzystne czyli jedno wielkie dno pomijajac wspanialych pracownikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.Z. Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 15:07 Eeee, tam. Przesadzacie. W żadnej pracy szef nie jest aniołem, który będzie tylko patrzył, czy nie jest wam za gorąco, czy wygodnie się siedzi itd. Na słuchawce jako konsultant można pracować od poniedziałku do soboty, niedziele są zawsze wolne. Ja pracowałam jeszcze w starej siedzibie; jestem strasznie zdziwiona, że Gosię zwolnili. Nikomu dupy nie lizałam, a i tak szefostwo było OK. Błąd robili taki, że zatrudniali od groma ludzi, a potem nie miał kto się nimi zająć i wszyscy siedzieli na rotacji. Najgorsze jest to, że na szkoleniach używają tanich psychologicznych sztuczek, bo uważają, że wszyscy są tacy tępi i się na to nabiorą; namawiają też do ściemniania klientom. Ja tego nie robiłam, bo nie mogłabym potem spojrzeć w lustro. Potrafią też na przykład zarządzić tydzień wolnego i nikogo nie obchodzi, że ludzie chcą pracować - kasa przepada. Natomiast najgorszy jest E. Ten jego przyklejony uśmiech. Fuuuuuu!:) Natomiast ludzie, z którymi się siedzi na słuchawie są fantastyczni - do tej pory utrzymujemy kontakt. Jeśli ktoś decyduje się na pracę tam, powinien zatrudnić się bezpośrednio w firmie - broń Boże przez agencję pracy. Ja do waltera raczej już nie wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brt Re: praca w Walter Services Polen IP: 217.153.242.* 21.06.09, 23:13 Pewnie że przesadzacie ale nie do końca. Pracowałem tam 3 miesiące, pod koniec tamtego roku i odszedłem bo chciałem czegos nowego. Ludzie są naprawdę świetni, z niektórymi też do dziś utrzymuję kontakt. Każda przerwa, każdy dzień z nimi przysłaniał denną pracę na kampanii. Tylko jedna kampania mi bardzo odpowiadała i byłbym w stanie dla niej i dla tych ludzi wrócić na wakacje (VSE biznes lub high end) Też jestem zdziwiony że Gosię zwolnili? A moze odeszła? Jak z nia rozmawiałem to wspominała o tym... Misiek jest spoko, kilka innych osób też natomiast Madzia to masakra. Maiłem przez nią ze 2 zmarnowane dni. Ciekaw jestem czy to czytają ;) Zatrudniony tam byłem niestety przez People Service i kochanego pana Arkadiusza Kwarciaka - co za gnój. Chamski, nie wypłacał pełnej kwoty, wypłaty czasami były po 21 następnego miesiąca nawet po czym szuja mi się tłumaczyła, że to zależy od wysokości wynagrodzenia - im więcej tym szybciej dostaniesz. Pff - żal.pl Atmosfera miła ze wzgledu na ludzi, przekraczane z lekka przerwy, wspólne przesiadywanie w kuchni, przy automatach. Rzadko bywały awarie niestety ;) I oczywiście Ci którzy lizali mieli dobrze. Mnóstwo osób narzekało na grafik, bo jak już szły do domu okazywało się nagle że "niby wpisały" sobie godzinę dłużej a każde godziny, które sie olało trzeba odpracować (soboty podwójnie) a premie przepadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: praca w Walter Services Polen IP: 212.180.147.* 16.03.10, 16:49 Kolego, o innej Gosi mówisz niż wszyscy powyzej. Gosia, o której mowa, odeszła w maju 2008, poza tym od stycznia do maja była supervisorką na projekcie infolinii, wiec jej nawet nie widziałeś. Jak sie domyślam, mówisz o Gondży, która odeszła miesiąc temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:05 ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA ROZMOWE KWALIFIKACYJNA W PONIEDZIALEK OD 9 GODZINY RANO DO 16 NA ULICE ZEGANSKA 22 PRACA W CALLSENTER BARDZO DOBRE ZAROBKI I PRACA TYLKO PO 6 GODZIN....DZONCIE NA NUMER 507796754........U NICH SWIETNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz. Re: praca w Walter Services Polen IP: 188.33.205.* 18.11.09, 01:27 Powiem tak. Przesadzacie. Pracowałem tam przez 2 miesiace. Liderzy i cala reszta jest naprawde spoko, poznalem tam wielu wspanialych ludzi z ktorymi do dzis utrzymuje kontakt. Płaca jak jestes slaby to jest niska, ale jak jestes na odpowiednim projekcie i potrafisz sprzedac dany produkt to i zarobisz. Osobiscie polecam zatrudnic sie u nich przez agencje work wonders. Ktos wie dlaczego Gosia juz nie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgryz Mateusz robi reklame agencji work wonders? IP: 82.113.106.* 18.11.09, 13:56 Mateusz robi reklame agencji work wonders? Bo to tak wyglada te jego "achy" i "ochy"... Odpowiedz Link Zgłoś
sanofia Re: praca w Walter Services Polen 27.08.10, 22:14 Gosia S. odeszła do nowej firmy, w ktorej pracuja tez Solaris i Anna Z. Logitel Polska na Annopolu. Ja nie polecam zatrudniac sie przez agencje, a WW to najgorsza z mozliwych, ale bezposrednio przyjsc do firmy i przyniesc cv. pracowałem tam kiedys, bylo tak sobie. teraz jest lepiej, wlasnie z powodu odejscia solarisa np. mam tam znajomych, pracuja juz 3 lata, maja umowe o prace niektorzy. ale tylko ci, ktorzy kiedys ja dostali. za to stawki sa najwyzsze w warszawie. nie obcinaja. jest porzadna kuchnia i przerwy 10min/godz. na minus jest to,ze liderami i team coachami sa gowniarze, po 18 lat. jeden to nawet matury nie ma jeszcze. ale poza tym luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:01 załóż swoją firmę zobaczymy co wtedy powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szumski Re: praca w Walter Services Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 22:00 Minął prawie rok, coś się zmieniło na lepsze? Jakie warunki w obsłudze klienta zagranicznego (angielski, niemiecki)? Lepiej niż w firmach konkurencyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś