Dodaj do ulubionych

Procter & gamble - prkatyka

06.05.09, 12:33
mam pytanie odnosnie praktyki w P&G, a mianowicie jak wygladaja zarobki na
praktykach, i jakie sa srednio szanse ze zostanie w firmie po praktyce
dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nexstartelescope Re: Procter & gamble - prkatyka 06.05.09, 14:11
      Wrzuć w wyszukiwarkę, było tu dużo na ten temat.
    • Gość: gaag Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:04
      nie radze tam isc, to sekta. Serio, pranie mozgu w arielu na codzien
    • miczum Re: Procter & gamble - prkatyka 08.05.09, 15:25
      Nie słuchaj tego oszołoma od sekty, bo jak w każdej dużej firmie dużo zależy do
      jakiego działu i do jakiego szefa trafiasz. Myślę, że warto się zastanowić nad
      taką możliwością.
      • Gość: gaag Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 15:57
        Sam jesteś oszołom. Niby dlaczego obrażasz ludzi? Jak masz argumenty
        merytoryczne przeczące mojej tezie o sekcie, to je ujawnij. Z
        twojego posta nic takiego nie wynika.

Tak sie składa, że mam porównanie co do atmosfery pracy w kilku
        korporacjach m.in. amerykańskich w Warszawie i nigdzie nie widzę
        takiej indoktrynacji jak w P&G.
        • Gość: jarek Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.05.09, 16:25
          zarobki - poszukaj w roznych przewodnika - np. pracuj.pl
          indoktrynacja - no pewnie ze jest :) ale masz chyba swoj rozum a z czasem
          nabierasz doswiadczenia

ja zachecam, bo:
          - duz luz w pracy,
          - nie pracujesz charytatywnie
          - czegos sie zawsze nauczysz: zdobedziesz wiedze merytoryczna i/lub zobaczysz
          jak dziala taka korporacja od wewnatrz

Co do zostania po praktykach to jest duza szansa ale praca i praktyki to 2 rozne
          sprawy i kazda musisz traktowac odrebnie.
          Co nie zmienia faktu, ze bedac praktykantem masz o wiele mniej zachodu.
        • miczum Re: Procter & gamble - prkatyka 11.05.09, 18:58
          Argumentem jest fakt iż znam pg z własnego doświadczenia. Nie ośmieszaj się,
          żadna korporacja nie jest tworem jednorodnym, pracowałeś/aś zapewne w pg w
          każdym dziale? Co do indoktrynacji: nie jest na większym poziomie niż gdzie
          indziej, wszystko zależy gdzie trafisz. Jeśli do fabryki to faktycznie tak
          sobie, ale już np GBS jest w porządku, pracę tam mogę polecić.
        • Gość: tez trzezwy Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.bb.sky.com 12.05.09, 01:25
          heh to ty udowodnij, ze to jest sekta.
          A teraz na odwyrtke logika - jestes bucem. Przedstaw mi argumenty, ze jest
          inaczej :)
          P&G jest ok, przepracowalem tam pare lat. polecam.
          pzdr
          tez trzezwy
          • Gość: Piotrek Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.alcatel.de 23.07.09, 11:35
            Pytanie, czy jako facet chciałbyś pracować w takiej firmie, proszki, szampony,
            perfumy... zwykłe FMCG. Może Żonę tam wyślij jeśli musisz a Tobie polecam coś z
            IT lub Telekomunikacji żebyś zarobił szybko na ładny domek ;-)
            • strange_email Re: Procter & gamble - prkatyka 25.07.09, 00:13
              haha zajebisty post
              jak musisz sie poczuc bardziej meski poprzez prace, to idz do roboty w
              fabryce potu i ocieraj sie o ludzi kopiacych rowy :)
              PG ma naprawde niezla infrastrukture IT, wiele bys sie mogl nauczyc.
              i dlaczego piszesz zone z duzej? "Jego" tez piszesz z duzej w srodku
              zdania?
              • Gość: giegie Re: Procter & gamble - prkatyka IP: 212.76.37.* 25.07.09, 23:06
                Z tego co wiem, dużo summer intermsów (jak to się pięknie tam nazywa) załapywało
                się na pracę po praktykach.
                • Gość: giegie Re: Procter & gamble - prkatyka IP: 212.76.37.* 25.07.09, 23:08
                  Aaaaa i jeszcze coś! Tak mi się wydaje, że IT w Procterze to chyba robią głównie
                  kontraktorzy i HP...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka