IP: *.244.137.207.mielec137.tnp.pl 21.03.07, 16:29
czy mozna miec goraczke podczas zastrzykow ?lub stan podgoraczkowy ?i czy moze
byc osabienie?
Obserwuj wątek
    • toffie Re: zastrzyki 21.03.07, 21:31
      To zależy od zastrzyków... Pytanie jest mało precyzyjne smile
    • Gość: m Re: zastrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:52
      To znaczy, o co Ci chodzi?
      - czy zastrzyki mogą wywolać goraczkę, czy może
      - czy podczas goraczki można stosować zastrzyki?

I jakie zastrzyki konkretnie?
      • Gość: elizka Re: zastrzyki IP: *.244.137.207.mielec137.tnp.pl 22.03.07, 13:42
        chodzi mi o to czy podczas zastrzykow mozna miec goraczke?czy organizm broni sie
        moze tak ?a biore zastrzyki neloren,dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
        • Gość: m Re: zastrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:20
          nelorem stosujesz pewnie na jakieś zakażenie baketryjne ( paciorkowcem?)Więc
          może samo to zakażenie powoduje gorączkę? Po zastrzykach od razu przecież nie
          przejdzie...
          A jeśli nie mialaś gorączki wcześniej, a masz ją teraz - to może powinnaś
          powiedzieć o tym lekarzowi?
          • Gość: elizka Re: zastrzyki IP: *.244.137.207.mielec137.tnp.pl 22.03.07, 16:04
            tzn neloren stosuje poniewaz mam ropne zapalenie gardla,teraz mierzylam i mam
            37,2,nie wiem moze to tak ma byc ,pozatym jeszcze mnie boli gardlo,czytalam na
            necie,ze trzeba to wyleczyc dobrze bo moze pujsc na serce
            • Gość: m Re: zastrzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:19
              37.2 to żadna goraczka. A przy ropnym zapaleniu gardła to wręcz śmiesznie niska
              temperatura... Wyzdrowiejesz, to wszystko wróci do normy! Nie przejmuj się smile
              A na razie odpoczywaj po ciepłym kocykiem i pij herbatkę malinową... smile))
              • Gość: elizka Re: zastrzyki IP: *.244.137.207.mielec137.tnp.pl 22.03.07, 16:25
                dzieki za pocieszenie,nie przejmuje sie ,az tak bardzo,wiem ,ze te 37,2 to nie
                tak duzo ,ale biore inne jescze lekarstwa i one moga obnizac goraczke.Poki co to
                trzeba czasu,jescze mi zostalo 5 zaszczykow,DZiekuje za rade i pozdrawiam goraco
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka