agula0805 11.09.09, 13:51 Prosze o pomoc gdzie mozena zorganizować wesele w okolicach bytomia na ok 70 osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crealive Re: wesele w Bytomiu 18.09.09, 13:59 Polecam trochę dalej, ale za to piękne wnętrza.. W Chorzowskim Parku Kultury i Wypoczynku takie lokale jak: Restauracja Kasztel, Bażant, Champion, Łania Bardzo duze zainteresowanie na wesela, sam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bprusek Re: wesele w Bytomiu 21.09.09, 13:08 W Bytomiu polecam "Myśliwską". My robiliśmy na rynku bo mieliśmy mało osób, ale na Alojzjanów mają dużą salę - byłam tam na sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodapara1 Re: wesele w Bytomiu 29.09.09, 21:34 Ja polecam restauracje mustang w tg sama tam bede organizowala wesele.Jest dobre jedzenie duzo i cieple mila obsluga .Bylam tam u kolezanki na weselu i sama tez tam bede miala. Wiem ze jeszcze maja jakies wolne terminy na 2010 pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
agula0805 Re: wesele w Bytomiu 03.10.09, 11:33 wielkie dzieki za podpowiedzi, Zdecydowałm sie już na restauracje "pod Dębem" znajomi powiedzieli że jest tam doś sympatycznie. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś