starypierdola 21.01.04, 01:52 Dla zainteresowanych zamiescilem na Galerii ostatnie zdjecie z Marsa, album "Mars". SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Galeria & Mars 21.01.04, 02:40 Ale sie SP dales nabrac! To wszystko przedwyborcza papka a zdjecia robione w studio. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galeria & Mars 21.01.04, 03:02 Supposed to be a joke.... with McD signin the corner! Uff, ales sie dzis napisal! SP Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: Galeria & Mars 21.01.04, 09:26 Ja też chcę spojrzeć na Marsa pls :-) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galeria & Mars 21.01.04, 15:32 Chyba musisz zlozyc podanie o dopuszczenie; moze tez z jakims zalacznikiem ... CZY KTOS MOZE WYTLUMACZYC PIMPUSIOWI JAK TO ZALATWIC, please... ? Sam dobrze nie pamietam procedury; jakos tak nagle zostalem "dopuszczony" z kilkoma glosami przeciw i wielu wstrzymujacymi sie.... moze dla tego ze mialem troche w czubie. Odpowiedz Link
pimpus-sadelko mru mru:-))))) 22.01.04, 20:09 smutno jest pimpusiowi bo nikt nie chce mu pomóc a on jest taki ciekawski :( mru, mru Odpowiedz Link
atomek56 Re: mru mru:-))))) 22.01.04, 20:18 pimpus-sadelko napisał: > smutno jest pimpusiowi bo nikt nie chce mu pomóc a on jest taki ciekawski :( > > mru, mru oj biedny pimpus, zal mi cie :(((( Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: mru mru:-))))) 22.01.04, 20:39 atomek56 napisał: > > oj biedny pimpus, zal mi cie :(((( dzięki :-) powiedz mi atomku ciebie też tam powiesili ? choć tatko zawsze mówili że lepiej niech stoi jak ma wisieć ;-) Odpowiedz Link
atomek56 Re: mru mru:-))))) 22.01.04, 20:50 pimpus-sadelko napisał: > atomek56 napisał: > > > > > oj biedny pimpus, zal mi cie :(((( > > dzięki :-) powiedz mi atomku ciebie też tam powiesili ? choć tatko zawsze > mówili że lepiej niech stoi jak ma wisieć ;-) niewiem wlasnie ,tez tam chcialbym wejsc, moze razem tam sie dostaniemy :))) Odpowiedz Link
starypierdola Jak sie dostac do galerii?? 22.01.04, 22:44 ... mysle ze tak: 1. Otwoz strone groups.yahoo.com/group/polonia2/ 2. Gdzies tam bedziesz musial/a napisac ze prosisz o przyjecie 3. Galernicy zaglosuja; jak przejdziesz to szef Cie "dopusci". Nie wiem czy dokladnie tak, i czy nie zdradzam jakichs tajemnic, ale masz taki rozzbrajajacy nick .... SP Odpowiedz Link
pimpus-sadelko dziekuję 22.01.04, 23:12 starypierdola napisał: > Nie wiem czy dokladnie tak, i czy nie zdradzam jakichs tajemnic, ale masz taki > rozzbrajajacy nick .... > dziękuję, jest mi bardzo miło że ktoś podał mi pomocną dłoń, tak zrobiłem :-) pimpus Odpowiedz Link
ani-ta Re: Galeria & Mars 22.01.04, 22:07 chiba wam sie spirit uwolnil?:) albo go marjanie przejeli;)))) a.:) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Galeria & Mars 22.01.04, 22:10 ani-ta napisała: > chiba wam sie spirit uwolnil?:) > albo go marjanie przejeli;)))) > > a.:) Marjanie czy Marianowie... czlowiek traci jednak kontakt z jezykiem... a moze Mariany? Odpowiedz Link
ani-ta :PPPPPPPPPPPPPPPPP 22.01.04, 22:13 marsjanie;) oj czepiasz sie literek:) tak czy siak... spirita niet! trza czleka poslac! zglaszam kandydature tesciowej:) dorzucasz swoja?:) a.:)) Odpowiedz Link
akawill Re: Galeria & Mars 22.01.04, 22:35 ani-ta napisała: > chiba wam sie spirit uwolnil?:) > albo go marjanie przejeli;)))) > > a.:) Słuchaj Ani-ta, ja cały czas podejrzewałem, że ktoś tam zbiera te wszystkie sondy i cuda na solar cells na złom, zabawki dla małych Marsjanków, do muzeum tudzież w inszym celu. Nawet jak widzę te zdjęcia z Marsa, to wydaje mi się że z tyłu stoi jakiś gostek z jakąś maczugą i ma zaraz przy...ić w czambuł. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Galeria & Mars 22.01.04, 22:54 akawill... ja im bardziej sie przygladam i zaglebiam w sprawy... ziemskie... to mi sie coraz bardziej wydaje... ze marsjanie faktycznie atakuja! i ten film... to tez oni popelnili dla holiludu... zeby uwage odwrocic... np. tutaj... to poza mna... nooo... moze jeszcze paroma osobami... to sami marsjanie! ty zobacz co oni wyprawiaja! co wypisuja! jaki numerki wykrecaja/lapia... marsjanskie!!! bo... u nasz... na ziemi... to nie do pomyslenia by bylo!:))) a;) P.S. zdjecia... te niby kosmiczne... to wypisz wymaluj moje boisko z LO przed, w trakcie i po wymianie rur! zadna atrakcja!:) Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: Galeria & Mars 22.01.04, 23:37 ani-ta napisała: > zdjecia... te niby kosmiczne... to wypisz wymaluj moje boisko z LO przed, w > trakcie i po wymianie rur! zadna atrakcja!:) Anitko na Marsa się nie wybieram i tobie też nie radzę wolę swoją kanapkę :-) kanapa pimpusia Odpowiedz Link
ro-bert Re: Galeria & Mars 22.01.04, 23:39 pimpus-sadelko napisał: >wolę swoją kanapkę :-) > kanapa pimpusia Ale kanapa juz cala "zajeta" :( Odpowiedz Link
pimpus-sadelko Re: Galeria & Mars 22.01.04, 23:46 ro-bert napisał: > Ale kanapa juz cala "zajeta" :( nie martw się Robercie ustąpię ci kawałek miejsca na swojej :-) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galeria & Mars 23.01.04, 02:17 >>zdjecia... te niby kosmiczne... to wypisz wymaluj moje boisko z LO przed, w trakcie i po wymianie rur! zadna atrakcja!<< Tak? Przyjrzyj sie dobrze! McDonalda mialas na boisku??? SP Odpowiedz Link
ertes Re: Galeria & Mars 23.01.04, 17:08 Czyzby rover zatrzymal sie przy tym MacDonalds, nazarl sie bigMakow i dlatego teraz spi? Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galeria & Mars 23.01.04, 17:25 Tak wyszlo. jak ma Polskiego kierowce to moze tez: 1. Dostal za zimna Coca-cola 2. Dostal za goraca kawe 3. Dostal z tluste frytki 4. Dostal za duzo ketchupu 5 ...... Mam nadizeje ze jak to przetrawi to znou ruszy. SP Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galeria & Mars 23.01.04, 19:36 Sam zobacz co tu sie dzieje! Kazdy na cos narzeka i kazdy sie obraza.... Odpowiedz Link