starypierdola 02.03.04, 17:03 Pod nieobecnosc Dona2 i dla ozywienia tego forum zapraszam kometarze na ponizszy temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=11076390&a=11107051 SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Kobiety 02.03.04, 17:15 Pierdolo, tytul watku zle wybrales - powinno byc seksturystyka: world guide, a nie Kobiety. W tym temacie jestem cienias, wiec nie bede sie wypowiadac. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Kobiety 02.03.04, 17:28 Ja tez nie bardzo obznajomiony, wiec oboje mamy szanse sie rozwinac :))) SP Odpowiedz Link
jutka1 stary, no wiesz.... 02.03.04, 17:34 przeczytalam Twoje na tym watku wypowiedzi, i wyglada, ze niezle obznajomiony jestes! ;)))))) ja jednak mam (na razie przynajmniej :) zasade, ze za to nie place... :)) oplat tez nie pobieram, zeby byla jasnosc, i bez mielosci juz nie lubiem i nie umiem. :))))) ale moze ktos sie znajdzie, kto nas uswiadomi, dokad, jak, po co i naco Odpowiedz Link
basia553 Re: Kobiety 02.03.04, 17:30 To jest watek dla pan i anöw: panowie MOGA sie wypowiadac, panie NIE MUSZA tego czytac, co od tej chwili bede czynila, bo temat mnie slabi. Odpowiedz Link
xurek Pan Miguelski nas nie lubi :))) 02.03.04, 17:39 Choc tak calkiem pozbawiony racji ten jego post nie jest – tylko ciut jednostronny. Wiec sie zupelnie zgadzam – ten, co nic nie robi, to niech przynajmniej skika po sniadanko i czesze i masuje – cos za cos musi byc – tyle tylko, ze nie zawsze musi to byc kobieta :)). Wszystko co biale to palace jak lokomotywa niewydepilowane maszkarony? Eeeee tam, a co z naszym modelkami? Aktorkami? (o normalos sie nie wypowiadam, bo nie mamy wspolnej bazy zdjeciowej, ale tez jest cala masa bardzo pociagajacych i bez wasow). A wszystko co kolorowe to piekne, prezne, gladkie i seksowne? To pan Miguelski chyba poza pewne plaze tylka nie ruszyl. Ja tam widzialam tez calkiem inne „kolorowe“ wersje. Jedyne, z czym sie zgadzam, to ze maszkarony i owszem wszedzie istnieja no i ze nie da sie ukryc, iz sa maszkaroniaste. Ze jak sie sex mialo tylko z biala to sie nie wie co to sex? Hmmmm, znam takich, co zupelnie cos innego twierdza – sama sie nie moge wypowiedziec, bo nie mialam sexu z ZADNA, wiec zupelnie nie wiem, co to jest sex. A swoja droga to ciekawe, jak sie sam pan Miguelski na tych “kolorowych balangach” prezentuje – mam nadzieje, iz nie nalezy do tej kategorii (moja prywatna nazwa) “oblesnych staruchow” co to im sie w czyms, co uwazaja za taniec, brzuch w bermudach trzesie i guziki w hawajskiej koszuli rozrywa, ktorej czerwone kwiaty ani troche nie roznia sie od koloru twarzy owych. Jezeli zas mialoby tak byc, to zycze panu Miguelskiemu, by nigdy nie nauczyl sie jezyka swoich “nimf”, bo jak zrozumie, co o nim mowia, to moze w ogole przestac pisac, a szkoda by bylo. No i podsumowujac bardzo sie ciesze z bycia takom maszkarnom bialom emancom z wlasnom kasom, bo jak by nie bylo i sie nie dzialo to stac mnie na luxus niewydepilowania nog i powiedzenia mimo wszystko Miguelskiemu co to mnie wlasnie poderwal – mozes mi wskocyc na pukiel :))). Tytul rzeczywiscie nienajlepszy, aczkolwiek z tym Jutki tez sie nie zgadzam. Ja porponuje “z pamietnika szowinisty”. Eh, te chlopy….. u nich to nawet nie „z tylu liceum z przodu muzeum“ tylko raczej „wymagania liceum – oferta muzeum“. I to takie baaardzo prowincjonalne, wydaje mnie siem. Xurek Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Marzenie jakiegos pana 04.03.04, 11:59 Wiele wskazuje na to, że w najbliższym konkursie „Miss Universum” szansę na tytuł najpiękniejszej kobiety świata będzie miał 24-letni Chińczyk Sen Jong, który, mimo iż należy do płci pięknej dopiero od kilku miesięcy, został przez organizatorów dopuszczony do walki w konkursie piękności. Odpowiedz Link