sabba 23.04.04, 15:41 www.bennetts.co.uk/play/index.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 16:38 O kurde, 300.2M, blondyna naga, hehehe! Odpowiedz Link
akawill Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 16:46 waldek.usa napisał: > O kurde, 300.2M, blondyna naga, hehehe! > Ja tylko do bikini :( A propos, ta dzisiejsza dziewczyna sygnaturkowa ma kontrowersyjnie dobrane to bikini. Przebieramy? Odpowiedz Link
waldek.usa Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 17:32 akawill napisał: > waldek.usa napisał: > > > O kurde, 300.2M, blondyna naga, hehehe! > > > > Ja tylko do bikini :( A propos, ta dzisiejsza dziewczyna sygnaturkowa ma > kontrowersyjnie dobrane to bikini. Przebieramy? > > Faktycznie,nie pasuje. Przebieramy. Odpowiedz Link
akawill baczność, wykryto stringi! 23.04.04, 20:18 waldek.usa napisał: > akawill napisał: > > > waldek.usa napisał: > > > > > O kurde, 300.2M, blondyna naga, hehehe! > > > > > > > Ja tylko do bikini :( A propos, ta dzisiejsza dziewczyna sygnaturkowa ma > > kontrowersyjnie dobrane to bikini. Przebieramy? > > > > > > > Faktycznie,nie pasuje. Przebieramy. > > Waldek, mojne wprawne oko wypatrzyło w końcu, że blondyna ma pod spodenkami jakieś stringi, prawdopodobnie w odpowiednim wzorze i kolorze. Więc nie przebieramy, tylko ściągamy te spodenki i się będą sprawy miały jak należy. Odpowiedz Link
basia553 Re: baczność, wykryto stringi! 23.04.04, 20:24 Ty Akawill, jakby nie daj Boze Akawillowa widziala, jak Ty sie intensywnie w tej majteczki wpatrujesz - nie, tego by Ci nie przepuscila :))) Odpowiedz Link
akawill Re: baczność, wykryto stringi! 23.04.04, 20:42 basia553 napisała: > Ty Akawill, jakby nie daj Boze Akawillowa widziala, jak Ty sie intensywnie w > tej majteczki wpatrujesz - nie, tego by Ci nie przepuscila :))) Basia, to jest wątek dla bawiących się facetów! Zmykaj mi stąd zaraz i cicho sza! Odpowiedz Link
jutka1 Re: baczność, wykryto stringi! 23.04.04, 21:31 akawill napisał: > Basia, to jest wątek dla bawiących się facetów! > Zmykaj mi stąd zaraz i cicho sza! ************* uuuuuuuuuuuuu ;) baska, drwal Cie za kanape wyslal!!! no, no, no, no.... ;)))))))) ja sama zaraz wleze pod kredens, bo mi sie swiat jakos nie podoba, to se mozemy pokonwersowac zza-spod mebli!! ;))) Odpowiedz Link
akawill Re: baczność, wykryto stringi! 23.04.04, 22:52 jutka1 napisała: > ja sama zaraz wleze pod kredens, bo mi sie swiat jakos nie podoba... Te, party pooper...;)) Ciężki przypadek? Nos do góry, wino, muzyka, you know the drill... :) Odpowiedz Link
ertes !!!!! wykryto stringi!!!!! 23.04.04, 22:55 wickedweasel.com/galleries/contri/080404/maria/c_080404_maria03.asp Odpowiedz Link
basia553 Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 17:26 Waldkowa blondyna ma dzis cuuuuudne buty! Mala Basia Odpowiedz Link
ani-ta Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 22:00 baska;)) bez balkonika badz solidnej trojpodporowej laski na tych bucikach bys daleko nie zaszla:)) jak myslisz czemu toto trzyma sie sciany?:) panowie??????? ona wam sie podoba??????!!!!! a.:) Odpowiedz Link
basia553 Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 22:22 Anita, sciany tysz bym sie potrzymala, aby tylko przez pare minut byc o tyyyle wyzsza!!!! Odpowiedz Link
akawill Re: faceci chcecie sie pobawic? 23.04.04, 22:25 ani-ta napisała: > panowie??????? ona wam sie podoba??????!!!!! Coś Ty?! Nam się tylko forumowe panie podobają. Odpowiedz Link
sabba 285 23.04.04, 22:23 i laska trzyma sie za biust to jakies oszustwo!!!! ja chce gole cycki widziec!!!!! Odpowiedz Link
akawill Re: 285 23.04.04, 22:34 sabba napisała: > i laska trzyma sie za biust to jakies oszustwo!!!! ja chce gole cycki widziec!! > !!! Ty...Ty......a nie będę Cię nazywać bo w tych czasach nie wiadomo co można ;) Odpowiedz Link
sabba Re: 285 23.04.04, 22:37 ;))) no chyba mnie nie mozna posadzic o zberezenstwa. ja chce tylko jak kobieta kobiete zobaczyc. i poza tym pic na wode bo ciagle ta jedna blodnyna sie pokazuje bez koronek:((( Odpowiedz Link
ertes Re: 285 23.04.04, 22:48 A moze chcesz kupic kostuim kapielowy na zblizajace sie lato: www.wickedweasel.com/ Odpowiedz Link
ertes Dostepne modele 23.04.04, 22:51 wickedweasel.com/contributors.asp Zawracanie dupy z tym motorem. Nigdzie doskoczyc nie moge. Australijki na tych zdjeciach sa lepsze. Odpowiedz Link