Dodaj do ulubionych

Watek nudny i przynudzajacy :))))

04.05.04, 15:14
Tutaj watek dla nudziarzy, dla znudzonych, dla tych, ktorzy zanudzaja, dla
tych, ktorzy odczuwaja to co Rosjanie nazywaja wdziecznie i dzwiecznie: skuka.

W ramach otwarcia chcialabym bardzo nudno i upierdliwie stwierdzic, ze nie
mam nic do stwierdzania, bo wszystko mnie nudzi. ;))))) A ze zostalo
wirtualno-empirycznie (if at all possible...) dowiedzione, zem nudna jak
flaki z olejem, wiec z satysfakcja graniczaca z tententem samo-nominuje sie
na Przewodniczaca Klubu Nudziarzy Najswiebliwszego Foruma.

I poza powyzszym nie mam nic interesujacego do powiedzenia czy napisania. Ide
nudzic (sie) na watkach obok.. ;)))))))

Jesli ktos z Szacownego Gremium tez sie nudzi albo jest nudziarzem albo ma
spleena, zapraszam do podzielenia sie ta wielce nudna wiadomoscia. Na pewno
zostanie to docenione przez Najswiebliwszych Forumowiczow! :) (hehe)

;DDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • sabba mnie 04.05.04, 15:25
      sie na ten przyklad nic nie nudzi...tzn watki mi sie nudza ale JA nudna nie
      jestem:))) Jestem w pracy i sporo zajec, minn kolezanka z pokoju ktora ciagle
      mnie rozbawia. Wscieklosc przyjdzie pewnie za pare tygodni kiedy to bede ja miec
      na codzien i bedzie mnie trafial szlag. Dzis bylo rewelacyjne pytanie. Otworzyla
      browsera (zalogowala sie zle i znikly jej wszytkie Lesezeichen tzn te linki
      ulubione...), nie znalazla linka na google i sie pyta....co trzeba zrobic zeby
      znalezsc sie na stronie goola?:))) A ja jej na to, ze tam jest takie okienko na
      gorze w browserze (gdzie to jest) i zeby sobie wpisala:) www.google.de. No i
      wyobrazcie sobie ze sie jej udalo! Ale madra jestem, co?:))))
      • jutka1 Re: mnie 04.05.04, 15:46
        Sabbciu, jesli watki Ci sie nudza, czy ten watek juz Ci sie znudzil? bo jesli
        tak, to moglabys dopisac: ten watek mi sie znudzil, i tym samym pchnelabys -
        pardon - watek do przodu... ;))))))
        • sabba Re: mnie 04.05.04, 15:52
          no chyba powinien mi sie zndudzic ale jakos sie nie nudzi, to chyba zle bo watek
          nudzacy powienien nudzic. Ale ja jestem przeciwniczka nudzenia sie chyba. moze
          zaloze watek euforyczny? Z doswiadczenia jednak wiem ze nudzacych jest wiecej
          niz euforycznych...
          • jutka1 Re: mnie 04.05.04, 16:02
            sabba napisała:
            > moze zaloze watek euforyczny? Z doswiadczenia jednak wiem ze nudzacych jest
            wiecej niz euforycznych...
            Przeciez pare dni temu zalozylas watek euforyczny? chcialam sie na nim nawet z
            kims poklocic w ramach scurviania, ale nic mi z tego nie wyszlo..... ;)))))
            • sabba no wlasnie 04.05.04, 16:06
              zalozylam i malo wpisow:)))
              a teraz sobie mysle ze na watku nudnym nie powinno byc zadnych wpisow co by
              oznaczalo ze jest on tak nudny ze wszytkim sie nudzi na nim piszac....
              • jutka1 Re: no wlasnie + prawda objawiona !! :))) 04.05.04, 16:11
                sabba napisała:

> a teraz sobie mysle ze na watku nudnym nie powinno byc zadnych wpisow co by
                > oznaczalo ze jest on tak nudny ze wszytkim sie nudzi na nim piszac....
                Ale mozna przeciez wpisywac sie dzielac uczuciami nudy, zanudy, znudzenia,
                upierdliwosci.... albo narzekajac na zanudzanie i upierdliwosc innych....

Prawda objawiona nr 371: Nic tak nie wqrwia jak euforia. Innych. ;)))))))
                (zastrzezone, Jutka&Co., AD 2004 ;)))
                • sabba to moze i zalozyc 04.05.04, 16:14
                  watek wqurwiajacy?:)))
                  • jutka1 Re: to moze i zalozyc 04.05.04, 16:17
                    nawet mam pomysl, kto by mi sie na tym watku wpisywal... ;))) eeee tam.
                    nuuudaaaaa .... ;))))))))))))))))))
                    • sabba Re: to moze i zalozyc 04.05.04, 16:20
                      powiedziala jutka i ziewnela glosno, gleboko i rzesciscie:) po czym mlasnela
                      ozorem i opadla wdziecznie na szezlag ....
                      • jutka1 nuudnooo na tym szezlongu... ;)))))) ntxt 04.05.04, 16:38

• luiza-w-ogrodzie Ja sie chce nuuuuuudzic! 05.05.04, 02:37
      Pozyczcie mi troche tej nudy, chociaz z pol kilo, bo nie mam mozliwosci sie
      nudzic, kurna, chcialabym a nie moge, ciagle jakies bomby z opoznionym
      zaplonem, nagle wydarzenia i skrety losu. Ja sie chce nuuuuuudzic a nie mam
      gdzie i kiedy!

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

"have your fun and keep lafing" ©joanna

.·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
    • lalka_01 luuuuuuuuuuuuuu 05.05.04, 10:03
      dzie, ale przynuuuuudzacie.
    • pani-i-toto zal duupe sciska z nudow na kolejny klubik 05.05.04, 10:17
      najswierzbliwszego fora. Czy to jakies natrectwo pituniu? Czy Wy nie mozecie
      pierdnac zeby zaraz nie chciec klubu pierdzacych zakladac? Zaraza czy instynkt
      stadny Was dopadl, odchmarzcie sie! Sam przeciwko tabliczce monzenia!
      Szczegolny, wolny od uogolnienia!
      A nie jakies gromady i kupy nudne do bolu i pierdolace szablonowo. st
      ok
      rotka
      • jutka1 Re: zal duupe sciska z nudow na kolejny klubik 05.05.04, 11:03
        Dziekuje stokrotko, kontrybucja trafna i pytania tez wiarygodne, z jednym
        wyjatkiem, ktory zilustruje dwoma niedokladnymi cycatami:

"ja to sie nudze byle czym, bardzo mnie to cieszy"
        "kazdy sie nudzi w samotnosci"

to nie nastepny klubik pierdzieli ani chmara szablonowa, jeno miejsce na bardzo
        nudna i gleboka wymiane mysli o nudzie.

;)))))))))))))
    • pani-i-toto jak na przyklad te oto powyzej dwie zalosnosci 05.05.04, 10:22
      co natychmiast przylecialy na watek nuda zeby oznajmic wszom i wobec ze ONE to
      sie nie nudza, o nie, nigdy!
      Co mi przypomina jak wracajac z Kraku rzucilo mnie w przedzial aktywistow firmy
      jogurtowej. Wiec Oni ze ten tego zmanadzowal, tamci tamtych zczalendzowali,
      ogolnie co to jest urlop i tak duzo pracowalem az sie zesralem w pracy przy
      biurku. Poza na jestesmy zajeci bardzo i zajebisci. Zrzygalam sie.
      Widzac reprezentantki owegoz nurtu wytryskujace na tym tutaj watku pozwolcie ze
      kulturalnie skorzystam z watku krana. Konkretnie tego rzygajacego. st
      ok
      rotka
      • lalka_01 a rzygaj, rzygaj 05.05.04, 10:26
        byle nie tak nudno jak dotychczas.
        I smacznego, i na zdrowie.
      • sabba krotko 05.05.04, 11:19
        ty cos ostanio ciagle odruchy wymiotne masz. hmm. cale szczescie ze mamy watek
        rzygajacy boby bylo wszedzie napaskudzone bylo:)
        • lalka_01 Re: krotko 05.05.04, 11:26
          jedna taka co ciagle rzygala uslyszala od swojego lekarza, ze ma przerosniete
          ego, ktore jej naciska na zoladek.
          Poza tym moze byc ciaza albo bulimia.
          Ale moze to wszystko plotki.
      • luiza-w-ogrodzie Re: jak na przyklad te oto powyzej dwie zalosnosc 06.05.04, 06:07
        pani-i-toto napisała:

> co natychmiast przylecialy na watek nuda zeby oznajmic wszom i wobec ze ONE
        to
        > sie nie nudza, o nie, nigdy!

Pijesz do mnie, my dear Daisy? Alez ja bym sie chciala nudzic, tylko zycie mi
        nie da! Zadnego zmenadzowania i zczalendzowania nie potrzebuje, to moj los
        rzuca mna w jakies wiry.

No nic, widze ze nikt mi nie pomoze i nuda sie nie podzieli. Wracam z
        podkulonym ogonem pod moje biurko.
        Luiza-w-Ogrodzie

• jutka1 Re: jak na przyklad te oto powyzej dwie zalosnosc 06.05.04, 08:28
          Luizo, bym sie i podzielila, ale spalam i bylo nudno.

J.
          • luiza-w-ogrodzie Strach klasc sie spac 07.05.04, 12:49
            jutka1 napisała:

> Luizo, bym sie i podzielila, ale spalam i bylo nudno.

Szczesciara. Mnie nawet w czasie snu nie jest nudno. Od dwoch miesiecy mam
            bardzo malownicze i kolorowe koszmary, dwie noce temu obudzilam caly dom
            krzykiem. Strach klasc sie spac.

Pozdraiwam - dobranoc
            Luiza-w-Ogrodzie

• jan.kran Re: Nuda. 07.05.04, 21:19
              W realu sie nie nudze wrecz dupy mi nic nie sciska. I zaraz wpadlam na watek
              zeby sie podzielic ze stokrotka ze sie nie nudze , o nie nigdy. Od razu sie
              przestalam nudzic jak dorotka wyznala ze sie zesrala i zzygala.

Boze ,fo pa, nie dorotka sie zesrala ino aktywisci jogurtowi.
              Ale mozemy sobie klubowo popierdzic lub popierdolic.
              Mozemy tez wytrysnac lub jebnac.

Moze komus sie ego przeroslo albo ma ciaze lub bulimie. Ale to dobrze. bo
              dzieki temu poglebiam jezyk Reja i dorotki. Piekne slownictwo, zwlaszcza to
              ostatnie. K.
              • jutka1 Re: Nuda. Kranie 08.05.04, 10:28
                Prosze mi tu mojego watku nie skrecac na rozgrywki personalne. Ten watek jaki
                jest kazdy widzi, a jaki ma byc ja mowie. Nudny i przynudzajacy ma byc. Amen.
                • lalka_01 Re: Nuda. Kranie 08.05.04, 10:32
                  jutka1 napisała:

Nudny i przynudzajacy ma byc. Amen.
                  Staramy sie, staramy....
                  :-)
              • pani-i-toto Absolutnie sie nie zgadzam na 08.05.04, 10:46
                poglebianie mi jezyka czy czegokolwiek innego przez ciebie kranie. Nie znamy
                sie az tak dobrze. Ponadto jako pederasta nie gustuje w kobietach. Juz ci
                mowilam wielokrotnie.

Mimo to dziekuje ze z poswieceniem godnym lepszej sprawy wczytujesz sie w to co
                ja pisze. Przyznam, ze ja takze z nieklamana uciecha czytam twoje liczne posty
                ceniac je za obfity zwykle ladunek bezinteresownej agresji i jadu sprytnie
                zakamuflowanej jako zyczliwosc badz rubaszne poczucie humoru. Szapoba. st
                ok
                rotka
              • akawill Janie... 09.05.04, 04:13
                ...rozumiem że stokrotka ma pewne naturalne upodobanie w częstowaniu kopem
                szpilką opatrzonym, ale nie wiem skąd toto u Ciebie? Wspomnę że przynależność
                do takiego czy szmakiego fanklubu nie ma tu nic do rzeczy.
                • jan.kran Re: Janie... 10.05.04, 17:02
                  akawill napisał:

> ...rozumiem że stokrotka ma pewne naturalne upodobanie w częstowaniu kopem
                  > szpilką opatrzonym, ale nie wiem skąd toto u Ciebie? Wspomnę że przynależność
                  > do takiego czy szmakiego fanklubu nie ma tu nic do rzeczy.

Ja juz dorotka zauwazyla Drwalu nie znasz mnie osobiscie i bys sie zdziwil
                  jaki podly charakter ma w rzeczywistosci.
                  Ale poza tym jestem smiertelnie nudna wiec na watku wpisuje zeby zaznaczyc ze
                  nudze sie okropnie i dlatego czytam szybko i nerwowo wszystkie posty :-ppp

Poza tym bylo cos o maszynie do pieczenia chleba w ramach skrecania watku. Ktos
                  uzywal ? Bo ja dostalam od ex w prezencie ale tak sie nudze ze nie mialam czasu
                  wyprobowac. K.
                  • sabba ja mam maszyne 10.05.04, 17:22
                    i bylam przeciwna jej istniemu poki nie wyprobowalam. Wczesniej jak zagniatalam
                    ciasto to wysiadala mi po dwoch minutach reka (jakak zyla mi pekla i boli od
                    tamtej pory jak kiks) wiec ta maszyna to dla mnie zabwienie. MOzesz kupic sobie
                    gotowe juz miezsnaki chlebowe, wystarczy do nich dodac wody i kuniec, masz 2
                    godziny spokoju a ciasto bedzie zrobione, wyrosniete i chleb upieczony. Ale ja
                    odradzam gotowe mieszanki. W instrukcji obslugi na pewno znajdziesz przepisy na
                    4 podstawowe rodzaje chleba wiec je smialo wyprobuj. A jak masz jaksi wlasny
                    przepisy to tez warto zrobic. mnie sie wlasnie robi kolejny chleb:)
                    • xurek W zasadzie to sie boje tu dopisac, 10.05.04, 17:30
                      ale moze stokrotka nie zauwazy i mnie nie opieprzy, ze sie niezasluzenie na
                      nudnym watku znajduje.

Pisze, bo mam pytanie: dlaczego robicie same chleb? Czy z chlebem ze sklepu cos
                      jest nie tak?

Xurek
                      • jutka1 Re: W zasadzie to sie boje tu dopisac, 10.05.04, 17:37
                        xurek napisała:

> ale moze stokrotka nie zauwazy i mnie nie opieprzy, ze sie niezasluzenie na
                        > nudnym watku znajduje.
                        Wlascicielka watku niniejszym zawiadamia, ze pieczenie chleba jest dla niej
                        zajeciem nudnym, wiec dyskusja na ten temat moze byc. Byle nie za dluga. NB.
                        domowy chleb uwielbiam, tylko nudno mi go piec, a poniewaz w Paryzu nie mam
                        piekarnika a aktualnie inne wydatki niz maszyna do pieczenia, wiec o swiezym
                        chlebie moge pomarzyc albo poczytac na nudnym watku.

J.-Zanuda
                      • sabba hihihi:))) 10.05.04, 17:40
                        Xurku no nie wiem ale w dzisiejszych czasach terrorysci, zlo czyha sie na kazdym
                        kroku to i moze nam do maki w chlebie czegos dosypuja:)))) trzeba byc ostroznym
                        nie no, zart. U nas w domu glownym spozywaczem chleba jest P. Ja jem raczej "dla
                        towarzystwa" lub "z przyzwyczajenia". On jada tylko bialy tostowy a ja wole
                        szary lub ciemny . (P. jada ciemny tylko jak jest sprowadzany z polnocy, bo jak
                        twierdzi w Hesji "gibt es kein vernünftiges Schwarzbrot" . Tostowy kupny jest ok
                        ale lepszy jest domowy. Mozna sobie dodac do niego tyle soli i cukru ile chcesz
                        no i bedzie bardziej wyrosniety a wiec lekki i puszytsy. A jak ci sie znudzi
                        tostowy bialy to wsypujesz garsc prazonej cebuli, albo suszonych pomidorow albo
                        co chcesz i masz chleb wlasnej kreacji. NO i po prostu mnie lepiej smakuje
                        domowej roboty.
                        • jan.kran Re: No wiec jest juz na dwie... 10.05.04, 17:47
                          ... do bania , ale przezwyciezajac strach przed stokrotka napisze, ze chleb w
                          Norge jest albo ohydny i tani albo dobry i drogi.
                          Poniewaz bardzo sie nudze wiec pomyslam sobie, ze jak juz ex mnie te maszyne
                          kupil to se chleb upieke. Ale jest problem. Piakac chleb moze przestane sie
                          nudzic. I wtedy nici z watka. K.
    • sabba sie wpisuje 08.05.04, 23:36
      i oswiadczam ze to forum nudne jak flaki z olejem:) i nie chce mi sie nawet
      tworzyc watkow zeby bylo ciekawiej. ogolnie nudzi mnie juz komputer i chyba
      przezuce sie na cos innego. Np. na maszyne do chleba. Tez jest okienko i mozna
      patrzec jak ciasto sie przewraca.
      • jutka1 Re: sie wpisuje 08.05.04, 23:43
        sabba napisała:

> i oswiadczam ze to forum nudne jak flaki z olejem:) i nie chce mi sie nawet
        > tworzyc watkow zeby bylo ciekawiej. ogolnie nudzi mnie juz komputer i chyba
        > przezuce sie na cos innego. Np. na maszyne do chleba. Tez jest okienko i mozna
        > patrzec jak ciasto sie przewraca.
        Ja Ci qrna dam!!!!

maszyna do chleba my ass darn it!!!!!!!

hej, Sabba, za dwa tygodnie bedziemy sie bardzo nudzic razem pod wplywem
        alkoholu, w doborowym towarzystwie.... uokurde ale nuda bedzie!!!! ;)))))))))
        • jutka1 Re: sie wpisuje -- a ja pardonuje 08.05.04, 23:44
          za scurvienie mimowolne wlasnego wontku

pardon, wiecej nie bendem ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka