tortugo Re: taki watek to ja bojkotuje ;))))))))))))) ntx 25.05.04, 20:56 jutka1 napisała: > o to to :))))) Odpowiedz Link
tortugo dlaczego mnie jezyk boli? 25.05.04, 21:02 bo sie ugryzlem. po przeczytaniu tego (nie przytaczam autorstwa): "Polskiego paszporciku nie mam i miec nie bede bo mi na ch*j potrzebny w cywilizowanym swiecie. W innych dzikich krajach tez sie o niego nikt nie upomina. chwale tu i reszte forumowiczow za wstrzemiezliwosc okazana poprzez brak odpowiednich komentarzy tej wypowiedzi. :) Odpowiedz Link
ertes Re: dlaczego mnie jezyk boli? 25.05.04, 21:35 Czasami niektore rzeczy lepiej pozostawic bez komentarza... Odpowiedz Link
tortugo Re: dlaczego mnie jezyk boli? 25.05.04, 21:39 no wlasnie, ale czasem tak trudno... (dlatego pozwolilem sobie zalozyc ten watek i poklepac sie po plecach) ;) Odpowiedz Link
pani-i-toto kolejna forma forumowego poyebanstwa 25.05.04, 23:55 wstrzemiezliwi! Nie jesc nie pic nie bzykac i nie odzywac sie. A pies Wam wszystkim pojebom grupowym mordy lizal i bynajmniej nie moj porzadny pies tylko jakis wybrakowany pierdopies. Moj kumpel mnichem chce zostac, kuzyn eremita a na forumie hula chmara wstrzemiezliwych. Fujobrzydliwosc. Juz lepsze nienawistne wytryski swiatly czytez hydrauliki z dwojga zlego. stokrotka Odpowiedz Link
ertes Re: kolejna forma forumowego poyebanstwa 25.05.04, 23:59 O kolezanka "wkuriona" znow nas zaszczycila. A czym to jestesmy tak "wkurwieni" dzisiaj? Odpowiedz Link
starypierdola Poyebanstwo 26.05.04, 00:04 WIdze ze kolezanka sobie dzis popila... Przyznaj sie i poradz: co pijesz?? Pzeciez chyba nie jakas psia hydraulike?? SP Odpowiedz Link
pani-i-toto picie 26.05.04, 00:08 pije ziolka mieszanka kozlek melisa rumianek w stosunku 1 do 1 do 1. Czy sa jakies dalsze pytania, komentarze, uwagi? stokrotka Odpowiedz Link
ertes Re: picie 26.05.04, 00:13 terefere, ty sie lepiej przyznaj co za zajzajer dolewasz do tych "ziolek" Odpowiedz Link
pani-i-toto ertesie jest to niestety smutna prawda 26.05.04, 00:15 pod wplywem kuzyna eremity i ogolnego zgoszknienia popadlam w abstynencje. I jest to niestety zarazliwe wiec ratuj sie kto moze!!! stokrotka Odpowiedz Link
ertes Re: ertesie jest to niestety smutna prawda 26.05.04, 00:19 Pod wplywem kuzyna to chyba popadasz w ortoNIEgrafie hehe Czyli u ciebie tylko skrajnosci? A moze by tak wreszcie sprobowac czegos posrodku? Biedzie spokojniej, szczesliwiej, milej itp. Trzeba bylo sprawic sobie kota: mnie wkurwiajace zwierze. Odpowiedz Link
ani-ta Re: ertesie jest to niestety smutna prawda 26.05.04, 00:23 > Trzeba bylo sprawic sobie kota: mnie wkurwiajace zwierze. chzba mniej... ale od bialych myszek? pies jest OK... to AKURAT jest OK melise sprawdzam... a.;) Odpowiedz Link
starypierdola Re: picie 26.05.04, 00:14 Niesamowite! Nie wiedzilem ze tak dziala. NIe ma dalszych pytan. Zaraz lece sprobowac, tylko nie wiem czy mam pod reka wszystkie skladniki... SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: picie 26.05.04, 00:16 roztwor wodny? li inszy? o stezeniu? bezpieczna dawka dobowa? nie dla mnie... kolega depresyjny pyta... pobudzenia mu trza... a widac melisa twarze dwie ma;P a. Odpowiedz Link
starypierdola Re: picie 26.05.04, 00:18 Witaj Anita. Wlasnie tez sie zastanawialem nad detalami. W miedzyczasie probuje Bourbon.. :-))) SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: picie 26.05.04, 00:20 watpie bysmy sie dowiedzieli... w koncu stan ow nie jest zbyt popularny... a.;) Odpowiedz Link
ertes Re: picie 26.05.04, 00:21 A co pijesz? A poza tym dzieci powinny juz spac. Grzeczne dzieci, for dat mater. Odpowiedz Link
ani-ta Re: picie 26.05.04, 00:25 przeto grzecznie oddalam sie... do lozeczka;) widzisz, ertes, jakem zgodna?;) a. Odpowiedz Link
ertes Re: picie 26.05.04, 00:30 > widzisz, ertes, jakem zgodna?;) Sklania mnie to do podejrzen. Odpowiedz Link
ertes Re: picie 26.05.04, 00:21 No i znowu sie coniektorzy zaleja piana! Taki piekny wontek z paszportem w herbie skremcony. Ach, ci ludzie, tylko o pierdolach by gadali. Odpowiedz Link
pani-i-toto dla depresyjnych 26.05.04, 00:21 to lepszy onanizm lub byc moze zimny prysznic. To moje nie pobudza tylko nastraja refleksyjnie i nasennie. Gotować 20 minut w wodzie jedna lyzke stolowa mieszanki. Wypic. Isc spac. Wstac rano. Kapiel. Spacer, sniadanie, niezbedne czynnosci, obiad, wypoczynek, spacer, czynnosci, kolacja, kieliszek wina, spacer i spac. I nie kombinowac za duzo o rzeczach ktorych sie nie rozumi. Przepis na zywot czleka poczciwego. stokrotka Odpowiedz Link
ertes Re: Dla depresyjnych? 26.05.04, 00:25 Tego nie ma i widzisz efekty. st ok tka sie zalamuje nawet w podpisie hehe Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: nie zatrzymuj mnie!!! 26.05.04, 00:37 ty mnie przy sobie nie zatrzymuj ja jestem z wiatru z dymu i nie ma mnie gdy nie ma ognia tak tak ertesie. Nie masz szans u anity. Pogodz sie. stokrotka Odpowiedz Link
pani-i-toto myslalam ze to watek frakcji wstrzemiezliwych 26.05.04, 00:33 a Wy tutaj o pierdoleniu by chcieli. Moje zdanie na ten temat jest znane, od fizjologii jak najdalej. Rozmnazanie, wytryski i inne sprawy otworow to dziedzina forumowiczow fizjologiczno familijnych. Dla mnie metafizyka i metalowa kapsula. Prosze mnie nie wciagac w Wasze plynnoustrojowe przepychanki. stokrotka Odpowiedz Link
ani-ta Re: myslalam ze to watek frakcji wstrzemiezliwych 26.05.04, 00:37 zawsze mozna porozmawiac o zastosowaniu zwiazkow wielkoczasteczkowzch w zyciu codziennym... ich znaczeniu i wlasnych preferencjach... a. Odpowiedz Link
ertes Re: myslalam ze to watek frakcji wstrzemiezliwych 26.05.04, 00:43 To widac ze pierdolenie znasz tylko ze slyszenia hehe ;) Ja jak pierdole to zara mi tu wontki zakladaja. Odpowiedz Link
don2 Re: Pieknie scurviliscie!!! :))))))) ntxt 26.05.04, 08:38 Deszcz pada,stolarz sie spoznia,chlodnawo i spalem zle (prawie)Stokrotka jest OK Po cholere tu wlazlem tak wczesnie (prawie) Odpowiedz Link
basia553 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 26.05.04, 09:04 i znowu za wczesnie poszlam spac, a tak pieknie sie rozwijalo o kopulacji! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie nie pale, nie pije.... 26.05.04, 13:35 Znalazlam watek idealny! Dziekuje, rzulwiku! Pozdrawiam wieczornie Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
tortugo Re: nie pale, nie pije.... 26.05.04, 16:40 eeeeeehehehehe alez psze bars, Luizo :)) eeehehehehehe ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 02.06.04, 18:33 podbijam, bo nadal uwazam, ze watek przydatny. ~:O:=o Odpowiedz Link
ani-ta zjadlam dzisiaj 3 truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.04, 18:41 jestem w .......................... SZOKU! przeca slubowalam!!! nigdy w zyciu truskawek!!!! zna ktos telefon do Anonimowych Truskawkoholikow? a.:) Odpowiedz Link
tortugo Re: zjadlam dzisiaj 3 truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.04, 19:06 Anonimowi Truskawkoholicy i Trabantoholicy (AT&T) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 10.06.04, 17:19 dzis sie musze powstrzymywac, bo wlos mi sie juz dwa razy zjerzyl po przeczytaniu postow. jesli mi sie uda, kupie se po poludniu snickersa :)) ~:O:=o Odpowiedz Link
basia553 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 10.06.04, 17:26 Nie rozumiem zwionsku miedzy zjezonym wlosem a snickersem. Czy snickers wcierasz we wlosy celem spacyfikowania ich? Odpowiedz Link
jutka1 WSTRZEMIEZLIWA 11.06.04, 15:37 tortugo napisał: > dzis sie musze powstrzymywac, bo wlos mi sie juz dwa razy zjerzyl po > przeczytaniu postow. jesli mi sie uda, kupie se po poludniu snickersa :)) ********** Zjezylam sie niestety. Kupilam Twix. Dla wyjasnienia dodam, ze nie lubie slodyczy. Bardzo jestem wstrzemiezliwa, z ktorego to powodu nie poszlam na krusade tylko siedze cicho w biurze sluchajac CD Adriano Celentano "Io non so parlar d'Amore". Potem bedzie Montse Cortes. Pyton (-i-ja za sedesem polewa sie domestosem ;) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 10.06.04, 18:14 zdaje sie, ze snickersa nie bedzie. chyba juz sie narazilem. przyjechal do biura taki jeden z krainy ertesa co to wpada tu raz na 2-3 tyg (nie wiem po co). zasiadl w sasiedniej komorce, stwierdzil ze puste puszki po koli sa nie w tym koszu co trzeba, i z rabanem przesypal do tego z nalepka "recycling." nalepka, majnd ju, recznie napisana i przyklejona tasma. wiec mu powiedzialem, z wielkim usmiechem zreszto (joke alert, joke alert!!!), ze duzo mniej halasu narobiloby przemieszczenie nalepki, raczej niz puszek, hahahah. no i on z rownie udanym usmiechem stwierdzil (dosc nie na temat), ze "there's no arguing with success". hahaha c.d.n., ajm siur. ~:O:=o Odpowiedz Link
tortugo WONTEK OTWARTY, RZULWIA NIE MA 11.06.04, 17:12 ja dzis z daleka od tego wotka :) ~:O:=o Odpowiedz Link
jan.kran Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 12.06.04, 22:28 Jak ja sie wstrzemiezam zeby nie napisac cos o baranach , koszer, tolerancji i Islamie. Ale i tak mnie nikt nie zrozumie, bo ja wczoraj mialam bliskie przezycia intelektualno - kulinarne w ramach tolerancji ogolnej. Ale chce poinformowac i tu sie nie moge powstrzymac ze podobnie drastyczny sposob zabijania zwierzat jak brudni muzulmanie maja ci smierdzacy czosnkiem i cebula zydzi. Muzulmanin moze jesz mieso co zydowski rzezak sprawil. Nie moze jesc naszego pysznego europejskiego mieska ze zwierzat zabijanych pradem elektrycznym a wczesniej przewozonych w nieludzkich warunkach bez wody i z polamanymi nogami. Ze o barbarzynskiej tradycji hodowania kur w naszej najlepszej z kultur nie wspomne. Zaznaczm ze bylam bardzo wstrzemiezliwa w swojej wypowiedzi :-)))) K. Odpowiedz Link
lucja7 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 14.06.04, 16:33 Bravo, ale zapomnialas wspomniec o karpiach plywajacych tlumnie w polskich wannach. lucja7 :)) Odpowiedz Link
jutka1 Lucjo.... :)))) 14.06.04, 16:48 lucja7 napisała: > Bravo, ale zapomnialas wspomniec o karpiach plywajacych tlumnie w polskich > wannach. > lucja7 :)) *********** Szapoba!!!! Unizenie, Twoja narzeczona :))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 14.06.04, 16:24 Muszem siem powstrzymac..... :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jezdem wstrzemiezliwa.......................... bendem trzymac................... ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 14.06.04, 21:38 jutka1 napisała: > Muszem siem powstrzymac..... :))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Jezdem wstrzemiezliwa.......................... bendem > trzymac................... > > ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ehehehe, a czy ja opowiadalem, jak wiozlem samochodem babe, co jej nie lubilem, drogo okrezno i po wybojach, bo mi niebacznie wyznala. ze siku musi? :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 14.06.04, 21:42 i na pewno jeszcze sie wlokles, jak to rzulf! Odpowiedz Link
jutka1 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 14.06.04, 23:03 tortugo napisał: > ehehehe, a czy ja opowiadalem, jak wiozlem samochodem babe, co jej nie lubilem, drogo okrezno i po wybojach, bo mi niebacznie wyznala. ze siku musi? > :))))))))))))))))))))))) ************ nie wiem, czy to nie zabrzmi dziwnie, ale...... rzulwiu Ty swinio!!!! ;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 15.06.04, 00:02 jutka1 napisała: > tortugo napisał: > > > ehehehe, a czy ja opowiadalem, jak wiozlem samochodem babe, co jej nie > lubilem, drogo okrezno i po wybojach, bo mi niebacznie wyznala. ze siku musi? > > :))))))))))))))))))))))) > ************ > nie wiem, czy to nie zabrzmi dziwnie, ale...... rzulwiu Ty > swinio!!!! ;)))))))))))))))))))))))) > :)))))))))))))))))))))))))))))) to prawie mozna postawic obok "Brunner, ty swinio!" jestem zaszczany (czy co). ~:O:=o PiEs: Dobrannoc :)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 15.06.04, 00:09 tortugo napisał: > jestem zaszczany (czy co). ********* czycony :)))) > PiEs: Dobrannoc :)))) ********* Dobranoc Sznycelku. Szkoda ze w roznych strefach t. operujemy. Idem. Kurdebalans ciekawy dzien :))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 15.06.04, 17:27 lubie jak mowisz do mnie "sznycelku" :)))))))))))))) nawet "ty swinio" lubie :))))))))))))))) tuczysz mnie? ;))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 15.06.04, 17:37 tortugo napisał: > lubie jak mowisz do mnie "sznycelku" :)))))))))))))) > nawet "ty swinio" lubie :))))))))))))))) > tuczysz mnie? ;))) ********** Muszem Ciem podkarmic trochem, bo cos marniutko wygladasz. ;))))))))) Masz kotleta sznycelku, i bon apetit ;)))))))))))))))))))))) PS. Tylko uwazaj bo Lucja jest zazdrosna! ;))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 16.06.04, 00:15 jutka1 napisała: > Masz kotleta sznycelku, i bon apetit ;)))))))))))))))))))))) > PS. Tylko uwazaj bo Lucja jest zazdrosna! ;))))) to niech se zje. a pozniej ja zjem Lucje nadziewana sznycelkiem :))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 muszem siem powstrzymywac..... 16.06.04, 15:16 ..... zeby nie zrobic karczemnej awantury. OK, powstrzymuje sie. I w ogole postanowilam, ze bede powsciagliwa. Tak mi poradzono, i tej rady sie bendem czymac. Zegnam siem wienc powsciagliwie. Z wyrazami szacunku Jutka :) Odpowiedz Link
tortugo Re: muszem siem powstrzymywac..... 16.06.04, 18:01 jutka1 napisała: > ..... zeby nie zrobic karczemnej awantury. firma ~:O:=o przyznaje princessie patent na watek "obora". To taki prezent pozegnalno-powitalny i szczesliwej podrozy w miedzyczasie :))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: muszem siem powstrzymywac..... 16.06.04, 18:03 tortugo napisał: > firma ~:O:=o przyznaje princessie patent na watek "obora". To taki prezent > pozegnalno-powitalny i szczesliwej podrozy w miedzyczasie :))))))))) ************ co to jest wontek obora??????????????????????? nie wiem czy taki prezent przyjac. beware of Trojans bearing gifts........... :)) Odpowiedz Link
tortugo Re: muszem siem powstrzymywac..... 16.06.04, 19:05 no w oborze mozna robic obore. ale mozesz w zamian wziasc sobie "karczme" i tam avantoury wyprawiac :))) ~:O:=o w czystosc rzulwiowego serducha watpi?! nooo, ja ci dam! ;)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: muszem siem powstrzymywac..... 16.06.04, 22:06 tortugo napisał: > no w oborze mozna robic obore. ale mozesz w zamian wziasc sobie "karczme" i > tam avantoury wyprawiac :))) *********** Przeca napisalam, ze sie powstrzymuje bo tu watek dla wstrzemiezliwych. :) A w ogole nie chce mi sie juz awanturowac o nic. > w czystosc rzulwiowego serducha watpi?! nooo, ja ci dam! ;)) *********** Jestem prosta dziewucha, ale czystosc serca to musz-em ;) najsampierw palpacjom sprawdzic, potem siem zobaczy :)))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Dziekuje bardzo i przyjmuje! ;)))) 17.06.04, 09:03 tortugo napisał: > no w oborze mozna robic obore. ale mozesz w zamian wziasc sobie "karczme" i > tam avantoury wyprawiac :))) *********** Zapomnialam podziekowac. Wontek "karczma" do awantur przyjmuje z najwieksza przyjemnoscia. Otworze, jak tylko mnie zeprze do jakiejs awantury Odpowiedz Link
tortugo Re: WATEK DLA WSTRZEMIEZLIWYCH... 16.06.04, 18:07 Dzis bedzie trudny dzien. Chce mi sie tu z wami dzis, ale chyba mam glupawe znowu. wczoraj pol nocy w brydza gralem (oczywiscie, nie na sucho), a drugie pol probowalem bezskutecznie zasnac. te proby mnie zmeczyly, a teraz kafeina jeno serce w lomot wprawila a reszta rzulwia jak wolna byla tak i jest, z namiastka gadziego mozgu na czele (w sensie przenosnym). wiec dzis bede gupstwa wypisywac pewnie, a jak ktos nie chce zdzierzyc, to zapraszam tutaj. z gory mowie ze wszystkich lubie i dobrze zycze :)))) rz. Odpowiedz Link
xurek cos z ta wstrzemiezliwoscia nie tak.... 16.06.04, 19:07 mnie sie wydaje, ze ten watek powninien byc pusty. W imie wstrzemiezliwosci. Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: cos z ta wstrzemiezliwoscia nie tak.... 16.06.04, 19:32 nie. ten watek zalozylem po to, zeby tu pisac to, co chcialoby sie napisac w odpowiedzi natychmiast po przeczytaniu jakiegos postu. Ten watek jest po to, zeby wstrzemiezliwosc panowala na forum ogolnym, a tu zeby sie wietrzyc. znaczy takie bylo moje zalozenie, i watek zalozylem wg. tego zalozenia, a ty mozesz sobie zalozyc czapke na szczurkowa kite jak ci sie nie podoba, a ja bede szczesliwy piszac tu sam do siebie i nawet nie musze wiedziec czy ktos to czyta :)))))))) ~:O:=o PiEs: mnie latwo dzis sprowokowac, ostrzegalem ;))) Odpowiedz Link
xurek no to znow mam pytanie 16.06.04, 19:47 czy ty sie moze ostatnio zaprzyjazniles ze Stokrotka? Jezeli nie, to juz nie mam pytan tylko sama sobie wydedukuje, ze tu sie szerza epidemie rozne i wstrzemiezliwie oddale od foruma, cobym sie nie zarazila, bo chcem dziecko wychowac na kulturalnom menszczyznem :)))))) Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: no to znow mam pytanie 16.06.04, 20:29 xurek napisała: > czy ty sie moze ostatnio zaprzyjazniles ze Stokrotka? oj przeciez wiem, ze stokrotka to ty, wiec przestan z tym, xurku ;)))))) > Jezeli nie, to juz nie mam pytan tylko sama sobie wydedukuje, ze tu sie szerza > epidemie rozne i wstrzemiezliwie oddale od foruma, cobym sie nie zarazila, bo > chcem dziecko wychowac na kulturalnom menszczyznem :)))))) > wiesz co, o brak kultury jeszcze mnie nikt nigdy nie oskarzyl. wypraszam sobie. mozesz co najwyzej miec opinie co do jej jakosci, ale jak wiadomo, opinie sa jak (tu wybierz ulubiona czesc ciala) Odpowiedz Link
basia553 Re: no to znow mam pytanie 16.06.04, 20:35 a tak sie dobrze wieczör zapowiadal.... Odpowiedz Link
tortugo > a tak sie dobrze wieczör zapowiadal.... 16.06.04, 21:30 ooooooooooooo :(((((((((((((((((((((( zepsulem go komus nastroj? przepraszam :) ~:O:=o Odpowiedz Link
xurek przeinterpretowales, 17.06.04, 09:33 ja Ciem o nic nie oskarzylam, tylko profilaktycznie wyciagnelam wnioski dla siebie. A teraz siedzem i myslem co jest moja ulubiona czescia i dochodze do wniosku, ze nie mam, wiec zdania uzupelnic nie moge. Mnie tez mozna oskarzyc o rzeczy przerozne ale o bycie Stokrotka to tak jak Ciebie o brak kultury :)))) Xurek Odpowiedz Link
tortugo Re: przeinterpretowales, 18.06.04, 00:07 xurek napisała: > Mnie tez mozna oskarzyc o rzeczy przerozne ale o bycie Stokrotka to tak jak > Ciebie o brak kultury :)))) > hehe, dobra dobra, juz ja swoje wiem ;))))))))))))))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: przeinterpretowales, DEMENTI !!!!!! 18.06.04, 17:14 tortugo napisał: > xurek napisała: > > > Mnie tez mozna oskarzyc o rzeczy przerozne ale o bycie Stokrotka to tak jak > > Ciebie o brak kultury :)))) > > > hehe, dobra dobra, juz ja swoje wiem ;))))))))))))))))))))))) ************ Dementi: Oswiadczam ze Xurek i stokrotka to dwie osobne postaci w realu. W wirtualu tysz. Widzialam, pilam, gadala. Nie, nie i nie. Podp. niecz. Odpowiedz Link
tortugo Re: przeinterpretowales, DEMENTI !!!!!! 18.06.04, 18:22 nie odbieraj mi zabawki, bo zrobie buzie w podkowke! :))))))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
xurek nie boj zaby, rzolw, 18.06.04, 18:24 ten Xurek co go poznala Jutka to nie bylam ja, tylko zaprzyjazniony Kameleon :)))))). Wiec sprawa nadal otwarta :))))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: nie boj zaby, rzolw, 18.06.04, 19:02 xurek napisała: > ten Xurek co go poznala Jutka to nie bylam ja, tylko zaprzyjazniony > Kameleon :)))))). Wiec sprawa nadal otwarta :))))) ************ aaaaaaaaaaa to pardon, przepraszam, bije sie w te-no, i zadziwiona odpelzam kroczonc.... :))))) Odpowiedz Link
tortugo na dobranoc... 18.06.04, 00:22 ...napomkne tu, zem sie dzis powstrzymal od ochrzanienia kogos za cos. Przypomnial mi sie watek o tolerancji, no i stwierdzilem niezaleznie, ze jak co, zawsze pozostaje nadstawic drugi poldupek ;)))))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: na dobranoc... 18.06.04, 17:12 tortugo napisał: > ...napomkne tu, zem sie dzis powstrzymal od ochrzanienia kogos za cos. > Przypomnial mi sie watek o tolerancji, no i stwierdzilem niezaleznie, ze jak > co, zawsze pozostaje nadstawic drugi poldupek ;)))))))) ********* Matkobosko, sznycelku, mam nadzieje ze to nie mnie!!.... kurdebalans, bo ja juz zaczynam sie matrwic.... Jureczek mi wczoraj w mailu napisal, cycuje, "tak sie rozbestwilas, ze trzeba cie bedzie odstrzelic", i chyba ma racje... ;) Odpowiedz Link