a.polonia 26.05.04, 23:05 Jeszcze przez niecala godzine, wiec zdazylam! Mamuska, zapomnialam Ci zlozyc zyczenia, wiec wszystkiego dobrego, kochana! ;- )) Buzka Corcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta jutce - adopcyjnej! 26.05.04, 23:09 stringi czekaja w PL:) rozmiar mam nadzieje wlasciwy... jak nie to dodziergam!:) koniakowskie niech sie schowaja!!! .... bo jeszcze by sie ladniejsze wydaly:PPP a ja jako matka-polka-z-siatami.... dostalam dzisiaj NAJPIEKNIEJSZY prezent pod sloncem (nie mylic ze sloniem! badz... tfu... slonica!)... mozecie mi spokojnie zazdroscic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha!:) a.:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: jutce - adopcyjnej! 26.05.04, 23:11 cmok cmok corciu!! :))) muchas gracias guapa!! :)))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: jutce - adopcyjnej! 26.05.04, 23:26 Czy Wy to widzicie? Naokolo watki pieprzace sie mniej lub wiecej, a tu nagle Dzien Matki. Jak to möwi Jutka? Ide sie wychlastac:))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: jutce - adopcyjnej! 26.05.04, 23:28 basia553 napisała: > Czy Wy to widzicie? Naokolo watki pieprzace sie mniej lub wiecej, a tu nagle > Dzien Matki. Jak to möwi Jutka? Ide sie wychlastac:))))) ********* bez pieprzenia nie byloby swieta matki, i inaczej nie widze ;)))))))))))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: jutce - adopcyjnej! 27.05.04, 00:32 kurna chata, a ja do rodzonej dzwonic zapomnialem!!!! Jutro! Odpowiedz Link
a.polonia Re: jutce - adopcyjnej! 27.05.04, 00:44 chata, a ja do rodzonej dzwonic zapomnialem!!!! Jutro! ha! wykonac! ja przypomnialam sobie o 20tej, to i sie wyrobilam a ze watki pieprzace (sie?) to ja mam w motylku, matke mam najlepsza na swiecie to i watek jej sie nalezy, o! Odpowiedz Link
emre_baran kolejny z serii 27.05.04, 07:38 kolejny z serii oficjalnych dni winy dzien asystenta biurowego - modl sie za nami powstaly z potrzeby producentow pocztowek dostawcow kwiatow dzien kobiet - modl sie za nami jak bylo slodko byc zyczliwym bez przy-musu dzien matki -modl sie za nami i dlaczego tak trudno byc mowic i robic kocham cie dzien dziadka dzien dziecka modlcie sie za nami Odpowiedz Link
xurek z okazji dnia matki 27.05.04, 10:09 dostalam dwa prezenty. Pierwszy dostalam od Pirahnii a jest nim taka komorka co to ja zawsze chcialam miec i zawsze byla za droga i robi zdjecia, spiewa, mruga kolorowymi swiatelkami i sie rozklapuje. Jedyny problem polegal na przekazaniu - Piranha co prawda uparcie twierdzila, ze to prezent dla mamusi, ale udalo sie go jej wyrwac z lapy dopiero w momencie glebokiego snu. Dzis rano zarzadala zwrotu. Drugi prezent dal mi Behemot tez matka w postaci artykulu z Focusa pod cudownie wieloznacznym tytulem "die MUTTIerung" i tekstem "mlyn na wode dla mam pracujacych", po przeczytaniu ktorego moge wziac udzial w kazdej zacieklej dyskusji na temat i przeciwnikow zawalic argumentami, cycatami, nazwiskami a nawet linkami po angielsku i z passwordem. O dziwo stwierdzilam iz wreczenie prezentow dopiero z duzym opoznieniem wywolalo asocjacjie "przeca ja tez mam mame" - dobrze, ze dostalam je tak wczesnie, bo zdazylam przed 23:00. Mama nie omieszkala ozieble wspomniec, ze ten dzien, na ktory wlasnie skladam jej zyczenia za godzine sie skonczy. Na obrone mojej ynteligencji dodac moge jedynie, ze na ptyanie "a co dostalas na prezent" odpowiedzialam roztropnie "nic" asjocjujac na czas. Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: z okazji dnia matki 27.05.04, 10:20 Ja po raz pierwszy od dobrych paru lat zachowalam sie czujnie i sie nie spoznilam, wiecej powiem: zadzwonilam przed poludniem, wprawiajac mame w oslupienie graniczace z apopleksja. Tym samym zebralam sobie pare punktow, tylko nie jestem pewna na co te punkty bede mogla w przyszlosci wymienic... na piniondz nie licze ;)), ale moze jaki prezent osobny na urodziny bez laczenia z gwiazdka, i moze nawet prezent, ktory sama sobie wybiore??? ;))))))))))))) Konkludujac, juz bardziej ogolnie, nadzieja matka glupich. Amen. Odpowiedz Link
don2 Re: z okazji dnia matki 27.05.04, 10:37 nadiezda K. dzieci nie miala,choc madry podobno ja ..... Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: z okazji dnia matki 27.05.04, 12:22 Australijczycy swietuja dzien matki 9tego Maja. Czyli zapomnialam, czyli'shit' musze szybko zadzwonic zadzwonic zanic mnie skresla z listy corek. Pzd Odpowiedz Link
szfedka Re: Dzien Matki 28.05.04, 14:02 Dzieki Ci coros, dopiero dzis do kompa sie dostalam :) Dzieki za wspanialy dzien w Nijmegen no i pozdrowki dla m i podzieki za spotkanie w Utrecht. Do nastepnego w Amsterdamie cmok Odpowiedz Link
a.polonia Re: Dzien Matki 28.05.04, 19:16 Do nastepnego w Amsterdamie anoooo, juz ja Cie oprowadze tam;-))))))))) Buzka i rowniez dzieki! Corus Odpowiedz Link