ro-bert 13.06.04, 22:40 No to mamy pierwszego faworyta tych mistrzostw! Piekny mecz! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:43 Jestem zdruzgotana! Anglia powinna wygrac. Nie bede kibicowac kogutom. Basta! Mam nadzieje, ze przegraja nastepne mecze. Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:45 morsa napisała: > Nie bede kibicowac kogutom. Basta! Dlaczego? Przeciez Francuzi byli wyraznie lepsi. Z osmiu druzyn, ktore do tej pory sie zaprezentowaly sa najlepsi. Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:43 Zidane ma naprawde klase. No a "playboy" troche sie zblaznil :) Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:52 Nie zgadzam sie z Toba / Francuzi grali slabo, mieli jedynie troche szczescia, wg mnie nie zasluzyli na wygrana. "Playboy", jak Ty nazywasz prawdopodobnie Beckhama, byl jednym z lepszych pilkarzy na boisku. Odpowiedz Link
ertes Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:56 O Playboyu to nawet glosno u nas. Co z niego za dobry pilkarz skoro nie strzelil karnego. Wstyd. Wygral lepszy. Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 13.06.04, 22:59 morsa napisała: > Nie zgadzam sie z Toba / Francuzi grali slabo, > mieli jedynie troche szczescia, Przygladalas sie moze statystykom pomeczowym? Wiesz, ilosc rzutow roznych, ilosc wygranych pojedynkow itd. > wg mnie nie zasluzyli na wygrana. Chocby ze wzgledu na wytrzymalosc psychiczna i wole walki nalezala im sie ta wygrana. Co do stylu gry... no coz rozne sa gust, mi osobiscie podobala sie bradziej gra Francuzow. > "Playboy", jak Ty nazywasz prawdopodobnie > Beckhama, byl jednym z lepszych pilkarzy > na boisku. Zgadza sie. JEDNYM z lepszych... w kolejnosci zaraz po przynajmniej czterech Francuzach;) Mhm... rzeczywiscie musisz miec jakas antypatie do "kogutow" :) Odpowiedz Link
swiatlo Anglicy grali cudownie 13.06.04, 23:31 W drugiej połowie całkowicie kontrolowali grę. Zidane zupełnie się nie liczył, Henry był zupełnie wyłączony z gry. Jednak nie ma sprawiedliwości. Tak samo jak kiedyś wszyscy walczyli, a wygrywali Niemcy, to tak się staje i teraz z Francją. Francuzi po raz kolejny wygrali wyłącznie czystym przypadkiem. W 1998 MŚw wygrali bo Ronaldo się rozłożył, w 2000 ME jakaś kompletna paranoja losu dała im zwycięstwo nad Italią. W 2002 na całe szczęście w MŚw nie zdobyli żadnego gola i wreszcie sprawiedliwości stało się zadość, po to tylko aby ta paranoja znowu wróciła teraz w pełnej glorii. England, England, above all! Go England! Kibicuję finałowi Anglia - Hiszpania. A "Playboy"-owi życzę aby zdobył tytuł na najlepszego zawodnika turnieju. Odpowiedz Link
morsa Re: Anglicy grali cudownie 13.06.04, 23:37 Dzieki, Swiatlo. No to jest nas dwoje, ktorzy kibicuja Anglikom. Odpowiedz Link
ertes Re: Anglicy grali cudownie - naprawde??? 13.06.04, 23:45 Statystyka meczy pokazuje cos innego: francja - anglia Shots 15 5 Shots On Goal 6 2 Fouls 16 18 Fouls Suffered 18 16 Corners 5 2 Offsides 3 1 Odpowiedz Link
morsa Re: Anglicy grali cudownie - naprawde??? 14.06.04, 00:00 OK - statystyka przemawia na korzysc Francji. W meczu natomiast Anglicy byli lepsi. Stracili kontrole pod sam koniec i to niestety wykorzystali Francuzi. Szkoda, ale coz, pilka jest okragla, przed nami mnostwo innych meczy i mam nadzieje, ze bedzie co ogladac. Mysle tez, ze Anglikom uda sie wyjsc z grupy. Jutro kibicuje pilkarzom Trzech Koron. Odpowiedz Link
artur666 ertes ertes 14.06.04, 00:02 Ty jestes naprawde ciezko pokarany przez los. Proponuje Tobie zamiast ogladac mecze, wlasnie czytac tylko statystyki. Bedziesz mial suuuper fajny obraz swiata. Jak widac zreszta po tych twoich marudnych wpisach. Ty naprawde jestes coraz bardziej zalosna marionetka. ertes napisał: > Statystyka meczy pokazuje cos innego: > > francja - anglia > Shots 15 5 > Shots On Goal 6 2 > Fouls 16 18 > Fouls Suffered 18 16 > Corners 5 2 > Offsides 3 1 Odpowiedz Link
morsa Mecze 14/6 14.06.04, 00:05 Dania - Wlochy Szwecja - Bulgaria Stawiam na zwyciestwa Wloch i Szwecji. Odpowiedz Link
ertes Re: ertes ertes 14.06.04, 00:10 Placzesz jak zranione jagnie juz trzeci dzien. Badz mezczyzna. Odpowiedz Link
morsa Re: ertes ertes 14.06.04, 00:14 ertes napisa3: > Placzesz jak zranione jagnie juz trzeci dzien. > Badz mezczyzna. To do mnie? Toz ja jestem baba! Odpowiedz Link
artur666 Re: ertes ertes 14.06.04, 12:24 ertesik-pojebasia tez jest baba. morsa napisała: > ertes napisa3: > > > Placzesz jak zranione jagnie juz trzeci dzien. > > Badz mezczyzna. > > To do mnie? Toz ja jestem baba! Odpowiedz Link
kokolores Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 00:05 Mecz byl super i wygral lepszy!!! Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 00:12 Hmm.. Ja bym nie powiedziala, ze mecz byl super. Pilka doslownie "stawala" w miejscu i czasami pilkarze nie bardzo wiedzieli, co z tym fantem zrobic. Francuzi mieli obstrukcje w wielu sytuacjach. Momentami mecz niewiele roznil sie od meczy, ktore rozgrywa druzyna mojej corki. Odpowiedz Link
ani-ta Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 00:26 piekny!:) siedzac tylem do tv (niestety pisanie wazniejsze:()... "obejrzalam":) mam nadzieje, ze nastepne juz NORMALNIE bede ogladac:) a.:))) P.S. i dobrze tak! tym angolom!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 01:08 ani-ta napisa3a: > i dobrze tak! tym angolom!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Nie kopac lezacego!!!! Nasza trojka ogladala mecz. Ja typowalam Anglie, brzydki i mala stawiali na Francje. 1:2. No coz, ktos musi przegrac. Nie zawsze ten gorszy (?!) Odpowiedz Link
bella-donna Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 00:48 podziwiam mezczyzn, ze potrafia tracic czas na jakas pilke, mecze, a jeszcze bardziej ich zony, ze musza to znosic. Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 01:01 ??? morsa - kobieta fan pilki noznej Odpowiedz Link
bella-donna Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 01:10 morsa napisała: > ??? > morsa - kobieta fan pilki noznej to teraz w takim razie , nie rozumiem o; Odpowiedz Link
kokolores Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 01:18 bella-donna napisała: > podziwiam mezczyzn, ze potrafia tracic czas na jakas pilke, mecze, > a jeszcze bardziej ich zony, ze musza to znosic. Mojego akurat nie bylo,a gdyby byl ogladalibysmy razem!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 07:48 ro-bert napisał: > No to mamy pierwszego faworyta tych mistrzostw! Piekny mecz! ************ Rekami i nogami zgadzam sie z przedmowca!! ;)))) Mecz piekny. Niebiescy w dobrej formie, z niecierpliwoscia czekam na nastepne. J. :) Odpowiedz Link
ertes Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 07:59 Niemcy a nie tam jacys niebiescy ;) Przypomne ze w Korei tez na nich nikt nie stawial a gdy reszta juz dawno byla w domu oni grali w finale. Odpowiedz Link
jutka1 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 08:11 ertes napisał: > Niemcy a nie tam jacys niebiescy ;) > Przypomne ze w Korei tez na nich nikt nie stawial a gdy reszta juz dawno byla w domu oni grali w finale. ******** Ooooops, ja mialam na mysli niebieskich!! To przedmowca o Niemcach pisal? Jesli tak, to sie wycofuje okrakiem i pelznonc. Ja pisalam o chrancuzach. ;)))))))))))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 11:17 jutka1 napisała: >> Ooooops, ja mialam na mysli niebieskich!! To przedmowca o Niemcach pisal? > Jesli tak, to sie wycofuje okrakiem i pelznonc. Ja pisalam o chrancuzach. Wcale nie musisz pelzac a juz tym bardziej nie okrakiem:) Przedmowca mial jak najbardziej na mysli Francuzow piszac, ze sa pierwszym (a nie jedynym!) faworytem do tytulu. Czego troche nie rozumiem to faktu, ze tak wielu kibicow dopingujac "swoja" druzyne traci calkowicie zdolnosc obiektywnej oceny. Mnie osobiscie wczoraj bylo zupelnie obojetne kto wygra. Obydwie druzyny sa z zalozenia niezle i obie mialy podobne szanse. Obu zyczylem zwyciestwa. Wygrali Francuzi bo byli wczoraj po prostu lepsi. We wtorek, gdy beda grali Niemcy, nie bedzie mi wynik meczu tak obojetny. Oczywiscie, ze kibicuje Niemcom, ktorzy prawdopodobnie ten pojedynek wygraja. Istnieje jednak bardzo wysokie prawdopodobienstwo, ze ich gra bedzie (tak jak ostatnimi czasy jest juz to regula) ciezka i bez polotu. I naprawde nie bede mial zadnych problemow (choc to "moja" druzyna) aby przyznac, ze zagrali dennie;) Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 11:34 ro-bert napisał: > Czego troche nie rozumiem to faktu, ze tak wielu kibicow dopingujac "swoja" > druzyne traci calkowicie zdolnosc obiektywnej oceny. Mnie osobiscie wczoraj > bylo zupelnie obojetne kto wygra. Obydwie druzyny sa z zalozenia niezle i obie mialy podobne szanse. Obu zyczylem zwyciestwa. Wygrali Francuzi bo byli wczoraj po prostu lepsi. To dlaczego tak wielu kibicow, ktorzy mieli Francje jako faworyta stwierdzili, ze Anglicy grali lepiej? Francuzow stac na duzo lepsza gre, niz pokazali wczoraj. Spojrz takze na moja liste. Kto dzisiaj wygra? Dania czy Wlochy? Szwecja czy Bulgaria? Bede kibicowac Dunczykom, chociaz licze raczej na zwyciestwo Wlochow. Bede oczywiscie kibicowac Szwedom. Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 11:45 morsa napisała: > To dlaczego tak wielu kibicow, ktorzy mieli Francje jako faworyta > stwierdzili, ze Anglicy grali lepiej? Nie wiem wprawdzie o jakiej grupie kibicow mowisz (rodzina, znajomi...) ja moglbym stwierdzic cos zupelnie odwrotnego:) Zastrzegam, iz nie jestem zadnym pilkarskim guru wiec i opinia pewnie dla prawdziwych ekspertow niewiele warta;) jednak obstaje przy twierdzeniu, ze koguty byly wczoraj lepsza druzyna. > Francuzow stac na duzo lepsza gre, niz pokazali wczoraj. Wiem. Wiec jesli juz teraz graja tak dobrze to co bedzie jak pokaza na co ich naprawde stac? F = ME? > Kto dzisiaj wygra? Dania czy Wlochy? Szwecja czy Bulgaria? Spodziewam sie wygranej Wlochow i Szwecji > Bede kibicowac Dunczykom, chociaz licze raczej na zwyciestwo Wlochow. Kibicowac bede tym, ktorzy pokaza lepszy football:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 11:36 ro-bert napisał: > Wcale nie musisz pelzac a juz tym bardziej nie okrakiem:) Przedmowca mial jak > najbardziej na mysli Francuzow piszac, ze sa pierwszym (a nie jedynym!) > faworytem do tytulu. ********** No dobra, to przypelzam z powrotem :))))) Ja sie do niebieskich przyzwyczailam i nawet zawodnikow rozrozniam, co jak na mnie jest wielkim sukcesem :))))) Wiec niejako przez to im kibicuje, a poza tym dobrze graja, wiec im zycze najlepiej. Pytonia ;)) Odpowiedz Link
ro-bert Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 11:47 jutka1 napisała: >... a poza tym dobrze graja, wiec im zycze najlepiej. Nareszcie ktos kto sie zna na pilce noznej :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 12:03 ro-bert napisał: > jutka1 napisała: > > >... a poza tym dobrze graja, wiec im zycze najlepiej. > > Nareszcie ktos kto sie zna na pilce noznej :))) ********** Jestem jeno milosnik-amator... I jak wszyscy wiedza lubie ladne nogi ogladac ;)))) Odpowiedz Link
lucja7 Jak tak dalej pojdzie.... 14.06.04, 11:47 to Niebiescy obronia swoj tytul mistrza Europy. O sportowej stronie meczu opowiedzieli mi ci co ogladali (w domu) i co sie troche na tym znaja. Ja czytalam troche prasy przed meczem i jak zwykle z zainteresowaniem i uczuciem rozbawienia fragmenty przedrukowane z angielskiej prasy popularnej. Tytuly z Sun: "Nasi bohaterowie sa gotowi dolozyc Francji", Daily Express: "To jest wojna, jencow nie bedzie", albo propos pilkarza Scholes: "Nadszedl czas by przyciszyc aroganckich Francuzow". Ale najlepszy chyba jest fragment z Suna: "Thierry Henry! Napoleon! Joanna d'Arc! inspektor Clouzeau! Patrick Vieira! de Gaulle! renault 5, Jacques Chirac! - slyszysz nas, Chirac? nasi chlopcy spuszcza wam zdrowe lanie!" Najzabawniejsza w tym jest chyba ta zawzietosc, no i oryginalnosc wypowiedzi. My tutaj we francuskiej tv mielismy szczescie bo komentatorem meczu byl Arsen Wenger, francuski trener londynskiego Arsenalu, moglismy wiec sluchac komentarza fachowego i pozbawionego tej niepotrzebnej goraczki. Jesli chodzi o ekipe Anglii, wg niego daleko najlepsza linia angielska byla linia obrony, z ktora francuski atak nie mogl sobie dac rady, a najslabsza atak ktory potrafil zrealizowac tylko dwie kontry (co dalo jednego gola i jednego karnego). Poza tym Barthez nie byl niepokojony. Po meczu, trener angielski Eriksson powiedzial m.in: "...gralismy dobrze, glownie w obronie, niestety nie udalo nam sie kontrolowac w zupelnosci meczu. Umknelo nam ze Francuzi sa ekipa grozna do konca, posiadajaca indywidualnosci o doskonalej technice i ze kazda z nich jest w stanie zmienic bieg meczu w kazdym momencie. Mam nadzieje ze uda nam sie podniesc po tej porazce i chcielibysmy, jesli nam sie to uda, spotkac ekipe Francji w finale..." Przyjemnie jest wiec sluchac rzeczowych komentarzy fachowcow, przynajmniej mozna cos zrozumiec. No bo komentarze ze nasi Titi (Henry) albo Zizou (Zidane) nie istnieli na boisku, no to prosze wybaczyc i dalej mowic ze cuda sie dzieja. Tak na marginesie przypomne znawcom pilarstwa ze ekipa Francji stracila w tym meczu pierwszego gola od roku, a grala w tym czasie z najlepszymi ekipami swiata. Uwazam wiec ze Anglicy powinni byc dumni. Napracowalam sie jak widac duzo, pomogli mi chlopcy domowi i prasa przed meczem i po meczu. Poza tym bylismy wczoraj na bardzo pieknym spacerze nadsekwanskim i tarasowym obiedzie. lucja7. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Jaki mecz? Jaka pilka? Jakie mistrzostwa? 14.06.04, 12:52 Musze syna zapytac, zanim wdam sie w jakiekolwiek dyskusje... Pozdrawiam z konca dluuuugiego weekendu Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
morsa Re: Jaki mecz? Jaka pilka? Jakie mistrzostwa? 14.06.04, 12:57 To tylko Mistrzostwa Europy 2004 odbywaja sie w Portugalii. Polacy nie graja. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie TYLKO Mistrzostwa Europy? 14.06.04, 13:04 Syn mnie uswiadomil, ze Polska nie gra - Lotwa ich obila, czyz nie? Poogladaloby sie, gdyby nie roznica czasu i rozne rozliczne zajecia... Ale za to w Australii pilka nozna stala sie sportem numer jeden - graja wszyscy a rugby i krykiet traca znaczenie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
lucja7 Re: TYLKO Mistrzostwa Europy? 14.06.04, 15:22 To tylko mistrzostwa Europy. Gdybys dolozyla do nich Brazylie i Argentyne to mialabys mistrzostwa swiata. Rugby to najpopularniejszy sport we Francji, przed footem. Wiec zyjac tu jestem skonfrontowana z jego wszechobecnoscia ale ciagle nie wiem o co w tym chodzi. Przepychanie i wyrzucanie pilki na zewnatrz terenu, co teoretycznie jest bledem, a tu zawsze slysze zachwyt prezentatora. A krykiet? Jest to obecne wylacznie w sferach i dzielnicach szykownych. Ale popijajac soczek w klubie zauwazam ze oni ciagle stoja i nie wiem jak robia zeby nie bylo im zimno. lucja7. Odpowiedz Link
basia553 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 15:59 Zaglondam na wontek w nadziei, ze ktos wreszcie scurvi (bo jestem antykibicem) a tu nic! Jutka niesmialo, bladym glosem pröbowala zwröcic uwage szanownych forumowiczöw na sexualny aspekt gry w pilke nozna, ergo obserwowanie erotycznych nög meskich na polu walki, ale jakos nikt tematu nie podjal. Dlaczego? Macie cos przeciwko seksownym nogom meskim? Jutka, chodz zakladamy Klub Milosniczek Nög Meskich!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Klub Milosniczek 14.06.04, 16:04 basia553 napisała: > Jutka, chodz zakladamy Klub Milosniczek Nög Meskich!!!! ********** Zakladamy niniejszym Klub Milosniczek Nog Meskich. Statut Klubu: milosnie ogladac nogi, doceniac oraz robic maslane oczy... Skladki: zero Cele: bez celu Pardon za scurvienie.... ;)))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 16:07 Drobna poprawka: cel: wielbienie Tu musze przeprosic Ertesa, ale we Wloszech widzialam faceta z tak cudnymi nogami, ze möglby z ertesowymi konkurowac. No wiec maslane oczy mialam jak trza. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 16:11 Basiu, Muszka pisala o lubieznosci ogladania nog i nic wiecej. A o meskich piszesz ty. Niby nic a roznica duza. lucja7. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 16:13 lucja7 napisała: > Basiu, Muszka pisala o lubieznosci ogladania nog i nic wiecej. A o meskich > piszesz ty. Niby nic a roznica duza. ************ Lucjo, ma chère, Ja damskie nogi tez lubie ogladac, czemu nie :))) Cycujac stokrotke...... ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 16:20 basia553 napisała: > Tu musze przeprosic Ertesa, ale we Wloszech widzialam faceta z tak cudnymi > nogami, ze möglby z ertesowymi konkurowac. No wiec maslane oczy mialam jak trza. ********* Oraz drobna poprawka z mojej strony. Nogi ertesa wielbie od stycznia-lutego 2003, czemu jeszcze na Bisie dawalam upust i folge ;))))) pardon ertesie. jakies starszenstwo w wielbieniu musi byc! ;)))) Odpowiedz Link
kokolores Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 19:50 Ja tez chce do klubu nalezec!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Klub Milosniczek 14.06.04, 19:59 kokolores napisała: > Ja tez chce do klubu nalezec!!!!!!!!!!! > :)))))))))))))))))))))))) *********** zapraszamy, zapraszamy!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 16:32 Widze ze drugi dzien trwa walka o to kto byl lepszy. W sumie czy to takie wazne? Zabojady wygraly i czesc. Jutro rusza niemiecka maszyna, Wicemistrz Swiata czyli PRAWDZIWY mistrz Europy. Odpowiedz Link
morsa Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 16:51 Wracajac do nog, to zapomnialam sie im przyjrzec. Chociaz znam takiego, co ma nogi calkiem, calkiem. Specjalnie dla Pan / dzisiaj gra Fredrik Ljungberg, uwazany za b. sexownego faceta. Odpowiedz Link
lucja7 Re: To jest prawdziwa pilka! 14.06.04, 16:56 Cos ty, najseksowniejszy jest Pascal Olmeta. Muszka Pitunia i Mac Doom tez go znaja. Twojego niestety nie znam. lucja7. Odpowiedz Link
morsa Ljungberg 14.06.04, 17:19 sportsbybrooks.com/FreddieLjungberg.jpgalbo sportsbybrooks.com/FreddieLjungberg.jpgalbo usuarios.lycos.es/ladsnet2/may02/ljun-2-04-12.jpg Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 17:24 pokickalo mi sie ma byc> www.famousmales.net/ljun.html Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ljungberg 14.06.04, 17:27 Nogi ladne, ale nie moj typ......... poza tym jestem po slowie i juz mi nie wypada... ;))))))))))))) hahahahahahahahahaha :) Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 17:28 O kurcze, ale narozrabialam. Myslalam, ze to powazny, sportowy link. Jutka, zwalniaj miejsce, niewazne gdzie! Moze byc pod kanapa albo za szezlagiem. A to wszystko wina bab, co to im sie chcialo scur... watek! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ljungberg 14.06.04, 17:32 morsa napisała: > Jutka, zwalniaj miejsce, niewazne gdzie! > Moze byc pod kanapa albo za szezlagiem. > A to wszystko wina bab, co to im sie chcialo > scur... watek! ************ Miejsce za kanapa wolne, ale chyba az tak nie narozrabialas... :))))) Na najswierzbliwszym Forumie wszystko sie zawsze scurvia, mnie juz nic nie dziwi ;))))))))) Nawet to ze za Lucje za maz wychodze/zenie sie ;)) Tylko starym zwyczajem Lucja zamilkla nie odpowiadajac na najwazniejsze pytania (wesele i satysfakcja.. ;)))))))))))) Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 17:55 Uciekam przed TV. Mecz Dania / Wlochy wlasnie sie zaczyna. Odpowiedz Link
ro-bert Re: Ljungberg 14.06.04, 18:49 Z calej pierwszej polowy to wlasciwie tylko ostatnie cztery minuty byly godne ogladania. Moze druga polowa bedzie lepsza. Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 18:59 Tak, nareszcie cos zaczelo sie dziac. Dunczycy biegali chyba wiecej i mieli lepsza gre. Wlosi odpoczywali. To moze zawazyc na wyniku meczu. Dunczycy spuchna, Wlosi zrobia szybka kontre i koniec. Gra musi byc szybsza. No i mniej kopow po nogach. Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 20:36 Jeszcze zostalo troche czasu. Teraz musimy przygotowac cos do zucia i cos do picia. Winko musi sie zdekanterowac. Zobaczymy, jak Szwedzi zagraja. Oby to byl ciekawy mecz. Odpowiedz Link
ro-bert Re: Ljungberg 14.06.04, 22:41 morsa napisała: > Zobaczymy, jak Szwedzi zagraja. > Oby to byl ciekawy mecz. No, no...calkiem niezle. Chyba jestes zadowolona? Odpowiedz Link
morsa Re: Ljungberg 14.06.04, 23:06 ro-bert napisa3: > morsa napisa3a: > > > Zobaczymy, jak Szwedzi zagraja. > > Oby to byl ciekawy mecz. > > > No, no...calkiem niezle. Chyba jestes zadowolona? Druga polowa meczu byla duzo lepsza. Od wejscia Chipa (Wilhelmsson) gra nabrala rumiencow. Pewne zmiany i przesuniecia daly zupelnie inna gre. Oczywiscie, ze sie ciesze. Ta dwojka starych wygow (Lagerbäck i Söderberg) wie co robi. A bramki Henke (Henrik Larsson) byly cuuudne. Odpowiedz Link
ani-ta kaszanka:( 14.06.04, 21:17 bulgarzy przegrywaja:( w sumie... przewidzianie:P a.:) Odpowiedz Link
morsa Re: kaszanka:( 14.06.04, 21:43 Pomimo ze kibicuje Szwedom i pomimo ze prowadza, to mecz jest marny. Szwedzi prawdopodobnie nie spodziewali sie tak ofensywnej gry Bulgarow i pogubili sie calkowicie. Musze przyznac, ze wynik jak narazie jest niesprawiedliwy. Dunczycy grali duzo lepiej. Odpowiedz Link
ani-ta hmm.... przyspieszyli:) 14.06.04, 22:02 3:0 dla szwedow;) sie chlopaki zaczeli szybciej ruszac:)))) a.:)) Odpowiedz Link