zjawa64 30.06.04, 11:17 F.I.U.T - to skrot moich zainteresowan: Film i uwentualnie telewizja Dziekuje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: sekrety towazryskie 30.06.04, 14:17 zjawa64 napisała: > F.I.U.T - to skrot moich zainteresowan: Film i uwentualnie telewizja > > Dziekuje :) Podaj zrodlo :-)))) K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: sekrety towazryskie 30.06.04, 14:54 www.vivid.pl/php/plyta_my.php3?l_p=&id_a=&l=&la=&pp=1&kategoria=katalog&nr=13061360%20%20 Polecam calosc :-))) Odpowiedz Link
jutka1 fiut fiutem.... - manifest 30.06.04, 15:32 ..... a zycie zyciem, czy tez rzyciom jak kto sobie woli i zyczy, i wprawdzie nie rozumiem przeslania wontku, ale sie dopisze bo mam ochote zrobic skandal, i Don powiedzial ze moge (ja ZAWSZE slucham Dona... ok prawie zawsze ;))))))))) Wiec w sprawie adremu czyli fiuta chcialabym powiedziec, ze Odpowiedz Link
emre_baran HEH? 30.06.04, 16:28 jutka1 W AMOKU napisała: "PANOWIE!!!!!! Nie o stan fiuta tu chodzi ale o stan duszy i traktowanie nas, Pan! Dajta mielosci, uczucia, uwagi troche, a wyrzucta zazdrosc, zaborczosc, malostkowosc, a bedziemy wasze z fiutem czy bez fiuta bo erotyzm to nie fiut, erotyzm to wszystko od spojrzenia po ton glosu po dotyk i po usmiech" No tak jakbym siebie slyszal kiedy pragne wytlumaczyc czego on taki maly. Odpowiedz Link
jutka1 Re: HEH? 30.06.04, 19:13 emre_baran napisał: > jutka1 W AMOKU napisała: ********* Baranie. Niestety nie znam stanu amoku i bardzo nad tym boleje, choc jest to moj wybor. Kiedys mi sie zdarzyl ten niefortunny stan, ale jak sie obudzilam z reka w nocniku, postanowilam, ze wiecej nie bede. pozdrawiam, J.:) Odpowiedz Link
zjawa64 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 17:52 Don, pozwolisz, ze i ja cos dopisze, bez wczesniejszego porozumienia z Toba:) ............................ ................... ........... JUTKA! - uwielbiam Cie :) Odpowiedz Link
don2 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 18:10 zjawa64 napisała: > Don, pozwolisz, ze i ja cos dopisze, bez wczesniejszego porozumienia z Toba:) > ............................ > ................... > ........... > > JUTKA! - uwielbiam Cie :) POZWALAM :))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 19:14 zjawa64 napisała: > Don, pozwolisz, ze i ja cos dopisze, bez wczesniejszego porozumienia z Toba:) > ............................ > ................... > ........... > > JUTKA! - uwielbiam Cie :) ********* Za fiuta? :) Przeca ja go nie mam, hehehe ;)))))))))))))))))))))) cmok. Odpowiedz Link
zjawa64 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 21:08 jutka1 napisała: > ********* > Za fiuta? :) > Przeca ja go nie mam, hehehe ;)))))))))))))))))))))) > cmok. ----- za goraca manifestacje :))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 21:23 zjawa64 napisała: > za goraca manifestacje :))) ******** Hej, F. :)))) Uwazaj bo moja narzeczona, po dniach calych obojetnosci, objawila dzis zazdrosc o Ciebie.... Cieszem siem z objawow uczucia narzeczonej Odpowiedz Link
lucja7 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu 30.06.04, 19:29 Ostroznie zjawa, ostroznie. lucja7. Odpowiedz Link
jutka1 Re: fiut fiutem.... - bez skandalu -- ufffffff !!! 30.06.04, 19:54 lucja7 napisała: > Ostroznie zjawa, ostroznie. > lucja7. ********* przynajmniej jakies resztki zazdrosci jeszcze som... :) J. zaniedbana ;) Odpowiedz Link
ani-ta Re: fiut fiutem.... - manifest 30.06.04, 17:57 jutus! co pilas? jadlas? wachalas? ja tez chcem!!!!!!!!!!!! a.:))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: fiut fiutem.... - manifest 30.06.04, 19:15 ani-ta napisała: > jutus! co pilas? jadlas? wachalas? > ja tez chcem!!!!!!!!!!!! ********* w godzinach pracy sie nie pali, nie wacha, nie pije.... musi lunch mi zaszkodzil! ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link
ma_teusz Re: fiut fiutem.... - manifest 30.06.04, 19:57 jutka1 napisała: > w godzinach pracy sie nie pali, nie wacha, nie pije.... ale sie usmiecha :-)))))))))) pozdrawiam podrozniczke :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: fiut fiutem.... - manifest 30.06.04, 20:05 ma_teusz napisał: > ale sie usmiecha :-)))))))))) > > pozdrawiam podrozniczke :-) ********** czasem sie usmiecha :)))))))))))))) pozdrawiam zwrotnie, matti :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link