04.10.17, 09:53
Caly wtorkowy ranek Pan maz szukal kontaktu z naszym bardzo dobrym znajomym z Ameryki ozenionym z australijka. Byli na wakacjach zycia z dzieciakami w US, gdzie wyladowali w Vegas w sobote. Na szczescie sa ok, bo wyjechali tego samego dnia z rana do Arizony. Ufff...dla nas oraz nich.

Oczywiscie bardzo roznie dla innych. Pozwole sobie zalozyc, bo mialam caly ranek wtorkowy w nerwach czekajac czy zostali zastrzeleni, czy nie.
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Las Vegas 04.10.17, 13:16
      Przyznaję, że czasem boję się otworzyć serwisy informacyjne, na zasadzie "what next?".

Straszne.

No i proszę, do tego ani Syryjczyk, ani muzułmanin - biały domorosły anglo-terrorysta.
      • ertes Re: Las Vegas 04.10.17, 16:00
        jutka1 napisała:

> No i proszę, do tego ani Syryjczyk, ani muzułmanin - biały domorosły anglo-terr
        > orysta.
        >
        Jak to rozumiec?
        • jutka1 Re: Las Vegas 04.10.17, 17:17
          ertes napisał:

> Jak to rozumiec?
          Normalnie, Ertesie. To był sarkazm odnoszący się do stereotypów.
          • kan_z_oz Re: Las Vegas 05.10.17, 00:06
            Czekam czy partner cos wyjasni. Oczywiscie chodzi mi powod. Bialy, zamozny, emeryt cieszacy sie zasluzona emerytura, wakacjami, dobrym zyciem planujacy od miesiecy swoje wlasne samobojstwo w masowej strzelaninie?
            Cos tu mi nie pasuje...WHY?...zmeczony dobrobytem?
            • minniemouse Re: Las Vegas 05.10.17, 01:52
              ja mysle ze po prostu zeswirowal. zdarza sie. ogladal ktos Cujo? no to w tym stylu.

Minnie
              • kan_z_oz Re: Las Vegas 05.10.17, 12:18
                Pewnie, ze sie zdarza zeswirowanie. Nie nastepuje tez takowe nagle z tygodnia na tydzien. Ma historie zwykle roznych wydarzen, ktore rodzina, znajomi, partnerzy obserwuja w postaci pewnych symptomow.
                Modyfikacja ludzkich zachowan wychodzaca daleko poza proste chemiczne stare interwencje w funkcjach mozgu.
                Nano technologia? Moze. Tak to widze. W koncu kto wie jak tranzystory wielkosci atomu maja sie do komorki, majac mozliwosc zupelnie takowa zmienic.
                Technologia zamieniajaca normalna osobe w psychopate w ciagu paru tygodni. Moze to widzimy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka