Dodaj do ulubionych

Kochani! :)

13.04.20, 02:41
Kochajmy się! Głównie platonicznie, ale jak chcecie inaczej, to też się wezcie (jak się robi polskie 'z kreską', bo zapomniałem?)

Kanie, droga, chcesz publikować książkę na forumie, to se re-publikuj. Copy/paste jest łatwe w obsłudze, więc zacznij na nowo. Jeśli admin i forumowicz mieli objekcje, to wytnij objekcjowane kawałki, i po krzyku.

Kan, I love you. Wszyscy cię kochamy :)

Kocham też Marię, Ertesa, i Anię. Wbrew pozorom. I wiem, że jest to miłość wzajemna. I pewnie nie całkiem tylko platoniczna. ( Dane personalne jednak, numery telefonów, miejsca schadzek itp zachowajmy w naszych prywatnych notesikach... )

W tych trudnych chwilach plagi musimy się wspomagać, być cierpliwi, i wsłuchiwać sie w swoje serca. I serca w górę! Już jutro najpewniej tych 15 przypadków spadnie do zera! Otwieram więc tonic water (z chininą) za WASZE i moje własne zdrowie!

Love,

cj :)
Obserwuj wątek
    • chris-joe Re: Kochani! :) 13.04.20, 03:04
      Dziś Braz był w buńczucznym nastroju. Ale rozumiem, szczeniak właśnie miał 54 urodziny. Ja na szczęście mam to kilka lat za sobą, gotuję się na 60tkę... Udaliśmy sie na spacerek główną ulicą okolicy, póżniej wzdłuż rzeki. A że buńczuczność mu nie minęła po powrocie do domu, nakazałem mu obejrzeć co następuje: www.youtube.com/watch?v=hfJinyofQdk&t=30s
      Oniemiał, zamilczał z podziwu, przeprosił za złe zachowanie i już było dobrze. A nawet lepiej ;)
      • maria421 Re: Kochani! :) 13.04.20, 08:29
        Kochajmy sie! Znamy sie, czy sie nie znamy, klocimy sie tutaj czy sie nie klocimy, ale sie kochajmy!
        • kan_z_oz Re: Kochani! :) 13.04.20, 10:22
          Dziekuje. Juz mi przeszlo, bo sie wczoraj wyryczalam i wykrzyczalam.

Nie jestem w nastroju na wklejanie niczego a juz w szczegolnosci ksiazki.
          • chris-joe Re: Kochani! :) 13.04.20, 11:06
            Kan, luv ya! I potrafisz być fas-cy-nu-ją-ca. Ale czasem też nudnawa... ;) Jak i my wszyscy...
        • chris-joe Re: Kochani! :) 13.04.20, 10:54
          Ich liebe dich auch :)
          • kan_z_oz Re: Kochani! :) 13.04.20, 12:24
            Masz oczywiscie racje.
            • chris-joe Re: Kochani! :) 13.04.20, 12:37
              Kan, ja ZAWSZE mam rację... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka