Dodaj do ulubionych

Adminowi ku przypomnieniu

25.07.05, 11:49
na kazdym forum admin likwidujac jakis wg jego woli niewlasciwy
wpis,zawiadamia o tym fakcie.nie musi to byc w formie wyrazenia swojego
osobistego zdania o wpisie.wystarczy zdanie o zdjeciu.Likwidowac i wykichac
sie na powiadomienie jest lekcewazeniem autora wpisu albo tchorzostwem admina.
W przypadku moich wpisow admin wykazal sie slabym zrozumieniem swojej
funkcji na tym forum.poniewaz admin jest anonimowym cenzorem,to nie mam
zamiaru z anonimem dyskutowac.Uprzejmie prosze o klikniecie na motylka.
Obserwuj wątek
    • sabba widzisz don 25.07.05, 11:52
      zostales wyrozniony. zawsze ostrzegaja a ciebie nie ostrzegli:) a moze doszedl
      jakis nowy admin??:)
      • don2 Re: widzisz don 25.07.05, 12:48
        Moze doszedl jakis nowy admin ? a co za roznica i tak nie wtajemniczeni maja
        gowniane pojecie ,kto i ilu jest adminow. jedno jest wazne admin nie powinien
        decyzje o wycofaniu wpisu pozostawiac bez zawiadomienia na watku z ,ktorego
        wycina.motywacja jest mniej wazna.oczywiscie nie powinien sie kierowac
        partykularnymi wzgledami.Sympatie lub antypatie nie sa zadna miara przy
        wycinaniu wpisow.Czesto gesto "obrona" owocuje przykrym faktem wyjscia na
        durnia,gdyz nie kazdy jest wart "obrony"
        • drapieznik to tutaj tez wycinaja? 26.07.05, 16:44
          a ja naiwnie myslalem ze poniewaz tak trudno sie to dostac to jest jakas
          zbiorowa samocenzura zeby nie klac na przeciwnika.
          • don2 Re: to tutaj tez wycinaja? 26.07.05, 16:52
            Z zasady nie wycinaja,mnie dopiero 2 lub 3 razy.Tym razem komus sie nie podobala
            moja rozmowa z Zibim-pamietasz ten z NY,ostatno wystepuje tez jako Leosia.
            Gdzies byl jak Cie nie bylo?
            • don2 Re: to tutaj tez wycinaja? 27.07.05, 12:29
              Dzien trzeci - nikt sie nie ujawnia,czekam cierpliwie !
              • don2 Re: to tutaj tez wycinaja? 28.07.05, 11:11
                DZIEN CZWARTY !!! CZEKAM
                • ani-ta Re: to tutaj tez wycinaja? 28.07.05, 11:14
                  moze zaloz oddzielny watek czekajacy z linkiem do tego?
                  straszie ciezko znalezc bylo twoj wpis donie... mozesz zostac nie zauwazony!
                  a pamietaj to poszkodowany powinien zawsze najglosniej krzyczec:)

i limit dobrych rad na dzisiaj wyczerpalam:)))))))
                  • don2 Re: to tutaj tez wycinaja? 28.07.05, 11:46
                    Dobra rada.podwijam kiece i lece :))
    • wkrasnicki Re: Adminowi ku przypomnieniu 25.07.05, 13:45
      No dobra, ja wyciąłem. To zwykłe cięcie sanitarne, więc o co ten szum?
      ;-)
      • don2 Re: Adminowi ku przypomnieniu 25.07.05, 13:54
        A co tam bylo zarazliwego? A szum jest o to ,ze nie raczyles nawet zamiescic
        informacji o wycieciu. PS jak nie podoba sie czesc osobista to zawiadamiam ,ze
        to moja i Zybi wymiana pogladow ciagnaca sie od czasow o ktorych Ty nie masz
        pojecia.jezeli dopuszczasz wielki cenzorze wymiane zdan miedzy Ertesem i SP,to
        badz laskawy sie odp... od moich wpisow.jestes admin jak ja filharmonik !
        • wkrasnicki Re: Adminowi ku przypomnieniu 25.07.05, 13:58
          Zgadzam się w całej rozciągłości a szczególnie z końcówką zdania.
          Nie masz tam gdzie jakiej kobitki bo cóś podekscytowany jesteś. Warto to może spożytkować.
          • sabba krasnicki adminem??? 25.07.05, 14:10
            pierwsze slysze:)) przeciez on samozwanczy!!:)
            • wkrasnicki Re: krasnicki adminem??? 25.07.05, 14:17
              sabba napisała:

> pierwsze slysze:)) przeciez on samozwanczy!!:)

No cóż nie chcę się zdawać na głosowanie, żeby pozostałym nie robić poruty. ;-)
              • don2 Re: krasnicki adminem??? 25.07.05, 14:46
                A co za roznica ? Krasnicki chcial sie popisac,a ze gowno zrozumial ,to i
                wykazal sie aktywnoscia.jak dla mnie moze byc samozwanczy,nie wnosze protestu.
                Co prawda na Polonia admin mieszkajacy w PL ? Ale na tym forum wszystko
                uchodzi.
                • don2 Re: krasnicki adminem??? 25.07.05, 14:56
                  No cóż nie chcę się zdawać na głosowanie, żeby pozostałym nie robić poruty. ;-)

A to jak mamy zrozumiec ? szantaz? I kto to sa ci "pozostali" ?
                  • wkrasnicki Re: krasnicki adminem??? 25.07.05, 15:05
                    don2 napisał:

> No cóż nie chcę się zdawać na głosowanie, żeby pozostałym nie robić poruty. ;-)
                    >
                    > A to jak mamy zrozumiec ? szantaz? I kto to sa ci "pozostali" ?

Pytania, pytania, pytania.
                  • pani-i-toto ja jestem pozostalym 25.07.05, 15:05
                    i zaraz was wszystkich wytne w mysia pizde. Don bo sie za bardzo pyszczy.
                    Krasnicki bo nik sie rymuje z malecycki. Reszta bo tak mi sie widzi. Bania.
                    Chuje. No txt.
                    • don2 Re: ja jestem pozostalym 25.07.05, 15:09
                      masz racje Dorotko.Kazdy powiniem miec prawo wycinac kazdego.)))))))))))))))
                • wkrasnicki Re: krasnicki adminem??? 25.07.05, 15:01
                  Za Kopalińskim:
                  polonus dawn. typ wąsatego szlachcica z wygoloną głową w delii, żupanie i kontuszu, przy karabeli;
                  Obecnie - typ Polaka w starszym wieku, pięknej postawy, szczupłego, o szczerej męskiej twarzy,
                  jasnych oczach, wysokim czole, siwej czuprynie i mniej lub bardziej sumiastym wąsie.
                  Coś nie gra?

No i nie maż się z powodu tego wyciętego tekstu, ja jeno drukiem w wersji papierowej chcę to wydać by
                  ocalić od zapomnienia.
                  • pani-i-toto kopalinski to idealista 25.07.05, 15:24
                    obecnie to: plaska glowa oraz morda, wlosy w kolorze kupy, wasy. Klapki i
                    skarpetki. Dupa plaska. Dupoczapa.
                    • jutka1 Niniejszym zaprzestaje... 25.07.05, 15:30
                      ... bycia zagorzala pederastka. Trudno, mnie tez dopadlo.

Dorotka kocham cie.
                      Ament.
                      :-))))
                      • jutka1 kurdebalans 25.07.05, 15:34
                        zapomnialam ze jestem zonata ;-(

a moze Lulu nie przeczyta i mi sie upiecze...
                        :-)
                        • don2 Re: kurdebalans 25.07.05, 15:38
                          jako malo wysublimowany idiota i prostak zastanawiam sie jak polaczyc wpisy
                          Dorotki i Jutki-moze mnie oswietlicie? Tu sie mowi o adminie itp Czyzby takie
                          wpisy nie na temat zalicza sie do orginalnosci?
                          • jutka1 Re: kurdebalans 25.07.05, 15:40
                            Nie, to sie zalicza do scurvienia.
                            Sam scurviasz, nie poznajesz?
                            • don2 Re: kurdebalans 25.07.05, 15:42
                              scurvienie w celu odwrocenia uwagi od tematu? to mi sie raczej nie
                              zdarza.myslalem ,ze scurvia sie na temat. Ale ale ale......wszystko jest
                              mozliwe.
                              • jutka1 Re: kurdebalans 25.07.05, 15:45
                                Scurvia sie wtedy kiedy sie pisze nie na temat. Na przyklad kiedy sie wyznaje milosc
                                albo opisuje polskiego mezczyzne.
                                Albo jak sie scurvia z tematu polityki na seks lib niedajpanieboze na wodke.
                                • don2 Re: kurdebalans 25.07.05, 15:49
                                  przyklady do przyjecia.
    • tomert Don 25.07.05, 15:34
      Don, wczoraj zostales nie tylko wykasowany ale i wyrzucony z forum, mnie i SP
      bezczelnie zrobiono uwage.
      Co mnie wqoorvilo to ze do zeszlego tygodnia na forum byly 4 posty na krzyz.
      Wraca DOn, wracam ja i jest 500. Ale oczywiscie komus kto ledwo sie udziela
      przstaje ni stad ni zowad odpowiadac forma wypowiedzi!!!
      Miejmy nadzieje ze osoba ktora wczoraj podpisala sie jako "admin 4" miala tylko
      chwilowe zalamanie.
      Uwazam rowniez ze za ten beznadziejny post ktory admin 4 napisal, wyciecie i
      wyrzucenie Dona powinien sam zrezygnowac z adminowania i majac cywilna odwage
      poinformowac forum.
      • don2 Re: Don 25.07.05, 15:40
        mnie wyrzucono? o qurva,nie zauwazylem.Podaj link
        • tomert Re: Don 25.07.05, 15:42
          Niech sie odezwie ten co rozrabial. Miejmy nadzieje ze ma odwage.
        • tomert Re: Don 25.07.05, 15:52
          No i chcialbym zauwazyc ze moj powrot spowodowal lawine postow na dwoch forumach
          bo i dzisiaj BIS zawziecie dyskutuje moja osobe jak i akcje oraz czyny ktore
          moje posty wymusily.

Komedia, ludzie po prostu komedia zeby jeden Ertes krecil tyloma ludzmi.

Don, my jako bracia Kastor i Polluks jestesmy naprawwde Boscy.
      • don2 Re: Don 25.07.05, 15:55
        szukalem i nie znalazlem zadnego postu admina 4.Moze nie tylko mnie wywalil i
        wycial ale i siebie tez.jak to wywalenie z forum mialo wygladac? bardzo mnie
        ciekawi.jak bedac wywalonym moge byc na forum? Ertes poszukaj i daj link.
        • don2 Re: Don 25.07.05, 15:56
          Co to Bis i kto go firmuje?
          • tomert Re: Don 25.07.05, 15:59
            Don admin poszedl do rozum do glowy i zdal sobie sprawe ze moze zostac adminem
            pustego forum wiec wpis i ban zostaly zlikwidowane. Ale dajmy sie wypowiedziec
            temu co mial ten lapse in judgement.

BISa nie wiem kto firmuje. Glownie to kilka obrazonych ktore tu i tak niczym
            wielkim sie nie popisywaly wiec poszly na forum ukryty zeby tych ich madrosci
            postowych nikt nie widzial.
            • don2 Re: Don 25.07.05, 16:08
              To jakas bzdura pewno w pijanym widzie.Szkoda bo chetnie bym poczytal
              uzasadnienie wywalenia.I nie uwazam ,ze wywalenie mnie mialo by negatywny
              wplyw na frekwencje-raczej mozna sie spodziewac odwrotnej sytuacji :))
              W dalszym ciagu pekam z ciekawosci co do werdyktu i kata.
            • ani-ta Re: Don 25.07.05, 16:11
              Bisa firmuje ja od dluzszego czasu, o czym wiedza zdaje sie wszyscy?:)
              a jak ktos nie wie... to akurat zbyt wiele inteligencji nie trzeba by styl
              poznac:)
              nie przypominam sobie bym sie na KOGOKOLWIEK gdziekolwiek obrazala:)
              i co ma BIS do watku dona?:)
              ha?:)

co do wycinania, przycinania, obcinania i wydalania - uwazam, ze temu sluzy
              poczta mailowa GW by delikwenta powiadomic:)

na temat przycinania chetnie pogadam, ale na osobnym watku... bo mam juz swoja
              wlasna teorie na temat ow... scisle zwiazana z klimatem:) kto ja obali, temu
              flaszke koszernej stawiam!:)

P.S.
              czy mam cie dodac do forumowiczow bisa, tak bys nie musial na starym
              nieuzywanym nicku wchodzic? pytam, bo zgodnie z obietnica - wszyscy byli
              bisowcy powinni miec wolny wstep do konca swoich lub bisa dni:)
              • tomert Re: Don 25.07.05, 16:17
                Jasne ze wszyscy wiedza a ja uwazam ze, ku mojemu zaskoczeniu, radzisz sobie
                swietnie i dlatego nie do ciebie byl moj post. Ty jestes rybenka-debesciara.

PS
                Dzis lub jutro odzyskam haselko mojego nick'a numer 1 wiec nie musisz aczkolwiek
                dziekuje uprzejmie za propozycje. Bardzo to mile z Twojej strony.
                • ani-ta ertes.... 25.07.05, 16:31
                  zaczynam sie bac!
                  jestes stanowczo zbyt mily dla mnie!!!:))))
                  wracaj do dawnej formy! bo co jak co... ale stalosc (cokolwiek znaczy ona:P) u
                  mezczyzn najbardziej lubie;)))))))
                  • tomert Re: ertes.... 25.07.05, 16:38
                    Anita a ja myslalem ze to ty jestes mila dla mnie wiec sie odwdzieczam tym
                    samym. A jak mnie nikt nie zaczepia to ja spokojny jak baranek.
                • don2 Re: Don 25.07.05, 16:36
                  Stop ! nie wszyscy.ja nie mialem pojecia.co prawda nie bylo mnie 3
                  tygodnie ,ale to nie oznacza " od dluzszego czasu " jak to Anita pisze.
                  Pogratulowac wypada ambicji edytorskich,czy jak to nazwac.Kran juz ma
                  swoj,Anita ma swoj,moze ktos jeszcze.Kran ma cos o rzadkich jezykach,to jest ten
                  leitmotiw,i traktuje o jezykach.A Ty Anitko jaki masz slogan,patronujacy
                  twojemu forum?.Oczywiscie o ile to nie jest tajemnica? I zapytam w naiwnosci:
                  jezeli tam uczestnicza tez ludzie z P2,to jaki to ma sens ? Selekcja?
                  • ani-ta Re: Don :) 25.07.05, 16:42
                    donie;)
                    kochany, nie goraczkuj sie!:)
                    ja bisa mam od momentu powstania P2!!!
                    <czyli jak to jutka ladnie nazwala - zbiorowego trzasniecia drzwiami:)>
                    czyli czas dluzszy...
                    mial byc archiwum, ozyl troszeczke ostatnio, ale nie wiem ktory raz
                    powtarzam... NIE BYL NIE JEST I NIE BEDZIE konkurencja dla P2:)
                    m.in. bo ja tego NIE CHCE.

jak masz jeszcze pare pytan - chetnie odpowiem - moze mailowo? zeby tutaj sie
                    setny raz nie powtarzac:)

a swoja droga - jak tys sie uchowal bez wiedzy o tym?:)
                    • don2 Re: Don :) 25.07.05, 17:02
                      maile to ja pisze w sprawach biznesu a nie o forum.Od tego jest
                      forum.zaskoczylo mnie to gdyz faktycznie nie mialem pojecia.

powtarzam... NIE BYL NIE JEST I NIE BEDZIE konkurencja dla P2:)
                      > m.in. bo ja tego NIE CHCE.

ha ha ha ,czytalas co napisalas? I na cholere takie dziecinne deklaracje
                      rodem z piaskownicy? Myslalem,ze powazniejsza jestes. Forum nie jest komercyjna
                      instytucja,konkurencja pasuje tutaj jak....jezeli ktos preferuje Anitki lub
                      inne forum ,to tam zaglada itp.P2 nie ucierpi na tym w zaden sposob ,jako .ze
                      jego egzystencja nie jest zalezna od ilosci piszacych.Forum nie zamyka sie z
                      braku piszacych,zawsze ktos cos napisze itd.

bo ja tego NIE CHCE.

A jak bys zechciala? To co by sie stalo ? Oj Anitko ,Anitko za styl masz
                      ocene BDB. Nie musisz sie zloscic,nie mam nic przeciwko Bisom,ibisom itp.
                      jakos nie poczulem sie wystraszony,nie wiem jak inni forumowicze z P2 ?
                      A swoja droga taka dualnosc jest ciekawym fenomenem.
                      • ani-ta Re: Don :) 25.07.05, 17:26
                        chcialabym zebys odpuscil sobie zlosliwosci, bo uwazam ze na nie nie zasluguje.

i nie jest to "forum Anitki" (pomijajac zdrobnienie, ktorego NIKT nie uzywa).

przykro mi, ze bylo to dla ciebie zaskoczenie, bo nie powinno nim byc...
                        jak do tej pory nikt mnie nie traktowal "przez pryzmat bisa (czy ibisa:P)" i
                        tak tez bym chciala zeby pozostalo.

co do maili, ja pisze 99% "pracowych" (jako ze bizneswomen nie jestem) i 1%
                        prywatnych - z przyjemnoscia moge napisac do ciebie - z sympatia rzecz jasna:)
                        • don2 Re: Don :) 25.07.05, 17:46
                          Anito,teraz poprawnie? To nie byly zlosliwosci.tekst twoj w pewnych odcinkach
                          ubawil mnie serdecznie.Nie bierz siebie tak powaznie,nie jestes ksiedzem ani tp
                          a tylko bawisz sie w forum,czego ci zycze.I nie musi ci byc przykro ,gdyz nie
                          o wszyskim musze wiedziec.gdybym wiedzial ,ze bedzie ci przykro staral bym sie
                          dowiedziec o Bisie.Nie znosze sprawiania przykrosci sympatycznym kobietom.
                  • tomert Re: Don 25.07.05, 16:43
                    Selekcja? Nie Donie, mentalnosc malych, obrazonych dzieci ktore slowem pisanym
                    nie sa w stanie przekazac ani obronic tego co mysla.
                    Dosc proste. Dlatego od jakiegos czasu na Bisie ktory utrzymuje od 2 lat Anita
                    przy zyciu jako archiwum zaczeli sobie popisywac te swoje beznadziejne bzdety
                    ktore tutaj zostalyby skrytykowane jako takie wlasnie a tam we wlasnym gronie
                    bede se tak pisac i och achowac. Chociaz od momentu jak pojawilem sie na p2 to
                    glownie pisza na moj temat, zreszta mnie tam jest poswiecone dosc sporo watkow i
                    postow.
                    • don2 Re: Don 25.07.05, 17:11
                      Ertes,demokracja polega na swobodzie wyboru.jezeli ktos uwaza ,ze mu nie
                      odpowiada towarzystwo to idzie gdzie chce np do Abisa.sa tacy co maja dosc
                      ciebie mnie i kogo tam jeszcze,to co maja ciagle dostawac po dupie jak tylko
                      napisza cos mundrego? zamiast starac sie bronic swego ,podkulaja ogon i umykaja
                      do Abisa na ten przyklad.I tak to zostalismy tyranami forum.Mozemy zaspiewac
                      sobie " bo my jestesmy tanie dranie......." itd.
                      • tomert Re: Don 25.07.05, 17:32
                        Don zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci tyle ze ty nie pisales z miesiac a
                        ja ze dwa i jakos zbyt wielkiej aktywnosci nie widac.
                        P2 spadlo kilka oczek w dol a teraz jestesmy na dobrej drodze zeby wysadzic
                        kobitki z pierwszego miejsca. A tu raptem ni stad ni zowad jakiemus adminowi cos
                        sie pomylilo i pomerdalo i forum nad ktorego piecza ma czuwac chce zniszczyc bo
                        nie porafi zrozumiec ze rola admina jest zupelnie inna niz miala byc 2 lata temu.
                        A ta rola teraz to stanie cichutko z boku w niewidzialny sposob i podtrzymywanie
                        forum produkcja postow a nie arbitralne wycinanie postow i wyrzucanie filarow forum.
                        Taka postawa mnie zdecydowanie wsciekla.
                        Nie do pomyslenia jest zeby admin kopal dolki pod forum ktore zostalo mu dane w
                        opieke.
                        • don2 Re: Don 25.07.05, 17:40
                          Cholera wi jak mozna sie opiekowac forum bedac adminem?Rola admina na forum
                          zaludnionym doroslymi istotami jest raczej czysto fikcyjna.nie mozna traktowac
                          ingerencji admina w tresc wpisow ,bo to jest idiotyzmem ( o ile nie brac pod
                          uwage zamierzonych wulgarnosci,nietolerancji i chyba juz wiecej nic)A gdy admin
                          jest tez piszacym to juz sprawa sie komplikuje.
                        • sabba ertes przyznaj sie 25.07.05, 17:47
                          w koncu ze to ty wyciales dona zeby jeszcze byla wieksza afera, wieksza ilosc,
                          wieksza jakosc i w ogole wszystkiego wiecej. jak juz isc to na calosc, co nie?:)
                          • don2 Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 17:50
                            sabba nie przesadzaj ,zadna afera.Tylko wszystko co sie robi musi miec
                            uzasadnienie.A tego do tej pory nie znam.
                            • sabba Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 17:53
                              aha to ty to wstystko powaznie bierzesz? ze niby admini powinni co robic? Bronic
                              prawa do demokracji i do sprawiedlisowsci na tym forum? Uzasadnienie moze byc
                              bardziej lub mniej debilne i nie musi sie zgadzac z opinia wiekszosci adminow
                              czy wiekszosci czlonkow. W zasadzie uwazam ze adminow nalezy calkowicie
                              zlikwidowac. czy do tej pory uwazales ze admini byli potrzebni do czegokolwiek?
                              • tomert Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 18:02
                                Admini w tych czasach sa potrzebni tylko i wylacznie po to zeby chronic forum
                                przed zalewem gowna z forum obok.
                                Jezeli ktoremus nie podoba sie co don pisze czy moje i SP klotnie to niech sie
                                odwaznie wyrazi na stosownym watku a jeszcze lepeij niech zalozy taki watek
                                ktore bedzie mial tyle wpisow ze wszystkie inne znikna przytlumione.
                                • sabba Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 18:05
                                  zeby jeszcze tylko decyzja co do znaczenia terminu gowna byla zgodna to bylby
                                  juz w ogole raj na ziemi....wszystko kwestia umowy. widzialam wpis dona i co?
                                  nie podobal mi sie. Widzialam wczesniej ine wpisy niekoniecznie dona i tez mi
                                  sie nie podobaly. i co. Jedne usuniete inne nie. I jak tu traktowac adminow
                                  powaznie?;:)
                                  • don2 Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 19:06
                                    Zgadzam sie z sabba w rozciaglosci i rozpietosci.To co sie komus podoba lub nie
                                    jest rzecza czysto subiektywna.I nie wyobrazam sobie sytuacji gdy wszystko
                                    napisane wszystkim sie podoba.nuda nieziemska by zapanowala. Juz dawno zwisali
                                    mi kalafiorem admini,co nieraz dawalem odczuc.Tzn.ta instytucja a nie osoby
                                    wykonywujace ten "urzad "
                                    • don2 Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 20:44
                                      No i nie ma odwagi wystapic admin ,ktory pod oslona nocy usilowal wbic mi noz w
                                      plecy.Wystap i uzasadnij.Kto wycinal a kto banowal?Kras jakos tak bez
                                      przekonania sie ujawnil-wymigal sie.Usilowal przyklepac sprawe-kryje kogos?
                                      komisji do spraw powolywac nie bede-tu nie PL ! Ale uzasadnienie jest mi ktos
                                      winien !!!!!
                                      • tomert post 25.07.05, 20:52
                                        Ja mam ten post zachowany ale dajmy szanse wyjasnienia osobiscie tego surrealizmu.
                                        • sabba Re: post 25.07.05, 21:14
                                          tak tak, ty to zza wykopu w rekach dowody trzymasz ale sam placem nie
                                          wskazesz:))) Dajmy szanse sie to nazywa:)
                                          • tomert Re: post 25.07.05, 21:42
                                            Nie widze powodu. A mysle ze donowi nalezy sie wyjasnienie wiec jesli ktos mial
                                            odwage go wyciac i wyrzucic to powinien miec odwage wyjasnic dlaczego.

Ja rowniez jestem ciekawy co raptem sprawilo ze mnie i SP zagrozono wyrzuceniem
                                            z forum za to co do siebie piszemy od 8 - 10 miesiecy.

Co sprawilo ze ktos raptem, ni stad ni zowad sie obudzil mamroczac jakies
                                            totalne bzdury na temat homoseksualizmu i inwektyw.
                          • tomert Re: ertes przyznaj sie 25.07.05, 17:58
                            Sabbo, gdybym ja byl adminem to uwierz mi ze juz dawno tutaj bym pisal pewnie
                            tylko ja.
                            Mnie takiej wladzy dawac nie mozna bo jak mi ktos zalezie za skore to zaraz
                            dalbym bym kopa za drzwi.
                            • sabba eeeeeeeee 25.07.05, 17:59
                              jakos nie wierze...nie pisalbys sam ze soba, umarlbys z nudow:)))
    • bird_man a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 20:55
      tak z czystej ciekawosci..
      kto administratuje tym forum?
      z tego co sie domyslam to chyba Jutka rowniez (bo jak mnie wywalala z galerii
      to cos takiego chyba napisala, ale tak na 100% nie jestem pewny)
      moze by sie tak administratorzy ujawnili..
      Czy jest to forumowa tajemnica?
      pozdrawiam
      ptaszek
      • tomert Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:01
        To jest tajemnica gdyz tak zostalo zalozone w momencie zakladania P2 i niech tak
        zostanie.

Jutka administruje Galeria Zdjec.
      • ani-ta Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:03
        a jakie to ma znaczenie?
        ustawicie ich w kolejce do linczu?
        a jak sie okaze, ze to same sympatyczne nicki?
        a jeszcze na dodatek tworcze?! podnoszace P2 w rankingu?!

zyjemy 2 lata bez tej wiedzy (tzn. ja tam sie domyslam:PP 2 moze 3?:)) , mozemy
        spokojnie pozyc jeszcze troche:)

a donowy watek i tak tlusciutki sie robi:)))
        a donowa zlosc przechodzi:)))
        a licznik bije;)))

eeej chlopaki chlopaki...
        ogrodek przekopac, zonie buzi dac... kolezanki forumowe skomplementowac...:))

to byla moja "dobra rada na dzis"... oddalam sie do maili sluzbowych, celem
        zabezpieczenia sobie bytu na najblizsze 36miesiecy:)
        <to juz prawie jak biznes? co?!>

P.S.
        a potem do dona wysle cos milego, bo cos widze naburmuszony siedzi:)
      • don2 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:04
        A co to znaczy "administruje " Zalozyciel czy jak? sam sie w tym gubie.jakos
        to nie mialo znaczenia.od czasu do czasu ktos cos wytnie lub udzieli srogiego
        napomnienia-takie tam bzdety.Ale zalatwiac kogos pod nieobecnosc ! bez podania
        przyczyny.takie tchorzowstwo niegodne doroslego czlowieka.I to mnie wk...a
        komus pada na mozg juz czy co?
        • sabba Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:13
          no ale don skoro mowisz ze olewasz adminow to na co ci ich tlumaczenie? albo
          inaczej jakie by cie zadowolilo?
        • don2 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:15
          a jak sie okaze, ze to same sympatyczne nicki?
          a jeszcze na dodatek tworcze?! podnoszace P2 w rankingu?!

jak nas uczy historia PRL,to na zebraniach kolektywu pracowniczego wlasnie ci
          sympatyczni i tworczy koledzy)zanki najczesciej pierwsi podnosili reke w czasie
          glosowania nad wywaleniem z pracy ich kolege za niepoprawne mysli i niegodne
          czlonka
          kolektywu zachowanie. Powtarza mi sie historia? Tyle ,ze wtedy wiedzialem ,kto
          mi pomaga wyleciec z pracy.
          • don2 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:20
            no ale don skoro mowisz ze olewasz adminow to na co ci ich tlumaczenie? albo
            inaczej jakie by cie zadowolilo?

czytaj co pisze i o co mi chodzi ! olewanie nie ma nic wspolnego z tym co mnie
            interesuje.Nie jestem ciapkiem,ktorego kopia w dupe a on udaje ,ze nie czuje
            lub chowa sie do kata z podwinientym ogonem. Wczoraj mnie, jutro moga kogos
            innego tak potraktowac.Cholerne tchorzostwo !!!!
            • tomert Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:43
              Niech pisze jako admin a nie swoj nick. To nie ma znaczenia.
              • don2 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:56
                dla mnie ma ,ja jestem msciwy sk...el i postaram sie odplacic pieknym za nadobne
                a jak moge dokopac w odpowiednim momencie jakiemus anonimowemu
                adminowi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • ertes Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 22:01
                  Dokopywanie to ja mam na drugie imie.
                  • ertes Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 22:02
                    Acha, tylko ze ja sie do tego przyznaje a niektorym wydaje sie ze jak zaloza
                    biale rekawiczki to nikt nie zobaczy intencji. I to wcale nie pod adresem
                    jakiekolwiek admina.

Kiedys, juz dawno temu pisalem o tym. I nic nie stracilo na mocy.
                    • sabba Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 22:05
                      a pod czyim adresem, skoro tak sie juz przyznawac zaczales?:)
                      • ertes Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 22:07
                        Sabbo, ogolnym do wszystkich a zwlaszcza do tych co sie niby oburzaja na posty
                        innych sami nie zdajac sobie sprawy z tego co i jak pisza.
                        A juz szczytem hipokryzji i bialorekawictwa jest narzekanie w tym kontekscie.
                        • sabba narzekanie szczytem hipokryzji??? 25.07.05, 22:09
                          czyli kto ma prawo i narzekac a kto nie? i z jaka czestotlwoscia?? narzekac moze
                          kazdy byleby z uzasadnieniem powtarzajac za donem
                          • ertes Re: narzekanie szczytem hipokryzji??? 25.07.05, 22:12
                            Lojezu ale mnie teraz wystawiasz na probe.
                            Chodzi mi o narzekanie na klotnie ze sa klotnie.
                            Zamiast stworzyc cos co pociagnie forumowiczow do dyskusji.
                            • sabba no ale jak ktos narzeka ze sa klotnie 25.07.05, 22:13
                              a sa to jak zreszta wiesz takie watki tez ciesza sie duza dlugoscia:) Wiec sie
                              wyrownuje:)
                              • ertes Re: no ale jak ktos narzeka ze sa klotnie 25.07.05, 22:18
                                Alez oczywiscie Sabbo bo od zarania istnienia forow tylko watki ktore burza krew
                                ciesza sie zainteresowaniem a jak jeszcze mozna sie po kims przejechac to od
                                razu mamy recepte na ponad 100 postow.
                                A tym co sie wydaje ze tak nie jest mowie stanowcze nie tzn myslta ludzie czasami.
                                • don2 Re: no ale jak ktos narzeka ze sa klotnie 25.07.05, 22:22
                                  Ertes majacy statystyke wie najlepiej.Zgadza sie ,czy ktos chce czy nie.
                                  • sabba gdzie on m ta statystyke?:) 25.07.05, 22:34
                                    wiec czy narzekajacy czy nie liczy sie ilosc wpisow i watkow. teoretycznie
                                    rozumujac watki ynteligentne i z sensem maja taka sama wartosc jak watki klocace
                                    i obrazajace, byleby sie statystyka zgadzala:)
                                    • don2 Re: gdzie on m ta statystyke?:) 25.07.05, 22:38
                                      ny ,byle dlugosc sie zgadzala -to jak w realu :)))))))))
                  • don2 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 22:10
                    Chyba stane do nastepnej tury wyborow na admina.Moze Cimoszewicz moge i ja.
                    program mam w opracowaniu , wyborczy slogan:Ani On ani Ona nie zazna wiekszej
                    swobody jak za Admina Dona. On On ! na admina Don !!! Czy z Nujorku czy z
                    Londona glosuj na Dona.
                    • sabba kurcze 25.07.05, 22:12
                      ale jestem glupia dalam sie wciagnac na dyskusje o adminie choc ani nie
                      zauwazylam sam ze wycial posta ani ze kogos tam chcial wywalic. i wcale mnie to
                      nie obchdozi kto jest adminem nr 4. o ja glupia ide do swoje roboty lepiej:)
                      • don2 Re: kurcze 25.07.05, 22:15
                        pracujesz o tej porze? Ale tych emigrantow wyzyskuja ! Prwdziwy Niemiec nie
                        pracuje tak pozno :))))))))))))))))
                        • sabba pracuje 25.07.05, 22:33
                          nad praca:)
      • jutka1 Re: a tak t czystej ciekawosci 25.07.05, 21:36
        Juz Ci Birdie tutaj jasno pisalam, ze Galeria zdjec i P2 maja tyle wspolnego, ze niektore nicki sa na galerii.
        Administruje razem z C-J galeria zdjec.

Nie chce wracac do powodow, dla ktorych Cie wykreslilam, ale jesli chcesz, to moge link zamiescic.
        • bird_man droga jutko 25.07.05, 22:30
          slodka moja kolezanko forumowa,
          jak juz Ci pisalem dla mnie tamta sprawa jest zamknieta i pogrzebana, teraz
          napisalem tylko (z zastrzezeniem, ze nie jestem pewny na 100%) iz wydaje mi sie,
          ze przy tamtej okazji dalas sie poznac jako jeden z adminow tego forum rowniez,
          ale jak widze chyba sie myle (czy tez nie ??)
          jezeli o mnie chodzi to w zasadzie zwisa mi kalafiorem kto tym forum
          administruje, z drugiej strony rozumiem doskonale dona bo mnie tez choletra by
          zalala jakby ktos mnie zza wegla obsiliwal i nie mial na tyle osobistej odwagi
          aby sie do tege przyznac
          poza tym pozdrawiam cie goraco
          ptaszek
          • jutka1 drogie ptasze :-) 25.07.05, 23:11
            Chyba odszukam ten link :-)

TBC...
            • jutka1 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:20
              jutka1 napisała:

> TBC...
              Bardzo przepraszam...

CDN mialo byc...
              • don2 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:24
                na TBC umarla taka jedna co za pieniadze dawala ale dama ja zwali :)
                • jutka1 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:43
                  don2 napisał:

> na TBC umarla taka jedna co za pieniadze dawala ale dama ja zwali :)
                  Na TBC umarla taka jedna snobka zapatrzona w Ameryke :-))
                  Nie przypominam sobie, czy dawala za pieniadze, ale chyba nie, durna za darmo dawala :-)

CDN, od teraz, i DCAF
                  • don2 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:47
                    kiedys to kobiety umialy umierac ! Poeci o nich z zachwytem oraz pisarze pisali
                    Nic juz nie jest jak kiedys.
                    • jutka1 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:52
                      don2 napisał:

> kiedys to kobiety umialy umierac ! Poeci o nich z zachwytem oraz pisarze pisali
                      > Nic juz nie jest jak kiedys
                      Nic juz nie jest tak jak kiedys.

Swinto prawdo. Kiedys to pisarze i poeci o kobietach pisali, ze umrzec mozna
                      bylo, a teraz? Ani nie pisza, ani umierac sie nie chce.
                  • ertes Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:48
                    > CDN, od teraz, i DCAF

Kanadyjska kawa bez kofeiny???
                    Przeciez to chore.
                    • jutka1 Re: drogie ptasze :-) -- ps 25.07.05, 23:54
                      ertes napisał:

> > CDN, od teraz, i DCAF
                      >
                      > Kanadyjska kawa bez kofeiny???
                      > Przeciez to chore.
                      Nieprawdaz?

Tyle osob, pardon: nickow, mi mowi, co ze mna nie tak, to musi maja racje, i nie
                      widze inaczej.

No coz... SOL.
                      O!!!
                      • ertes Re: drogie ptasze :-) -- ps 26.07.05, 00:08
                        Jak ja bym sluchal te wszystkie nick ;) co mowia i mowily mi ze ze mna jest nie
                        tak to od samego sluchania zrobiloby mi sie nie tak.

Przez te troszke czasu co tutaj poswiecilem to zdaje sie zbudowalem sobie
                        calkiem pokazna grupke tych co by chcieli mi udowodnic to i owo bo ja ich
                        zdeptalem i wbilem obcasem w ziemie.

A poza tym widzialem tutaj jakies posty o zadnicy? Zastosuj metode hehe
                        • morsa Re: drogie ptasze :-) -- ps 26.07.05, 00:19
                          A ja gdzies przeczytalam o niejakim
                          panie Ch H Wanamaker z NY.
                          Biedaka znaleziono pollezacego przy
                          komputerze. Zaglodzil sie na smierc.
                          Chlopina nie chcial stracic mozliwosci
                          uczestnictwa w roznych debatach forumowych.
                          Nie mial nawet "czasu" na posilki.
                          Stwierdzono, ze Wanamaker przez 7 ostatnich
                          tygodni zycia byl aktywny na 48 forum(ach)
                          i jego wpisy pojawialy sie srednio
                          co dwie minuty.
                          • morsa Re: drogie ptasze :-) -- ps 26.07.05, 00:22
                            A tutaj jest link, jezeli mi nie wierzycie.

publications.mediapost.com/?fuseaction=Articles.showArticleHomePage&art_aid=29415
                            • ertes Re: drogie ptasze :-) -- ps 26.07.05, 00:27
                              Cos tak jak mje dzisiaj ale ja oprocz tego ze pisze to jeszcze jem i pracuje.
                              Ciezko dodam.
                              • don2 Re: Dzien drugi 26.07.05, 11:18
                                Admin 4 ani inny sie nie ujawnia,no ale dzien dopiero sie zaczal !
                        • jutka1 Re: drogie ptasze :-) -- ps 26.07.05, 00:27
                          Ja nie zdeptywalam ani nic... no, ok, zdarzaly mi sie chwile "sily", ale nie
                          w stosunku do tych, co mi diagnozy wystawiaja

Zadnica dobra rzecz, ale mam lepsze.
                          Bedzie brzydkie slowo, przepraszam (napisalabym pardon ale juz nie napisze)

Dziadek mojej kolezanki z Hameryki, stary Zyd, profesor uniwersytetu w XXX, osoba
                          bardzo kulturalna i nigdy nie uzywajaca brzydkich wyrazow, mial w zwyczaju. Mianowicie,
                          jesli rozmowca mu ublizyl, a on nie mogl tak samo a chcial, parafrazowal
                          rosyjskie powiedzenie i mowil uprzejmie:
                          "Dawajtie wy astawajties' zdies', a ja pajdu nachuj"

Za brzydkie slowo przepraszam.

Za uzycie jezyka obcego przepraszam. Byl to cytat i z moim wrodzonym snobizmem nie
                          ma nic wspolnego..
                          • pani-i-toto apropo ucinania wycinania i chuja 27.07.05, 13:11
                            bylam wczoraj na filmie Sin City, a tam ucinali glowy rece a jednemu obcieli
                            nogi i przyszedl jego pies i zjad reszte. A tamten sie smial. A w Afryce facet
                            zabil siostrenice i zjad. Nie cala. Tylko udo.
                            Chuji nie wycinali tylko jednmu odstrzelili a drugiemu po prostu wyrwali z
                            flakami. Co ciekawe, nie zjedli.
                            A ja teraz pojde i zjem twarozek kurwa ze szczypiorkiem. I chuj. Wnerwilam sie.
                            Trutnie, jolopy i umyslowe kataplazmy. Cak cak. I po problemie. O com siem
                            rozchodzi?

Stokrotka
                            • sabba i co 27.07.05, 13:25
                              mowisz ze oplaca sie isc ogladac te obiciete szczatki?
                              • pani-i-toto film 27.07.05, 13:43
                                dla mnie bomba, tak abstra chując od chuji. W konwencji komiksowej plus
                                dojebana obsada. Rourke, del Torro, Willis.
                                • sabba Re: film 27.07.05, 13:47
                                  a znalas komiks wczesniej? bo ponoc to sluzylo jako kanwa. Widzialam making of i
                                  ze tak powiem siwetne swietne i wcale nie beznadziejne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka