xurek 21.03.06, 13:26 Ma ktos jakis link do tanich lotow wewnatrz Polski – konkretnie z Wroclawia do Krakowa? Moze ktos tez ma jakies namiary na przesliczny, centralnie polozony i tani hotelik w Krakowie i Wroclawiu? Dziekuje z gory, Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Loty, hotele 21.03.06, 13:42 Nie ma polaczen lotniczych z Wroclawia do Krakowa. Mowi sie, ze w tym roku maja wprowadzic, ale nie wiem kto i od kiedy. Sa pociagi Intercity, ktorych plusem jest to, ze przywoza z centrum do centrum, bez dojazdow na/z lotniska. A oba lotniska sa dosc daleko od centrum. Co do hoteliku we Wroclawiu, to sie odezwe. Napisz mi maila prosze z kryteriami, wlaczajac cene. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Loty, hotele 21.03.06, 13:58 krakow jest dosc drogi hotelikowo, ale moze pomyslisz o apartamentach? poszukam linkow, ktore kiedys zbieralam. Odpowiedz Link
xurek Anita, 21.03.06, 14:01 zwal jak chcial, byle bylo centralnie, ladnie i kazda z nas miala swoi pokoik :)) Odpowiedz Link
ertes Re: Loty, hotele 21.03.06, 15:05 Tanich lotow w Polsce nie ma. Co gorsze jak juz zdecydujesz sie i kupisz bilet w Locie to go nawet nie mozna zmienic. Lot z Barcelony do Krakowa jest taniej jak z Krakowa do Warszawy :( Monopolista LOT jest zlodziejem i nawet nie oferuje porzadnej ilosci polaczen. Odpowiedz Link
xurek ano. 21.03.06, 15:34 lot Zürich - Krakow i z powrotem: 273 Euro. Lot Zürich - Krakow (bez z powrotem): 271 Euro. Za to ni hu hu nie da sie za te pozostale 2 Euro doleciec z Wroclawia do Zürich: nastepne 286 Euro. Razem 557 Euro za lot. Wiem, ze Zürich nie jest "lotnicza metropolia", mimo to do Berlina i z powrotem zaleci sie za jakies 100 Euro, do Londynu takoz. Aha, taki "tani" lot proponuje wylacznie Alitalia z przesiadka.... w Mediolanie! Jakbysmy chcialy sie przesiac w Monachium i zaoszczedzic godzinke, to ta godzinka kosztuje nastepne 500 Euro.... Behemot przestaje wierzyc, ze Polska jest tansza od Szwajcarii :)) Odpowiedz Link
ertes Re: ano. 21.03.06, 16:30 CJ kiedys podal link do tej strony. To kompendium tanich lotow po Europie: www.whichbudget.com Odpowiedz Link