ertes 26.11.06, 22:22 W Warszawie wygrala Gronkiewicz-Waltz. A jak w innych miastach? Nadal przewaga ciemnota rodem z katolickiego RM czy powoli ludzie przegladaja na oczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: Warszawa 26.11.06, 22:26 Tutaj mozna zobaczyc, jak glosowano: wybory2006.wp.pl/wyniki_mapka.html Odpowiedz Link
ertes Bialystok - tragedia 26.11.06, 22:31 Pan Kononowicz nie wygral... I kto teraz wyprowadzi policje na ulice i zrobi zeby nic nie bylo?? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Bialystok - tragedia 26.11.06, 23:29 Pan Kononowicz odpadl juz dwa tygodnie temu :-))) Odpowiedz Link
kan_z_oz Frekwencja 27.11.06, 00:38 Coraz niższa? czy mi się tylko wydaje? Swoją drogą, ciekawe co myśli to pozostałe 50-60%, które nie głosuje? Kan Odpowiedz Link
ani-ta Re: Frekwencja 27.11.06, 01:23 reszta: 1) nie wierzy w sile jednego glosu; 2) bojkotuje, bo ich kandydat odpadl; 3) leje na wszystko gdyz nic wiecej poza tu i teraz pelna micha ich nie interesuje. moja gmina stawila sie jak zwykle w duzej wiekszosci i omc jednomyslnosci:) Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Frekwencja 27.11.06, 02:38 W Częstochowie głosowało całe 25%. To ile jeszcze ma nie pójść aby unieważniono? Kan Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 03:17 Przy frekwencji prawie 47% wygrala PO (29.4% glosow) a prezydentem pozostal Grobelny. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 03:33 luiza-w-ogrodzie napisała: > Przy frekwencji prawie 47% wygrala PO (29.4% glosow) a prezydentem pozostal > Grobelny. > ODP: No zawyżacie średnią razem z W-wą. Radom 29.97% - jak się ma powyżej średniej krajowej osób na bezrobociu to nie ma czasu iść na wybory. Jakość te dwie wartości są skorelowane; brak czasu oznacza czas na wybory. Bezrobocie nie ma czasu głosować. Kan Odpowiedz Link
ertes Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 05:45 Kanie, znaczy co chcesz udowodnic piszac kolejny raz o tej frekwencji? Ze Polacy maja wszystko w dupie? Przeciez to nic dziwnego bo zawsze tak bylo. W tym kraju od kilkuset lat poza klotniamy i przepychankami a glownie dbaniem o wlasna kieszen nic innego sie nie dzieje. A poza tym to dlaczego raptem sie uwaza ze inna ekipa nie zrobi takiego samego burdelu jaki jest dzisiaj? ostatecznie wszyscy wywodza sie z AWS a zdaje sie ci nie za bardzo sie popisali jak mieli okazje? Poza tym mimo politycznego balaganu to gospodarka daje sobie doskonale rade. Tam zawsze tak bedzie bo my sie nigdy jeszcze nie wykazalismy madrym rzadem. NIGDY. Konia z rzedem temu kto udowodni kiedy to Polacy od 966 roku zrobili cos madrego. Odpowiedz Link
za_morzem idzie ku lepszemu!!!! 27.11.06, 06:11 powinni glosowac na pis bo za jego kadencji zrobilo sie lepiej. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3756196.html az chce sie napisac 'nie mowilem ertes'? hehe. Odpowiedz Link
jutka1 Re: idzie ku lepszemu!!!! 27.11.06, 10:57 za_morzem napisał: > powinni glosowac na pis bo za jego kadencji zrobilo sie lepiej. ********** Mam nadzieje, ze napisales to ironicznie. Gospodarka to nie kotlet, ktory przyprawisz, rzucisz na patelnie, i juz prast: sa efekty poprawy. W gospodarce skutki decyzji wladz przychodza z opoznieniem, wiec dobra koniunktura to rezultat a) polityki poprzedniego rzadu, b) dobrej koniunktury na zewnatrz, i c) tego ze pis zajmowal sie przez ten rok polowaniami na agentow i ideologia, a do gospodarki czasu nie starczylo na szczescie, bo by jeszcze cos popsuli. A spadek bezrobocia jest fenomenem statystycznym li-tylko. Wynika z a) ponad miliona ludzi w wieku produkcyjnym, ktorzy Polske opuscili (stad brak fachowcow), b) z nadmiernego obciazenia pracodawcow podatkami i oplatami za swiadczenia socjalne (przez co pracodawcy zatrudniaja na czarno), i c)na ostatnim miejscu dobra koniunktura w gospodarce. Odpowiedz Link
za_morzem Re: idzie ku lepszemu!!!! 27.11.06, 14:14 byl kiedys film REJS, jeden facet spiewal w nim bardzo smutna piosenke- ironicznie. chyba masz racje ;). Odpowiedz Link
jutka1 Re: idzie ku lepszemu!!!! -- w prezencie :-))) 27.11.06, 15:28 za_morzem napisał: >byl kiedys film REJS, jeden facet spiewal w nim bardzo smutna piosenke- ironicznie. > chyba masz racje ;). ********** Enjoy :-))) www.de2k.net/rejs/ Odpowiedz Link
lucja7 Re: idzie ku lepszemu!!!! -- w prezencie :-))) 27.11.06, 16:59 za_morzem napisał: "..byl kiedys film REJS, jeden facet spiewal w nim bardzo smutna piosenke- ironicznie." To byles ty? Odpowiedz Link
za_morzem Re: idzie ku lepszemu!!!! -- w prezencie :-))) 28.11.06, 03:01 "były maje, były bzy, byłaś też, dziewczyno, TY... i odeszłaś..." czyli "to pani a nie ja" (nota bene tez tekst z REJSU tylko ze z "panem"). Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 06:13 ertes napisał: > Kanie, znaczy co chcesz udowodnic piszac kolejny raz o tej frekwencji? > Ze Polacy maja wszystko w dupie? Przeciez to nic dziwnego bo zawsze tak bylo. W > tym kraju od kilkuset lat poza klotniamy i przepychankami a glownie dbaniem o > wlasna kieszen nic innego sie nie dzieje. > A poza tym to dlaczego raptem sie uwaza ze inna ekipa nie zrobi takiego samego > burdelu jaki jest dzisiaj? ostatecznie wszyscy wywodza sie z AWS a zdaje sie ci > nie za bardzo sie popisali jak mieli okazje? > Poza tym mimo politycznego balaganu to gospodarka daje sobie doskonale rade. > Tam zawsze tak bedzie bo my sie nigdy jeszcze nie wykazalismy madrym rzadem. > NIGDY. Konia z rzedem temu kto udowodni kiedy to Polacy od 966 roku zrobili cos > madrego. ODP: Naprawdę chcesz wiedzieć DLACZEGO??? Bo mam do umycia okna w domu - nienawidzę mycia okien. Stosuje więc każdy wybieg aby odłożyć na później. Frekwencja na wyborach wydaje mi się atrakcyjnym kąskiem - dlatego. Kan Odpowiedz Link
ertes Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 06:28 Alez nie tlumacz sie. W Australii nie macie mozliwosci olania wyborow wiec rozumiem skad to podniecenie hehe Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 11:27 Ja nie głosuję, ponieważ ten cały system się nie nadaje i nie będę uczestniczyć w jakimś cyrku. Nie głosować, nie brać udziału w sondażach, nie czytać gazet, nie oglądać tv, pędzić własny bimber, nie podawać im ręki, uprawiać nielegalny seks i rośliny. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: W Poznaniu bez zmian 27.11.06, 11:34 Ertie mnie rozgryzł; głosuję bo mi szkoda 50 AUD. A wyborcom radomskim zazdroszczę, że nie muszą iść. Kan Odpowiedz Link
kan_z_oz Zmiana tematu 27.11.06, 11:37 przepraszam ale mnie gryzie; Stokrotko dlaczego zmieniłaś nika na takiego, którego nie mogę ani wymówić ani pomyśleć? Kan Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zmiana tematu 27.11.06, 12:05 kan_z_oz napisała: > którego nie mogę ani wymówić ani pomyśleć? *********** No jak to? Nie mozesz pomyslec ani wymowic "I wanna be sedated"? :-))) Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Zmiana tematu 27.11.06, 12:09 jutka1 napisała: > kan_z_oz napisała: > > > którego nie mogę ani wymówić ani pomyśleć? > *********** > No jak to? > Nie mozesz pomyslec ani wymowic "I wanna be sedated"? :-))) ODP: No, dzięki piękne za to - moron jestem do kwadratu. I wcale mi z tym nie jest źle. Kan Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Zmiana tematu 27.11.06, 12:08 oczywiście że możesz. I wanna be sedated :)Ramones. Znudziła mi się ta piździasta pani bo nie odzwierciedla i nie oddaje. A iwannę mam już od dawna i używałam jej na primie, miałam też więc dość rozdwojenia i żonglowania nikami między jednym forum a drugim. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Zmiana tematu 27.11.06, 12:12 Już mi się skojarzyło. Shit, jestem dziecko we mgle??? No i kij i jestem. Kan Odpowiedz Link
iwannabesedated mgła 27.11.06, 12:14 Mgłą to dzisiaj jest w Wawie. Ale żadnych w niej dzieci, ani tym bardziej Ciebie. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: mgła 27.11.06, 12:25 Squrwie wątek Ertiemu na całego. Pamiętam ta mgłę w Warszawie. Mieszkałam kiedyś na rogu Świętokrzyskiej i Marszałkowkiej w bloku Sanyo. Na 12 piętrze z widokiem na Pałac Kultury, którego czubek najczęściej był w chmurach. Stąd to skojarzenie z mgłą. Kan Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: mgła 27.11.06, 16:30 mgła bardzo dobrze się komponuje z czubkami wysokich bloków oraz innych aktów strzelistych oraz erekcyjnych. Ale nie jest też elementem niezbędnym, bo jak gościłam u Pytona w Paryżu to wieża I-flow pięknie się prezentowała bez :) Odpowiedz Link
lucja7 Re: mgła 27.11.06, 17:02 Nie zgadzam sie z teoria zagubien erekcji we mgle. Szkoda erekcji. :) Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: mgła 27.11.06, 18:04 E tam na erekcję Pałacu Kultury szkoda nawet mgły. Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: mgła 27.11.06, 18:12 nie generalizujmy. Erekcja erekcji nierówna, i niektóre niechby lepiej ta mgła okryła. Odpowiedz Link
iwannabesedated gdzieś pośrodku 27.11.06, 18:50 nagle gdzieś pośrodku całej tej szamotaniny i szybkozmierzania chujwiedokąd, zatrzymałam się we mgle. Na chwilę. Na moment. Na zawsze do jutra. Mgła jak mleko za oknem, mgła we mnie. Kiedyś wiedziałam na pewno. Teraz czasami myślę że wiem. Tylko już nie jestem nigdy pewna. Patrzę w okno. Piję zieloną herbatę. Głaskam kota. Kota oczywiście nie ma, ale jest uśmiech. Uśmiech od kota którego nie ma. I nie jest pewne czy w ogóle był, chociaż myślę że był, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: mgła 27.11.06, 20:17 I w tym problem Ertezeuszu. Bo przyznasz, że umysł kobiety - to nie jest właściwie miejsce dla erekcji. Odpowiedz Link
jutka1 Re: mgła 27.11.06, 22:29 Erekcje nie dostaja wizy do mojego umyslu, jednorazowych nawet. Bo umysl kobiety to nie jest wlasciwe miejsce dla erekcji. Odpowiedz Link
amaroola Re: W Poznaniu bez zmian 28.11.06, 10:37 iwannabesedated napisała: > Ja nie głosuję, ponieważ ten cały system się nie nadaje i nie będę uczestniczyć > > w jakimś cyrku. Nie głosować, nie brać udziału w sondażach, nie czytać gazet, > nie oglądać tv, pędzić własny bimber, nie podawać im ręki, uprawiać nielegalny stokrocie ty moje :)) ja ciem kocham po prostu na serio to mowiem i balwochwalczo sie przyznaje, ze z Twojego i Kanowego powodu na te forum sie zapisalam tylko policji na mnie nie naslij za "stalking" no cudna jezdes po prostu (jakbym siebie czytala - tylko, ze ja zem niesmiala na klawiaturze ;))) > seks i rośliny ups chyba siem wcielam nieodpowiednio przed: Odpowiedz Link
amaroola Dzien Dobry rzeklam z jakis miesiac temu 28.11.06, 10:56 ale tak cichutko (jako ze niesmiala zem), ze niewielu uslyszalo watkow przedstawiajacych raczej nie lubie otwierac:) a i pisuje rzadko - tylko wtedy gdy mnie zachwyca cos (np stokrotka) albo wyjatkowo wk..wia ty Tez pewnie jutko zapomnialas, ze juz jeden wpis na forum mialam i Ty zdaje sie nan odpowiedzialas (milo i przyjaznie :) ...przyjdzie mi sie chyba zamknac w tym miejscu, bo nie daj Boze wyjdzie na jaw, ze Ty tez po 50-tce ;))) problemy z pamiecia i takie tam ... i jeszcze ;P a poza tym, milo mi byc przywitana ponownie :)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dzien Dobry rzeklam z jakis miesiac temu 28.11.06, 11:00 Hahahaha :-))) Lenistwo i brak nawyku sprawdzania w wyszukiwarce "na tym forum" wylazlo ze mnie. Uprzejmie przepraszam! :-))) Wprawdzie nie po 50ce, ale ten doktor o niemieckim nazwisku mi czasem kradnie rzeczy i wspomnienia :-)))))) Witam po-ponownie, z usmiechem :-D J. Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dzien Dobry rzeklam z jakis miesiac temu 28.11.06, 11:12 Pytonie, niesłusznie łajasz moją wielbicielkę amarulę, co jej nik pochodzi od nazwy owoców którymi upijają się słonie. A upijają się tak okrutnie, że kac po tem jest taki uciążliwy że mają na całe życie dość. Amarula się przykładnie przedstawiła i przywitała onegdaj. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dzien Dobry rzeklam z jakis miesiac temu 28.11.06, 11:29 Juz sie za to pokajalam wyzej :-))) Doktor A. mi ukradl tamto przywitanie. :-D Odpowiedz Link
iwannabesedated bajtełej 28.11.06, 11:14 jakaś rozproszona jesteś. Co Ty masz w głowie, Cara mia? Czyżby to była...? Odpowiedz Link
jutka1 Re: bajtełej 28.11.06, 11:30 iwannabesedated napisała: > jakaś rozproszona jesteś. Co Ty masz w głowie, Cara mia? Czyżby to była...? ********** Eeeee tam, mgla mi wszystko zamglila, nie mylic z zemglila. ;-) Odpowiedz Link