lalka_01 28.11.03, 15:29 przyklejony do sciany zwijam mokre dywany nie od deszczu mokre lecz od lez" i to na dodatek nie na Brackiej :-) Jesli ktos ma lepiej, niech opowie - o fajnym lecie czy snieznej zimie za oknem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta "tyle slonca w calym miescie..." 28.11.03, 16:49 za Jantarowa zaspiewam;))) no qrcze gdzie ta zima?!!!:))) a.:) Odpowiedz Link
moore_ash jest zima, 28.11.03, 19:00 mroz za morde nas trzyma" jak cyaty to cyaty... malenczuk. a ja mam zimna dosc, osma rano a ja ku.... na rowerze, mgla jak smietana, na kurtke kase przepilem, okulary zaparowane... a do dupy z tym wszystkim!:) pozdr. tb Odpowiedz Link
i.p.freely Re: jesienne liscie 28.11.03, 19:44 szeleszcza pod stopami choc dzisiaj od rana proszy snieg. Niby zima gdzies tam jest, bardziej na polnoc ode mnie. Odpowiedz Link
don2 Re: jesienne liscie 28.11.03, 21:03 i.p.freely napisał: > szeleszcza pod stopami choc dzisiaj od rana proszy snieg. Niby zima gdzies tam > jest, bardziej na polnoc ode mnie. ' Gdzie ten snieg,u mnie cieplo i deszcze. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: jesienne liscie 29.11.03, 02:13 don2 napisał: > Gdzie ten snieg,u mnie cieplo i deszcze. No popatrz jak ci dobrze. Ja natomiast cieple gacie musze wyciagac z komody by se troche na swiezym powietrzu polatac. Niby cos bialego z nieba leci ale nic sie nie akumuluje, wicher i przejmujace do szpiku kosci zimno.... Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Mgla- do Murarza 30.11.03, 14:15 moore_ash napisał: "na rowerze, mgla jak smietana" ---> Zazdroszcze Tobie! Ja z Mama sie klocimy, czy to, co jest, to mgla, czy smog. Ja uwazam, ze mgla, Mama ze smog. A Ty wiesz i jestes pewien, ze to mgla. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
moore_ash Re: Mgla- do Murarza 02.12.03, 19:09 clairejoanna napisała: > moore_ash napisał: > > "na rowerze, mgla jak smietana" > ---> Zazdroszcze Tobie! Ja z Mama sie klocimy, czy to, co jest, to mgla, czy > smog. Ja uwazam, ze mgla, Mama ze smog. A Ty wiesz i jestes pewien, ze to mgla. tak, tylko,z e pozniej to si eokazalo, ze to nie zadna mgla ani smog tylko mi kurwa okulary zaparowaly i zamiast sobie pzretrzec to jechalem jak ten cwok i klnalem na holandie:) a to szkoda:) pozdr. tb > > Pozdrowienia, > > CJ > Odpowiedz Link
auza Re: "W korytarzu i w kuchni pada deszcz 28.11.03, 20:40 Maly bezbronny lisc ....uczepiony galezi targanej przez wiatr............ spada oderwany.... i ...do buta przechodnia ....jak miekkiej poduszki ..przylega ....przenoszony co chwila ....na ziemi lodowatej.... deptany jak smiec zwykly..... ginie pod stopami ....obojetnych ludzi... tak jak nie raz ginę ja....amen Odpowiedz Link