jutka1 Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 00:42 Rob, az tak? Ja wiem bo wlasnie przezywam dylematy obzartucha itp NB sprawdz poczte GW :) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 00:45 jutka1 napisała: > Rob, az tak? > Ja wiem bo wlasnie przezywam dylematy obzartucha itp > > NB sprawdz poczte GW :) Zarcie, zarcie, picie, czat pusty...do dupy:( Ide sprawdzic poczte. Odpowiedz Link
bella-donna Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 15:06 ro-bert napisał: > Zarcie, zarcie, picie, czat pusty...do dupy:( > Ide sprawdzic poczte. to az trzeba isc aby poczte sprawdzic ? sorry za podgladanie Odpowiedz Link
ro-bert Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 00:48 jutka1 napisała: > NB sprawdz poczte GW :) Nawet na poczcie nic nie ma:( No chyba ze masz na mysli ta propozycje przedluzenia penisa? Odpowiedz Link
ro-bert Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 01:02 ro-bert napisał: > Nawet na poczcie nic nie ma:( No chyba ze masz na mysli ta propozycje > przedluzenia penisa? To byl zart! W poczcie naprade nic nie ma. Jestes jeszcze tam? Odpowiedz Link
jutka1 halo :) 25.12.03, 08:47 i co ciagle nic na GW??? wczoraj cos bylo nie tak z forum anyway, to moze z poczta tez. kurde. wysle jeszcze raz (NB zupelnie cenzuralne i nie-anatomiczne to bylo ;)))). Jutka Odpowiedz Link
chris-joe Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 09:18 tu tez juz po obzarstwie. Brazylijska rodzina w odwiedzinach juz poszla do Brazylijczyka. Brazylijczyk juz spi (u mnie, jak zwykle). A ja wlasnie skonczylem pyskowke z Bell Canada (tele-f***ing-fonia). Okolo godziny 3pm bowiem, tuz po rozmowie z Polska, lacza siadly. Tzn. sa i skrzecza albo ich nie ma wogole, po czym znow skrzecza i znow zdychaja etc. Udalo mi sie przechwycic jeden telefon z Vancouver, nie wiem ile telefonow przepadlo. Naprawiacz ma przyjsc 26 grudnia (dla mnie to nadal "pojutrze"!) "miedzy 8am a 12". Internet rowniez, w konsekwencji, dziala tylko chwilami i straaaasznie powoli. Prosze mi nie mowic o chorobliwym uzaleznieniu od telefonu i internetu, czy energii elektrycznej, bo jestem w najwyzszym stopniu wq***ienia. Poza tym serdecznie pozdrawiam, kurwa mac (adminow nie przepraszam, bo w takiej sytuacji przeklenstwo jest koniecznoscia), cj ps. kurwa mac Odpowiedz Link
don2 Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 25.12.03, 12:25 spokojnie to brac-swieta dopiero sie zaczynaja !!! Wszystko jasne : w pracy mozna poklikac i jeszcze placa za to,i ma sie spokoj w domu to co innego:)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Swieta powinny byc zakazane ! 25.12.03, 15:10 Cos ty, to jedyny dlugi i platny odpoczynek. W tym roku to az 4 (c z t e r y d n i ) Jestem w dziesiatym niebie. Odpowiedz Link
basia553 Re: Swieta powinny byc zakazane ! 25.12.03, 16:47 Ciekawe skad Ty jestes. My w Niemczech mamy 5 wolnych dni. Odpowiedz Link
bella-donna Re: poprawka 25.12.03, 16:54 basia553 napisała: > My w Niemczech mamy 5 wolnych dni. licze i licze i niestety wychodzi tylko 4 1/2 dnia Odpowiedz Link
ertes Re: Swieta powinny byc zakazane ! 25.12.03, 16:55 Ja mam 1 dzien wolny dzis! Pracowac musi ktos zeby obijac sie mogl inny ktos. Odpowiedz Link
don2 Re: Swieta powinny byc zakazane ! 25.12.03, 16:57 A dzien wolny swiecic bedziesz ,chocby ich 4 bylo ( Paulus 12/32 ) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Swieta powinny byc zakazane ! 26.12.03, 15:29 don2 napisał: > A dzien wolny swiecic bedziesz ,chocby ich 4 bylo ( Paulus 12/32 ) siedzisz czy stoisz ? Odpowiedz Link
bella-donna Re: Swieta powinny byc zakazane ! 26.12.03, 15:28 ertes napisał: > Ja mam 1 dzien wolny dzis! > Pracowac musi ktos zeby obijac sie mogl inny ktos. nawet nie wiesz jak taka mysl potrafi uskrzydlic Odpowiedz Link
artur666 Jawohl! 26.12.03, 17:29 A Mikolajowi to wogole sprawdzic koncesje na prowadzenie interesu prezentowego! I czy placi podatek obrotowy! Mehrwertsteuer chyba u niego nie ma. Jakby nie bylo ma interes niebianski. Ale prezety mozna tez opodatkowac! A wogole czy prezenty trzeba deklarowac w finansowym? Chyba niemieckie prawo podatkowe mowi, ze tak. I tym sposobem wyprowadzilem BRD z kryzysu. Odpowiedz Link
basia553 Re: Jawohl! 26.12.03, 17:52 Jakis Ty mondry, Arturze!! te lebki w Berlinie siedza i gadaja, a Ty tak predko sie z tym uporales! Odpowiedz Link
artur666 Re: Jawohl! 26.12.03, 18:51 Wlasnie! te lebki w Berlinie siedza i gadaja. A jak juz wymysla, to pomyla sie (biedaczki) w rachunkach i nagle jest padaka na kilka drobnych miliardow. Nie ma to jak byc doradcom...rzadowym. Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 27.12.03, 14:41 Eh tam, powinno byc tylko zakazane swietowanie na sile. Pomimo tego, ze Mamusi niestety nie bylo w Wigilie w domu (panstwo socjalne zabralo :-) ), to bylo bardzo milo: Zrobilam swietny sos na spaghetti, bylam na dwoch pasterkach i odpowiadalam na mase SMSow plus telefony. Na jednej pasterce, byla to ta polska o 2130 z polskim ksiedzem ze slaska, dowiedzialam sie, ze nie jestem barnakiem, ani dzieckiem Boga, ani czlowiekiem, tylko jestem rodakiem. I my, rodacy w tutaj, dzwonimy do naszych rodakow w najczej Ojczyznie Mace Polski i w ogole takie patriotyczne bylo to kazanie, ze chyba nawet ja nie jestem w stanie to przebyc. Druga pasterka, o 2400, byla jeszcze bardziej ciekawa, bo bylo mase ludzi z wszystkich kontynetow. Wrocialam do domu o drugiej. Drugi dzien byl gorszy; chcielismy pojsc do knajpy na kolacje, tylko... wszystkie knajpy zamkniete... zkonczylo sie na torteliny i wokhapahapa z seveneleven i delidelucja. Ale jest to wszystko o wiele lepsze, niz to sztuczne swietowanie na sile, Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
don2 Re: Swieta powinny byc zakazane !(ntxt) 27.12.03, 18:32 w zwiazku z absencja i redundacja prawie wszystkich na Forum,zostalem zmuszony do: wymiany wody i oczyszczenia fltrow itp w akwarium ulozenia w kolejnosci rachunkow do zaplacenia zrobienia porzadku z fajkami ,z czego 2 wywalilem na smietnik odgrzania zurku i zzarcia,mimo braku checi na jedzenie wypicie kieliszka koniaku,mimo checi na wiecej (sam nie pijam wiecej jak 1 kieliszek ) spojrzenia w TV-wyscigi konne i opowiesci z dworu krolewskiego jak tak dalej pojdzie istnieje realna grozba,ze albo cos zrobie potrzebnego albo wejde na strony www.lewica.pl,albo zaczne sluchac Radio Maryja. Don znudzony swiateczno -sobotnio. Odpowiedz Link