yogipix26 16.05.06, 17:30 mam problem z kierunkami w ar 156 ,naturalnie sprawdzilem bezpiecznik i przerywacz.prosze o pomoc a najlepiej o jakis schemat elektryczny tych polaczen,pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolaromeo Re: problem z kierunkowskazami ar156. 16.05.06, 17:43 Pod lewym błotnikiem jest slepa kostka (przeznaczona bodajże do podłączenia fabrycznego systemu alarmowego), u mnie zzieleniała z wilgoci. Jak byłem zmieniać olej to zaczeło się dymić z samochodu :). Wycieli zaizolowali i po problemie, może to to. Tyle, ze u mnie wywalało bezpiecznik. Odpowiedz Link
jukma Re: problem z kierunkowskazami ar156. 16.05.06, 23:24 Mam podobny problem, ale z 146. Narazie jestem przerażona cenami jakichkolwiek wymian - ceny bajońskie. Jak wyjaśniła się sprawa? Mój mechanik wyrzucił,tę kostkę i co dalej? Odpowiedz Link
yogipix26 Re: problem z kierunkowskazami ar156. 17.05.06, 19:07 przyczyna choroby ustalona po ciezkich bojach;) przelacznik przy kierownicy... Odpowiedz Link