julekul 12.04.08, 12:17 Proponuję wymyślić jakieś (nie wiem czy takie już nie istnieje , jeśli tak to proszę podać) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gerry64 Re: pozdrowienie alfistów 12.04.08, 22:35 Podnoszę rękę ale buraki....Niestety dziwni AR kupują Daj im czas oni nie wiedzą co mają.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 09:13 Nie mówię o buractwie tylko o zakochanych w Alfie. Mam pytanie. Wstępuję do bractwa rycerskiego. Mój prawdziwy herb rodowy zaginął w mroku dziejów i odchłaniach komuny. Zastanawiałem się nad adaptacją logo alfy (oczywiście nie skopiowaniem tylko przerobieniem) tylko nie wiem czy to nie będzie nadużycie. Odpowiedz Link
spark1.8 Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 09:31 pisząc o burakach gerry miał na myśli to, że niektórzy (teraz już większość) nie odpowiadają na tradycyjne pozdrowienie alfistów (podniesienie dłoni). Po prostu golfiarze przesiedli się do AR, bo ładna i tania :( Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 11:43 Ja odpowiadam na każde pozdrowienie,niezależnie od tego czy pozdrawia mnie Alfista czy ktoś inny bo tak nakazuje zwykła grzeczność. Chodzi mi o gest po którym "bractwo" mogłoby się rozpoznać. Miłośnikiem marki jestem od dawna, posiadaczem dość krótko,stąd pytania. Odpowiedz Link
tommy_bx Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 14:26 a czym powozisz, Jul? jakiś delikatny, zwięzły opis? Możemy po męsku podysktutować, na razie prawdziwe dziewczyny nieobecne a aliasy skutecznie wypłoszone:) Odpowiedz Link
pampleluna Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 15:23 mi to się wydaje, ze ja jestem "prawdziwa" i jestem obecna i chętnie poczytam tzw "męskie pogawędki". Odpowiedz Link
tommy_bx Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 15:51 Oj, lepiej nie, Pampleluna... Będzie o samochodach, wódce, naprawach, benzynie, kobietach, seksie i piłce nożnej. Bo my tylko o tym. Nic innego nie potrafimy. Proste chłopy. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 14.04.08, 23:41 Z wdziękiem poruszam się Alfą 156 1.8 T-spark rocznik 2000. Piłki nożnej nie lubię, za to dobry boks i owszem. I piwo (dobre). Pijam głównie takie gatunki wódek jak: "Absolut", "Smirnoff", "Sobieski", oraz dostępna w "Biedronce" niczym im nie ustępująca "Chrobry". Lubię kobiety (szczególnie jedną) której jestem wierny już od 23 lat. Jestem też zdeklarowaną męską szowinistyczną świnią. Jeżeli takie towarzystwo Cię Pampeluno nie odstrasza to zapraszam. Ciekawe co z tego wyniknie. Odpowiedz Link
pampleluna Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 08:50 srał pies towarzystwo! Masz taką samą karocę jak ja!!!! Wódki nie lubię...wole tequilę:DDD Odpowiedz Link
tommy_bx Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 10:14 w sumie też uważam się za męską, szowinistyczną świnie. Tequila? Może być. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 10:44 Zapomniałem dodać, że mam combi (srebrny metalik). Droga Pampeluno. Nie próbuj proszę wpadać w tony jakimi w Twoim pojęciu posługują się "twardzi prawdziwi mężczyżni". Nie przystoi to płci pięknej. W jej wykonaniu takie zabiegi mogą być tylko obrażliwe lub śmieszne. Zwłaszcza, że w/w macho używający "mocnych zwrotów" okazują się przeważnie skończonymi chamami i damskimi bokserami. Nie bierz proszę do siebie. To tylko taka rada my dear young lady. Tommy; coś mi się nasunęło. Czy nie uderzył Cię fakt, że "męska","szowinistyczna","zdeklarowana" i "świnia"-wszystkie te słowa są rodzaju żeńskiego. Przy okazji; piszesz doktorat z efektu cieplarnianego? Jesteś ekologiem? Odpowiedz Link
frise Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 10:49 Pampleluna, PAMPLELUNA, P-a-m-p-l-e-l-u-n-a! W srodku jest jeszcze "l", do licha. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 10:52 Najmocniej przepraszam. Więcej się nie powtórzy Pampeleluno. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 10:56 julekul napisał: > Najmocniej przepraszam. Więcej się nie powtórzy Pampeleluno. No i gafa! Pampleluno, wybacz. Odpowiedz Link
pampleluna Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 12:03 dziękuję Ci frise! Męskie szowinistyczne świnie i do tego analfabeci!!! O teraz lepiej?? Już się człowiek nawet tequili nie ma z kim napić, choćby virtualnie! A kombiaki sa dla uczestników emerryten party o! Odpowiedz Link
pietrekj Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 12:55 O wypraszam sobie! To że mam 159SW nie kwalifikuje mnie do emerytów. Ponieważ podobnie jak julekul mam ponad 20 letni staż bycia wiernym jednej kobiecie wnioskuję: kombiaki są dla wiernych - O! Odpowiedz Link
julekul Re: pietrekj 15.04.08, 17:40 Miło spotkać rówieśnika w tym szacownym gronie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 15.04.08, 12:55 Nie masz kombiaka to nie opiniuj drogie dziecko (na pewno nie moje- te są lepiej wychowane). Analfabetyzmu nie zarzucałbym też komuś, samemu rozpoczynając zdanie małą literą. A tequili chętnie spróbuję, może to będzie miła odmiana po chamskich męskich trunkach jakimi są bez wątpienia piwsko i wóda. Podobno wspomniany destylat z agawy jest mocny, nieżle wali w dekiel i głowa nie boli the day after. Odpowiedz Link
pampleluna julekul 15.04.08, 13:34 Wybacz, że pozwoliłam sobie na żarty, i małą literę na początku zdania, to skandal w tym towarzystwie jak widzę..coż polecam więcej dystansu do siebie i wieczorkiem drinka z melisy...nazwanie kogoś w moim wieku dzieckiem to już można tylko za komplement uznać więc dziękuję bardzo:DD A co do kombiaka to wyobraź sobie, że miałam takowy z 1997 r. dziwne nie? Odpowiedz Link
julekul Re: julekul 15.04.08, 17:38 Dziećmi jesteśmy wszyscy. Żart o psie i towarzystwie był nieco niesmaczny, sama przyznasz, więc pozwoliłem sobie na pewne uwagi aby interlokutor nabrał do siebie dystansu. A co do kombiaka-skoro go miałaś-tym bardziej się dziwię malkontenctwu. Co do melissy-dobra rada-czasem temperament nie pozwala mi zasnąć. Odpowiedz Link
tommy_bx Re: julekul 16.04.08, 10:29 Nie wiemy w jakim jestes wieku, Pampelunciu. Napisz cos o sobie. Co do kombi, zgodzę sie: nie znosze tych aut, sa przeznaczone wyłacznie dla emerytow. Poza sportwagonami. Alfowskie sportwagony zupełnie nie przypominają kombi i chwała im za to. Odpowiedz Link
pampleluna proszę uprzejmie 16.04.08, 10:59 Mam całe 33 i jestem zdziecinniała i humorzasta..no i ma 200tys na liczniku:DDD Odpowiedz Link
julekul sportwagon 16.04.08, 20:55 Zaryzykuję nawet stwierdzenie (mój subiektywny punkt widzenia),że kombiaki 156 są ładniejsze od sedanów. Ta zwarta bryła,opływowa sylwetka,drapieżny przód.....właśnie wybieramy się z żoną na przejażdżkę. Odsyłam do wątku sex w alfie. Odpowiedz Link
julekul Re: pozdrowienie alfistów 02.05.08, 00:59 Nazwanie 33-latki dzieckiem to komplement. Chociaż koleżanka była jeszcze małym dzieckiem kiedy ja byłem już dawno dorosły. Natomiast nazwanie 44-letniego przystojniaka emerytem to gruby nietakt. Ale się nie obrażam. Mogę dalej prawić komplementy. Np. o atrakcyjnych 33-letnich kobietach w pięknych Alfach-Romeo które z niewiadomych powodów malkontencą. Zły to ptak co gniazdo własne kala. Fe! Ale ja tu bredzę od rzeczy a nie doczekałem się opinii na temat wykorzystania logo Alfy w herbie rycerskim. Czekam zatem. Odpowiedz Link