strutter Re: Witamy !! 08.01.07, 15:39 witam Starzy Wyjadacze i pozostali... to jazda!... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Witamy !! 08.01.07, 15:59 bassooner napisał: > bass wita strutter'a...;-) .........nie tylko bass wita:))lexus tez. Odpowiedz Link
yamasz hehe... 08.01.07, 18:52 glupia sprawa... ale ja się tu jeszcze nie wpisałem, tak więc CZEŚC wszystkim :P Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 08.01.07, 23:26 bass wita was...bass wita, bass wita, bass wita was... Odpowiedz Link
al9 pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 09:48 obserwuję forum od jakiegos czasu... Wszystkich pozdrawiam będę merytoryczny i krwiożerczy :-)) Artur Odpowiedz Link
lexus400 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 10:40 al9 napisał: > będę merytoryczny i krwiożerczy > :-)) .......jedlismy juz takich na sniadanie:)) witamy Odpowiedz Link
pizza987 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 10:44 al9 napisał: > obserwuję forum od jakiegos czasu... > Wszystkich pozdrawiam > będę merytoryczny i krwiożerczy > :-)) > Artur Aloha! Za chwilę z kawką i camelkiem bez filtra zajrzy Bass.... Odpowiedz Link
bassooner Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 12:29 Ano zajarzyłem, witam, a Camelki jeszcze mam nierozpakowane...;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 12:59 bassooner napisał: > Ano zajarzyłem, witam, a Camelki jeszcze mam nierozpakowane...;-) .........rzuc to gowno:)) Odpowiedz Link
bassooner Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 13:06 Wiem, wiem i dobrze, że mi gadasz ale z drugiej strony ja palę jednego, dwa na dzień, czasami kilka dni nie palę wogóle, ale po tych kilku dniach jak se zapalę tego jedynego na dzień, to mam taką przyjemność, że hej... Odpowiedz Link
lexus400 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 13:24 bassooner napisał: > Wiem, wiem i dobrze, że mi gadasz ale z drugiej strony ja palę jednego, dwa na > dzień, czasami kilka dni nie palę wogóle, ......wiec w Twoim przypadku nie widze absolutnie sensu palenia. Odpowiedz Link
bassooner Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 13:41 Sens jest taki, że mam zaj...... przyjemność z tej jednej fajki do kawy, gdy czasami przy imrezie zjaram z pięć, to ta piąta już mi wogóle nie smakuje i na następny dzień mam wyrzuty sumienia...ale się nam tutaj czat zrobił lex. Odpowiedz Link
simr1979 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 14:06 bassooner napisał: > gdy > czasami przy imrezie zjaram z pięć, to ta piąta już mi wogóle nie smakuje Organizm się broni...... Odpowiedz Link
simr1979 Re: pozdrawiam serdecznie 11.01.07, 13:13 al9 napisał: > > będę (...) krwiożerczy > :-)) > Artur Obiecanki, cacanki...;) :) Odpowiedz Link
expedit54 Re: Witamy !! 08.01.07, 19:20 ja też wszystkich witam, trochę spóźnione ale zawsze :)) Odpowiedz Link
pap10 Re: Witamy !! 20.01.07, 20:39 Witam witam i o zdrowie pytam! :D Pozdrowka, Pozdrawiajacy Pap :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 21.01.07, 00:13 W pizzowie to witamy się "no to po malutkim" ...jak powiedział pewien sołtys wyciągając jądra z sieczkarni... WiTAM. Odpowiedz Link
lenarty Re: Witamy !! 09.03.07, 13:42 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Od dłuższego czasu jest stałym czytelnikiem forum Automobil, a od niedawna - członkiem forum (hurraaaa!!!). Pozdrawiam zarówno wszystkich "starych wyjadaczy" (ukłony dla mejsona, typsona, bassooner, m.a.n.n., emes-nju, pławskiego, lexus400 i wielu innych przeze mnie nie wymienionych), jak i dla forumowych nowicjuszy. Na dzień dobry deklaracja: postaram się współtworzyć miłą, serdeczną, pełną inteligentnego poczucia humoru, a zarazem rzeczową atmosferę forum. Szerokiej drogi! lenarty Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: Witamy !! 09.03.07, 14:13 że niby dla mnie? łoo... poczułem się połechtany. witaj. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Witamy !! 09.03.07, 14:22 Jam tez polechtan... Witam wiec z wyzyn mojego watpliwego wyjadactwa :-) Odpowiedz Link
lenarty Re: Witamy !! 09.03.07, 14:38 hehe :) tak się jakoś musiałem "wkupić" w forumowe łaski auto-wyjadaczy ;) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Witamy !! 09.03.07, 14:44 lenarty napisał: > hehe :) tak się jakoś musiałem "wkupić" w forumowe łaski auto-wyjadaczy ;) No tak! Dzien bez wazeliny, dniem straconym :-D Odpowiedz Link
lenarty Re: Witamy !! 09.03.07, 15:02 Powiedziałbym raczej: pierwszy dzień na forum bez wazeliny pierwszym dniem straconym! :) Jutro będzie inaczej ;) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 09.03.07, 15:56 bassooner napisał: > bass wita...;-))) Na to czekałem ;) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Witamy !! 09.03.07, 15:18 lenarty napisał: > Powiedziałbym raczej: pierwszy dzień na forum bez wazeliny pierwszym dniem > straconym! :) > Jutro będzie inaczej ;) Czyli jutro nam dopierd...? ;-D Odpowiedz Link
lenarty Re: Witamy !! 09.03.07, 15:33 Bez obaw, nikomu krzywda się nie stanie :P bałbym się zadzierać :) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Witamy !! 09.03.07, 17:15 lenarty napisał: > Dzięx - postaram się utrzymać poziom Witaj. Ja poziomu nie trzymam, ale ty się postaraj.:))) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 10.03.07, 00:43 Why lenarty i pizza czekali na "bass wita" ??? O to jest pytanie ??? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 10.03.07, 20:25 bassooner napisał: > Why lenarty i pizza czekali na "bass wita" ??? O to jest pytanie ??? Bo jak po raz pierwszy ujrzały moje oczęta "bass wita Was..." to dostałem śmiechawki, tak że cała firma zleciała mi się do biura.... ;-D Odpowiedz Link
kamiill Re: Witamy !! 02.04.07, 23:32 I ja sie tak ladnie i oficjalnie przywitam - Kamil :) Jestem pracujacym studentem kulturoznawstwa z Wrocławia. Prawo jazdy posiadam od marca roku 2006. Wlasnego samochodu brak (zawsze inne wydatki sa :)). Poza tym... Uwielbiam ogladac filmy, lubie przyjemna (dokladnie taka) muzyke i pioro Bukowskiego. Na forum zagladalem czesto jakies 2 lata temu.. Bez pisania oczywiscie :) Teraz jakos znowu wszedlem i pomyslalem, ze jako posiadac Prawa Jazdy moge juz cos tutaj napisac :) Odpowiedz Link
margotje Re: Witamy !! 03.04.07, 10:17 mrzagi01 napisał: > witam breslauera! :) No to pieknie, k.. , pieknie! Ja tu walcze o "Poznan" zamiast "Pozen", o "Krakow" zamiast : Krakau", o Wroclaw zamist "Breslau".... a tutaj takie kwiatki??? Witaj Kamilu z Wroclawia :))))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Witamy !! 03.04.07, 10:28 to moze WROCLOVE ;) voohan.wrzuta.pl/audio/hTZbLLcavd/ Odpowiedz Link
edgar22 Witajcie 13.04.07, 23:17 Jakiś czas temu wciągnęło mnie nieco forum "Bezpieczeństwo..." i stamtąd właśnie do Automobila przywiodła mnie sygnaturka Mejsona.... Pozwolę sobie dorzucić czasem swoje trzy grosze. Mam nadzieję, że będzie to bardziej z sensem niż bez sensu. :) Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
edgar22 Re: Witajcie 14.04.07, 21:32 typson napisał: > Przemysław Edgar? Nieee, możesz odetchnąć ;) Odpowiedz Link
mejson.e Re: Witajcie 14.04.07, 09:38 edgar22 napisał: "do Automobila przywiodła mnie sygnaturka Mejsona...." Alem dumny! ;-) Szczerze się przyznam, że na to liczę i nie zmieniam sygnaturki od lat... Może nawet prawdziwy tebe istnieje na z innym nickiem i manierami na Automobilu? ;-) Witam serdecznie! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witajcie 15.04.07, 17:01 Aloha zatem, widziałem że Bass już Cię powitał, więc nieco się spóźniłem ;) Odpowiedz Link
jadzia64 Re: Witajcie !! 18.04.07, 09:40 Dzięki za przyjęcie na forum. Nie wiem czy dużo tu blondynek, ale ja jestem blondynką i mam nadzieję, że jakoś mnie strawicie :)) na samochodach się nie bardzo znam, ale mam zamiar to zmienić dzięki Wam ;)) Odpowiedz Link
margotje Re: Witajcie !! 18.04.07, 10:12 Witaj Jadziu na pokładzie. Ja również jestem blondynka, ale nosze okulary. A Ty ? Tez nosisz okulary? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witajcie !! 18.04.07, 10:47 Aloha! Kobiety są tu jak zawsze mile widziane. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Witajcie !! 18.04.07, 14:26 Witamy! jadzia64 napisała: > na samochodach się nie bardzo znam, ale mam zamiar to zmienić dzięki Wam ;)) Eeee, to nie ten adres. My tu glownie o polityce i swinstwach. Padla nawet kiedys propozycja, zeby to forum nazwac "w zasadzie automobil" ;-) Odpowiedz Link
crannmer A jaki byl ten stary... 04.05.07, 22:49 , szanowny piaty elemencie? MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Odpowiedz Link
lylu Re: A jaki byl ten stary... 04.05.07, 23:00 crannmer napisał: > , szanowny piaty elemencie? > > MfG > > C. to juz pozostawiam spostrzegawczości pytajacego :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: A jaki byl ten stary... 04.05.07, 23:10 A mnie się kojarzy coś z kwiatkiem o białych płatkach ;) Trafiłem? Odpowiedz Link
lylu Re: A jaki byl ten stary... 04.05.07, 23:17 pizza987 napisał: > A mnie się kojarzy coś z kwiatkiem o białych płatkach ;) Trafiłem? pizzo, jak zwykle, masz rację :) Odpowiedz Link
pizza987 Re: A jaki byl ten stary... 04.05.07, 23:21 Dziękuję, dziękuję, a gdzie wizytówka jeżeli wolno spytać? Odpowiedz Link
lylu nie ma za co! 04.05.07, 23:27 pizza987 napisał: > Dziękuję, dziękuję, a gdzie wizytówka jeżeli wolno spytać? > daj mi troche czasu.... :) Odpowiedz Link
st1545 Re: Witamy !! 06.05.07, 13:33 Cześć :-) Wszedłem na forum, zostałem przyjęty, pewnie trochę tu zostanę: Tomek + 3 dziewczyny i 1 Twingo 1.2 16V; Warszawa - Wesoła Odpowiedz Link
lexus400 Re: Witamy !! 06.05.07, 14:10 To ja hurtowo powitam wszystkich niedawno przybylych:)) "st1545 napisał: > Cześć :-) > Wszedłem na forum, zostałem przyjęty, pewnie trochę tu zostanę: > Tomek + 3 dziewczyny i 1 Twingo 1.2 16V; Warszawa - Wesoła" ..........aaaaa dlaczego "troche"??? zostan dluzej. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 06.05.07, 14:48 Aloha! możesz z nami pobyć trochę więcej niż trochę ;) Tylko uważaj, AUTOMOBIL uzależnia.... Odpowiedz Link
margotje Re: Witamy !! 06.05.07, 19:08 st1545 napisał: > Cześć :-) > Wszedłem na forum, zostałem przyjęty, pewnie trochę tu zostanę: > Tomek + 3 dziewczyny i 1 Twingo 1.2 16V; Warszawa - Wesoła No to jesteśmy sąsiadami (jak jestem w Warszawie) . Witam ziomka! :))) Odpowiedz Link
wiolen Re: Witamy !! 08.06.07, 10:25 Dzień Dobry, domyślnie witam we wszelkich językach świata... Odpowiedz Link
mejson.e Re: Witamy !! 09.06.07, 01:22 wiolen napisała: "we wszelkich językach świata" Nieważne w jakim, byle mieć coś do powiedzenia ;-) Witam serdecznie! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 09.06.07, 17:02 to prawda, jezyk na naszym forum nie jest wazny, wazne jest wzajemne zrozumienie Odpowiedz Link
mejson.e Re: Witamy !! 09.06.07, 20:57 tomek854 napisał: "И то я люблю зk6есь" Bот шутник! ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
mojec4 Re: Witamy !! 19.06.07, 22:11 Witam wszystkich, jestem nowa na forum, wiec poki co troche sie porozgladam po watkach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Witamy !! 19.06.07, 23:24 Kobiety, wobec znaczniej nadreprezentacji samcow na tym forum, mile widziane :-) pzdr Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 19.06.07, 23:24 nie przypominam sobie, by była jakas promocja dla kobiet na zakładanie konta na naszym forum (np 10 postów gratis) a mimo to ostatnio jakis wysyp jest :) witam i ja Odpowiedz Link
mejson.e Re: Witamy !! 19.06.07, 23:38 A witam, witam! Przyda sie nowe spojrzenie... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 20.06.07, 08:11 Aloha, miło powitać w naszych skromnych schizofrenicznych progach ;) Odpowiedz Link
ballbreaker bry... 07.08.07, 00:03 jak obyczaj kaze, witam szanowne grono forumowe :) co prawda czytam Was juz chyba dobrych pare lat, ale rzadko i wyrywkowo :) moze jak juz sie wprosilem to cos sie w tej kwestii zmieni :) Pzdr. Odpowiedz Link
typson Re: bry... 07.08.07, 00:06 witam i pozdrawiam rowniez, do pisania zachecam, tresci dowolne, byle nie najezdzac zbytnio na innych i w sumie mozna o wszystkim pisac Odpowiedz Link
bassooner Re: bry... 07.08.07, 14:08 Bry, bry...bass wita, a i przy okazji dwusetnego wpisu dokonałem...;-))) Odpowiedz Link
emzecik Re: Witamy !! 10.08.07, 15:19 się witam :) lubię Was czytać, a że tematy mi bliskie, to skrobnę conieco czasem Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 10.08.07, 16:51 Bass wita...dawaj namiary na "garść piachu"...ale mi szybko...;-))) Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 10.08.07, 17:58 wiem, ze muzycy bywają pojechani ale nie wiedziałem, ze uganiasz sie za facetami... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Witamy !! 10.08.07, 19:34 bassooner napisał: > Oooo...spojrzałem ino na zdjęcie...;-((( Oooooo taaaak - garsc piachu jest OK!!!! Odpowiedz Link
emzecik Re: Witamy !! 13.08.07, 16:11 bassooner napisał: >dawaj namiary na "garść piachu"...ale mi szybko...;-))) wolałbyś raczej Zepp poznać, przynajmniej kobietą jest ;> Odpowiedz Link
jorn Re: Witamy !! 15.08.07, 22:48 Głowę bym dał, że się kiedyś przedstawiałem, ale w tym wątku mnie nie ma. Ale nie szkodzi, tamte informacje już i tak nieaktualne,więc zapodaję nowe: Płeć: M Rocznik (mój): 1972 [do tej pory bez zmian, teraz zaczyna się nowe] Rocznik (samochodu): 2006 Zamieszkały: okolice Brukseli Od 2006 r. jestem Skodziarzem (Octavia II, wcześniej Daewoo Nubira I). Jeśli chodzi o paliwo - zamieniłem LPG na ON. Na forum udzielam się dość rzadko, czytam częściej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
margotje Re: Witamy !! 15.08.07, 23:19 witaj. Czy nazwisko w Twojej sygnaturce to Twoje nazwisko? Jesli tak, to masz z pewnoscia holenderskie korzenie. Wnosze z pisowni (po flamandzku bylo Van der.....) Odpowiedz Link
niewygodny Re: Witamy !! 11.09.07, 22:44 witam wszsytkich i dziękuję za przyjęcie :) Krótkie CV ;) 1. Od jakiegoś czasu czytjący fan tego forum 2. Fan samochodów niemieckich i jednego japońskiego (no może dwóch) 3. Mam więcej do powiedzenie na dowolnie wybrant temat niż na temat motoryzacji ;) 4. Historycznie i psychologicznie pochodzę z Krakowa, zawodowo z Warszawy a chwilowo z ... Ljubljany. To chyba tyle, reszta wyjdzie w praniu Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 11.09.07, 23:02 Witaj, witaj, nie przejmuj się, my forum motoryzacyjnym jestesmy chyba głównie z nazwy ;) Odpowiedz Link
edek40 Re: Witamy !! 12.09.07, 10:39 Jak sie ma nie przejmowac? Biedak pochodzi z Krakowa, mieszkal w W-wie, a wiadomo, ze mieszkancy tych miast kochaja sie do bolu. Bo Krakusy maja zal do Warszawiakow o to, ze juz nie sa stolica, a Warszawiacy maja zal do Krakusow, ze nie zabiora w cholere tej stolecznosci do siebie. Ponadto forum motoryzacyjnym nie jestesmy, bo rzadzi PiS, woda oraz chomas. Kiedy pisac o samochodach? Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 11.09.07, 23:10 Witamy w naszym homofobicznym gronie z narzuconą poprawnoscia polityczną :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 12.09.07, 10:24 Słowenia rządzi!!! A jak tam pogoda w Ljubljanie??? Odpowiedz Link
niewygodny Re: Witamy !! 12.09.07, 13:32 bassooner napisał: > Słowenia rządzi!!! A jak tam pogoda w Ljubljanie??? Normalnie powiedziałbym że pogoda dość pieska jest, ale po tym piekle jaki tu było w lipcu i częściowo w sierpniu to bardzo fajna taka pieska pogoda ;) Odpowiedz Link
biagggio Re: Witamy !! 05.10.07, 22:54 Cze. Witam z P-nia! Jutro w Pyrlandii na Kolejorzu święta wojna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rudiger121 Re: Witamy !! 28.02.08, 22:16 Witajcie Na imię mam mikołaj, czytam Was od dawna i pomyślałem sobie że moze bym czasem cuś napisał :) Parę słów o sobie... od małego :) interesuję się motoryzacją, zaczęło się to wszystko od tego, gdy za dzieciaka patrzyłem jak ojciec naprawia syrenę, później malucha i trabanta - chociaż ten ostatni akurat się nie psuł, były to bardziej takie pieszczoty. Przy okazji tłumaczył mi jak to wszystko działa, jak działa "czterosuw" a jak "dwusuw" rysując na piasku odpowiednie schematy... Jakoś tak wyszło że w dorosłym zyciu wybrałem inny zawód, nie związany z motoryzacją, ale w pewnym momencie stwierdziłem że ... ale o tym może kiedy indziej napiszę :) Fajnie Was czytać, nawet gdy nie piszecie o samochodach :) Może kiedyś uda mi się z Wami spotkać :) m. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 28.02.08, 22:34 Witaj i zachodź (do nas, a nie w ciążę, chociaż biorąc pod uwagę imię byloby to nieco utrudnione ;D). A ja korzystając z okazji że zebrało się więcej obywateli przedtawię się ponownie: pizza987 jestem! (cytat ze "Studia otwartych drzwi" z "Za chwilę dałszy ciąg programu" werja pizzy z 2008r.) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 29.02.08, 12:22 bass wita...nie wiatrakuj w pobliżu wystających kantów...;-))) Odpowiedz Link
rudiger121 Re: Witamy !! 01.03.08, 19:10 Witaj bass - mistrzu ciętej riposty :) A co z Twoją powieścią w odcinkach o szwagrze co to do rajchu po sprzęt ADG jeździł? :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 02.03.08, 17:22 rudiger121 napisał: > Witaj bass - mistrzu ciętej riposty :) > A co z Twoją powieścią w odcinkach o szwagrze co to do rajchu po > sprzęt ADG jeździł? :) ____________________________________________________________________ Ano miałem coś jeszcze dopisać ale pojawili się "Chłopcy BOR-owcy", "Pszczelarz", "Czarny Józek Plecownik", "Wiatrakowanie" i jeszcze inne, których nawet nie pamiętam...będzie wena się dopisze...;-))) Odpowiedz Link
rudiger121 Re: Witamy !! 01.03.08, 19:06 No, "Za chwilę ..." to swietny program był :) Pizza - Ty jesteś na tyle słynny ze nie musisz się nawet ponownie przedstawiać :))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 01.03.08, 21:09 rudiger121 napisał: > No, "Za chwilę ..." to swietny program był :) > Pizza - Ty jesteś na tyle słynny ze nie musisz się nawet ponownie > przedstawiać :))) ??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
mrzagi01 a kiego tam znowu przywlekło ?.... 29.02.08, 12:42 ... a! rudiger niejaki... czy zbieżność nicka z legendarną łącznicą Rudiger w kompleksie Riese jest przypadkowa czy zamierzona? ha? pozdro (tak swoją drogą) Odpowiedz Link
rudiger121 Re: a kiego tam znowu przywlekło ?.... 01.03.08, 19:13 nie, rudiger to bohater jednej takiej piosenki... Odpowiedz Link
jajendrek Re: Witamy !! 29.02.08, 20:25 Witam serdecznie wszystkich. Czytam od dawna i chciałbym dołączyć do szacownego grona. Nie żebym na wstępie chciał tyłki lizać ale podoba atmosfera tutaj panująca i poruszane tematy. Moje zainteresowanie motoryzacją jest czysto amatorskie, coś tam dłubię przy swoim wypierdzianym przez Niemca BMW 316 na gazie. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 29.02.08, 23:29 jajendrek napisał: > Witam serdecznie wszystkich. Czytam od dawna i chciałbym dołączyć do szacownego > grona. Nie żebym na wstępie chciał tyłki lizać ale podoba atmosfera tutaj > panująca i poruszane tematy. Moje zainteresowanie motoryzacją jest czysto > amatorskie, coś tam dłubię przy swoim wypierdzianym przez Niemca BMW 316 na gaz > ie. Masz specyficzne zapędy (chodzi o to lizanie tyłków ;P), a posiadany samochód nie jest jak widać niezbędną przepustką do tego forum. A nasze forum jak dobry śmietnik przygarnia każdego-nawet pizzę po przejścich ;) Baw się z nami dobrze. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Witamy !! 01.03.08, 13:52 Witam nowych członków. Skoro czytaliście wcześniej to forum,to pewnie wiecie jaki ze mnie wredny typ. :-D Pzdr. Odpowiedz Link
jajendrek Re: Witamy !! 01.03.08, 14:59 krakus.b6 napisał: > Witam nowych członków. > Skoro czytaliście wcześniej to forum,to pewnie wiecie jaki ze mnie > wredny typ. O tak, ale są jeszcze wredniejsze :))) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Witamy !! 02.03.08, 18:57 tomek854 napisał: > Dziękuję że i o mnie się pamięta ;-) Myślisz że jesteś bardziej wredny ode mnie? A tak chciałem być najwredniejszym "automobilistą" z wrednych. :-D Odpowiedz Link
margor24 Re: Witamy !! 03.03.08, 00:13 Witam wszystkich. Zaglądam na to forum od dosyć dawna, postanowiłem w końcu dołączyć. Jeżdżę zazwyczaj polonezem (a co, jeździ i dużo nie kosztuje;)) po okolicach górnego śląska. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 03.03.08, 00:48 Witaj, witaj ;) Widzę że wysyp nowych forumowiczów nam się trafił. A polonez zacny pojazd, w końcu prawo jazdy takim robiłem i jeszcze żyję... Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Witamy !! 09.05.08, 01:17 Dzien dobry :) Normalnie jestem w szoku, juz myslalem, ze o moim zgloszeniu zaponiano :P Co o mnie .. po prostu tiges_wiz czylo AES na forum automoto i bezpieczenstwo ;) Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 09.05.08, 01:39 aaa, no bo tak wyszło, ze nikt nie zaglądał do skrzyni ;) witamy! Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 09.05.08, 08:01 Dzień dobry, baw się dobrze. Na posty Bassa miej zawsze wilgotną ściereczkę do wycierania monitora pod ręką ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 09.05.08, 14:37 pizza987 napisał: > Dzień dobry, baw się dobrze. Na posty Bassa miej zawsze wilgotną ściereczkę do wycierania monitora pod ręką ;) ____________________________________________________________________ Bass wita Was...;-))) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 10.05.08, 10:43 Gnot...znaczy pasi...ilość pryknięć w czasie grania górnych rejestrów zmniejszyła się znacznie...znaczy nie muszę się tak nadymać...słowem gra się lżej, strojniej i przyjemniej...;-))) Senkju weri macz za ekspotr tu Poland...;-))) Odpowiedz Link
filavandrel Re: Witamy !! 25.08.08, 14:01 Witam .Z chęcią przyłączę się do tak zacnej kompanii. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Witamy !! 25.08.08, 14:39 filavandrel napisał: > Witam .Z chęcią przyłączę się do tak zacnej kompanii. skoro tak, to prosiemy.... Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 25.08.08, 15:10 filavandrel napisał: > Witam .Z chęcią przyłączę się do tak zacnej kompanii. No weź nas tu nie obrażaj ;) A przynajmniej mnie :-P Witaj i baw się dobrze. Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 25.08.08, 19:15 Bass wita... a swoją drogą, to spację robi się za kropką, a nie przed... ;-))) Odpowiedz Link
t-tk Re: Witamy !! 11.12.08, 16:30 Witam serdecznie. Jestem tu nowy. Właściciel postanowił zmienić się z tomaszka na t-tk. Tak więc nowy nick, stary właściciel. Wreszcie wyspiarz nie będzie mial pretensji a i Tomaszkowanie się skończy. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 11.12.08, 18:01 t-tk napisał: > Witam serdecznie. Jestem tu nowy. Właściciel postanowił zmienić się z tomaszka > na t-tk. > Tak więc nowy nick, stary właściciel. > Wreszcie wyspiarz nie będzie mial pretensji a i Tomaszkowanie się skończy. Jesteś pewien że tomaszkowanie się skończy?? Witaj, witaj, zachodź jak mówiom ;) Odpowiedz Link
skyddad Re: Witamy !! 16.12.08, 15:54 Witajcie przyjaciele i znajomi z rozpedu dokonalem wpisu.Wiele sie zmienilo od tamtej pory.Zostalem w tym roku pensjonerem ale po trzech miesiacach powolali do pracy z powrotem ale w bardzo malym wymiarze. Coz najwiekszym konikiem i moim ulubionym sportem sa w dalszym ciagu narty. Ide z duchem czasu i na codzien kolo domu do 20km poruszam sie hybryda ladowana.Jaka hybryda ? bardzo prosta moje miesnie napedzaja fitnes pojazd ktory sie zwie Trikke ale wspolnie z elektrycznoscia.Wzwiazku z tym pojazd zwie sie TRIBRED. Ot taki; community.brandentertain.com/_TrikkeTrakk-Demo-Attraction/video/306149/20603.html?b= Pzdr.Sky-Michal Odpowiedz Link
qwaroslaw Re: Witamy !! 16.04.09, 18:55 witam witam Po dluzszej "walce" o dostęp wreszcie jestem Jakby kto pytał to jestem tym za którym winnix ogladala sie w lusterkach :P Odpowiedz Link
margotje Re: Witamy !! 16.04.09, 19:50 qwaroslaw napisał: > witam witam > Po dluzszej "walce" o dostęp wreszcie jestem > > Jakby kto pytał to jestem tym za którym winnix ogladala sie w lusterkach :P > Witaj, witaj... Ale z kimze Ty musial tak mocno walczyc? ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Witamy !! 16.04.09, 21:32 zapomniałem, ze tam trzeba zaglądać, pseplasam... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Witamy !! 16.04.09, 21:49 typson napisał: > zapomniałem, ze tam trzeba zaglądać, pseplasam... .......coś mnie tknęło tak z ciekawości jak to wygląda:)) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 16.04.09, 21:57 typson napisał: > zapomniałem, ze tam trzeba zaglądać, pseplasam... > chyba jednak te okulary Ci pomogły (albo nie pomogły) :P Odpowiedz Link
qwaroslaw Re: Witamy !! 17.04.09, 10:21 a czekalem sobie na dostep tutaj:) ale winnix pomogla Odpowiedz Link
pizza987 Re: Witamy !! 16.04.09, 21:57 qwaroslaw napisał: > Jakby kto pytał to jestem tym za którym winnix ogladala sie w lusterkach :P > Narodziny jakiegoś uczucia? ;) Odpowiedz Link
xeikon Re: Witamy !! 17.04.09, 17:43 Cześć wszystkim a zwłaszcza pewnemu adminowi z gazety. Ciekawe,czy stą też zacznie mnie wycinać? ;-) Odpowiedz Link
energy52 Re: Witamy !! 02.07.09, 09:27 Cześć. Fajne forum. Na tyle, że jestem skłonny zrezygnować z korespondencji z Bravo oraz telefonów do Torunia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
t-tk Re: Witamy !! 02.07.09, 10:49 Witam ;) > Fajne forum. Na tyle, że jestem skłonny zrezygnować z korespondencji z Bravo Ale prenumeraty nie wywalaj do kosza od razu - możesz przeczytać ;) Odpowiedz Link
pan-hiszpan Re: Witamy !! 21.11.09, 01:09 Witam Użytkownik tomek854 zaprosił mnie do waszego grona, za co chciałem podziękować. Prawko kat. B mam od miesiąca, zerowe doświadczenie na drodze, póki co niestety brak własnego samochodu, no ale... może niedługo będzie lepiej. Interesuje się głównie japońskimi samochodami z lat 80 i 90. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Witamy !! 21.11.09, 07:16 Miło powitać:)) a tak z ciekawości dlaczego hiszpan i w dodatku pan??? Odpowiedz Link
margotje Re: Witamy !! 21.11.09, 12:41 sven_b napisał: > Witamy i pozdrawiamy. a milych wrazen wielu zyczymy :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Witamy !! 21.11.09, 13:20 bass vita! może pan hiszpan lubi na hiszpana ;-))) Odpowiedz Link
pan-hiszpan Re: Witamy !! 21.11.09, 17:08 lexus400 napisał: > Miło powitać:)) a tak z ciekawości dlaczego hiszpan i w dodatku pan??? bassooner napisał: > bass vita! > > może pan hiszpan lubi na hiszpana ;-))) Hehe, podczas zakładania konta wiedziałem, że komuś gdzieś może się to z tym skojarzyć :P Ale nie, login wziąłem z zakamarków mojej pamięci, tak mi się przypomniało, po prostu dawno temu nauczyciel od języka rosyjskiego tak na mnie mówił, wtedy mój wygląd, ubranie, uczesanie i zarost kojarzyły mu się z człowiekiem z Hiszpanii (nie wiem dlaczego hehe). A czemu "pan"? Hmm... samo "hiszpan" było zajęte ;-) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Witamy !! 21.11.09, 19:34 pan-hiszpan napisał: > po prostu dawno temu nauczyciel od języka rosyjskiego rocznik minimum '78 , ci ostatni załapali sie na obowiązkowy ruski Odpowiedz Link
tomek854 Re: Witamy !! 21.11.09, 20:16 Nie, bo ja byłem pierwszy, który się nie załapał, a nie jestem 79 :-) Odpowiedz Link
mezonteta Re: Witamy !! 09.12.09, 09:02 Mówię "Cześć" starym wyjadaczom. Od dłuższego czasu podczytuję to forum. Od czasu do czasu coś napiszę. Krótko o mnie: Fż60, B71, 1,5Mkm, VW. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
edek40 Czy tylko ja tego nie rozumiem? 09.12.09, 12:37 > Krótko o mnie: Fż60, B71, Ale witamy!!! Odpowiedz Link
mezonteta Re: Nie tylko Ty 09.12.09, 13:26 Przecież to proste: facet, żonaty, rocznik 1960, prawko B od 1971, przejechane 1,5 mln km, jeżdżę VW. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Nie tylko Ty 09.12.09, 13:37 mezonteta napisał: > Przecież to proste: facet, żonaty, rocznik 1960, prawko B od 1971, przejechane > 1,5 mln km, jeżdżę VW. Witaj w klubie:)) to Ty do najmłodszych już nie należysz:)) Odpowiedz Link
strongwaz Re: Nie tylko Ty 09.12.09, 13:56 Chyba utrata wolności była w 1960 jeśli prawko w 1971... Odpowiedz Link
mezonteta Re: Nie tylko Ty 09.12.09, 14:45 Ożesz.........miało być 1977 (nie ten klawisz). A wiekiem się nie przejmuję (a gdy cię czas pogania przodem puszczaj drania...). Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Nie tylko Ty 09.12.09, 14:54 Luzik. Ostatnio byłem na szkoleniu gdzie pan w wieku koło 50 miał prawie 45 lat doświadczenia. Bo przez większość zawodowej pracy był na 2 etatach. Odpowiedz Link