april02 Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 10:53 Zdrowia, szczęścia, pomyślności I niech się marzenia spełniają w porę Odpowiedz Link
orale CYTRYNOWEJ EDYCIE 16.09.09, 11:46 Cytrynko, wszystkiego najlepszego, szczęścia, szczęscia i czego sobie tylko życzysz Odpowiedz Link
bumbecki Re: CYTRYNOWEJ EDYCIE 16.09.09, 12:54 wszystkiego najlepszego Cytrynowej zycze Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 12:47 Strzelaja te korki az pracowac nie mozna, to przylecialam sobie chlapnac. Naszym kochanym Edytom wszystkiego wedlug ich zyczen, ja sie tylko podpisze. Kwitnijcie nam pieknie jak eulalijski jasminek-samosiejka, bez wzgledu na pore roku. Jak mszyc nazbieram to wam wkleje. Narazie chlup i do roboty. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EDYTOM!!! 16.09.09, 23:26 Uff, zdazylam z tymi mszycami. Najmodniejszym kwiatkiem na forum okazaly sie dzis nagietki, wiec prosze uprzejmie Prawda ze piekny kolor? -- po prostu, prosto z mostu.. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EDYTOM!!! 16.09.09, 23:28 A poniewaz Tereska zapomniala o motylkach to ja ciepla raczka dorzucam z propocji. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: EDYTOM!!! 16.09.09, 23:53 Dzięks! Już wiem co będzie rosło u mnie na balkonie w przyszłym roku! Tylko nie domagajcie się określenia koloru sr....czki po nagietkach,bo ja jeść ich nie będę! Dziękuję,Asiu! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: EDYTOM!!! 17.09.09, 16:34 Dziewczyny, ja dopiero teraz widze ze w Explorer wcale nie fruwaja. jak slowo honoru ze w Mozzilii fruwaly jak wariaty. Wierzy mi ktos? Kto ma jeszcze Firefoxa niech potwierdzi laskawie bo ja nie wiem czy do okulisty czy od razu do psychiatry...? Tak czy siak, dzis na poprawiny przyszlam. Szampana nie musze, chetnie piwo. A kto dzis ma ymynyny niech stawia swiezy napitek i pomyslnosci! Odpowiedz Link
groha Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 12:57 Wszystkiego najedytowszego! Edyty, to fajne dziewczyny są Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 13:02 Edytom wszystkiego najwspanialszego życzę. Odpowiedz Link
ter.eska Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 14:42 Edytom wszystkiego naj...chmielewskiego i wszystkiego czego sobie życzą Odpowiedz Link
dorka_31 Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 15:02 Edytkom życzę wszystkiego dobrego, a przede wszystkim dużo radości i jak najmniej zmartwień Odpowiedz Link
ewa9717 Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 16:32 I ode mnie! I ode mnie! Ale sie wstrzeliłam: żółty prezent poszedł rano, Orale upędzi, to i se golniecie za jakiś czas. Ja mogę już, bo mam trochę zeszłorocznej Siup! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: EDYCIE!!! 16.09.09, 17:30 I ja się dołączam, smacznego, dla wszystkich Edyt słodkie pomarańcze Odpowiedz Link
orale Re: Edytkom... 16.09.09, 20:42 Bardzo dziekuję za życzenia. Te imieniny były wyjątkowe, nie świętowałam ich w świętokrzyskim, to ja nie wiem czy one się liczą Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Edytkom... 16.09.09, 20:58 I ja pięknie dziękuję za życzenia,a Edycie życzę tego wszystkiego co powyżej było życzone i żeby nadal była taka jaka jest,bo fajna jest! Odpowiedz Link
hortensja66 Re: Edytkom... 16.09.09, 21:08 Dziewczyny, jeszcze ode mnie! Spełnienia najskrytszych marzeń i duuuużo zdrówka Odpowiedz Link
goonia Re: Edytkom... 16.09.09, 22:13 Jeszcze zdazylam...........Solenizantkom drogim, pomyslnosci i spelnienia marzen zycze. Ale sie zdziwilam, ze Cytrynka to Edyta! W sumie nie wiem dlaczego, bo wcale nie wiedzialam jak jej na imie. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Edytkom... 16.09.09, 22:25 Dziękuję i tobie gooniu,a co do imienia,to skąd niby miałaś wiedzieć? Nie udało nam się,niestety, spotkać ubiegłego lata,więc i nie było okazji przedstawić się sobie imieniem,nicki znamy,facjaty znamy ze zdjęć,lubimy się i o to chodzi! Buziaczki. PS. Jak tam choróbsko? Pooooszło? A jak parapetówki? Żyjesz jeszcze? Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Edytkom... 17.09.09, 15:04 Tylko dwa dni mnie było, a tu taaaki bal. Kochane Edytki - zdrowia,miłości i jeszcze raz pieniędzy A po balu - jak zawsze zostają tylko wspomnienia i ... baloniki. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Edytkom... 17.09.09, 15:12 I to w dodatku z baaardzo dużą ilością mszyc Dziękujemy! Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Edytkom... 17.09.09, 15:21 Na drugi dzień po imprezce, jakoś tak się w oczach mieni Odpowiedz Link
orale Re: Edytkom... 17.09.09, 15:36 piękne, nawet mi się to mruganie podoba. Pewnie przez zespół dnia następnego, a że dziś idę na poprawkę zabawową, jutro też będę mrugać Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Edytkom... 17.09.09, 15:49 Mnie mrugają tylko baloniki,bynajmniej nie policyjne,bo imprezy wczoraj nie było. Dzisiaj za to MLP ma urodziny,okrągłe,okrągluśkie,ale imprezy też nie będzie bo wyjechany jest i wróci po nocy,więc i jutro nie będę mrugała. Może nadrobimy w weekend jeśli się uda,ale stoi to pod znakiem zapytania,eh żyźń Odpowiedz Link
goonia Cytrynko 17.09.09, 16:34 Na impreze zawsze sie wkoncu czas znajdzie, szczegolnie jesli to na okolicznosc okraglych urodzin. Mnie sie szykuja takie okragle za rok i juz sama nie wiem jak mam sie uczcic, zwykle to nie zawracam sobie glowy ale w koncu chyba trzeba zaczac obchodzic, chocby tylko raz na 10 lat. Pozdrowienia dla jubilata. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Cytrynko 17.09.09, 17:19 No pewnie,że się znajdzie! Choćby krótką i dwuosobową,ale tak,zdecydowanie,TAK! Dziękuję,Gooniu,mniód(sic! nie poprawiać!) na serce mi wylałaś! Za życzenia dla Jubilata bardzo pięknie dziękuję,przekażę,na pewno będzie zaskoczony i zdziwiony będzie pytał,"a kto to Goonia"? Odpowiedz Link
orale Ewo 17.09.09, 17:46 złota kobieto, dostałam, doastałam....., o rany, upiję się dzis z radości na to konto. Dziewczyny, całą mase dobra dostałam, o przepraszam i chłopaki też, ale szczęśliwa jestem i plącze mi się. Przesyłka w lodówce, jutro krojenie i .......... w styczniu picie. Lecę na koncert i tańce, po powrocie zamałpuję obszerniej) dziękuję, dziękuję, no powtarzam się coś dzisaiaj, oszalałam Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Ewo 17.09.09, 20:17 Musi tak Pewnie 'czymś' pryskana była, coby lepiej rosła Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Ewo 17.09.09, 21:41 Syćko bez te atomy, sputniki i kwaśne deszcze, panie. Moja działka je ekologiczno: albo sobie poradzi sama, albo nie. Na razie sobie radzi, bo innego wyjścia nie ma Odpowiedz Link
lylika Re: Ewo 17.09.09, 21:45 Ciekawe kiedy Edyta wróci z tańców? Obiecała, że zamałpuje do Ciebie, ale może i nam uchyli rąbka. Odpowiedz Link
orale Re: Ewo 18.09.09, 10:01 wróciłam o 2, w stanie absolutnie nieodpowiednim do pisania na forum. Ponieważ stwierdziłam, że ostatnio cofnęłam się w rozwoju kulturalnym, intensywnie przeprowadzam akcję odchamiania. Nadrabiam zaległości teatralne, wystawowe i muzyczne. Wczorajszy koncert zakończył się tańcami na stole, zaprzyjaźnieniem z połową uczestników imprezy i wyznaniami dozgonnej miłosci i przyjaźni Dawno się tak dobrze nie bawiłam, na rockową nutę było z odrobiną piosenki autorskiej. Dzisiaj dzień pod znakiem pigwy. Będę siekać i zasypywać cukrem. Jak ja to lubię Odpowiedz Link