edeka5 24.02.04, 08:57 24 luty - imieniny Maćka www.photovault.com/Link/Orders/Flora/Roses/show.asp?tgFRVolume01/OFRV01P06_16 Dużo zdrowia i słodyczy Całe Forum Tobie życzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotka13 Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 09:10 Również przyłączam się do życzeń: Wszystkiego Najlepszego! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 09:13 Szczęścia, zdrowia, pomyślności, a na wieczór wielu gości! Odpowiedz Link
mariurzka Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 10:41 Do życzeń mooooooocno gorrrrrrących dołączam się również ja (pisząca te słowa z Roztocza całkowicie przysypanego białym puchem) Ach, poimprezowałoby się, poimprezowało... (szczególnie że dziś ostatki...) Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 10:50 Za Skaldami napiszę... "Z całego serca życzę Ci, spełnienia marzeń, slonecznych dni..." Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 11:09 jeju... dziekuje ))))))))))))))))))) normalnie sie wzruszylem macie tu po kawalku tortu: www.ichem.com.pl/obrazki/tort.gif oraz po buziaku kk (jeszcze chory, ale mu dzis lepiej, za Waszą przyczyną) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Wątek imieninowy 24.02.04, 15:39 I ja sie dolaczam do zyczen, samych NAJ !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
biuralistka Re: Wątek imieninowy 25.02.04, 04:40 Jeszcze mi się nie wysłało na dodatek Wszyskiego najlepszego z okazji imienin) Mam nadzieję, ze noje życzenia jeszcze się liczą, choć przeterminowane)) Statutu nie wysłała, życzeń w porę nie złożyła.... no czarna ospa albo wykluczenie z powieści czeka mnie jak nic Proszę o wybaczenie Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link
kkeicam Re: Wątek imieninowy 25.02.04, 12:06 no czarnej ospy nie przewidzialem, ale zginelas dosc powaznie... w dodatku cholerka okradli Cie (dowiedzialem sie wlasnie )) a Ty mialas powiazania z... (no dobra, nie powiem z kim, ale wpadlas niezle ;-P kk msciciel Odpowiedz Link
klarisa Re: Wątek imieninowy 25.02.04, 13:44 Maciuś imieniny,imieninami trwać wiecznie nie mogą, może weżmiesz się do roboty i dasz do przeczytania trochę powieści a nie tylko straszysz. Uważaj do Maciejkę spotka coś złego)))) Odpowiedz Link
stara.gropa Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:00 Popieram Klarisę w całej roooooooozciągłości. Dawaj następny fragment. Odpowiedz Link
kkeicam Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:16 juz niedlugo, cio? okazalo sie po czytaniu, ze trzeba tu i owdzie cos zmienic. a poza tym nie lepiej poczekac az skoncze? wytypuje losowo (hehe) testerki i one sprawdza, czy sie nadaje im dalej w powiesc, tym wiecej zagadek, szczurza morda nachodza mnie jakies watpliwosci, az sobie ksiazke kupilem "jak napisac powiesc kryminalna", ktora zaczalem od poslowia naszej Guruy. dzieki czemu mi sie poprawilo troche, bo ona napisala, ze zasad opisanych w tej ksiazce nie stosowala, a nawet nie zna ufff no moze cos Wam wkleje kk rozdarty Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:32 Maciek, nie prowokuj!!! Bo jak się wszystkie zdenerwujemy... W kwestii losowego typowania testerek też możesz mieć niejakie problemy (jak Ci się reszta szanownych Towarzyszek obrazi za niewybranie, to co?) PIsz szybko, wklejaj migiem i nie rozdzieraj się (wewnetrznie czy zewnętrznie) - gdyż istnieje prawdopodobieństwo niejakie, że po rozdarciu mozesz zostać źle sklejony hłe, hłe ) Mariurzka zniecierpliwiona Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:41 Stanowczo popieram podpisujac sie po powyzszym obiema rekami... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:44 Jeśli nie zostanę testerką, to przysięgam, że kryminał rozegra się na żywo! Odpowiedz Link
klarisa Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 14:54 Zgadzam się ze Starą Gropą jeśli też nie zostanę testerką to będzie podwójny kryminał. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 16:30 O nie żadnych testerków! Proszę o poblikację na forum, tak jak było dotychczas. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 18:00 No i właśnie! Już się zaczęło Kilka już prezentuje chęć wcielenia kryminału w czyn, jeśli ominie ich testowanie... Reszta (ukłony w stronę Jotki) stanowczo życzy sobie publikacji na forum... I na co Ci to Maciuś było? Na co, pytam się? ) Jak czegoś nie wymyślisz, to chyba faktycznie zostaniesz rozdarty (nie żeby to był szantażyk, po prostu przewiduję fakty...) Odpowiedz Link
biuralistka Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 20:09 I ja się dołączam do apelu!!! Pamiętaj Maciejko, że końcu niejedna powieść przed nami i musimy się na czymś oprzeć... a najlepiej na życiu... motyw jak znalazł... Zasłużyłyśmy chyba wszystkie na wstępne czytanie, czyż nie? BB <grożąc paluszkiem z marsową miną> Odpowiedz Link
kkeicam Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 21:58 podejmijcie jutro uchwale, ze mam wyslac wszystkim chetnym minimum 50 stron ksiazki ;-P kk niesforny, bo znow ma temperature Odpowiedz Link
biuralistka Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 22:31 kkeicam napisał: > kk niesforny, bo znow ma temperature Temperaturę to zawsze się jakąś ma ;P Jak za niska to też niedobrze. Ale może czas zmienić lekarza, co? Albo się do niego wybrać. A może syrop z cebuli albo czopki? Maciek, nie bądź taki i wyślij powieść, umieść na forum czy co... No przecież zmieści Ci się do skrzynki po kawałeczku, na bieżąco Zdradzę Ci za to jak mam na drugie imię (nie do wypowiedzenia dla normalnych języków, no gratka niesamowita A poza tym wciąż czekam na te obiecane publicznie na forum, przy tysiącach czytających nas cichutko i w ukryciu osób, informacje o St. Petersburgu. Mija tydzień, dwa... Czekaj tatka latka... Pozdrawiam i życzę zdrowia. B. Odpowiedz Link
kkeicam Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 23:15 ej no... petersburg wyslalem jakem jeszcze zdrowy byl ((((( kk (bezdopiskowy) Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 23:55 Nie zapomnij, ze ja tez bardzo pieknie prosze o kopie... Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 08:22 Jutro to mnie na pewno stolica nie zobaczy, więc żądam swoich praw dzisiaj!! 50 stron na priv, kolejny odcinek w sieci albo naprawdę obmyślamy mord) Proszę uznać mój głos za wirtulanie ważny w głosowaniu! Mariurzka (nie piszę jaka, bo furia mną targa) Odpowiedz Link
kkeicam Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 09:40 Zasadniczo to ja wyslalem Beacie liscik z czescia mojej wiedza o Rosji, ale jak wrocicie dzis do domkow z zebrania sprawdzcie skrzyneczki. Zdecydowalem sie kk Odpowiedz Link
jotka13 Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 10:20 A nie można tak wysłać troszeczkę wcześniej - nie wszyscy dysponują internetem w domu. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 12:54 No!!! To się nazywa siła kobiecej perswazji Dzięki Maciek, właśnie odebrałam pocztę, zabieram się do uważnego czytania!! Pozdr. Mariurzka Odpowiedz Link
jotka13 Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 14:38 Dzięki Maćku: odebrałam, przeczytałam i odpisałam Naprawdę świetne, pisz proszę dalej i częściej. Odpowiedz Link
kkeicam Re: Gdzie jest powieść? 26.02.04, 16:00 Przepraszam, przekrecilem Twoj adres, dlatego nie dostalas ciek de boks, juwgota mejl kk Odpowiedz Link
white.falcon Od zaganianej sklerotyczki :) 25.02.04, 22:10 Najlepszego, spóźnionego. Rośnij nam Maćku duuuuży i mąąądry i twóóóórczy. Zawsze zapominam o czymś. Tym razem też. Psiapriasiam i tłukę się skrzydełkiem po sklerotycznym łebku, prosząc o wybaczenie tego faux paux. Odpowiedz Link
biuralistka Re: Gdzie jest powieść? 25.02.04, 23:21 jacek.placek napisał: > kkeicam napisał: > > > ej no... > > petersburg wyslalem jakem jeszcze zdrowy byl ((((( > > ???? > nic nie dostałam Kurczę, to ja pisałam, ale się kompem dzielę B. Odpowiedz Link
stara.gropa Przeczytałam. 26.02.04, 14:00 Maciek! Przeczytałam, a właściwie połknęłam ten fragment, który przysłałeś. Czyta się świetnie. I nie kadzę Ci tu, tylko mówię nagą prawdę. Kiedy dalszy ciąg? Niczego nie zmieniaj, tylko pisz dalej. Odpowiedz Link
kkeicam Re: Przeczytałam. 26.02.04, 14:13 no i wysypalyscie mnie... teraz wszyscy beda chcieli... buuu kk ps. wysle wieczorem wszystkim, a niech tam (jakbym o kims zapomnial, to prosze o przypomnienie na priv) Odpowiedz Link
mariurzka Re: Przeczytałam. 26.02.04, 18:21 Maciek, powinienieś się cieszyć!! Przecież zrobiłyśmy Ci darmową reklamę Pomyśl sobie - ten aplauz, zafascynowane czytelniczki wzdychające na widok najmniejszego choćby słowa pisanego, które wyszło spod twojej ręki... Wawrzyn laurowy na twych skroniach... No dobra,dość tego kadzenia na dzisiaj Odmeldowuję się, idę napawać się dziełem raz kolejny Ps. A tak na marginesie - przychylam się do moich przedmówczyń. Czyta się bosko, szkoda tylko że tak mało... Pozdrowionka ciemnym wieczorkiem!! M. Odpowiedz Link
czekolada72 O rany, a ja poczty nie odbieralam... 04.03.04, 18:02 O rany, ja dopiero teraz odebralam zalegla poczte.... dzieki, dzieki, mam wiec lekture na wieczor )) Odpowiedz Link