orale 29.05.10, 10:17 Wczoraj wieczorkiem przybył na świat nowy chmielwszczanin. Serdeczne gratulacje dla Xkropki i Małegożonka. I wyjątkowy gratisik ode mnie, moc buziaków)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 10:38 Dużo zdrowia dla Joachima i gratulacje dla Rodziców ! Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 10:51 Wspaniale! Gratulacje i duuużo, dużo ciepełka dla całej trójki! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 16:46 Gratulacje dla rodziców!Wszystkiego dobrego dla całej trojki Odpowiedz Link
biaua_glysta Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 17:17 Stu lat w szczęściu i zdrowiu!! Gratulacje! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 17:49 Gratulacje dla xkropki i jej całej rodziny. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Witamy Joachima :))))) 29.05.10, 21:07 Czy wyscie sie powsciekali z ta trojka? Wszystkiego najswietniejszego dla calej czworki! Joachim jest najprzedswietniejszym mlodszym braciszkiem naszej najprzedswiedniejszj starszej siostry Krysi. Jak krowie na rowie, zrozumiane? Ciumaski Kropko i Atalaryku oraz Krysiu . Odpowiedz Link
tutul Re: Witamy Joachima :))))) 30.05.10, 11:14 Niech sie zdrowo chowa,duzy rosnie i niech będzie radością dla rodziców i siostry Odpowiedz Link
konopika Re: Witamy Joachima :))))) 31.05.10, 09:18 Gratuluję całej czwórce. Cieszę się że kolejny maluch TWCh na świecie. Młode pokolenie niechaj rośnie zdrowo, na chwałę rodzicom i rodzeństwom. A swoją drogą, piękne imię, którego dawno nie słyszałam. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Witamy Joachima :))))) 31.05.10, 13:39 Serdeczne gratulacje, niech zdrowo chłopak rośnie i da rodzicom w nocy pospać Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Witamy Joachima :))))) 31.05.10, 19:15 Przyłączam się do najlepszych życzeń, a coś mi się wydaje, że z Joachimów to bardzo przystojne chłopaki wyrastają. I inteligentne (vide Lelewel ) Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Witamy Joachima :))))) 31.05.10, 18:12 bardzo ładne imię. z szczególnych względów zazdroszczę i gratuluję jeszcze mocniej od innych. szcześcia, zdrowia i dużo miłości dla całej rodzinki... Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Witamy Joachima :))))) 31.05.10, 20:05 Xkropko, gratulacje! Piękne imię. Ucałowania dla was wszystkich. Odpowiedz Link
goonia Re: Witamy Joachima :))))) 01.06.10, 18:40 Gratulacje ! Niech sie maluszek zdrowo chowa. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Witamy Joachima :))))) 01.06.10, 22:21 Tedy hip hip hurra! Imię rzeczywiście cudnej urody, zresztą siostrze też nic nie brakuje, Krystynki są obecnie niczym rodzynki... Życzenia powtórzę te same, które w stosownym czasie i mnie złożono - radosnych dni i spokojnych nocy Odpowiedz Link
xkropka Re: Witamy Joachima :))))) 03.06.10, 15:32 Dziękujemy za życzenia, w szczególności za te dotyczące spokojnych nocy - jak dotąd (tfu, tfu) się sprawdzają. A imię młody dostał przez moją maturę z historii, no bo przecież nie będę mówić, że po von Ribbentropie... Odpowiedz Link