stara.gropa 11.05.04, 09:41 22 maja na Targach Książki w Pałacu Kultury? Gurua będzie podpisywała tam swoją najnowszą książkę. Od 14.00 do 16.00. W jaki sposób zaprezentujemy TWCh? Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Kto będzie? 11.05.04, 13:32 Być - będę. Zero propozycji. Albo czerwonych goździków poszukam. Nie, zmaltretuję zanim dojdę. Jeszcze pomyślę. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Kto będzie? 11.05.04, 14:08 edeka5 napisała: > Nie, zmaltretuję zanim dojdę. > Siebie, czy goździki? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Kto będzie? 11.05.04, 14:31 stara.gropa napisała: > Siebie, czy goździki? Obawiam się, że i to, i to. Odpowiedz Link
altu Re: Kto będzie? 11.05.04, 13:58 ars_polona.ksiazka.net/arspolona/targi_menu.php?id_targi=15&jezyk=_p ars_polona.ksiazka.net/arspolona/gosci_view.php?id_targi=15&jezyk=_p Ja się wybieram... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: Kto będzie? 11.05.04, 17:37 Obawiam sie, ze mnie nie bedzie. Niestety. Co do propozycji, to moze czerwone T-shirty z logo Towarzystwa? I moze jeszcze jakis transparencik? A moze mala manifestacja? Ponoc Szpulka ma juz doswiadczenie z placu boju... Ze o Tobie nie wspomne. Odpowiedz Link
mariurzka Re: Kto będzie? 14.05.04, 10:48 Bym chciała być! Z chęcią wielką! Ale: mam w piątek i chyba w sobotę też ustną maturę, a to mnie niestety zupełnie wyłącza z jakiegokolwiek normalnego zycia To moje ostatnie chwile przed całkowitym uziemieniem w szkole (zaczynam 19 maja). Szkoda(((( Odpowiedz Link
bumbecki Re: Kto będzie? 14.05.04, 11:11 mariurzka napisała: To moje ostatnie chwile > przed całkowitym uziemieniem w szkole (zaczynam 19 maja). Szkoda(((( co oni bedą tobie tam robić ?? Odpowiedz Link
edyta95 Re: Kto będzie? 14.05.04, 11:54 a ja też będę kupić kwiatek bym chciala taki co nie umrze i nie prosić o autograf - to mam nadzieję będzie mile dla p.Joanny Odpowiedz Link
stara.gropa Do Edeki 19.05.04, 08:59 Elu, w sobotę Jerzy Majewski - autor Korzeni miasta - będzie podpisywał książki na Targach. Od 12.00 w stoisku wydawnictwa Veda. Na którymś forum wyczytałam, jak pisałaś, że kupiłaś VI tom, więc może zainteresuje Cię ta wiadomość. Odpowiedz Link
agao1984 Re: Kto będzie? 19.05.04, 17:19 Ja bardzo bym chciała pojechać, ale nie wiem czy coś nie wypadnie... Nie wiem zresztą czy bym się odważyła ujawnić Nieśmiała jestem trochę. pozdrawiam Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Kto będzie? 20.05.04, 00:01 my potrzebujemy świeżej krwi -))) masz się ujawnić, krzyczeć głośno , to rozkaz !!! pasowanie i tak Cię nie ominie, nieprzyjemne sprawy trzeba załatwiać od razu -))) p.s. jak do tej pory nie było przypadków gryzienia, śmiało podchodź, to będzie grupa przemiłych chichoczących Pań z czerwonym wiechciem p.s.2 ja będę Odpowiedz Link
bumbecki Re: Kto będzie? 20.05.04, 08:41 tylko nie róbcie pasowania na Targach, plizzzz bo ja też chcę mieć w tym udział ) bądzcie miłe, starajcie się i zachęćcie do przybycia 4 czerwca pzdr. ABumbecki Odpowiedz Link