stara.gropa 10.07.11, 00:00 Uwaga! Straszę. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Powrót ducha 10.07.11, 00:32 ...truchleją sługi, struchlał pan wybladły... Może ktoś zmówi paciórek? Odpowiedz Link
mika_p Re: Powrót ducha 10.07.11, 01:50 A może być o diable, co nakrywa ogonem? Spędzam czas w domu przyjaciół. Rano wyskoczyłam na taras w klapeczkach, wróciłam na salony, usiadłam przy stoliku, klapeczki leżały na podłodze. Jak chciałam znów na taras - klapeczków niet. Zaanagażowałam dziecko nieletnie do pomocy - jeden się znalazł pod stolikiem. Drugiego niet. Wyskoczyłam na taras w jednym, powiedziałam diabłu, co myślę o nakrywaniu ogonem, jak wiem, co robiłam (za ukochaną Autorką) i wróciłam do stolika. Klapek się nie znalazł, pod stolikiem nie było, pod kanapę by nie wszedł, bo ona ma minimalny prześwit nad podłogą. Tknęło mnie - klapek stał pionowo, na kancie, wzdłuż kanapy, przykryty spływającą do parkietu narzutą.Sam by się tak nie ułożył. Po co diabłu lewy klapek? Odpowiedz Link
mika_p Re: Powrót ducha 10.07.11, 13:37 A diabły mają kopytka rozwidlone, czy pojedyncze? Bo to klapki-japonki są Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 10.07.11, 15:22 Kozie, rozwidlone. Japonki pasują jak najbardziej. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 10.07.11, 17:25 No to narzeczona nadal na bosaka zapitala skoro sie znalazl,. Az mi jej szkoda, nie dosc ze diabliczka jednoraciczna to i bosa. Dobrze, ze niewybredny narzeczony sie trafil. Tak bedzie kradl kradl az do skutku. Ide moje klapki pozbierac do kupy i policzyc dla pewnosci. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 10.07.11, 21:08 Musi być przystojny jak diabli... A narzeczona pewnie potrzebowała klapek na krótko, poszpanować przed innymi diablicami Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 11.07.11, 01:31 A co tak nikt nie wyje - auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 11.07.11, 08:15 Ja wyję!!! Przy każdej próbie zmiany pozycji w łóżku. Sasiedzi patrzą na mnie podejrzliwie, a co tam, niech snują przypuszczenia co do mojej konduity, nie będę się chwalić, ze to wredne ziobro Odpowiedz Link
goonia Re: Powrót ducha 12.07.11, 18:36 Czyzby Cie ktos za mocno przytulil?:0 I ja tule, leciutko. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 14.07.11, 00:00 Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! To ja, duch boleściwy. Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 14.07.11, 00:27 Dlaczegóż to, duchu, zażywasz dziś ruchu? - zapytał Hamlet. Bo muszę wyjawić, nim kury zapieją, straszliwe cierpienia, co w duchu szaleją - odparł Duch. A Ofelia na to wszystko: - ...wszak oto odczuwam poniekąd obawę, że zaraz zwariuję albo też niebawem... Siedzieli na wierzbie Metody z Cyrylem, dżez bugi ługi, dżez bugi ługi. Łapali na wędkę gile i motyle, dżez bugi ługi, dżez bugi ługi. Wybucha śmiechem szalonym i idzie się utopić Odpowiedz Link
nchyb jestem rozczarowana... 15.07.11, 19:06 to znaczy, duch nieźle straszy i wyje, ale tytuł wątku sprawił, że miałam nadzieję na ciąg dalszy historii Tereski i Okrętki, a tu straszydła wylazły... Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: jestem rozczarowana... 15.07.11, 21:36 Bo my wiedźmy są, I wiedźminy, żeby parytet pciowy był zachowany. Wcześnie,w iem, ale idę w kimę, więc po wiedźmowemu zawyję uuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link
ez-aw Re: jestem rozczarowana... 15.07.11, 22:25 nchyb napisała: > to znaczy, duch nieźle straszy i wyje, ale tytuł wątku sprawił, że miałam nadzi > eję na ciąg dalszy historii Tereski i Okrętki, a tu straszydła wylazły... O tym samym pomyślałam Swoją drogą, fajnie jakby powstała kontynuacja Okrętki i Tereski <rozmarzyłam się> Odpowiedz Link
eulalija Re: jestem rozczarowana... 15.07.11, 22:28 Tereska i Okrętka się Pani Joannie strasznie zestarzały, zadzieciły, zadomowiły, zakarierowały i już chyba na nie nie ma szans. Ale za dni parę wyciągnę z regału WKŚ, bo pora właściwa. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: jestem rozczarowana... 15.07.11, 22:31 Gurua mówiła, nie owijając w bawełnę, że to stare gropy by dziś były. Odpowiedz Link
nchyb Re: jestem rozczarowana... 16.07.11, 09:49 a stare gropy nie mają prawa do drobiny szaleństwa? a protestuję przeciwko dyskryminacji starych grop!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: jestem rozczarowana... 16.07.11, 12:47 Mają, mają, i to z dawien dawna1 Wszak mądrość ludowa mówi, ze włos siwieje, gropa szaleje, no i w starej gropie diabeł pali Odpowiedz Link
minerwamcg Re: jestem rozczarowana... 16.07.11, 21:58 Stare gropy, powiadasz? No to w najlepszym wieku, żeby zostać bohaterkami powieści Gurui! Odpowiedz Link
nchyb Re: jestem rozczarowana... 16.07.11, 09:50 > Ale za dni parę wyciągnę z regału WKŚ, bo pora właściwa. dobra myśl, trzeba lato uczcić, a to się nada znakomicie. Paweł i Janeczka też być mogą, to poczytamy co tam z Chabrem wymyślili... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 17.07.11, 00:00 Dziś krótkie uuuuu, bo lecę do innych obowiązków. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 17.07.11, 00:04 Straszysz na różnych forach? Mojemu duchu bazÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóczki trza!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Ludzieeeeeee!!!!!! 19.07.11, 00:37 Foruma wybiło!!!!!!! Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!! Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Ludzieeeeeee!!!!!! 26.07.11, 00:07 Uchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Brzdęk brzdęk (to łańcuchy) Odpowiedz Link
ez-aw Re: Ludzieeeeeee!!!!!! 26.07.11, 00:14 Uuuuuuhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu......... Dziś ja dołączyłam. Fajne to wycie Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 26.07.11, 00:25 Kiedyś kneź Dreptak jeszcze w łożnicy Leżał przed pójściem do łaźni, Aż tu przychodzą doń wojownicy, Hej, wojownicy odważni. Zdumiał się kneź, koszulę spuścił, Co ją miał ściągnąć przez głowę. - A was - zapytał - kto tutaj wpuścił Na te komnaty kneziowe? Pod nimi zasię drżą aż kolana, Cali ze strachu się pocą... - Myśmy - rzekł jeden - przyszli do pana, Bo w zamku straszy coś nocą! Straszy, oj straszy całkiem nieźle Chowa się w różne framugi, Chodzi po zamku w jedwabnym gieźle, A pysk ma okropnie długi! Uszy ma takie wielkie jak kapcie, A oczka całkiem maciupcie, Więc, mości książę, wy to coś złapcie Albo w ogóle coś zróbcie. Tu kneź okazał męstwo i władzę I rzekł: - Nie martwcie się, goście, Już ja z tą zgagą sobie poradzę, A teraz pa! Teraz się wynoście! A kiedy wyszli bijąc pokłony Książę wyskoczył spod koca I krzyknął, wpadłszy do izby żony - Ty! Co się włóczysz po nocach? (Duch Tadeusza Chyły kłania się i oddala powłóczycie, łkając cienko: o jejku jejku jejku...) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 26.07.11, 00:30 I lśni w księżycowej poświacie cudna łysina Andrzeja Waligórskiego, który i za ducha na pewno robi w khaki Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 26.07.11, 00:45 Robić, to on pewnie już nic nie musi, więc tylko patrzy na te w bieluchnych giezłach i apiać się dziwi: Duszo, duszo pokutna! Co tak siedzisz i jęczysz? Czemu żeś taka smutna, Żeż czemu tak się męczysz? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 26.07.11, 02:22 hi hi hi wyc dzis nie bede bo mnie rozsmieszacie, do smiechu tu. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 30.07.11, 00:00 No to sobie teraz poużywam za wszystkie czasy. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Uf. Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 30.07.11, 00:23 Jeszcze, jeszcze. Niech się tym dźwiękiem napieszczę. Czy duch mnie słyszy? Hej! Niech mnie posłucha: czy od mielonych przybywa duchowi ducha? To chyba jutro umielę. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 30.07.11, 00:27 Od mielonych to nawet duchowi przybywa ciała. Odpowiedz Link
goonia Re: Powrót ducha 04.08.11, 16:59 Czy mozna wyc w poludnie, lub tez w prawie poludnie? Jaaaaaa chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee na plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Pogoda mie sie marnuje Odpowiedz Link
pomaranczuch Re: Powrót ducha 05.08.11, 21:40 a ja się żegnam z nocnikiem i zaczynam praktykować wczesniejszcze oddawanie się w szpony nocnych koszmarków, ostatnio coraz ciekawsze sny miewam i musze to wykorzystać więc buuuuuuuuuuuuuuu i branoc Odpowiedz Link
eulalija Re: Powrót ducha 05.08.11, 22:30 Ja się na razie nie udawam w pielesze, bo muszę się wydrapać po mutancicach, co tylko żrą a bzyczeć nie raczą. A zresztą, ja dobry człowiek jestem, one też muszą żyć, to ja za nie, przedpółnocnie zrobię bbbbzzzzzyyyyyyyyy... Bbbzytko przepraszam. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Powrót ducha 07.08.11, 00:29 No może trochę po, ale z całego serca, bo kolejny dzień to nadzieja, ale niestety nadzieja kocha ... www.youtube.com/watch?v=5G7TUvomFDo&feature=related Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 08.08.11, 00:19 - O wyyyyyy! Duchy tracące ducha, wy. Do was wołam: w letnie noce odrzućcie duszące beznadziei koce! Bo jak wezmę procę... (zawył duch nadziei i uciekł, bo nie umie straszyć, głupek) Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 16.08.11, 23:50 a ja też sobie postraszę,a co mi tam:auuuuuuuuuuuu auuuuuuuuuuu,auuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Powrót ducha 28.08.11, 23:16 Jest tu ktoooooooooooś? Wszyscy śpią.Uuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 02.09.11, 00:18 ... ... ... ... ... ... ... ... ... To wyżej to efekt braku umiejętności oddania słowem szczękania zębami. O rany, jaka ziiiiiiiiiimna noc! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Powrót ducha 09.09.11, 17:39 A kukuuuuuuu, a co tam, w końcu to wątek powrotny Odpowiedz Link
eulalija Re: Powrót ducha 09.09.11, 23:37 Za dwadzieścia trzy minuty północ, ale nie mam powodu do powycia. Będzie cichutko. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 09.09.11, 23:39 Chrrrr chrrrrr puff. Ten duch dzis strasznie chrapie - padniety duch. Odpowiedz Link
szkorbut-lumbago Re: Powrót ducha 09.09.11, 23:45 No wiesz, kukuać to zasadniczo należy co godzinę Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 10.09.11, 00:00 No dobrze, północ, więc trzeba wstawać. Witam. Dziś dla odmiany straszę po francusku. Uwaga! Ąąąąąąąąą ęęęęęęęęę! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 17.09.11, 09:46 O matko, Asiu, a ten duch zdefektowany ocznie czy nożnie? Nie myślałam, że i w zaswiatach miewa się takie dolegliwości... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 27.09.11, 02:08 Pojecia nie mam gdzie ten znak ustawiono. Jedno jest pewne, ja tam nie jade! Zawyc se przyszlam z radosci auuuuuuuuuu uu u ! Pssyt . komputer mi sie zreperowal sam z siebie, odpalil, dziala ciiiiii chooooo sza, nie zapeszam Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 28.09.11, 00:12 Cholerka, nie zdążyłam do północkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 28.09.11, 01:23 Jak duch nie moze zdazyc to niech se budzik kupi. Bzzy bzzy bzyy, my jestesmy pszczolki trzy Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 28.09.11, 07:48 No właśnie włączył i teraz jako upiór dzienny pije kawę, żeby w jakiej takiej przytomnosci pod miejscowy Toruń skoczyć Odpowiedz Link
g0p0s Re: Powrót ducha 28.09.11, 12:07 Chciałem zrobić upiór południowy, ale nie trafiłem. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 15:07 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toruń ukradli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ani jednego rydzyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O czym donosi całogębny upiór dzienny. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 04.10.11, 16:46 Idź przepadnij siło nieczysta! O tej porze to musi być podróba ducha. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Powrót ducha 04.10.11, 17:09 Ej,no jak to podróba? Jak ktoś ma przestawiony rytm dobowy i chodzi spać nad ranem to i straszyć może kole południa,czyż nie? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 17:50 Właśnie! Tym bardziej, ze zapodana wiadomość byłaby straszna i wew samo południe! Z poważaniem Rondle Dupsko Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:09 Podróba. Wyła w złej tonacji. Znam się na tym Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:13 Ktoś się pod Gropę podszywa! Prawdziwe Stare Gropy mają przytępiony słuch Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:27 Ta, pewnie sobie trąbkę douszną do nasłuchu sprawiłaś Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:31 Poddałam się badaniu słuchu. Wynik - słuch doskonały (chociaż to) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:38 Phi, też się badałam, nieźle wyszło, a i tak podczas oglądania polskich filmów marzy mi się lektor... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:54 I ja! A może zwłaszcza ja,bo słuchu nie mam od dawna i to nie tylko na jedno ucho. A tymczasem idę sobie powyć do łózka i nawet książki tym razem ze sobą nie wezmę. Dobranoc. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:58 Choć wiem, że i pan Mann tak ma, dopiero teraz se z ulgą odetchnę Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 04.10.11, 23:06 Prawda? Nic tak nie podnosi na duchu, jak cudze nieszczęście. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Powrót ducha 04.10.11, 22:14 stara.gropa napisała: > Podróba. Wyła w złej tonacji. Znam się na tym To masz strrraaaszne szczęście, że nie słyszałaś mnie w akcji Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 05.10.11, 00:00 Postaram się wyć czysto, w tonacji dur. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 05.10.11, 07:32 Duchom, szczególnie akuratnie północnym, chyba bardziej w mol przystoi? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 06.10.11, 01:35 i co teraz? Pograc wam na perkusji ? Bez tonacji bedzie, taka nocna kakofonia. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 08.10.11, 02:24 I co , juz wam sie tonacje skonczyly? Dziwnie tu jakos. Ktos jakby mlaska. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 08.10.11, 08:24 asia.sthm napisała: > Dziwnie tu jakos. Ktos jakby mlaska. Asiu, miało nie by o polityce Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 08.10.11, 09:10 No to bardzo przepraszam. Do tego cisza wyborcza. Podwojnie mi sie regulamin zlamal. Moze mi sie upiecze. Ps. Mlaskalo jak cholera Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Powrót ducha (w tonacji hahaha.... 08.10.11, 22:10 sę powyję z radości,hahaha,a co! Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 05.10.11, 07:32 stara.gropa napisała: > Uwaga! Straszę. > Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu I to idealnie o północy! No no no! Gdyby nie to, że już jest całkiem rano, to zaczęłabym się całkiem serio bać . Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 09.10.11, 01:19 Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Wiem, ze juz po polnocy, ale wyje z ulgi, nareszcie udalo mi sie pozbyc przysposobionej kuzyneczki, ktora ma patologiczny slowotok i mowi wylacznie glupoty. O wszyscy swieci dowolnego wyznania, za co... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 09.10.11, 15:07 Asiu, dopiero teraz przeczytałam o mlaskaniu. Jak mlaskał, to znaczy, że to był wampir przeżuwacz. Lepiej omijać go z daleka. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ducha nie traćcie ! 09.10.11, 15:16 Nie stracimy. Skoro już mlaska po nocach, to widać zadomowił się Odpowiedz Link
gat45 Re: Ducha nie traćcie ! 09.10.11, 15:25 Zadomowił, zadomowił... Zeżre wszystko, co jest i polezie w lepiej zaopatrzone miejsca. Znam ja takie duchy mlaskające. Lepiej se wyhodować własnego Ducha przez duże Dyyyyyyyy i on nam będzie jutrzenką swobody ! On odpędzi tego Gata w skorupie, co to nad te wody trupie.... Oj, przepraszam, coś mi się pokręciło. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ducha nie traćcie ! 09.10.11, 15:28 Toż to on wyhodowany na naszym własnym memłonie! Odpowiedz Link
gat45 Re: Ducha nie traćcie ! 09.10.11, 15:33 I mlaska ? No to są dwie możliwości : albo niewdzięcznik, albo go wam w klinice podmienili. Odpowiedz Link
gat45 PS 09.10.11, 15:36 Poprawność polityczna nie pozwoliła mi napisać, że Cyganka wam go podmieniła. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: PS 09.10.11, 15:42 Zaraz, zaraz Gat, jak to wam? Nam - powinnaś pisać, wszak dostąpiłaś już pierwszego stopnia wtajemniczenia, n'est-pas? Odpowiedz Link
gat45 Re: PS 09.10.11, 15:45 A gdzieżbym śmiała ((( Memłona na hodowlę ducha jeszcze nie użyczałam. Znam swoje miejsce w szeregu, Czcigodna Stara Gropo ! dyg dworski PS Ja się jeszcze oswoję .... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: PS 09.10.11, 15:53 Oswajaj się koleżanko, tu nie ma szeregów, wszyscy w kupie, jeden przepycha się przed drugim. Pa chwilowo, bo idę na spotkanie z Orale, będziemy omawiać zady i walety członków TWCh. Kogo zaczną palić uszy, to znaczy, że został wdzięcznym tematem naszej rozmowy Odpowiedz Link
embepe Uuuuuuuu...!!!! 09.10.11, 20:38 Brywieczór! Bardzo przepraszam, ale ze względu na aktualne miejsce czasowego przebywania NIE mogę się NIE odezwać w tym wątku: się kłaniam uprzejmie i wołam uuuuuuu prosto z ojczyzny hrabiego Drakuli ... uuuuu..... uuuu! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Uuuuuuuu...!!!! 09.10.11, 20:48 Embepe, sory, ale z takiej krainy spodziwalibyśmy się czegoś bardziej twórczego niż uuu..., jakieś odgłosy ssania bądź mlaskania. Takie uuu... to każde powszechne straszydło nadwiślańskie robi A swoją szosą cóż Cię tam zagnało, ach cóż? Ja rozumiem Paryż, Roma, Antwerpia ale Transylwania? Google nie pokazuje takiego miasta Odpowiedz Link
embepe Re: Uuuuuuuu...!!!! 09.10.11, 21:46 Niegrzeczna byłam, to mnie tu karnie zesłali Mogę trochę pomlaskać (mlask! mlask!), ale póki co słyszę tylko tajemnicze stukania i odgłosy stąpania po hotelowym korytarzu, no to zaczynam się ociupinkę bać i chyba się rzucę do walizki sprawdzić, czy mam jaki kołek osinowy, albo chociaż trochę czosnku.... A co do Transylwanii, to zwrócono mi tu uwagę, żeby nie mówić, że jestem w Rumunii, bo w tej okolicy 90% ludności to Węgrzy i na hasło "Rumunia" się oburzają. A takie miasto to na mapie jest, proszę SzanPanaBarona Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Uuuuuuuu...!!!! 09.10.11, 22:02 Ładnie tam, górki i wogóle. Czy mieszkasz w hotelu Tirnava? No tam to musi straszyć, Lenin na przykład Odpowiedz Link
embepe Re: Uuuuuuuu...!!!! 10.10.11, 21:25 stara.gropa napisała: > I Bałamuk może się ukazać Ukazał się! Ukazał!!!!! Odpowiedz Link
embepe Re: Uuuuuuuu...!!!! 10.10.11, 20:37 36krzysiek napisał: > Ładnie tam, górki i wogóle. Czy mieszkasz w hotelu Tirnava? No tam to musi stra > szyć, Lenin na przykład Oj, ładnie tu, naprawdę ładnie! Wczoraj przyleciałam tutaj, po czym przemieszczałam się po ziemi i widoczki po drodze były naprawdę ładne. Zwłaszcza, że coraz bardziej widać jesień i górki pokryte są nie tylko zielonością, ale i rudościami i czerwieniami w wielu odmianach. Zaczynam podejrzewać, że SzanPanBaron mnie normalnie podgląda, bo naprawdę mieszkam w wyżej wymienionym hotelu! . Po reformie pisowni nazywa się Tarnava, ale pewnie o ten właśnie chodzi. Lenin może nie straszy ( albo ja jakoś gapowata jestem, bo nie zauważyłam ), hotel jest wyremontowany i nie różni się od hoteli tej klasy w innych krajach. Straszą natomiast wszechobecne, stareńkie i mocno zdezelowane samochody marki dacia. Jest też sporo nowszych i całkiem nowych aut innych marek, ale rupciowatych dacii jest tu naprawdę dużo. Transylwania pozdrawia! Mlask mlask! Odpowiedz Link
gat45 erratum : Ducha nie GAŚCIE !!!!! 10.10.11, 20:20 Żem tak coś czuła, że jest nie tak. Ale dopiero czytawszy koleżanki zwierzenia z aktu głosowania w Szkole Pożarniczej mnie oświeciło. Odpowiedz Link
gat45 Re: erratum : Ducha nie GAŚCIE !!!!! 10.10.11, 20:38 zapomniałam dodać : przepraszam Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 10.10.11, 20:46 Embepe, rany kota, co ty w Odorheiu Secuiesc robisz??? Jezeli nie wyjezdzasz juz dzisiaj, sprawdz poczte na gazecie. Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 10.10.11, 21:19 Na @ już zareagowałam. A co ja tu robię? Jestem trochę na zsyłce A teraz postraszę obrazkiem, bo nabyłam sobie suwenira To jest moje premierowe wstawianie obrazka na forumie, więc nie wiem, jak się uda... Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 10.10.11, 21:22 no chyba się nie bardzo udało, bardzo przepraszam! Postraszę więc linką : fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2900176,2,1,suwenir.html Obiecuję potrenować gdzieś na boku wstawianie zdjęć, a nie kompromitować się nieumieniem Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 16.10.11, 00:00 Mlask, mlask, mniam, mniam, chrup, chrup, chrup. Postraszeni, pożarci. Uuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 16.10.11, 07:59 Chybam niedogryziana Wczoraj po raz kolejny zasnęłam na "Matrixie" i chyba mi przyjdzie jaki upiór dzienny zrobić (bo słońce wali), zanim wyruszę w plener. A hoj! A hoj! A hoj! Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 18.10.11, 00:26 Psociem, pijem póki żyjem, A po śmierci tylko wyjem. Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! A mnie przyszła dziś ochota Wyjnąć sobie za żywota Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Gdy się wyć nauczę ładnie trening ducha mi odpadnie Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Inne duchy wzniosą szyje: Patrzcie! Nowy duch, a wyje! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Czym ta dusza nagrzeszyła, Że jak żyłą, to już wyła? Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! A ja na to: Proszę ducha, Wyłam na forum TeWuCha! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 18.10.11, 07:51 A! To w razie gdybyśmy po sublimacji byli do Bydgoszczy, to po fachowym wyciu się tam rozpoznamy! Minerwo, masz łeb! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 18.10.11, 09:30 Ja juz to w nocy widzialam i tak mnie zatkalo z zachwytu ze nawet piiiiiip z siebie nie wydalam. Czy ktos kiedys widzial poetyckie wycie do rymu i rytmu ? No, slyszal przynajmniej. Tez nie. Minerwo, luu utwor na gore w przyszpilony dzial poezji niech w dudkach nam zagra. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 27.10.11, 03:29 Wyc sie panstwu odechcialo zupelnie i wcale sie nie dziwie. To ja z obowiazku, calkiem zwyczajnie i nie do taktu: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ze o rymie nie wspomne. Tak tylko sie pokazuje , bo ladna godzina. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Powrót ducha 29.10.11, 20:11 Państwo, w mojej osobie zawyje,auuuuuuuuuuuuu,aauuuuuuuuuuuu i idzie spać. No co,no co!? Trzymam się dzielnie w tygodniu,to niech mi tam w łickend chociaż pozwólcie zawyć! Odpowiedz Link
groha Re: Powrót ducha 29.10.11, 21:04 Nie dziw się, Ewo, wszak w każdym z nas drzemią różne duchy i raz ocknie się duch sowy, a czasem duch kury, który musi zawyć o tak wczesnej porze, bo potem już nie może Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 01.11.11, 01:08 Ach co za upojna noc - wszedzie cos wyje: wyju wyju i z Monstera apropos klekajacej kury, no kur popularnych tu. MasTaH: a gdzie jest Michał? Sensej: w pracy dzisiaj siedzi, piersi maca MasTaH: a to fajna praca o ile to kobiece Sensej: niestety kurze, w KFC pracuje nadesł. filipk * dodane 2011-10-31 Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 13.11.11, 00:33 Bierzemy przykład z doktora Kaziora - duchy, a żywe. I nawet nie poszkodowane sercowo. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 17.11.11, 20:36 Słyszałam ducha! Stoję sobie na korytarzu i podlewam korytarzowe kwiatki, i słyszę wyraźnie czyjeś kroki. A trzeba Wam wiedzieć, że na schodach i korytarzach mamy czujniki ruchu, które zapalają się jak ktoś idzie - a tu nic! Na schodach ciemno, a takie puk-puk słychać, jakby kto z góry schodził. Coraz głośniej, przybliżyło się do naszego piętra, poszło na dół. Nic, tylko duch... Do tego w butach na obcasach. Odpowiedz Link
minerwamcg P.S. I wszystko jasne... 17.11.11, 21:00 Już wiem, skąd się wziął duch! Został wysłany przez George'a, żeby odwrócić moją uwagę. Kotecek korzystając z okazji wykradł się na korytarz i zbezcześcił wycieraczkę sąsiadki, nie bez powodu zwanej Zmorą. Koty z duchami są w sitwie, to norma. Odpowiedz Link
ewa9717 Wolałabym kota... 17.11.11, 23:50 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Straszy mnie Aaaaaaaaaaaaadam!!!! Sumeraaaaaaaa!!! stan an "v" ni__ __ __n__ Nawet nie kumam, z której strony gryznąć To z przymrużeniem oka. Prędzej wytrzeszczu dostanę. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wolałabym kota... 18.11.11, 10:30 Chodziła mi po głowie, ale kiepsko się krzyżuje (brak mi 4 haseł) ten cholerny stan jest kluczem do pozostałych trzech, które - jak sądzę - kumam. Ale dlaczego nirvana, bo ja jeszcze muszę rozumieć, a za chińskiego nie kumam. No i z polska to raczej nirwana... Chyba że Nirvana, ten zepsół, ale dlaczego? Może przez Sumerę przejdę na dietę? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wolałabym kota... 18.11.11, 10:46 Że niby stan nirvany można osiągnąć? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wolałabym kota... 18.11.11, 10:47 Acha i może chodzi o to, że to jest stan na piątkę (V), a nie na v? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wolałabym kota.... Jak nic nie wymyślę, to mni 18.11.11, 10:58 Małe "v". Nic mi nie pasa i nie kumam. Na razie idę w plener nie tylko w celu przewietrzenia mózgu. Jak nic nie wymyślę, to mnie szlag trafi i będę straszyć w tym wątku na wieki Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wolałabym kota.... Jak nic nie wymyślę, to mn 18.11.11, 11:22 Fajnie Prywatny duch Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Wolałabym kota.... Jak nic nie wymyślę, to mn 18.11.11, 15:23 Jak nic służbowe giezło zamówić przyjdzie... Odpowiedz Link
g0p0s Re: Wolałabym kota.... Jak nic nie wymyślę, to mn 18.11.11, 15:56 A może to v jest zagraniczne i trzeba szukać na polskie w? W stylu wiwat, wigor (średnio pasuje, ale może ten trop). Objaśnienie słownikowe stanu może też pomóc. Na jesień i zimę to chyba giezła z podpinką trzeba poszukać? Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Wolałabym kota... 18.11.11, 00:54 Adam Sumera, powiadasz? No tak, ten jak machnie krzyżówkę w "Rozrywce", to strach się bać Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 10.12.11, 01:42 Nikt dzis nie postraszyl, az ten brak mnie obudzil. Abstynencja jawna na strachy na lachy. Auuuuuuuu Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 30.12.11, 00:40 ja sobie dziś powyję,bo mnie dręczą auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i pójdę spać. Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 30.12.11, 00:56 a mogę Ci potowarzyszyć troszkę? auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu (mnie akurat nikt i nic nie dręczy, ale co sobie powyję to moje, nieprawdaż? ) Zwłaszcza, że zupełnie mi nie idzie takie zgrabne rymowanie jak to w wątku o końcu świata... Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 30.12.11, 23:33 u mnie po czasie, w Polsce przed czasem, zawyję adekwatnie: auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I jeszcze raz - z radości, bo mi Broniewskiego dowieźli: uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 31.12.11, 00:05 Bałamuku powtórzę za Tobą aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 01.01.12, 23:20 wiem,że północy jeszcze nie ma,ale muszę sobie zawyć auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 02.01.12, 23:54 I znów tylko ja zawyję ale muszę aaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 03.01.12, 10:22 se_nka0 napisała: > Dlaczego musisz???? Bo mnie całe cztery litery bolą,a chodzić mi nie pozwalają Odpowiedz Link
se_nka0 Re: Powrót ducha 03.01.12, 11:23 Współczuwam. To wyj sobie na zdrowie. I wykuruj szybciutko. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 03.01.12, 22:58 Powyję sobie dziś troszkę wcześniej,dobrze? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 04.01.12, 23:55 znów sobie zawyję jeśli pozwolicie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 06.01.12, 00:16 tym razem wyję z małym poślizgiem,rozregulowałam się cosik aaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 06.01.12, 10:34 Nie nie, nie rozregulowałaś się, bardzo dobrze Ci idzie! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 07.01.12, 00:00 Ej dzieciarnia, śpicie? O tej porze? Skandal. Za karę wyję uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 07.01.12, 00:03 Spokojnie, jeszcze wcześnie Przyłączę się do chóru: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Powrót ducha 07.01.12, 00:11 Przynajmniej Minerwa daje przykład obywatelskiej postawy Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 07.01.12, 00:51 uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to ja też zawyję, bo wcale nie śpię! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 07.01.12, 01:41 Nasza jest noc i oprócz niej nie mamy... o, nieprawda, jeszcze trzy krokieciki mamy! Tra lal la... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 07.01.12, 11:05 nie mogłam wczoraj zawyć,choć wcale nie spałam,tylko baterie od myszy zastrajkowały,zapomniało mi się,że druga przewodowa całkowicie odmówiła usług i nie zaopatrzyłam się w baterie. Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 07.01.12, 14:07 No jak tam stan posiadania krokiecików? Nadal krokieciki mamy, się im przyglądamy i ślinkę przełykamy? Ee...stawiam, że w tej chwili już jeno wspomnienie krokiecików mamy! To ja idę dokończyć pichcenie obiadu, bo jakoś zgłodniałam... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 07.01.12, 15:01 Wygrałaś! Ja tam nie lubię za długo się przyglądać, to niegrzecznie nawet chyba Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 07.01.12, 20:07 Ja też bym się za długo nie przyglądała! Choćby dlatego, że to rzeczywiście trochę niegrzeczne. Mój Kol.Małż. to by natychmiast wytłumaczył, że trzeba organoleptycznie starannie zbadać jakość krokiecików, a nie tracić czas na jakieś przyglądanki Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 07.01.12, 23:56 dochodzi północ,więc sobie zawyję aaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 08.01.12, 01:19 Auuuuuuuuu! Auuuuuuu! Po cholerę mi kanapka drwala?! I tak w życiu nie będę drwalem!!! Nie mam kwalifikacji! Auuuuuuu! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 16.01.12, 00:28 Wyję po cichutku: a a a ... Po co się macie budzić, jeszcze do pracek zaśpicie A a a ... Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 17.01.12, 00:14 Kołysanka na bęben? No to wyję: Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Powrót ducha 17.01.12, 00:15 Zawyję sobie aaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 17.01.12, 08:51 Ter.esko, coś mi się wydaje, że wyjesz tu na pełny etat! Wiem, wiem, że Ty jesteś usprawiedliwiona, wyj sobie na zdrowie! Zdrowia dużo życzę! A najlepiej niech Ci całkiem nowa, zdrowa kończyna odrośnie! Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 16.05.12, 01:39 UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sobie delikatnie, już dawno nikt nie wył... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 20.05.12, 00:19 to ja poprawie: wyju wyju ! od serca to nie bylo, przyznaje. tak tylko na odczepke, hi hi Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Powrót ducha 20.05.12, 20:05 Jeżeli na forum nadal będzie tak "gęsto" to chyba nie pozostanie nam nic innego jak tylko wyć!!!! AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 24.05.12, 00:00 Zagęszczę dla porządku. Myśleć próbuję, a to booooooooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Wyju wyj, wyju wyj... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 28.05.12, 00:48 OoOoOoOouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Zawyłam ostrzegawczo. Czuj duch! Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 28.05.12, 01:01 Aj, przypomniał mi się ksiądz z "Szatana z siódmej klasy", któremu drużyna kazała czuwać albo coś w tym guście. No dobrze, czuj duch. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Powrót ducha 28.05.12, 02:02 Ale zachował się należycie i obiecał, że oczywiście będzie czuwał Aóuóuóuóuóuóuóuóuó! Przyjechaliśmy z Warszawy do Krakowa. Ciemną nocą! Aóuóuóuóu! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 29.05.12, 00:13 Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóójjjjjjjjjjjjjjjj! To było drugie wycie ostrzegawcze. Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 08.06.12, 00:51 Godzina może nie całkiem adekwatna, ale co tam. UUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEEUUUUAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Powrót ducha 05.07.12, 10:02 Mogę powyć do towarzystwa, ale sama widzisz, że się porobiło ni me, ni be, ni kukuryku ... Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 05.07.12, 11:13 Ano widzę, widzę... To powywnij do towarzystwa, bo ostatnio jakoś za kniahinię Dreptakową robię. Odpowiedz Link
embepe Re: Powrót ducha 11.07.12, 00:18 Już po północy, a zatem wczoraj minął roku temu wątku No to pozwolę sobie zawyć rocznicowo: uhuuuuuuuuuuuuuuu!!! Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 11.07.12, 01:02 Marne z nas Pstrowskie, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Powrót ducha 11.07.12, 09:25 No faktycznie, przez rok tosmy sie nie urobili. To jest prawdziwy wyjec: Wyglada na systematycznego, z zacieciem do pracy. Odpowiedz Link
balamuk Re: Powrót ducha 02.09.12, 23:02 U mnie północ. Wyję, bo jakoś niemrawo się robi. UUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
goonia Re: Powrót ducha 12.09.12, 23:41 Przywitam sie na nocniku, jakos mi sie wczesniej nie zdazylo. Wyc nie moge, jako ze mi cos pod lopatke wlazlo. Pojecze troche, chm jak sie jeczy fonetycznie bez polskich znakow? au? Odpowiedz Link