10.07.11, 15:57
Podanie!
Zwracam się z uprzejmą prośbą o gorące modły o to, żeby w najbliższy czwartek, tj. 14 lipca 2011 roku, pogoda była pogodą przyjazną rodzajowi ludzkiemu. Pogodę przyjazną rodzajowi ludzkiemu definiuje się jako taką, która zawiera do 24 stopni Celsjusza, optymalną wilgotność, brak opadów i słońce.

Prośbę swą motywuję tym, że w wyżej wymienionym dniu ma miejsce obrona pracy magisterskiej niżej podpisanej. W związku z powyższym niżej podpisana ma nadzieję na nieutopienie się w kiecce i nieuduszenie z gorąca.

Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Z poważaniem
Gaba
Obserwuj wątek
    • 36krzysiek Re: Podanie! 10.07.11, 16:04
      Się zastanowimy się. A z czego podawczyni będzie się bronić? Możemy wpaść z bazooką, gdyby była taka poczeba wink
      • asia.sthm Re: Podanie! 10.07.11, 17:34
        Oho, Baronowi juz od dawna jakas milutka szczelanina sie marzy.

Nie boj nic Gabrielle, na pogode mamy szamanski taniec pod reka . Sie wszystko elegancko obroni.
    • klabzdron Re: Podanie! 10.07.11, 16:08
      Powyższą prośbę rozpatrujemy pozytywnie.

Wzięli gorzkie żale i poszli na roraty.
      • ewa9717 Re: Podanie! 10.07.11, 19:14
        Tak od ręki, nawet bez prób korumpowania????
      • gabrielle Re: Podanie! 10.07.11, 19:40
        Baron: Podawczyni broni się na kierunku gospodarka przestrzenna.

Asia: Żeby nie było upału, żeby nie było upału.

Klabzdron: dzięę kuuu jęę

Ewa: ciiiii.
    • minerwamcg Re: Podanie! 10.07.11, 20:58
      Zrobi się. Święty Ekspedyt jest patronem od spraw nagłych i w ogólności wszelkich cierpiących zwłok.
      • kocio_pierzaczek Re: Podanie! 11.07.11, 09:56
        Fengszuja jeszcze pozytywnego trzeba Gabie wysłać. Kto się na tym zna?
        • kizuk Re: Podanie! 11.07.11, 12:19
          Gabo,planowanie przestrzenne w Polsce leży martwym bykiem.Musisz obronić i brać się
          ostro do roboty.
          W tej intencji trzymam kciuki,wysyłam pozytywne fluidy i co tam jeszcze .smile
          • 36krzysiek Re: Podanie! 11.07.11, 12:38
            Czy planowanie przestrzenne ma coś wspólnego z komórkami, przybudówkami i chlewikami, urodą których zachwycała się Gurua? wink
            • gabrielle Re: Podanie! 12.07.11, 11:56
              > Czy planowanie przestrzenne ma coś wspólnego z komórkami, przybudówkami i chlew
              > ikami, urodą których zachwycała się Gurua? wink

Trochę ma. Może takie planowanie napisać dokument i w nim powiedzieć o dopuszczalnych wymiarach przybudówki, kolorze elewacji bądź też całkowitym zakazie stawiania gdziekolwiek czegokolwiek. Zwłaszcza chlewika.
              • felis2 Re: Podanie! 12.07.11, 22:57
                A co to za dyskryminacja?! Świnia też człowiek i mieszkanie jej się należy!
    • gat45 Re: Podanie! 11.07.11, 12:37
      Załatwione. Masz jak w banku 22-23 st C i sucho.

Masz szczęście, bo pogoda 14 lipca to akurat moja wąska specjalność. Nad pozostałymi dniami z kalendarza dopiero pracuję.
      • groha Re: Podanie! 11.07.11, 12:57
        Gat, i umiesz załatwić takie coś nie tylko nad Bastylią? Nad resztą Europy też? O fiu fiu!
        Przyznam, że moc sprawcza tego Towarzystwa zachwyca mnie do nieprzytomności i przeraża nieco... smile
        • gat45 Re: Podanie! 11.07.11, 17:34
          Na całym globusie - powiedziałam skromnie. Ale na razie tylko na jeden dzień w roku. Mam koleżankę, która ma już opanowaną władzę nad ośmioma. Miszczyni.
          • 36krzysiek Re: Podanie! 11.07.11, 17:59
            Na caaałym globuusie - śnieeeeg, na siostry i braci - śnieeeeg. smile
            • gat45 Re: Podanie! 11.07.11, 18:14
              Panie Baronie, pan będzie łaskaw nie mieszać ! Obiecałam Obrończyni Magisterium 22-23 celsjuszki i sucho. Ta dzie tu śnieg ?
              • 36krzysiek Re: Podanie! 11.07.11, 18:17
                No jak to dzie?
                "Na caaałym globuusie - śnieeeeg, na siostry i braci - śnieeeeg...." W przeróżnej postaaaci śnieeeg, że tak dodam od siebie wink
                • groha Re: Podanie! 11.07.11, 21:12
                  Śmiem podejrzewać, że pan Baron trzyma swój globus latem w zamrażarce, a zimą wystawia za okno, tak? Bo na moim, normalnie stojącym na półce, na całej połaci tylko kurz. Przez okrągły rok, cholerka.
                  • gabrielle Re: Podanie! 12.07.11, 11:51
                    A panu Baronowi to się jakaś dziwna piosenka wkręciła (ja wczoraj śpiewałam TYLKO BIEDRONKA NIE MA OGONKA).

Uwaga! Dostarczam bardziej precyzyjnych danych: 8:50-9:15.
                    • g0p0s Re: Podanie! 12.07.11, 12:09
                      No to już jest czasoprzestrzeń smile
                    • eulalija Re: Podanie! 12.07.11, 12:18
                      Potrzymam kciuki we właściwym czasie i fluidy będę wysyłać. Pogodą niech się zajmą doświadczone szamanki, Asia to już właściwie powinna zacząć tańczyć żeby zatrzymać w Polsce to arktyczno-polarno-morskie, które się aktualnie panoszy.
                      • asia.sthm Re: Podanie! 12.07.11, 13:14
                        Juz zaczelam..., teraz wlasnie kolej na szpagat.
                        • gabrielle Re: Podanie! 12.07.11, 17:54
                          Korekta czasoprzestrzeni: 8:40-9:00. Prawie napisałam, że do północy.

Asiu, to ty umiesz szpagat? Ja nie.
                        • stara.gropa Re: Podanie! 12.07.11, 18:01
                          Asiu! Się zdenerwowałam tym szpagatem, bo czy wstaniesz potem? Mamy już połamane żebro Ewy, jeszcze nam rozerwanej na pół Asi brakuje wink
                          • goonia Re: Podanie! 12.07.11, 19:28
                            O, to ja spie o tej porze, ale potrzymam przed snem. Jak mi sie rozsuplaja w trakcie to przepraszam.
                            Powodzenia Gabrielle.
                          • groha Re: Podanie! 12.07.11, 20:09
                            Gropo, nie denerwuj się, przecież Asia nie napisała, że robi szpagat, tylko że na niego kolej. Czyli równie dobrze może chodzić o rozciąganie szpagatu z motka, nie? Lub ze szpulki smile
                            • gabrielle Re: Podanie! 12.07.11, 20:56
                              Wczoraj pół wieczoru wyłam TYLKO BIEDRONKA NIE MA OGONKA, TYLKO BIEDROONKAAAA!!!

A dziś pierwsze co mi się nasunęło, gdy wpadłam w stan AAAaaAAAaaaa AAAAA było

REKLAMOWĄ GABLOOOOTĘĘĘĘĘĘĘ LA LA LA LAAAAAAAAAAAA

Jestem przemęczona. Zjadłam dobre mięsko.
                              • kocio_pierzaczek Re: Podanie! 13.07.11, 09:02
                                Trzymam kciuki. Podrzucić ci song?
                                Czeeeerwoooony paaaas....
                                • balamuk Re: Podanie! 13.07.11, 19:05
                                  Juz niedlugo, zaczynam trzymac na wsiakij sluczaj.smile
    • embepe Re: Podanie! 13.07.11, 23:05
      " Pani Gabrielle, Pani się nie boi! Całe forum murem za Panią stoi!" - że tak pojadę Kazikiem smile
      O takiej godzinie, o jakiej piszesz, nie ma szans na upał - będzie doooobrze, zobaaaaczysz! Nie zapomnij się po wszystkim pochwalić, jak poszło. Pozdrawiam Cię i obiecuję trzymać kciuki, byś w optymalnych warunkach klimatycznych śpiewająco została magistrem!
      • asia.sthm Re: Podanie! 13.07.11, 23:11
        Wszystko na jutro gotowe, zaklepane na ostatni guzik.

Obronisz sie ze spiewem na ustach.
      • gabrielle Re: Podanie! 13.07.11, 23:12
        No będzie doooobrzesmile
        O 8:40 to nie ma czasu na upał (czy ja mówiłam, że wchodzę 10 minut wcześniej, niż początkowo myślałam?), ale do co najmniej 12 będę musiała tkwić w pełnym rynsztunku, a to już gorzej. Ale luzik. Pójdę na lody. Daleko nie mamsmile
        • bbbzyta Re: Podanie! 14.07.11, 11:51
          No i JAK? Tu w Warsz. pogodę załatwiliśmy, może sięgnęło i do Olsztyna. Kciuki trzymane były. Sukienka na pewno pięękna, każden egzaminator zmięknie.
          • ewa9717 Re: Podanie! 14.07.11, 13:26
            Pogoda załatwiona chyba na całej połaci. Też trzymałam dzielnie, bo do niczego innego się na razie nie nadaję. A Gabryjela pewnie teraz te lody z radości popija wink
            • gabrielle Re: Podanie! 14.07.11, 15:01
              Od rana okropnie LAŁO, ale najważniejsze, że nie ma upałów, tak więc pogodę załatwiliście wspaniałą.

5 z obrony, 5 na dyplom. Jestem z siebie dumna i okropnie zmęczona.
              • groha Re: Podanie! 14.07.11, 15:07
                Gratuluję serdecznie, mgr Gabrielle smile
              • asia.sthm Re: Podanie! 14.07.11, 15:35
                Gratulacje dla pani magister.
                Niech szanowna pani teraz sie doluksusuje, chociazby w bety sie walnie, wyspi spokojnie.

> Od rana okropnie LAŁO...>
                Kurde, cos mi koncowka nie wyszla. Szpagat to trudna figura wink
                • eulalija Re: Podanie! 14.07.11, 21:46
                  Przegięłaś Asiu!
                  Gabrielle, Ty kujone, gratulacje!
                  Za pogodę nie odpowiadam, od tego mamy wiedźmy ale fufałam, fiufałam, frufałam fluidami i ściskałam co się da.

A wiecie, że jeszcze mamy taką jedną co ma średnią po dwóch latach ze wszystkiego 4,8 i pewnie jest to najniższa średnia w Warszawie i okolicznościach? Jej też się należą gratulacje ogromniaste.
                  • ewa9717 Re: Podanie! 14.07.11, 22:02
                    Wiemy, wiemy, to prymusica Oralka wink Dostanie podyplom z czerwonym paskiem!
                    A Gabrielle z 5 z obrony i z 5 za całokształt wykonała strzał w dziesiątkę wink
                    • kocio_pierzaczek Re: Podanie! 14.07.11, 23:15
                      Brawo, Gaba! Witamy w gronie magistrów! W górę!
                      • 36krzysiek Re: Podanie! 15.07.11, 07:50
                        Gratulacje Gaba, to teraz co, Tesco czy zmywak? wink
                        Żarcik złośliwy, żarcik.
                • the_dzidka Re: Podanie! 15.07.11, 09:52
                  asia.sthm napisała:

> Gratulacje dla pani magister.

Pani magister inżynier nawet smile

(Boru, ta malutka Gabusia jest magister inżynier?! Kiedy ona tak urosła?!)
                  • kizuk Re: Podanie! 15.07.11, 10:33
                    Gratulacje dla magisterki inżynierki. Chyba zgodnie z tryndem taka tytulacja będzie w przyszłości.wink
                    • orale Re: Podanie! 15.07.11, 11:57
                      kizuk napisała:

> Gratulacje dla magisterki inżynierki. Chyba zgodnie z tryndem taka tytulacja bę
                      > dzie w przyszłości.wink

Nigdy, te magisterki inżynierki stanowczo lekceważą kobiety, znaczy w godność osobistą biją. Magistera inżyniera być powinnosmile
                      • gabrielle Re: Podanie! 15.07.11, 12:13
                        @eulalija:
                        CZTERY OSIEM ŚREDNIA? Laboga! Toż to strasznie dużo jestsmile
                        @Kocio
                        Dziękuję
                        @Baron
                        Złośliwcze!
                        @Dzidu
                        Się dużo mleka pije, się rośniewink
                        @kizuk, orale:
                        Mnie trudno przekonać do zmian językowych. Upieram się przy formie tradycyjnej, czyli pani magister inżynier. Poza tym to tak naprawdę raczej tych literek przed nazwiskiem to się i tak za często nie używa.
                        • eulalija Re: Podanie! 15.07.11, 12:33
                          To jest średnia Orale!
                          Ja jestem zbyt leniwa na jakiekolwiek nauki.
                          • gabrielle Re: Podanie! 15.07.11, 12:34
                            Orale, gratulujęsmile
                      • ewa9717 Re: Podanie! 15.07.11, 12:54
                        orale napisała:

> kizuk napisała:
                        >
                        >
                        Magistera inżyniera być powinnosmile

Magistra wystarczy, z dodatkowym "e" tytuł dla tych o wrednym charakterze wink
                        • 36krzysiek Re: Podanie! 15.07.11, 12:59
                          z dodatkowym "e" tytuł dla tych o wrednym charakterze wink
                          No toż właśnie dla Orale jak znalazł wink
                          • orale Re: Podanie! 15.07.11, 14:10
                            To jest wątek Gaby i proszę nie robić wtrętów. Gratki dla całkiem świeżej Pani Mgrsmile
                            • balamuk Re: Podanie! 15.07.11, 17:04
                              Nie robie wtretow. P. mgr inz Gabs, gratulacje wielkie!
                              PS Orale, przy okazji hooray.big_grin
                            • eulalija Re: Podanie! 15.07.11, 22:37
                              Wątek Gaby?
                              I jeszcze ma być w nim porządek?
                              Na TYM forum?
                              Z kim Ty się dziś spotkałaś?

I tak uważam, że to jednej z równiej idących wątków.
                              • gabrielle Re: Podanie! 15.07.11, 22:39
                                Porządek? Co to jest porządeksmile
                                • ewa9717 Re: Podanie! 16.07.11, 08:51
                                  Podobno cuś u zwierządek wink jak mówi niejaka Licentia Poetica, cudzoziemka chiba.
              • embepe Re: Podanie! 16.07.11, 13:06
                Serdecznie gratuluję! Wiedziałam, że będzie dooooobrze, baaaaaardzo dobrze! smile
                Bardzo słusznie Ci tu radzą: po takim wyczynie trzeba się wytarzać w luksusach jakich, należy się!
                • heniulaa Re: Podanie! 16.07.11, 15:22
                  Gaba gratulacje big_grin
                  Orale ty kujonie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka