doota 01.06.04, 01:10 tak w ramach rozmyslan nocnych... jak wielu z was po przeczytaniu ksiazek Chmielewskiej wybralo sie do kasyna lub postanowilo sie wybrac na wyscigi? A kto przedziurawil opony w ramach zapobiezenia kradziezy samochodu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: hazard 01.06.04, 01:18 doota napisała: > tak w ramach rozmyslan nocnych... jak wielu z was po przeczytaniu ksiazek > Chmielewskiej wybralo sie do kasyna lub postanowilo sie wybrac na wyscigi? A > kto przedziurawil opony w ramach zapobiezenia kradziezy samochodu? Ja wybralam sie do kasyna. Tj. moze nie tak... Poczatkowo mnie tam wcale nie ciagnelo. Ale potem tak mi w zyciu wyszlo, ze przez dluzszy czas mialam za druga polowe zawodowego prawie hazardziste. Prawie kazda noc spedzal w kasynie, i wlasnie Gurua pomogla mi sie przelamac. Pomyslalam sobie - mogla Ona, to moge i ja! (Tym bardziej, ze jesli chodzi o mezczyzn mojego zycia to poszlam zupelnie w Jej slady!)... Na wyscigi mnie nie ciagnie... Bylam na torze, ale byl pusty... Odpowiedz Link
doota Re: hazard 01.06.04, 01:22 mnie bardzo korcilo, ale mieszkalam w na tyle malej miejscowosci, ze przybytkow tkowych nie bylo, albo po prostu nie mialam kasy; a poza tym urodzona w kwietniu, co wg Guru nie sprzyja Odpowiedz Link
edeka5 Re: hazard 01.06.04, 08:07 Nie przejmuj się kwietniem. Byliśmy na otwarciu sezonu na Służewcu i wygrałam. Urodzona jestem 1 kwietnia, więc jeszcze w oszukańczy dzień. Spróbuj! Odpowiedz Link
z-a-g-a-t-k-a Re: hazard 01.06.04, 09:24 Moim marzeniem bylo pojsc na wyscigi. Ale kiedys mieszkalam w Szczecinie i troche daleko mi bylo. Od dwoch lat mieszkam w Warszawie. 2 tygodnie po przeprowadzce polecialam na Sluzewiec i... wsiaklam. Jak tylko mam czas biegne na wyscigi. A w ostatnia sobote wyszlam nawet na tym do przodu i przywiozlam pieniadze do domu. Moj chlopak sie zdziwil. (Bo z zalozenia, to wygrywalam drobne sumy, za ktore od razu obstawialam)A do kasyna jeszcze nie dotarlam, ale mam zamiar. Ale to moze po sezonie wyscigowym Odpowiedz Link
sloggi Re: hazard 01.06.04, 09:32 Byłem w kasynie - wygrałem tyle, że zwróciły mi się włożonę w grę pieniądze. Odpowiedz Link
czekolada72 Re: hazard 01.06.04, 11:45 Po przeczytaniu Muchy zmusilam rodzinke do wakacji na Mierzei Wislanej i nadal mnie tam ciagnie i uwazam, ze to najcudowniejsze miejsce nad polskim morzem Odpowiedz Link