stara.gropa 14.06.04, 14:15 Odbył się w sobotę. W Wieczfni, jak przystało na prawdziwą miłosniczkę J.Ch. Wszystkiego najlepszego Moniko! Obyś miała na przyjemnie urozmaicone życie (posłużę się Guruą)! W ferworze małżeństwa nie zapominaj o nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Ślub April02 14.06.04, 16:30 Dużo szczęścia i słońca w życiu, April. www.photovault.com/Link/Orders/Flora/Roses/show.asp?tgFRVolume01/OFRV01P04_14.0607 Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Ślub April02 15.06.04, 11:49 Wielu, wielu szczesliwych rocznic , z wspanialymi wspomnieniami Odpowiedz Link
uran4 Re: Ślub April02 15.06.04, 15:32 Dołączam się do życzeń, aczkolwiek znamy się tylko z netu. Jedna mała rada: zawsze pamiętaj, dlaczego za Niego wyszłaś. Uran4 - 19 lat stażu małżeńskiego Odpowiedz Link
calluna_1 Re: Ślub April02 15.06.04, 20:11 Wszystkiego najlepszego. I obyś na nowej drodze życia miała do śmiechu tak często powody jak czytając WC... Odpowiedz Link
april02 Re: Ślub April02 10.07.04, 22:48 Dziękuję bardzo za życzenia. Właściwie to już dziękujemy To bardzo miło z Waszej strony. A przede wszystkim dziękuję Joannie za pamięć. Mam nadzieję, że wkrótce uda mi się dojechać do Szpulki na spotkanie i będę mogła podziękować Wam osobiście Nie mogłam odezwać się wcześniej bo dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy z podróży poślubnej. Miesiąc miodowy niestety się już kończy Ale o TWCh z całą pewnością nie zapomnę. Nie dałoby się Ślub był całkiem przyjemny chociaż szczerze mówiąc niewiele pamiętam Co niektótrzy goście mieli problemy z trafieniem do Wieczfni, ale w większości poszukiwania zostały zakończone sukcesem. Może któraś kolejna wyprawa powinna odbyć się śladami Joanny z "Pecha"? Jeżeli się zdecydujecie to służę za przewodnika. Odpowiedz Link