Dodaj do ulubionych

Prywata - help!

23.03.12, 10:28
Wybaczcie, że wątkuję w celu prywatnym, ale gdzież szukać porady podróżnej, jak nie na forum pełnym osób zewsząd, które z niejednego pieca chleb jadły. smile
Szukam ciekawego i ładnego miejsca maks. 150 km od Warszawy na majowy wyjazd z dzieckiem. Może coś polecicie? Raczej bliżej natury, niż miasta.
Bo poza Ciechocinkiem nic mi do głowy nie przychodzi.
Obserwuj wątek
    • orale Re: Prywata - help! 23.03.12, 10:38
      no przecież świętokrzyskie
      • kocio_pierzaczek Re: Prywata - help! 23.03.12, 11:21
        A jakoś konkretniej?...

• mika_p Re: Prywata - help! 23.03.12, 13:18
      Plock-Sierpc?
      W Płocku jest ZOO, w Sierpcu skansen - Muzeum Wsi Mazowieckiej, jakies lasy wokoło miasta też są.
      Ciechocinek jest raczej ze 200 km od Warszwy, do Płocka jest ok. 120 km, potem 50 do Wloclawka i jeszcze ze 20-30 do Ciechocinka
      • kocio_pierzaczek Re: Prywata - help! 23.03.12, 13:34
        W Płocku mam także teściów, u których i tak się bywa. smile Tym razem wolałabym w innym kierunku.
        Plenery jakieś agro bardziej mnie nęcą.
        • stara.gropa Re: Prywata - help! 23.03.12, 13:38
          Kociu, przecież chciałaś nad Biebrzę.
          • kocio_pierzaczek Re: Prywata - help! 23.03.12, 14:20
            Ja to chcę, tylko nie wiem, czy z maluchem to najlepsza lokalizacja, wypytuję, czy ktoś może polecić konkretne miejsce. Bo wybrać tak z internetu to mogę. Na razie szukam czegoś sprawdzonego, żebyśmy nie ryzykowali, że majówka okaże się niewypałem, ale dopiero na miejscu. Rzeka, jezioro, las, łąki, pola, wieś, zwierzątka - tego szukam.
            • g0p0s Re: Prywata - help! 23.03.12, 14:38
              Rzeka - Wisła
              Jezioro - Czerniakowskie
              Las - Bielański
              Łąki - w Wilanowie chyba się trochę uchowało
              Pola - Mokotowskie
              Zwierzątka - do wyboru, do koloru
              Wieś - jakby tu..., pomińmy
              Trochę to wszystko rozrzucone terytorialnie, ale spacerkiem można ogarnąć.

Żartowałem, żartowałem smile
              • kocio_pierzaczek Re: Prywata - help! 23.03.12, 18:39
                I co, przez tydzień mam tak spacerować w koło macieju i dookoła wojtek? smile
                • kocio_pierzaczek Re: Prywata - help! 24.03.12, 20:39
                  OK, już mam, apel odwołuję. Teraz byle dali mi urlop w pracy. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka