01.01.13, 19:38
Niniejszym ogłasza się, że obecne ciała kierownicze, a raczej jedyne pozostałe z tej trójcy ciało ustępuje z urzędu ustawowo po trzech latach, zatem proszę o zgłaszanie kandydatur na ww. stanowisko. Na lutowe regulaminowe powinniśmy miec nowe kierownictwo już.
Obserwuj wątek
    • g0p0s Re: Wybory 01.01.13, 21:06
      No to ja zgłaszam Kocia.
      • asia.sthm Re: Wybory 01.01.13, 23:50
        To juz jak z bicza trzaslo?

To jak ? Wpisujemy w tytul posta jednego kandydata, czy mozna wiecej?
        • dorka_31 Re: Wybory 02.01.13, 08:53
          A może obecnie urzędująca Pani Prezes zgłosi jakieś kandydatury na ewentualnych następców?
          • kocio_pierzaczek Re: Wybory 02.01.13, 17:50
            Dyktatutury nie ma, ino demokracja absolutna. Bo jakbym miałazgłaszać moim zdaniem dobrych kandydatów, to boję się, że potem po mordzie dostanę w ciemnej uliczce. smile
            Goposie, sorry, ale odmawiam. Najwyżej zostaniemy bez "członka reprezentującego". W regulaminie zresztą nie ma nic o szefie ani wyborach.

To co, malutka anarchia?...
            • asia.sthm Szkorbut-Lumbago 02.01.13, 21:39
              Jak to anarchia?

Ja mam kandydatke, ze palce lizac!!! Tyle ze tez cholera, gdzies nam sie ostatnio zapodziala.

Prosze wpisywac swoich i pilnowac porzadku wpisujac w temat postu swojego konia, za przeproszeniem. Trzeba bedzie to jakos zebrac do kupy, a potem zrobi sie eleganckie glosowanie, liczenie do czwartego miejsca po przecinku.
              • edeka5 Dzidka 02.01.13, 21:54
                Jak w tytule - the_dzidka
    • g0p0s Re: Wybory 02.01.13, 22:12
      A czy dowództwo może być zdalne? Nawet Radziecka Akademia Nauk miała, hm, członków korespondentów, to może my Dyrekcję?
    • minerwamcg Re: Wybory 03.01.13, 00:59
      No to ja zgłaszam kandydaturę ob. G0p0sa.
      • g0p0s Re: Wybory 03.01.13, 06:37
        Nic z tego! Niedaś!
        • kocio_pierzaczek Re: Wybory 03.01.13, 21:16
          Niedaś jak zwykle, co, G0p0sie?

Może mnie nie zabije.

Dzidka.
          • g0p0s Re: Wybory 03.01.13, 22:11
            Słuchajcie, tfu, czytajcie. Przejęzyczenie, bo mówiłem to głownie dźwiękiem. Ja nigdy nie chciałem i nie nigdy nie będę władzą TWCh. Szefową powinna być kobieta, niewiasta, dziewczyna, baba czy jak to poprawnie określić.
            Dopóki wspólnie podejmować będziemy decyzje, to będę wspierać każdy zarząd. A jak ktoś z za okna "bo ja matka..." (bo to się zdarzało...) to mnie się włącza hamulec.
            Miałem też pomysły niemądre, za których nie ujawnienia publicznie wtajemniczonym dziękuję.
            Niedaś nie do pokonania.
            • papuga_ara Re: Wybory 04.01.13, 18:03
              Eulalija.
              Dzidka.
              smile
              • se_nka0 Re: Wybory 04.01.13, 19:03
                Oj g0p0sie taką kandydaturę mi popsuć. Skoro mówisz, że kategorycznie niedaś, to trudno się mówi. Moje kandydatury równoległe, w kolejności alfabetycznej.

*Dzidka
                *Kocio
                *Orale

Dziękuję.
                • salam_ji Re: Wybory 05.01.13, 12:49
                  Ja tez uważam, że
                  Dzidka
                  Kocio,
                  Orale,

a tak naprawdę to uważam, ze powinien być ktoś z warsiafki. Dlaczego? No bo jak zdalnie organizować spotkania co miesiąc i jako szef się na nich NIE pojawiać
                  • kocio_pierzaczek Re: Wybory 05.01.13, 17:01
                    Po pierwsze, uważam, że lepszy szef zdalny, a sprawny - czego, przepraszam, poza konsumpcją na regulaminowym, nie da się zorganizować zdalnie?

Dwa, uważam, że gwałtu już nie będziemy zadawać. Przydałaby się Eulalija, która tak pięknie potrafiła dopilnować głosowań itp., w charakterze komisji wyborczej (Eulalijo, ładnie proszę!) Proponuję:
                    1. Zgłaszamy kandydatów do dnia 27.07.
                    2. Komisja sprawdza na forum, czy kandydat nie protestuje. Jeśli nie, wciąga go na listę do głosowania.
                    3. Do 31.01 trwa głosowanie.
                    4. W droze głosowania wyłania się członka reprezentującego.
                    5. Nowemu Członkowi reprezentującemu zostaje przekazane archiwum TWCh wraz ze wszystkimi bajerami typu przykładnica.
                    • eulalija Re: Wybory 06.01.13, 09:32
                      Mogę być całą komisją wyborczą, mogę być kawałkiem. Wałkiem ewentualnie też, gdyby trzeba było coś ponaglać i dopingować.

Eulalija Wyborcza.
                    • felis2 Re: Wybory 07.01.13, 09:08
                      kocio_pierzaczek napisała:

> 1. Zgłaszamy kandydatów do dnia 27.07.

> 3. Do 31.01 trwa głosowanie.

wink
      • minerwamcg Re: Wybory 05.01.13, 21:02
        No to jak obywatel G0p0s nie chce, to ja proszę obywatelkę Eulaliję. Z DelGado do pilnowania tajemnic Stowarzyszenia.
        • ewa9717 Re: Wybory 06.01.13, 00:51
          Nie wiem, czy kol. Eulalija wsiąkła taktycznie, czy - niedajpanbóczek - niedomaga?
          Eulalciu wink hop, hop!
          • eulalija Re: Wybory 06.01.13, 09:25
            Jak napisałam w powitalniku - siedziałam w wychodku. I nie było to po ziołach na odchudzaniesad.
            Ale już wróciłam do jakiej takiej formy.
        • eulalija Re: Wybory 06.01.13, 09:29
          Ja nie kandyduję. Przy poprzednich wyborach wyjaśniłam, dlaczego się kompletnie nie nadaję. Przypominam, że charakter mam z gatunku dobrych inaczej, kompromisów nie uznaję, swojego zdania, choćby i głupiego, nie zmieniam i trzymam się go z uporem pijanego przy płocie. Odpadam w przedbiegach.
          • kocio_pierzaczek Re: Wybory 06.01.13, 19:16
            Eulalijo, w takim razie mianuję cię Najwyższą Komisją Wyborczą. Dziękuję z góry!
          • papuga_ara Re: Wybory 06.01.13, 23:09
            eulalija napisała:

> Ja nie kandyduję. Przy poprzednich wyborach wyjaśniłam, dlaczego się kompletnie
            > nie nadaję.

Oświadczenie Wyborcy:
            Ja pamiętam, że Ty nie chcesz, ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności zgłoszenia kogoś, Kogo_Bym_Na_Stanowisku_Widziała. Taka gotowość do autoanalizy, samoświadomość własnych zalet, ale i słabszych stron w relacjach interpersonalnych dodatkowo podnosi Twoją atrakcyjność w moich oczachbig_grin Ale oczywiście odmowę przyjmuję, bo czyż mam wyjście inne? wink
            • minerwamcg Re: Wybory 07.01.13, 18:59
              O,o,o! W kwestii kandydatury ob. Eulaliji mam dokładnie takie samo zdanie, jak ob. Papuga. Pięknieście to napisali, ob. Papugo. Dla mnie też to wszystko są plusy dodatnie.
              • eulalija Re: Wybory 08.01.13, 08:37
                Taki charakter to się nadaje dla kandydata na kata albo płatnego mordercę. Ewentualnie prokuratora w dobrym tego słowa znaczeniu, żeby sobie nie zakratkować dostępu do świata realnego, bo przecież może się znaleźć jeden dobry policjant i jednak złapać. Coś strasznie Was omamiłam miłe dziewczynki. To pewnie mój uśmiech czarujący.

Obwieszczenie wyborcze wkrótce. Jak w życiu, najpierw trochę tygielka przed, kandydaci, gabinety cieni, fachowców, może trochę dyskusji, trochę pyskówek i słów miłości i nienawiści. jakiś premier albo prezydent ...

Ręka na pulsie trwa.
                • asia.sthm Re: Wybory 08.01.13, 09:36
                  jak mozna wiecej , to mam wiecej:

- Minerwa

- Papuga

- Dorka

Ach ten lipiec balamutnik! Juz wakacjami zapachnialo.
                  • szkorbut-lumbago Re: Wybory 08.01.13, 11:57
                    Dorka czy Dzidka, bo jak Dorka to ja bym jeszcze Dzidkę zgłosiła. Mogę? Proszę smile
                    • papuga_ara Re: Wybory 09.01.13, 13:06
                      Pewnie, że możesz, że sobie tak pozwolę. Ja zresztą też już Dzidkę zgłaszałam, tylko nie wiem, co_Ona_na_to.
                      Asiu, pięknie dziękuję za zgłoszenie kandydatury mła smile Może nawet by się rozważyło wink, ale zdaje się, że pochłonie mnie tymczasem prezesowanie zupełnie innej instytucji, także się nie zdecyduję tym razem. Ale dzięki za zaufanie smile
                      A Ty zdalnie byś nie chciała/mogła/widziała się? smile
                      • asia.sthm Re: Wybory 09.01.13, 23:20
                        Zdalnie, hi hi. Nalezy tylko zakupic jumbo-jeta to sie bedzie latac na spotkania, rzadzic i zarzadzac na kazde zawolanie. Wtedy i Goonie sie zgarnie, Balamuka... no wszystkie zagraniczne sekcje jak leci. I to by wcale nie bylo glupie. Najpierw jednak trzeba grubsza sakiewke gdzies wygrac, albo napasc na bank jaki, skarbiec ograbic? Cholera, na glupia pralnie w Kopenhadze juz tyle lat czekamy.
        • minerwamcg Re: Wybory 06.01.13, 22:57
          Kopsiaść. Kogo zgłoszę, to nie chce. Żebym tu miała kogoś, kogo nie lubię, tobym zaraz zgłosiła, bieda w tym, że przy moim pechu ten ktoś pewnie by chciał i jeszcze wygrał wybory.
          • kocio_pierzaczek Re: Wybory 07.01.13, 10:00
            Dzięki, Felis, rzecz jasna, kandydatury zgłaszamy do Komisji do 27 STYCZNIA.
            • papuga_ara Re: Wybory 07.01.13, 12:29
              Felis, ależ jesteś czujna! A ja łyknęłam ten lipiec bez mrugnięcia okiem. Kociu, to oznacza, że masz na mnie potężny wpływ! wink
              • kocio_pierzaczek Re: Wybory 07.01.13, 13:35
                Adin, dwa, tri, czetyrje, zakryjtie głaza....
                • papuga_ara Re: Wybory 07.01.13, 13:56
                  Chrrrr...... chrrr.... chrrrrr....... <pochrapuje rozkosznie>
    • eulalija Pytanie wyborcze 10.01.13, 07:04
      Jak będziemy głosować? Każdy uprawniony (i kto jest uprawniony? tak na czuja czy jakaś weryfikacja członkowska? bo chyba się trafiają bywalcy forumowi bez numerka organizacyjnego) oddaje jeden głos czy na ten przykład trzy, na SPP, VSPP i tą osobę od mamony. A jak jeden głos to potem co? Organ wybrany dobiera sobie dowolnie wspomaganie czy z kolejnych wybranych?
      To tak dla wyjaśnienia okoliczności wyborczych.
      • kocio_pierzaczek Re: Pytanie wyborcze 10.01.13, 08:37
        Co do uprawnień to rzeczywiście są bywalcy stali bez numerka, a są tacy z numerkami, którzy gdzieś przepadli. Co memłono na to, by głosować na czuja?

Proponuję w drodze głosowania wyłonić SPP, który/-a potem dobierze sobie współpracowników. Przynajmniej tak było ostatnio.
        • se_nka0 Re: Pytanie wyborcze 10.01.13, 09:52
          Dobre pytania Eulalijo. Zdecydować trza. Nie mam numerka.
          Zdalaczynnie nie da się go otrzymać ? wink smile
          • asia.sthm Re: Pytanie wyborcze 10.01.13, 10:21
            Trzniac numerki proponuje.

Glosowac na czuja, a potem komisja policzy. Komisja wyprobowama juz, zahartowana jak stal.
            • szkorbut-lumbago Re: Pytanie wyborcze 10.01.13, 10:39
              Nie wiem gdzie moja legitymacja, nie wiem jaki mam numerek, jak kto zapyta to się spłonię z nieprzygotowania. Jestem za BEZ numerka. (SKomplikowana ta myśł mi wyszła).
    • eulalija Tryb wyborczy 11.01.13, 07:27
      Dobra, idziemy na czujny żywioł. Tu od razu zwracam się z ogromniastą prośbą do SPP i kapownika oraz do Asi i jej umiejętności odszukiwania różnych takich i innych w archiwum. Wprawdzie akurat żaden szkop mi się za plecami nie szwęda, ale nigdy nie wiadomo. Jakby co będziemy na bieżąco lustrować elektorat.
      Urnę wyborczą blisko daty wyborów postawię jako osobny wątek. Za kilka dni, pewnie w poniedziałek albo we wtorek powieszę tutaj wstępną listę kandydatów (a właściwie kandydatek, bo jakoś tak jedna płeć zgłaszana jest).
      • kocio_pierzaczek Re: Tryb wyborczy 11.01.13, 09:00
        SPP wspiera i czuwa.
        Kapownik w pogotowiu.
        Kurdę, choć jeden męski kandydat by się przydał, żeby parytet zachować. Może jakiś Tymiński się objawi.
        • edeka5 Re: Tryb wyborczy 11.01.13, 10:58
          Pan Baron a nie Tymiński.
          • kocio_pierzaczek Re: Tryb wyborczy 11.01.13, 11:17
            Tia, to spróbuj do niego dotrzeć.
            • minerwamcg Re: Tryb wyborczy 11.01.13, 12:02
              Psiuki go zjadły... tfu, przepraszam, pochłonęły. Zaabsorbowały, znaczy.
              • kocio_pierzaczek Re: Tryb wyborczy 16.01.13, 09:06
                Ponieważ kwestie prezesury nie są określone regulaminem stowarzyszenia, oraz z racji objęcia stanowiska podczas spotkania regulaminowego lutowego, uprzejmie informuję, że moja kadencja kończy się w dniu 8 lutego 2013 (czyli w drugi piątek miesiąca).
    • eulalija Lista wyborcza 18.01.13, 04:38
      Kandydujący na urząd w kolejności zgłoszeń:

Szkorbut-Lumbago
      The_Dzidka
      Orale*
      Minerwa
      Dorka
      Baron*

(*) oznaczyłam osoby, które mogą nawet nie wiedzieć, że trwa kampania wyborcza, z powodu abstynencji forumowej.
      Oprócz powyższych zgłoszono jeszcze cztery sztuki: Kocio, G0p0s, Eulalija i Papuga, ale odmówiły kandydowania.
      • ewa9717 Re: Lista wyborcza 18.01.13, 08:44
        Już można?
        To ja głosuję: Dzidka!
        Uzasadnienie: miejscowa (już) i ma jaja!
        • eulalija Re: Lista wyborcza 18.01.13, 10:44
          W zasadzie to miał być nowy wątek z urną (mój pomysł) i głosowanie od 27 lipcasmile (zarządzenie SPP) ale skoro już wyleciałaś biustem przed szereg to zaczynam liczyć.

SPP i Asiu, Panny Wodnej chyba nie sprawdzamy? wink
          • asia.sthm bbbzyta 18.01.13, 11:33
            niezlocznie proszona o zaakceptowanie kandydatury.
            • asia.sthm Re: bbbzyta 18.01.13, 15:52
              sie wyraznie miga od ustosunkowania...czy jakos tak.
              moze sobie nawet sama wybrac jakis ustosunkowany tytul, czy co. Dyplomow nie wymagamy.

PS. Wiecie co? dawno nam tak sprawnie nic nie szlo. Zeby tylko nie zapeszyc, tfu tfu.
              • papuga_ara Re: bbbzyta 18.01.13, 17:34
                Jestem za Trójką wyżej wymienioną, choć zdaje się, że bbbzyta się nie wypowiedziała w kwestii kandydowania, a też bym widziała Ją na Fotelu Miłościwie Panującym (czy jakoś takkwink)
                • bbbzyta Re: bbbzyta 18.01.13, 19:11
                  Bardzo dziękuję za zaufanie, ale się nie nadaję do żadnej władzy z powodu małej komunikatywności i za małej asertywności. Mogę być niezmotoryzowaną siłą pomocniczą i to wszystko smile
                  • asia.sthm Re: bbbzyta 18.01.13, 20:28
                    Czyli ktos w rodzaju: baba z naprzeciwka plus majster klepka z urzedu w jednym ?

Bardzo potrzebna funkcja i dlaczego nikt na to wczesniej nie wpadl?
                    • balamuk Re: bbbzyta 18.01.13, 20:52
                      Czyli zarząd czteroosobowy? wink
      • the_dzidka Re: Lista wyborcza 18.01.13, 11:22
        Ja dziękuję bardzo za zaufanie, ale kandydować nie chcę. Nie będę w stanie wypełniać obowiązków tak, jak należy.
      • minerwamcg Re: Lista wyborcza 18.01.13, 12:22
        Ja składam tylko takie zastrzeżenie, że bardzo chętnie będę sekretarzem, na prezesa się nie nadaję z powodu ducha w słupie i idącej za tym niemożności załatwiania różnych spraw (np. telefonicznie). Sekretarzem już kiedyś byłam, sprawozdawać potrafię smile
        • the_dzidka Re: Lista wyborcza 18.01.13, 13:40
          Ja mogę zostać skarbnikiem. Z pieniędzmi obchodzić się umiem, mam takie ładne arkusze kalkulacyjne smile
          • balamuk Re: Lista wyborcza 18.01.13, 14:11
            Dzidko, zawsze uważałam, że jesteś ósmym cudem świata, ale za te ładne arkusze kalkulacyjne dodatkowo padam na twarz! big_grin

A teraz ze śmiertelną powagą pytam: to co?
            Ma być urna czy głosujemy tutaj?
            • kocio_pierzaczek Re: Lista wyborcza 18.01.13, 14:14
              Głosujemy tutaj.
              • g0p0s Re: Lista wyborcza 18.01.13, 14:29
                Ponieważ zdaje się, że oddałem głos nieważny, to proponuję Szkorbut-Lumbago. Zachowamy nową tradycję wyboru władz dwojga imion. Drzewiej to było chyba nawet konieczne. Jak który/a nie miał/a to dawali numerek, żeby tak niekompletnie nie wyglądało. A tu mamy gotowca.
                • bbbzyta Re: Lista wyborcza 18.01.13, 14:42
                  To ja też popieram ww. kandydatury:
                  Szkorbut-Lumbago - prezes,
                  Dzidka - skarbnik
                  Minerwa - sekretarz,
                  będzie cudny zarząd.
                  • balamuk Re: Lista wyborcza 18.01.13, 15:34
                    Popieram jw.
                    Eulalija liczy?
                    • minerwamcg Re: Lista wyborcza 18.01.13, 22:21
                      Czekajcie, to wszystko jeszcze wcale być nie musi, kandydatury wg zarządzenia Kocia można zgłaszać do 27 stycznia, a nuż-widelec zjawi się ktoś jeszcze, dotąd nie brany pod uwagę.
                      -
                      - Tu, tu, ptaszek! On zmarznie! Ćwir, ćwir, ćwir! Tiu, tiu, tiu, zabierz to, zabierz to, mokre! Ptaszek, ptaszek! Już już, nóżki, paluszki…! Sweterek! Podnieś to, podnieś, ptaszek, ptaszek, fiu, fiu, cicho, cicho, już, on jest głodny, gdzie butelka, ptaszek…!!!
    • eulalija Rany gorzkie z pierożkami 19.01.13, 14:06
      Kochani, litości!
      Wjechaliśmy już do rzeki a wy zaczynacie zmieniać konie.
      Poproszę o jakieś szczegółowe wytyczne.
      Mogę liczyć zarząd, mogę liczyć jedną sztukę, nie ma sprawy, ale muszę widzieć które.

• asia.sthm Re: Rany gorzkie z pierożkami 19.01.13, 14:23
        Spokojnie Eulalijo, jeszcze sie nie pali.
        Regulaminowo czekamy do 27 stycznia, nastepne kandydatury mile widziane, opinie i nastepne zamieszania tez.
        A potem glosowanie tzw zaawanowane, nie proste bronboze.
        Czyli mozna bezposrednio na kandytata, a mozna na liste zarzadu. Kto jest za, kto przeciw a kto sie wstrzymuje....
        Podliczysz i mloteczkiem puk - zatwierdzisz publicznie. Mamy mloteczek?
        • kocio_pierzaczek Re: Rany gorzkie z pierożkami 19.01.13, 20:55
          > kandydatury wg zarządzenia Kocia można zgłaszać do 27 stycznia, a nuż-widelec zjawi się ktoś jeszcze

Nawet już to widzę.

OK. Wiara, wybieramy TYLKO członka reprezentującego. Znaczy, prezesa/-kę. Wybraniec już sobie dobierze wspólników, tego, wspólpracowników.
          • minerwamcg Re: Rany gorzkie z pierożkami 19.01.13, 22:51
            Dobra, to ja w takim razie na capo di tutti capi nie kandyduję, natomiast prawowicie wybranemu polecam swoje usługi.
            • salam_ji Re: Rany gorzkie z pierożkami 20.01.13, 00:09
              Podoba mi się propozycja bbbzyty, czyli:
              Szkorbut-Lumbago - prezes,
              Dzidka - skarbnik
              Minerwa - sekretarz,
              Dzidka i Minerwa praktycznie się zgodziły a S-L jeszcze póki co nie miała czasu zaprotestować wink
              Może to i lepiej, ze funkcje zostaną podzielone. Prezesowi będzie łatwiej wink
      • the_dzidka Re: Rany gorzkie z pierożkami 21.01.13, 10:39
        > Kochani, litości!
        > Wjechaliśmy już do rzeki a wy zaczynacie zmieniać konie.

Wjechaliśmy już do rzeki? Ja bardzo przepraszam, ale zostało powiedziane wyraźnie: do 27 stycznia. Ja swoje desinteressment przedstawiłam osiemnastego. Mogę prosić o konsekwencję w działaniach?
        • eulalija Re: Rany gorzkie z pierożkami 21.01.13, 11:41
          Konsekwencja w działaniu?
          Na tym forum?

PS. Wcale mi się ton tego wpisu nie podoba. Nie żeby coś łamał ale miły nie jest.
          • the_dzidka Re: Rany gorzkie z pierożkami 22.01.13, 12:56
            NIE LUBIĘ, gdy rozstawia się mnie po kątach, kiedy sobie na to nie zasłużyłam.
            Tak informacyjnie na przyszłość, do wszystkich.
    • eulalija Listy wyborczej kolejna odsłona 21.01.13, 11:37
      Aktualnie posiadamy dwie kandydatki:

Szkorbut-Lumbago
      Dorka
      (nie zaprotestowały)

oraz dwoje kandydatów, którzy pewnie nawet o tym nie wiedzą (to i ja przypominać nie będę)
      • szkorbut-lumbago Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 22.01.13, 16:31
        Kociu, bardzo dziękuję, że kazałaś mi tu zajrzeć, ponieważ całkowicie, absolutnie i totalnie przegapiłam swoją kandydaturę. I jak zaczęłam wątki od końca przeglądać, to okazało się ... no zdziwiłam się i już wink. Żeby być na kontrze do świata, to ja mogę czemu nie, tylko z czym to się je tak do końca. Kociu???!!!!
        • g0p0s Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 22.01.13, 18:46
          Tron, korona, prawo pierwszej nocy, błazen, halabardnicy... ?
          • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 22.01.13, 19:06
            Nie słuchaj go. Spoko, prawie nic nie trzeba robić, bywać na forum i tyle. smile))) Mówię ci, fucha rewelka.
            • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 22.01.13, 19:08
              Ekhm, zreflektowałam się. Tron się załatwi, koronę też, ale to prawo pierwszej nocy, G0p0sie, czy ja ty się składasz w ofierze? Wszak S-L kobietą jest! Czy ja dobrze zrozumiałam o co ci kaman? smile
              • g0p0s Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 22.01.13, 20:02
                Redakcja nie odpowiada za treść skojarzeń.
                A prawo działało przy zmianie stanu cywilnego (w stronę stadła). PR robię.
                • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 09:57
                  I bardzo dobrze, tak trzymać. Czy posuniemy się do łapówki? wink
                  • szkorbut-lumbago Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 13:13
                    Myślę, że łapówka nie będzie potrzebna, a prawo pierwszej nocy - czy ja wiem, mogę się zastanowić smile?
                    • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 13:25
                      Nawet powinnaś. Ale i tak cię wybiorą. smile
        • asia.sthm Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 10:09
          szkorbut-lumbago napisała:
          > absolutnie i totalnie przegapiłam swoją kandydaturę.

stopien roztargnienia godny podziwu oraz dystyngowanej funkcji Prezeza TWCH.
          Tak mysle.
          • g0p0s Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 13:34
            I takich ludzi nam potrzeba.
      • dorka_31 Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 15:59
        Ja?? No co Wy, skąd wam to do głowy przyszło? Rany, przez chwile nie zaglądałam na Forum a tu takie kwiatki! Miło mi, że o mnie pamietacie, ale ja się nie nadaję. Ostatnio nawet na spotkankach nie bywam, bo ciężko mi do stolicy dotrzeć... No i w ogóle ja się do takiej reprezentacji nie za bardzo...
        Osobiście chciałam postawić na Dzidkę smile

eulalija napisała:

> Aktualnie posiadamy dwie kandydatki:
        >
        > Szkorbut-Lumbago
        > Dorka
        > (nie zaprotestowały)
        >
        > oraz dwoje kandydatów, którzy pewnie nawet o tym nie wiedzą (to i ja przypomina
        > ć nie będę)
        • g0p0s Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 17:10
          Czujnym trzeba być!
          • dorka_31 Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 19:10
            Taa, jasne... Tyle, że mi w głowie nie postało, że w ogóle komuś mogłoby wpaść na myśl wzięcie pod uwagę mojej osoby. Toż przecie ja się kompletnie nie nadaję!

Dzidka, może jednak przemyślisz... Ty byś się świetnie nadawała. Taka jesteś zorganizowana i energiczna smile
            • szkorbut-lumbago Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 23.01.13, 21:01
              To ja żeby nie było niedomówień wprost napiszę, że się zgadzam. Tylko że mi się konkurencja wykrusza smile
              • dorka_31 Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 24.01.13, 08:10
                No to chyba wybory mamy z głowy wink
              • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 24.01.13, 08:18
                Nie martw się, wiem, że wygrana walkoverem nie jest już tak miła jak w normalnych warunkach, ale za to patrz, jaki dostałaś kredyt zaufania.
                • eulalija Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 24.01.13, 08:30
                  Jaki walkower?
                  Jest bezkonkurencyjna i tyle.
                  • szkorbut-lumbago Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 24.01.13, 09:35
                    Jakim walkowerem, wybory mają być i już. Przecież jest jeszcze dwóch kandydtów którzy nie zgłosili niedasia wink
                    • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 24.01.13, 10:16
                      Oni w innej rzeczywistości przebywają.
            • the_dzidka Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 25.01.13, 10:50
              Ale rzadko bywam na forum i to się raczej nie zmieni smile
              A wybory formalnie trzeba zrobić, mimo że S-L już wyraziła zgodę. No i dokonać Uroczystego Przekazania. W DDW. Przekazywać będzie (uroczyście) Gopos w szlafmycy, a my wkoło stać będziemy ze świecami.
              • 36krzysiek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 25.01.13, 18:59
                Czy Pani Prezes jest już oficjalna? Bo ja wysłałem oświadczenie na małpę gazetową.
                • kocio_pierzaczek Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 25.01.13, 22:59
                  Głosowanie nieskończone. smile
                • asia.sthm Re: Listy wyborczej kolejna odsłona 26.01.13, 10:33
                  Ja nie wiem czy to to sie liczy, Baronie. Kazde wazne oswiadczenie ma byc oswiadczone publicznie - gdzies czytalam i moge sie podeprzec § albo dwoma §§.
    • eulalija Urna wyborcza 26.01.13, 10:50
      Stawiam urnę już teraz, bo mi się czas trochę skrócił. Kandydatka jest jedna. Wszyscy ją wiedzą?
      A głosowanie jest niezbędne, żeby kandydarka wiedziała kto ją popierawink
      • asia.sthm Re: Urna wyborcza 26.01.13, 10:57
        Eulalijo, urna niech stanie w osobnym watku. Jutro zacznie sie jej nawrzucac.
        • szkorbut-lumbago Re: Urna wyborcza 26.01.13, 19:32
          Ja to nie wiem czy nie lepiej wiedzieć kto niepopiera wink, ale to zawsze można drogą odwrotności.
          A co oświadczenia, to sprawdziłam swoją skrzynkę gazetą, a właściwie postanowiłam ją skonfigurować i okazało się, że ona jest i przyjmuje pocztę. Wszystkich, którzy wysłali coś i pomyśleli o mnie źle, informuję że to tylko moja niewiedza była smile. Teraz już działa i odbieram.
        • eulalija Re: Urna wyborcza 26.01.13, 22:21
          Asiu, Pani Prezes ileś postów w dół zarządziła, że głosujemy tu.

Ale skoro kazałaś nocnik na głosy osobny postawić, to właśnie postawiłam i zagłosowałam.

Ze stachanowskim pozdrowieniem, w przelocie, przejeźzie pozdrawiam, z ręką na pulsie rachunkowym pozostaję.

Ku chwale TWCh!.
          • asia.sthm Re: Urna wyborcza 26.01.13, 23:05
            Tutaj, znaczy na tym forum. Prawda pani Prezes?

W jednym watku agitacja , kampania wyborcza i glosowanie sie w zyciu nie zmieszcza - ja praktyczna jestem i .... entuzjastycznie przewidujaca.

Tup tup tup i poszla glosowac.
            • szkorbut-lumbago Re: Urna wyborcza 27.01.13, 09:05
              No tak, kampania. Wiedziałam, że o czymś zapomniała wink
              • szkorbut-lumbago Zasady głosowania 27.01.13, 09:08
                Czy ja mogę lub też czy powinnam głosować? I czy sama na siebie czy oddać głos pusty? A tak w ogóle mogę dostać wątek z głosowania z czerwoną kokardką?
                • kocio_pierzaczek Re: Zasady głosowania 27.01.13, 18:17
                  No też masz jakieś wielkopańskie wymagania. Odczep się od wstążeczki, dostaniesz w spadku mosiężny dzwoneczek. Przechodni, żeby nie było. A wstążeczkę dostaniesz na inaugurację. Na którą lepiej przybądź samochodem. Albo chociaż wracaj taksówką, hihi. Objuczona będziesz.
                  • minerwamcg Re: Zasady głosowania 27.01.13, 23:29
                    Samochodem nie, wyłącznie taksówką. Nie zamierzamy Cię upić w czarnoziem z przerwą w życiorysie, ale toast za pomyślność ZTWCh wznieść należy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka