nie.lubie.wampirow 05.05.05, 01:14 przybyłam, zobaczyłam, pokochałam i nie odejdę i nie dam się wyrzucić i pozdrawiam was wszystkich czy przygarniecie jeszcze jedną chmielewskofilkę? tak ślicznie proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Witamy. 05.05.05, 07:13 Zapraszamy. Oddział kielecki nam rośnie w siłę! Ale czemu nie lubisz wampirków? Przecież to takie miłe zwierzątka. Odpowiedz Link
nie.lubie.wampirow Re: Witamy. 05.05.05, 11:53 Bo wyje to w nocy, nie wiadomo po co i zgrzyta o marmur zębami(...) Ja wyspać się muszę. Lecz kiedyś się wkurzę, wytłukę w niedziele i święta! Zauważyliście, októrej rozpoczęłam ten wątek... ;> Odpowiedz Link
xkropka Re: witam 05.05.05, 08:56 A może lubisz też Kabaret Potem (to stad ten nick, prawda?) Bo potemomaniacy mają też swoje forum, którego adminem jest - jak najbardziej - chmielewsczyk Kkeicam! Jeśli mam racje, to i na Potemoforum zapraszam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15892 Odpowiedz Link
nie.lubie.wampirow Re: witam 05.05.05, 12:02 Byłam, zaglądałam i wkrótce zacznę się udzielać, ale z POTEMU nie czuję się taka mocna. To raczej miłość na odległość. Znam niewiele skeczy, trochę więcej piosenek (które posiadam), a w czasach, gdy tworzyli byłam trochę za mała, żeby coś pamiętać :< Ale kocham ich baaardzo! Odpowiedz Link
ja27-09 Re: witam 05.05.05, 09:27 Korzystając z okazji pragnę powiększyć forum wielbicieli Joanny Chmielewskiej. Jestem pewnie jedną z wielu tu obecnych, która przeczytała po parę razy niektóre pozycje, w mowie potocznej używa cytatów z książek i uważa, że ostatnie jej powieści są jakby troszeczkę, lekko wymęczone. Niemniej jednak każda nowość jest przeze mnie przeczytana. Lubię również kabaret Potem i podczytuję ich forum. Myślę, że "Chmielewszczaki" mają podobne poczucie humoru jak "Potemoluby". Pozdrawiam wszystkich serdecznie. P.S. Reprezentuję Tczew (zdaje się, że jesteśmy w mniejszości)) Odpowiedz Link
bumbecki Re: witam 05.05.05, 09:38 witam nowe duszyczki ) mimo, że niektóre deklarują niechęć do wamirów ... no cóż nawet POTEM nie wzbudzi mej niechęci do wamiprzej braci ) Odpowiedz Link
nie.lubie.wampirow Re: witam 05.05.05, 12:05 To może cukrówkę. Mam gniazdko na balkonie. Za jakieś trzy tygodnie będą gotowe do użycia. Mały przebieg, nie wiele palą, w stylowym beżowym kolorze z czarnym wykończeniem. No i jakie ekologiczne! Odpowiedz Link
bumbecki Re: witam 05.05.05, 12:14 cukrówka to ptak ?? jeżeli tak to BARDZO dziękuję. Ptaszyny lubie tylko w postaci kurzęcia na talerzu )) Odpowiedz Link
groha Re: witam 05.05.05, 12:31 Witaj Nie Lubię Wampirów! Witaj Ja! Witajcie obie dwie) Witam pogodnie, gdyż właśnie przestało padać. To dzięki "Potemom" wiemy, że z deszczem jest jak z życiem: kiedyś się zaczyna, kiedyś się kończy, a czasem przechodzi bokiem) Odpowiedz Link
esensja9301 Re: witam 05.05.05, 21:48 Witam!Ja również jestem nowa i pragnę nadmienić,że uuuuuuuuuwielbiam p.Joannę,jest ze mną od jakiś 15 lat i mam nadzieję na nastepne 30 lat!!! Pozdrawiam wszystkich chmielewsko-maniaków! Ps.Ja również reprezentuję Tczew i macham do ja27-09 Odpowiedz Link
ja27-09 Re: witam 06.05.05, 20:23 No proszę, to moze i nas więcej jest z tego Tczewa. Po zapoznaniu się z genialnym i jedynym w swoim rodzaju forum, już wiem czego zazdroszczę fanom Joanny ze stolycy - tych spotkań przy kawce ze sobą i czasami z naszą Guru.Tak bardzo chciałabym zobaczyć ją w realu i pogadać... Ale są tu tacy szczęśliwcy, którzy dzielą się wrażeniami, także mam choć namiastkę tego co przeżywacie. Wiosennie pozdrawiam. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: witam 09.05.05, 07:36 Witaj. Rozrasta nam się oddział nadmorski. I bardzo dobrze! A co do spotkania Guruy, to przecież sekcja północna może zorganizować "przypadkowe" spotkanie z Guruą w Piaskach) Odpowiedz Link
jonnas Re: witam 10.05.05, 23:49 )) czy ja tez moge? Tak sobie Was czytam, ale dotad nie mialam sie odwagi odzywac A jestem maniakiem wyjatkowym, ogromniastym Wczesniej z Krakowa, ale teraz z Warszawy, to moze kiedys nawet bede mogla Was obejrzec... A pisze bez ogonkow nie dlatego ze z urodzenia jestem cham, tylko jakos samo sie wylaczylo a teraz nie umiem wlaczyc. I zamiast, na przyklad "l z kreska" robi sie "B", a zamiast "s"- "[" (( Ale caluje Was wszyskich z zachwytem, mimo wszystko))) Odpowiedz Link
bumbecki Re: witam 11.05.05, 09:08 witaj baw się dobrze, czytaj, pisz dużo i zapraszamy na spotkanie piątkowe ) Odpowiedz Link
jonnas Re: witam 11.05.05, 10:14 hmmm, a to tak wypada, od razu?)) Troche sie boje... a po czym Was poznac? To w Szpulce, jutro, jak rozumiem? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: witam 11.05.05, 10:42 Wypada wpadać Jak najbardziej. Jesteśmy spragnieni świeżej krwi. Już dawno nie było pasowania na członka TWCh, a przyłożyłoby się przykładnicą. Oj, tak. Poznać nas jest bardzo łatwo, wystarczy wejść do Szpulki wolnym krokiem, iść prosto i potoczyć wzrokiem dookoła. Wtedy napotkasz utkwione w sobie spojrzenia kilku dziwnych osób. Szepnij: szkorbut, szkorbut. Jeśli odpowie Ci na to wrzask: lumbago, lumbago, to będziemy my. Dla ułatwienia, będę miała na sobie czerwoną koszulkę z logo TWCh. Spotkanie odbędzie się w piątek 13 maja, zbieramy się od godz 19.00. O 20.00 powinniśmy być już w pełnym składzie. Odpowiedz Link
bumbecki Re: witam 11.05.05, 14:29 zbierz się zbierz )) my na prawdę nie gryziemy a jeżeli już to tępymy ząbkami ) Odpowiedz Link
rene8 Re: witam 16.05.05, 17:39 No nie wiem czy mnie przyjmiecie ? Z Chmielewskiej to kiedyś coś przeczytałam(nawet posiadam!) ale fanką to bym nie śmiała się nazwać. Ale zachęciliście mnie,więc wieczorkiem obiecuję lekurę. No ale chciałabym.... Odpowiedz Link
m_magmali Ja też, ja też, ja też! 19.05.05, 23:42 witajcie, bardzo tu u Was fajnie poprawiliście mi humorek niebywale i już mi się sama buźka uśmiecha dzięki nie pójdę już sobie stąd! oj nie! pozdrawiam!!! uzależniona od lat ok 15....i juz na zawsze... Odpowiedz Link
czekolada72 Re: witam 19.05.05, 23:54 Czesc! Pozwolicie, ze Sekcja Krakowska (wszystko wskazuje, ze jakos chyba jednoosobowa ostatnio?) powita hurtem Odpowiedz Link