kmsanczia 21.12.05, 12:56 Czy mogę liczyc na jakieś krótkie podsumowanie? Nie mam czasu teraz czytac wszystkich wątków (trochę się opuściłam). Co gdzie jak i kiedy? Spotkanie z Guruą jakby ktoś miał wątpliwości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 13:34 i nie panikujemy A ja tak sobie dumam, między pieczeniem pierników i siekaniem orzechów do kutii, bo robota prosta, więc można oddalić się od niej rozumem: czy po tych wszystkich lekturach, wywiadach, spotkaniach, istnieje jeszcze jakieś pytanie, które możemy zadać Gurui, na które my nie znamy odpowiedzi, a Gurua zechce odpowiedzieć? Ciągle mam w oczach Jej grzeczną, lecz znudzoną obecność (a raczej: nieobecność) w czasie "Europy..." i nie ukrywam, że mnie ten obrazek lekko prześladuje... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 13:38 ja mam jedno pytanie, nie było jeszcze zadane a strasznie mnie nurtuje od kogoś może nawet za nie berwę, ale co mi tam Odpowiedz Link
g0p0s Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 13:40 Jak się postaramy, to nudno nie będzie A znasz odpowiedź na pytanie, po co Gurui był dokładny opis jeżej kupy (g.. jeża)? Zresztą może nie nastawiajmy się na przesłuchanie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 13:45 hm jeszcze nie doczytałam tematu ale pokochałam "dupa mi się marszczy jak tego słucham" - nie nie nie, o to nie będę pytać Odpowiedz Link
groha Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 13:51 Właśnie opędzam się od myśli o przesłuchaniu, jak od natrętnej muchy Oczyma wyobraźni widzę miłą, luźną pogawędkę przy piwku, w której role się odwracają i Gurua pyta nas, ha ha! Ciekawe, czy zdalibyśmy u Niej ten egzamin z... Właśnie, ciekawe z czego byłby najbardziej Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 14:03 Egzamin z refleksu i bystrosci umyslu chyba. Nie chce was straszyc ) Odpowiedz Link
edyta95 Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 14:04 jeśli dzieciątko przyjedzie i będzie na spotkaniu, to raczej trzeba się zastanowić nad pytaniami do wyżej wymienionego, bo talent gawędziarski ma po Mamusi Odpowiedz Link
groha Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 14:10 edyta95 napisała: > jeśli dzieciątko przyjedzie i będzie na spotkaniu, to raczej trzeba się > zastanowić nad pytaniami do wyżej wymienionego, bo talent gawędziarski ma po > Mamusi Jutro ląduje w Warszawie, o ile mnie wzrok nie myli Odpowiedz Link
kmsanczia Re: Spokojnie czekamy 21.12.05, 14:41 Od nas będzie biło bezgraniczne uwielbienie, Gurua nie ma szans się znudzic. Ale ja to żadnego sensownego pytania nie wymyślę, nie ma co liczyc. Czy Gurua ma już prawnuki? Odpowiedz Link
stara.gropa Termin spotkania 22.12.05, 07:46 Według najnowszych danych spotkanie odbędzie się 4, 5 lub 6 stycznia. Wcześniejszy termin jest niemożliwy, bo p. Tadeusz wyjeżdża z Warszawy i wraca dopiero 2 stycznia. Gururzątko II będzie w Warszawie do 8 stycznia, a więc zaszczyci swoją obecnością nasze spotkanie. Dokładna data spotkania będzie znana dopiero 2 stycznia, ale wszyscy chętni proszeni są o zarezerwowanie wolnego czasu już dziś. Odpowiedz Link
mariken Re: Termin spotkania 22.12.05, 17:34 czy ja też mogę się pojawić? mariken vel joanna Odpowiedz Link
ida14 Re: To co z tym spotkaniem na najwyższym szczycie 24.12.05, 11:56 o jeju jeju! jak mnie cieszy to przesunięcie terminu! ja to mam farta nie ma co! Wujek będzie w Warszawie i bedę miała gdzie nocować! i juz będę po II etapie z geografii! i jeszcze w szkole mnie nie bedzie ze dwa dni Odpowiedz Link